لودگی نکن پسر جان. اگه حرف داری مثل آدم نقل قول کن.یا حق.همهچی تو این تاپیک دیدیم به سلامتی.
![]()
لودگی نکن پسر جان. اگه حرف داری مثل آدم نقل قول کن.یا حق.همهچی تو این تاپیک دیدیم به سلامتی.
![]()
منظورت از سینما، فیلمهای بلاکباستر هالیوودیه یا کلاً؟ چون به نظرم حرفت در قیاس با اونا فقط ممکنه درست باشه وگرنه به خاطر ماهیت دنبالهدار سریال، سریالها نمیتونن توجه خودشون رو از روی روایت پرکشش بردارن و مجبورن همیشه اینو اولویت بدن، محدودیتی که توی فیلمها وجود نداره و در نتیجه آزادی عمل بسیار بیشتری برا کارگردان باز میکنه. تازه هالیوود بخشی از سینماست، کشورهای شرق آسیا، کشورهای اروپایی همه سینماهای موفقی در حال حاضر دارن.میخواستم بگم که صنعت سریال سازی و سریالها به مراتب از فیلم های امروزه بهتر هستند . بحث کلی که چرا دیدی منفی به فیلم های حال حاضر جهان دارم؟
Box Office Mojo هنوز امارش رو نداده ولی فک کنم بالای 150 تا تو دو روز اولش تو چین فروخته باشه !Infinity war تو ١٨ روز رسيد به 1.58ميليارد دلار . اونجرز ١ تو كل زماني كه رو پرده بود 1.5 ميليارد فروخت
نمی دونم دلیلش چیه ولی مثل خودت زیادنیک سوال بی/با ربط به تاپیک
شما چجوری اسم بازیگرها و کارگردانها را حفظتون میشه ؟!![]()
من حتی یادم نیست این بازیگر چه فیلمی بوده، بعد میرم گوگل نگاه میکنم میبینم، اِ اِ اِ این تو این فیلم معروفه بوده ولی یادم نیست، برم عکسهای فیلم ببینم حالا چه نقشی داشت
بعضی ها هم میشناسم از روی قیافشون هست مثلا میگم بازیگر ثور هست در این فیلم جدیده
البته کمی از اسمهای بازیگرها بلدم و مثلا الان شما در مورد فیلم جدیده تارانتنیو صحبت میکردید هیچ کدوم حتی اسمشون اشنا هم نبود
این موضوع در مورد فیلمهای ایرانی هم شاملش میشه
فکر کنم یک از راه هاش اینه که از یارو خوشت بیاد یا خیلی معروف باشه مثلایک سوال بی/با ربط به تاپیک
من حتی یادم نیست این بازیگر چه فیلمی بوده، بعد میرم گوگل نگاه میکنم میبینم، اِ اِ اِ این تو این فیلم معروفه بوده ولی یادم نیست، برم عکسهای فیلم ببینم حالا چه نقشی داشت
بعضی ها هم میشناسم از روی قیافشون هست مثلا میگم بازیگر ثور هست در این فیلم جدیده
البته کمی از اسمهای بازیگرها بلدم و مثلا الان شما در مورد فیلم جدیده تارانتنیو صحبت میکردید هیچ کدوم حتی اسمشون اشنا هم نبود
بلی داستانشون پشت سر هم و به هم مرتبطه ....Maze Runner حتما باید قسمت های قبلی رو دیده باشی تا بفهمیم داستانش چیه ؟
من بچه که بودم سری Blade و Underworld و Van Helsing (این کی رو بعداً فهمیدم که خیلی چیزهاش رو از ومپایر هانتر دی کپی پیست کرده بودن) رو با خانواده دیدمسلام دوستان چندتا فیلم با تم ومپایر معرفی میکنید که بشه با خانواده دید ممنون میشم
خشونت مورد نداره منظورم صحنه های ج ن س ی خیلی زیاد بود در حد معمول عیب ندارهمن بچه که بودم سری Blade و Underworld و Van Helsing (این کی رو بعداً فهمیدم که خیلی چیزهاش رو از ومپایر هانتر دی کپی پیست کرده بودن) رو با خانواده دیدمحالا نمیدونم منظورت از با خانواده دیدن چیه ولی اینایی که گفتم خشونت زیادی دارن (مخصوصا اولی) و مثل Vampire Diaries و Twilight سوسول بازی و این جور چیزها ندارن... دیگه تصمیمش با خودته
==================================
بحث بلید شد، فکر کنم مارول کلاً یادش رفته که همچین شخصیتی هم داره. واقعاً جاش توی اونجرز خالیه![]()
یک سوال بی/با ربط به تاپیک
بهتر که یادت نمونه.من چیزایی که مربوط به رشته درسیمه یاد نمیگیریم بعد اسم بازیگر فلان سریالو حفظمیک سوال بی/با ربط به تاپیک