Movie Center

فیلم خوب درمورد تایم تراول داریم به جز فیلم های ذیل:
کالکشن butterfly effect
2000 Frequency
project almanac
یا درمورد جهان موازی یا چیزی تو همین ضمینه ها...
یا فیلمی مشابه Big 1988...
ممنون میشم معرفی کنید

Twelve Monkeys
Primer

e782_screenshot-www.rottentomatoes.com-2018.05.jpg

آخرین ویرایش:
بین اینا فقط سورس کد و پریدستنیشن رو ندیدم
about time رو دان کرده بودم وسط فیلم حوصلم سررفت دراپ شد:D
بعد دیدن اینترستلار،به مدت چند ساعت درک خودم رو نسبت به فضا و زمان پیرامون خودم از دست داده بودم:D:))
فیلم about time رو حتما ببین درسته ۶۰ درصد فیلم روند کندی داره ولی اگه تحملش کنی یکی از بهترین‌ها که نه ولی فیلم دوست‌داشنی‌ای میشه برات.

یه سوال در مورد infinity war
هر چی استفاده در مورد سنگ زمان دیدیم برای بازگشت در زمان کوتاه مدت بوده.
حالا سوال اینه که در فیلم بعدی اگر بیان سنگ زمان رو از تانوس پس بگیرن و بخوان به زمان گذشته برگردن تا از کشته شدن همه جلوگیری کنن میشه استفاده بلند مدت. اگر این قابلیت رو داشته چرا خود دکتر استرنج از اون استفاده نکرد تا اصلا تانوس نتونه سنگی رو بدست بیاره.
فیلم های اینده هم مشخصه که شخصیت ها دوباره زنده میشن. پس حتما از سنگ برای بازگشت به گذشته بلند مدت استفاده میشه.
کلا بازگشت در زمان خیلی سناریو ها رو عوض میکنه . چرا دکتر استرنج ازش استفاده نمیکرد.

• Like
Reactions: James Bond
یه سوال در مورد infinity war
هر چی استفاده در مورد سنگ زمان دیدیم برای بازگشت در زمان کوتاه مدت بوده.
حالا سوال اینه که در فیلم بعدی اگر بیان سنگ زمان رو از تانوس پس بگیرن و بخوان به زمان گذشته برگردن تا از کشته شدن همه جلوگیری کنن میشه استفاده بلند مدت. اگر این قابلیت رو داشته چرا خود دکتر استرنج از اون استفاده نکرد تا اصلا تانوس نتونه سنگی رو بدست بیاره.
فیلم های اینده هم مشخصه که شخصیت ها دوباره زنده میشن. پس حتما از سنگ برای بازگشت به گذشته بلند مدت استفاده میشه.
کلا بازگشت در زمان خیلی سناریو ها رو عوض میکنه . چرا دکتر استرنج ازش استفاده نمیکرد.
پلات هول:-":D
علاوه بر این چند تا سوال دیگه هم برای من پیش اومده بود مثلا اینکه
تانوس از کجا به وجود سنگ ها پی برده بود؟ بعد از کجا میدونست که مثلا طرز کارشون چطوریه؟ دفترچه راهنما داشتن؟ یا اینکه ترتیب جمع کردنشون چطوریه؟ بعد چرا تا حالا این کارو نکرده بود؟ اگه با این سنگ ها میشه هر کاری کرد و حتی واقعیت رو تغییر داد پس چرا به جای اینکه نصف جمعیت رو بکشه و منابع و غذا رو دوبرابر نمیکنه و...

• Like
Reactions: James Bond

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or