Movie Center

خب بالاخره تحمل نکردمو دیدم اونجرز رو،بسیار بسیار لذت بردیم:D
با اینکه پرده ای قابل دیدن بود ولی به دوستان دیگه پیشنهاد میکنم تا اومدن کیفیت مناسب صبر کنن و نبینن!همچین فیلمی رو نباید زیر بلوری دید!
این چی بود اون جاستیس لیگ آشغال چی بود:دی
.......
خب مقصد بعدی سال دیگه فیلم کاپیتان مارول!ببینیم اون چطوری از آب درمیاد:D

آخرین ویرایش:
zombieland-171213.png

zombieland 2 در سال 2019 اکران خواهد شد بازیگران قسمت اول در این فیلم حظور دارن\m/
Zombieland 2 Aiming for October 2019 Release With Original Cast - IGN

• Like
Reactions: jhoobin
Deadpool 2 کار خودش را با رکورد اغاز کرد این فیلم تونست در شب افتتاحیه پنج شنبه شب 18.6 میلیون دلار بفروشه تا رکورد دار فیلمای درجه سنی R در این شب بشه ! IW هم فروش جهانیش به 1.7 میلیارد دلار رسید تا به فروش 2.06 میلیارد دلاری Star Wars 7 نزدیک تر بشه . با این وضعیت فروش احتمال 2 میلیارد دلاری شدن فیلم به شدت بالا رفت ....

آخرین ویرایش:
zombieland-171213.png

zombieland 2 در سال 2019 اکران خواهد شد بازیگران قسمت اول در این فیلم حظور دارن\m/
Zombieland 2 Aiming for October 2019 Release With Original Cast - IGN
Twinkie =)):D

پ.ن: یکی از بهترین کمدی‌هایی بود که دیدم. اون زمان شاید به جز وودی هارلسون، بقیه‌شون آنچنان مطرح نبودند ولی الآن همه‌شون معروف هستند. یکی از دلایل ساخته نشدن دنباله‌اش رو هم بالا رفتن دستمزد بازیگراش می‌دونستند که خوشبختانه نتونسته مانعِ ساخت Zombieland 2 بشه.

آخرین ویرایش:
Pacific rim 2 رو دیدم چقدر فیلمش مزخرفه فقط داشتم حسرت میخوردم که چقدر انتظار این فیلمو کشیدم .
شخصیت پردازی با داستانش اندازه ی یه خیار هم ارزش نداره . درکل فیلمه چرتیه تنهانکته مثبتش جلوه های ویژه فیلم هستش .

Pacific rim 2 رو دیدم چقدر فیلمش مزخرفه فقط داشتم حسرت میخوردم که چقدر انتظار این فیلمو کشیدم .
شخصیت پردازی با داستانش اندازه ی یه خیار هم ارزش نداره . درکل فیلمه چرتیه تنهانکته مثبتش جلوه های ویژه فیلم هستش .
کلا فیلم های امثال این و ترانسفورمر و اینا رو همه ملت برای جلوه های ویژه میبینن.

کلا فیلم های امثال این و ترانسفورمر و اینا رو همه ملت برای جلوه های ویژه میبینن.
اخه سری یکش خیلی قشنگ بود رو این حساب گفتم شاید اینم خوب باشه که دیدم نه اینطور نیست .
فیلم پتانسیله اینو داشت که عالی بشه اما متاسفانه بچه بازیش کردن . مثل سریع و اتشین 8 که واقعا داشتم بالا میاوردم انقدر چرت بود :D فقط داشتم موقع دیدنش هی میگفتم شارلیز ترون خدا لعنتت کنه که تو این بازی کردی اخه این چیه :D

نسخه اول پسیفیک ریم از فیلم هایی بود که 1 درصد هم نمیخواستم ببینمش و انتظار خوب شدنش رو نداشتم. ولی بقدری باهاش حال کردم که خودم باورم نمیشد. به طور قطع جزو 3 بلاکباستر برتر اون سال بود برام...
ولی این نسخه بشدت lame بود... صحنه های اکشنش هیچ حالی نمیداد. شخصیت پردازی ها بشدت مسخره. خود کاراکتر جان بویگا رو میخواستم ادم کول و خفن و بانمکی بسازن که یک درصد هم موفق نبودن. داستان هم واقعا مسخره و همچنین ویلن واقعا پوکر فیس بود -___- ...

درکل واقعا این کجا و اون نسخه گیلرمو دل تورو کجا!

آخرین ویرایش:
گاسپر نوئه با حرفش، آب فیلم های مارولی و دیزنی هالیوود را قطع کرد.:Laughing::Laughing::Laughing:
ایشون در طی مصاحبه با فیلم جدیدش در جشنواره کن گفت که من فیلم های بلک پنتر و استار وارز رو دیدم و متاسفانه از هر دو فیلم به شدت بدم آمده است. به خصوص از موسیقی رپ و R&B فیلم بلک پنتر و گفته نسبت به فیلم هایی که در هالیوود در این چند سال دیده است، فیلم Arrival را پسندیده .

فیلم کلیمکس توسط منتقدان نسبت به فیلم قبلی پ*رنو اش Love مورد تمجید واقع شده و همچنان در جریان اکران فیلم، بسیاری از اهالی رسانه و منتقدان و بینندگان بخاطر صحنه های جریحه دار فیلم از سالن بیرون آمدند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or