Movie Center

آقا الان تو سایت 30nama چهار تا کیفیت متفاوت برای اونجرز گذاشته. از بین اون دو تا که ۱ گیگی هستند، کدوم رو دان کنم؟

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

9tx_f2fdd4c6-06b7-450b-88ce-467e4eb672e9.jpeg

پلات هول:-":D
علاوه بر این چند تا سوال دیگه هم برای من پیش اومده بود مثلا اینکه
تانوس از کجا به وجود سنگ ها پی برده بود؟ بعد از کجا میدونست که مثلا طرز کارشون چطوریه؟ دفترچه راهنما داشتن؟ یا اینکه ترتیب جمع کردنشون چطوریه؟ بعد چرا تا حالا این کارو نکرده بود؟ اگه با این سنگ ها میشه هر کاری کرد و حتی واقعیت رو تغییر داد پس چرا به جای اینکه نصف جمعیت رو بکشه و منابع و غذا رو دوبرابر نمیکنه و...
با حرفات موافقم. اتفاقا تو یه مقاله هم به همین موضوع منابع غذا و ... اشاره کرده بود. يه مسئله ای که غیر واقعی می زد و یه جورایی پلات هوله همین قضیه ی کشتار نصف جمعیته. من کامیک رو نخوندم اما تا حدودی از اتفاقاتش خبر دارم. طبق مطالبی که خوندم تو کامیک ثانوس برای جلب کردن توجه مرگ این کار رو می کنه! ثانوس موقعی که جوون تر بوده با مرگ ( که اگر ظاهر بشه به شکل زن یا اسکلت ظاهر میشه!) رابطه ی نزدیکی داشتن چون ثانوس علاقه ی دیوانه واری به مرگ و نیهیلیسم داشته. این رابطه ی ثانوس و مرگ پس از شکست در مقابل اونجرز از بین میره و حالا که بزرگتر شده برای جلب کردن توجه مرگ دوباره تلاش می کنه. به همین دلیل، با قدرت بیشتری برمی گرده و نصف جمعیت رو نابود می کنه تا بتونه دوباره اون رابطه و توجه رو برگردونه. متاسفانه تو فیلم به دلیل نبود این موضوع انگیزه و هدف ثانوس ناقص و غیرواقعی میزنه.

با حرفات موافقم. اتفاقا تو یه مقاله هم به همین موضوع منابع غذا و ... اشاره کرده بود. يه مسئله ای که غیر واقعی می زد و یه جورایی پلات هوله همین قضیه ی کشتار نصف جمعیته. من کامیک رو نخوندم اما تا حدودی از اتفاقاتش خبر دارم. طبق مطالبی که خوندم تو کامیک ثانوس برای جلب کردن توجه مرگ این کار رو می کنه! ثانوس موقعی که جوون تر بوده با مرگ ( که اگر ظاهر بشه به شکل زن یا اسکلت ظاهر میشه!) رابطه ی نزدیکی داشتن چون ثانوس علاقه ی دیوانه واری به مرگ و نیهیلیسم داشته. این رابطه ی ثانوس و مرگ پس از شکست در مقابل اونجرز از بین میره و حالا که بزرگتر شده برای جلب کردن توجه مرگ دوباره تلاش می کنه. به همین دلیل، با قدرت بیشتری برمی گرده و نصف جمعیت رو نابود می کنه تا بتونه دوباره اون رابطه و توجه رو برگردونه. متاسفانه تو فیلم به دلیل نبود این موضوع انگیزه و هدف ثانوس ناقص و غیرواقعی میزنه.
نکته جالبی بود. نشنیده بودم، ممنون.
در مورد استفاده سنگ زمان چی؟

• Like
Reactions: James Bond
نکته جالبی بود. نشنیده بودم، ممنون.
در مورد استفاده سنگ زمان چی؟
خواهش می کنم. در مورد سنگ زمان راستش تو مطالبی که خوندم اشاره ای متاسفانه بهش نشده بود. اگر مشخص بشه که می شد با سنگ زمان به گذشته ی دور برگشت در واقع کل کاری که ثانوس انجام داده بی مورد هست. من خوندم که با سنگ حقیقت می تونه خواسته ای که داره رو به راحتی به حقیقت تبدیل کنه. یعنی می تونه غذا و منابع گوناگون رو دو برابر کنه یا حتی بیشتر. مقاله هایی که خوندم ماله چند روز اولی بودن که فیلم اکران شده بود. به احتمال زیاد الآن به قضیه ی سنگ زمان هم اشاره کردن. اگر مطلبی پیدا کردم دوباره نوشته ی شما رو نقل قول می کنم.

یکمی در این مورد توضیح میدین ؟
2001:space odyssey دقيقا 50سال پيش اومد كه تقريبا كل صنعت سينما رو تغيير داد . Cinematography عالي و editing كه خيلي از فيلم هاي الان ازش استفاده ميكنن. جلوه هاي ويژه فيلم به حدي عالي كار شده بود ( هنوزم بعد اينهمه سال فوق العاده است) كه ناسا متهم به همكاري با كوبريك شد كه مثلا moon landing فيك بوده و كوبريك واسشون ساخته:D تقريبا اكثر ست فيلمبرداري و چيزايي كه تو فيلم ديده ميشه همشون با سايز واقعي ساخته شدن واسه فيلم.هر چند فيلم اصلا ديالوگ محور نيست و ممكنه با يه سري نسازه. ولي در كل حتما پيشنهاد ميشه ديدنش.

دیشب فیلم Terminal رو دیدم. آن قدر ها هم بد نبود که منتقدان فیلم را به شدت کوبانده اند. یک اثر قابل تحمل نوآر با رگه های طنز سیاه بود. گرچه اوایل فیلم شلخته و کمی گنگ پیش میره اما بعدا راهش رو پیدا میکنه. دیدنش پیشنهاد میشه

• Like
Reactions: Alkazar
اونجرز را دیدیم! بسیار پسندیدیم! بسیار!
اون فرزندان تانوس همشون کشته شدند دیگه؟
اون نگهبان سنگ روح کی بود؟
بعد اینکه این کاپیتان مارول چه قدرت هایی داره که برای سرویس کردن تانوس دارن صداش میکنند؟ بچه هایی که کمیک خوانند پاسخ بدن!
نظریه ای، ایده ای، پیشبینی درباره فیلم بعد؟ سایت مقاله ای چیزی؟
راستی آخر فیلم، سامول ال جکسون داشت میگفت مادر*فاکر که متاسفانه نتونست کامل بگه! :x=))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
بعد اینکه این کاپیتان مارول چه قدرت هایی داره که برای سرویس کردن تانوس دارن صداش میکنند؟ بچه هایی که کمیک خوانند پاسخ بدن!
راستی آخر فیلم، سامول ال جکسون داشت میگفت مادر*فاکر که متاسفانه نتونست کامل بگه! :x=))
نگهبان red skull بود

• Like
یک چیزی که هست، خود کوین فایگی هم تایید کرده که Captain Marvel قویترین ابر قهرمان MCU هست اخر Infinity War هم یجور نشون دادن که انگار این بشر تنها امید بشریته...

فقط امیدوارم یه حالت "سوپرمن در جاستیس لیگ"ـی برای این بانو درست نکنن :| فیلم 30-40 تا ابر قهرمان داره همشون ذره به کنار فقط همین مهم باشه اون وسط...

نگهبان سنگ روح همان رد اسکال دشمن کاپیتان آمریکا 1 بود . که بعد از این که مکعب حاوی سنگ فضا رو بدست آورده بود آخر اون فیلم غیب میشد و توی فضا سرگردان میشد .

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or