Movie Center

گاسپر نوئه با حرفش، آب فیلم های مارولی و دیزنی هالیوود را قطع کرد.:Laughing::Laughing::Laughing:
ایشون در طی مصاحبه با فیلم جدیدش در جشنواره کن گفت که من فیلم های بلک پنتر و استار وارز رو دیدم و متاسفانه از هر دو فیلم به شدت بدم آمده است. به خصوص از موسیقی رپ و R&B فیلم بلک پنتر و گفته نسبت به فیلم هایی که در هالیوود در این چند سال دیده است، فیلم Arrival را پسندیده .

فیلم کلیمکس توسط منتقدان نسبت به فیلم قبلی پ*رنو اش Love مورد تمجید واقع شده و همچنان در جریان اکران فیلم، بسیاری از اهالی رسانه و منتقدان و بینندگان بخاطر صحنه های جریحه دار فیلم از سالن بیرون آمدند.
فیلم جدیدش موضوع اش چیه؟
یکی از بهترین کارگردان ها. فیلم Irréversible اش هم وقتی پخش شد همه بالا اوردن چیز جدیدی نیست:D من شیفته ی نگاه این کارگردان و انزجاری که که تو فیلم هاش وجود داره ام. خیلی کم لطفی یه که فیلم لاو رو با دید پورن ببینید.

فیلم جدیدش موضوع اش چیه؟
یکی از بهترین کارگردان ها. فیلم Irréversible اش هم وقتی پخش شد همه بالا اوردن چیز جدیدی نیست:D من شیفته ی زاویه ی نگاه این کارگردان و انزجاری که که تو فیلم هاش وجود داره ام. خیلی کم لطفی یه که فیلم لاو رو با دید پ*رن ببینید.

کم لطفی نیست. ژانر فیلم پ**نوگرافیه...
پوستر این Climax خیلی جالبه!

izzl_climaxtease_large.jpg

کم لطفی نیست. ژانر فیلم پ**نوگرافیه...
پوستر این Climax خیلی جالبه!

izzl_climaxtease_large.jpg
اگر درست یادم باشه تو یه مصاحبه ای خودشم قبول نداشت فیلم پ..رنه تا اینکه بلاخره راضی شد بگه پ..رن ملو عه:D حقیقتش اینه که من لاو رو فیلم درام و رمانتیک میبینم. و اون صحنه ها هم در همین راستاست. وقتی میگیم فیلم پ..رن سطح اش در حد خیلی زیادی نازل میشه که نیست اینجوری واقعا.
پوستر عالیه:D

• Like
Reactions: Ali Venom
کلا فیلم های امثال این و ترانسفورمر و اینا رو همه ملت برای جلوه های ویژه میبینن.
سلام حامد
من کلا از ترس اسپویل تو این تاپیک نمیام ولی الان یهو شد اومدم و کامنتتو دیدم:دی
سر این قضیه باهات موافق نیستم چون نسخه ی اول پاسیفیک ریم یه سر گردن از ترنسفورمرزهای این چندساله سر تر بود
درسته که فیلمنامه کم و کاستی داشت اما داستانش حرف نداشت
در واقع یکی از معدود بلاک باسترهایی که نظرمو به خودش جلب کرد(منظورم نسخه اوله که 10 باری دیدم)
دومیشو هنوز ندیدم کلا وای میستم همیشه بلوری بیاد حتی اگر 6 ماه طول بکشه:دی

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
نسخه اول پسیفیک ریم از فیلم هایی بود که 1 درصد هم نمیخواستم ببینمش و انتظار خوب شدنش رو نداشتم. ولی بقدری باهاش حال کردم که خودم باورم نمیشد. به طور قطع جزو 3 بلاکباستر برتر اون سال بود برام...
ولی این نسخه بشدت lame بود... صحنه های اکشنش هیچ حالی نمیداد. شخصیت پردازی ها بشدت مسخره. خود کاراکتر جان بویگا رو میخواستم ادم کول و خفن و بانمکی بسازن که یک درصد هم موفق نبودن. داستان هم واقعا مسخره و همچنین ویلن واقعا پوکر فیس بود -___- ...

درکل واقعا این کجا و اون نسخه گیلرمو دل تورو کجا!
قسمت یک پر بود از صحنه های عظیم خفن که آدم واقعا حال میکرد وقتی یـ سری موجود تو اون مقیاس باهم دارن میجنگن اون وسط تم اصلیش هم بود که قشنگ ادم رو سر ذوق میاورد ولی اینکه اینقدر آبکی بود که حد نداشت حداقل نکرده بودن تم اصلی رو تو روند فیلم پخش کنن و غیر یـ ریمیکس ساده هیچ نقشی تو فیلم نداشت شخصیت پردازی هم که گفتی داستان که هم هیچی در کل من خودم به شدت منتظر این نسخه بودم وقتی کیفیت HD ریپش اومد با زیر نویس دست و پا شکسته Google Translate شده + زبان اصلی دیدمش ولی خوب کاملا نا امید شدم ....

دوستانی که به آثار جنایی و قاتل سریالی علاقه دارن غولی به نام The House that Jack Built داره میاد ، به کارگردانی Lars Von Trier
تریلرش رو حتما ببینید . یکی از مورد انظتار ترین فیلم های امساله واسه من .

• Like
Reactions: L.o.s
deadpool 2 دیدم و باید بگم خیلی ناامید کننده بود cgi مضخرف و داستان چرند امیدوارم ادامه ای نداشته باشه تنها نکته خوب فیلم صحنه های کمدیش بود همین بیخودی وقتتون تلف نکنید و نبینیدش:-&
الان که فکر میکنم میبینم تیم میلر واقعا کارش درست بود این کجا قسمت اول کجا(:|

deadpool 2 دیدم و باید بگم خیلی ناامید کننده بود cgi مضخرف و داستان چرند امیدوارم ادامه ای نداشته باشه تنها نکته خوب فیلم صحنه های کمدیش بود همین بیخودی وقتتون تلف نکنید و نبینیدش:-&
الان که فکر میکنم میبینم تیم میلر واقعا کارش درست بود این کجا قسمت اول کجا(:|
کارگردانه این با قسمت اول فرق داره ؟

@Prince78
@stanley

دوستانی که درباره خط داستانی کلیمکس می پرسند،داستان یک پسر نجیب و پاک که همان بازیگر اصلی فیلم لاو است فکر کنم که وارد یک پارتی معمولی می،شود اما این پارتی ناگهان وارد جریان انحرافی می شود؛ روابط نامشروع،قتل های مرموز، اعتیاد و..
شخصیت های داستان را دگرگون می کند.

تریلرشم موجوده تو یوتیوب.

• Like
Reactions: stanley
کارگردانه این با قسمت اول فرق داره ؟
اره فرق داره کارگردان قسمت اول بخاطر بحث با بازیگر اصلی پروژه رو ترک کرد قسمت اول بهترین کیفیت با کم ترین بودجه ساخت داشت ولی این چی احمقی که مکانیک ساخت اوردن زباله تحویل داد :|

• Like
Reactions: Jack cooper

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or