Movie Center

میخواستم بگم که صنعت سریال سازی و سریالها به مراتب از فیلم های امروزه بهتر هستند . بحث کلی که چرا دیدی منفی به فیلم های حال حاضر جهان دارم؟
منظورت از سینما، فیلم‌های بلاک‌باستر هالیوودیه یا کلاً؟ چون به نظرم حرفت در قیاس با اونا فقط ممکنه درست باشه وگرنه به خاطر ماهیت دنباله‌دار سریال، سریال‌ها نمیتونن توجه خودشون رو از روی روایت پرکشش بردارن و مجبورن همیشه اینو اولویت بدن، محدودیتی که توی فیلم‌ها وجود نداره و در نتیجه آزادی عمل بسیار بیشتری برا کارگردان باز میکنه. تازه هالیوود بخشی از سینماست، کشورهای شرق آسیا، کشورهای اروپایی همه سینماهای موفقی در حال حاضر دارن.

• Like
Reactions: Origami 2008
یک سوال بی/با ربط به تاپیک :دی
شما چجوری اسم بازیگرها و کارگردانها را حفظتون میشه ؟! :| :دی من حتی یادم نیست این بازیگر چه فیلمی بوده، بعد میرم گوگل نگاه میکنم میبینم، اِ اِ اِ این تو این فیلم معروفه بوده ولی یادم نیست، برم عکسهای فیلم ببینم حالا چه نقشی داشت :دی
بعضی ها هم میشناسم از روی قیافشون هست مثلا میگم بازیگر ثور هست در این فیلم جدیده
البته کمی از اسمهای بازیگرها بلدم و مثلا الان شما در مورد فیلم جدیده تارانتنیو صحبت میکردید هیچ کدوم حتی اسمشون اشنا هم نبود
این موضوع در مورد فیلمهای ایرانی هم شاملش میشه

• Like
Reactions: kanway
یک سوال بی/با ربط به تاپیک :D
شما چجوری اسم بازیگرها و کارگردانها را حفظتون میشه ؟! :| :D من حتی یادم نیست این بازیگر چه فیلمی بوده، بعد میرم گوگل نگاه میکنم میبینم، اِ اِ اِ این تو این فیلم معروفه بوده ولی یادم نیست، برم عکسهای فیلم ببینم حالا چه نقشی داشت :D
بعضی ها هم میشناسم از روی قیافشون هست مثلا میگم بازیگر ثور هست در این فیلم جدیده
البته کمی از اسمهای بازیگرها بلدم و مثلا الان شما در مورد فیلم جدیده تارانتنیو صحبت میکردید هیچ کدوم حتی اسمشون اشنا هم نبود
نمی دونم دلیلش چیه ولی مثل خودت زیادن :D

من رفیق دارم بیشتر از خودم پیگیر فیلم و فیلم دیدنه کلا اسم چهار تا بازیگر و کارگردان رو به زور میدونه :D مثلا 20 تا فیلم از بروس ویلیس دیده ولی بازم میخواد در موردش صحبت کنه میگه اون کچله تو جان سخت :D

بر عکس خودم یه اخلاقی دارم همیشه سعی می کنم اسم بازیگرهای اصلی و کارگردان ها و اسم فیلم ها رو با دقت حفظ کنم :D همیشه ویکیپدای فیلم ها رو بخاطر عواملش چک می کنم :D

دلیلش رو نمی دونم ولی بعضی ها کلا ذهنشون چیزهایی که براشون خیلی اهمیت نداره رو کلا ایگنور می کنه :D که خیلی هم خوبه جا واسه چیزای بهتر باز می مونه

شما چجوری اسم بازیگرها و کارگردانها را حفظتون میشه ؟! :| :D من حتی یادم نیست این بازیگر چه فیلمی بوده، بعد میرم گوگل نگاه میکنم میبینم، اِ اِ اِ این تو این فیلم معروفه بوده ولی یادم نیست، برم عکسهای فیلم ببینم حالا چه نقشی داشت :D
فکر کنم یک از راه هاش اینه که از یارو خوشت بیاد یا خیلی معروف باشه مثلا
کلا اگر علاقه داشته باشی به هرچیزی(از فیلم و سینما و بازیگر ها گرفته تا چیز های دیگه) راحت تر یادت می مونه
بعد یعنی شما دیکاپریو و برد پیت هم اسمشون آشنا نبود براتون آیا؟!:D:-?

• Like
Reactions: susha
سلام دوستان چندتا فیلم با تم ومپایر معرفی میکنید که بشه با خانواده دید ممنون میشم
من بچه که بودم سری Blade و Underworld و Van Helsing (این کی رو بعداً فهمیدم که خیلی چیزهاش رو از ومپایر هانتر دی کپی پیست کرده بودن) رو با خانواده دیدم:D حالا نمیدونم منظورت از با خانواده دیدن چیه ولی اینایی که گفتم خشونت زیادی دارن (مخصوصا اولی) و مثل Vampire Diaries و Twilight سوسول بازی و این جور چیزها ندارن... دیگه تصمیمش با خودته:D

==================================
بحث بلید شد، فکر کنم مارول کلاً یادش رفته که همچین شخصیتی هم داره. واقعاً جاش توی اونجرز خالیه:D

آخرین ویرایش:
من بچه که بودم سری Blade و Underworld و Van Helsing (این کی رو بعداً فهمیدم که خیلی چیزهاش رو از ومپایر هانتر دی کپی پیست کرده بودن) رو با خانواده دیدم:D حالا نمیدونم منظورت از با خانواده دیدن چیه ولی اینایی که گفتم خشونت زیادی دارن (مخصوصا اولی) و مثل Vampire Diaries و Twilight سوسول بازی و این جور چیزها ندارن... دیگه تصمیمش با خودته:D

==================================
بحث بلید شد، فکر کنم مارول کلاً یادش رفته که همچین شخصیتی هم داره. واقعاً جاش توی اونجرز خالیه:D
خشونت مورد نداره منظورم صحنه های ج ن س ی خیلی زیاد بود در حد معمول عیب نداره:D:D:D:D

فکر کنم دوتا دلیل داره

یک اینکه سینما انچنان دغدغه ات نیست که بخوای بری دنبال خط فکری طرف و ...صرفا میبینی که دوساعتت پر بشه و بره پی کارش
دوم که یکم علمی تر هست اطلاعاتی که خیلی ساده میتونی بهشون دسترسی داشته باشی (با استفاده از گوگل) مغزت (مغزمون) خیلی خودکار دایورت میکنه و جلوی ثبت دائمی اطلاعات اضافی رو میگیره

• Like
بهتر که یادت نمونه.من چیزایی که مربوط به رشته درسیمه یاد نمیگیریم بعد اسم بازیگر فلان سریالو حفظم :دی

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or