Movie Center

monster-hunters.jpg
وب‌سایت Variety به‌تازگی اعلام کرده است که فیلم مانستر هانتر که برای اولین بار در سال 2016 معرفی‌شده بود، قرار است در ماه سپتامبر (مهرماه) مراحل تولید آن شروع شود. این پروژه به دست کارگردان سری فیلم‌های رزیدنت اویل یعنی پل دبلیو اس آندرسون ساخته خواهد شد. طبق اطلاعات منتشرشده، وظیفه هنرنمایی در نقش اصلی فیلم Monster Hunter، به میلا جوویچ، ستاره فیلم‌های Resident Evil رسیده است. لازم به ذکر است که آندرسون و جوویچ چند سالی است که باهم ازدواج‌کرده‌اند و این زن شوهر تا به الآن در پروژه‌های بسیاری باهم همکاری کرده‌اند که همان‌طور اشاره‌شده است که سری فیلم‌های شش‌قسمتی رزیدنت اویل، یکی از این پروژه‌ها است.

مطمئناً، پروژه Monster Hunter، به دست کمپانی Constantin Film تولید می‌شود. این کمپانی صاحب حقوق سینمایی سری رزیدنت اویل نیز هست. وب‌سایت Variety نیز اشاره‌کرده است که Constantin Film بودجه 60 میلیون دلاری به این فیلم اختصاص داده است. به نظر می‌رسد که پروژه مانستر هانتر قرار است تبدیل به‌عنوان چندقسمتی شود، پس بنابراین آندرسون و Constantin Film فرصت بسیاری را برای گشت‌وگذار در این سری خواهند داشت. بسیاری از طرفداران امیدوار هستند که این فیلم تبدیل به یک اقتباس واقعی از این سری بازها شود؛ هرچند که هیچ‌کدام از سری فیلم‌های رزیدنت اویل این‌گونه نبودند.

Variety

منظورت از سینما، فیلم‌های بلاک‌باستر هالیوودیه یا کلاً؟ چون به نظرم حرفت در قیاس با اونا فقط ممکنه درست باشه وگرنه به خاطر ماهیت دنباله‌دار سریال، سریال‌ها نمیتونن توجه خودشون رو از روی روایت پرکشش بردارن و مجبورن همیشه اینو اولویت بدن، محدودیتی که توی فیلم‌ها وجود نداره و در نتیجه آزادی عمل بسیار بیشتری برا کارگردان باز میکنه. تازه هالیوود بخشی از سینماست، کشورهای شرق آسیا، کشورهای اروپایی همه سینماهای موفقی در حال حاضر دارن.
روی چه مبنایی میگین که بهتر هستند؟ چی باعث شده دید منفی داشته باشید؟

سوال خوبی هست. دقیقا دید منفی من به آثار سینمایی از سال 2016 به بعد هست و معمولا خیلی کم، فیلم های سال های قبلی از 2016 رو بی خود و بی جهت مورد انتقاد قرار بدهم. شاید تک و توک از چند فیلم توی اون سالهای قبل خوشم نیاد (مثل همین گرند بوداپست یا دختر دانمارکی) اما اگر به آرشیو سال های پیش رجوع کنم و یک فیلمی را بردارم، قطعا بیشتر بهم می چسبد تا فیلم های این دو سال اخیر. به عنوان مثال هیچ وقت آن کمدی خاص Little Miss Sunshine قابل قیاس با کمدی های این سال ها نیست. دوم این که مشکل به شدت زیادی به جمع بندی و گلچین کردن برترین فیلم های سال هستم. وقتی AFI و National Board یا هر منبعی، بهترین فیلم های سال را جمع بندی میکنه و بعد با دیدن آن فیلم ها، می بینید که چقدر بد هست. واقعا ناامید می شوی. کافیه فقط به ده فیلم برتر 2026 نگاه کنی که به جز La La land و مقداری Manchester By The Sea، بقیه فیلم ها اثرهای بد از هر جهتی هستند. در حالیکه فیلم های بهتری می توانستند باشند که در این لیست قرار بگیرند و بخاطر دلایلی قرار نگرفتند. چرا کسی Patriots Days رو تحویل نگرفت؟ چرا nice Guys یا The Infiltrator تحویل گرفته نشدند؟ چرا با مونلایت بیاد تو لیست قرار بگیره یا Hidden Figures. قطعا دید منفی که به سینما پیدا کردم این است که عواملی و محتوایی امروزه از روی آن فیلم ساخته می شود که به یک سمتی جهت گیری می کند. از یک قشری حمایت می کند. به شدت به پیامش تکیه می کند در حالیکه در فیلم های 1990 چنین چیزی رو نمی دیدیم. دلیل آن برمی گردد که به سیاست که در این سال ها به خصوص سینمای هالیوود، واردش شده و کاملا بر تصمیم گیری های نهایی تاثیر گذاشته. می بینیم که مونلایت میاد اسکار رو میبره درحالیکه نه فرمی درست و حسابی و نه فیلم نامه ای خوب، چون منتقدان و اهالی رسانه می خواهند بر علیه سیاست های مراسم ها و شخص ترامپ، مخالفت خود را نشان دهند و از قشر های مختلف حمایت کنند، به این فیلم ها جایزه میدن. پس قطعا از سال 2016 به بعد، هیچ فیلمی از دید فرم و محتوا قالب بر ساخت، جایزه نگرفته و همه بخاطر پیامی که میخواستند به تمام مردم ابلاغ کنند، جایزه و تحویل گرفته شدند. امسال هم با بلک پنتر کامل فکر کنم این قضیه به شدت جدی تر میشه و هالییود با این کارهایش داره، اون پتانسیل های گذشته اش را از دست میده.

معمولا وقتی سریال با کیفیت می بینیم مثل بریکینگ بد،سوپرانو، فارگو و....، دیگه با دیدن این فیلم های تازه، شوق و رغبت نداریم. این که چرا مثلا با Wind River حال نمیکنم چون این معیار های اثر جنایی را در سریال های بهتری مثل تویین پیکس یا کیلینگ دیدم. این در مقابل آن ها چیزی ندارد با این فیلم نامه سر راستش که گره ها سریع باز می شود. دلیل این که سریال ها دارند برتری می کنند این است که معمولا این جهت گیری ها و رساندن های پیام های یک قشر، کمتر دیده می شود و کاملا بر فرم و محتوای خود استوار تر هستند. در واقع سریال ساختن کار به شدت سختری نسبت به فیلم ساختن است و قطعا کنترل کردن تیم نویسندگی برای طراح به شدت سخت است و باید با دقت کامل، چیزی را به ما بدهد که ما را جذب کند که دنبال کنیم. دنیای سریال بی رحم تر از سینما است و معمولا سر خیلی ها بریده می شوند. به طور مثال سریال های خوبی بودند که کنسل شدند اما در سینما، از خبر کنسلینگ ناگهانی خبری نیست. سریال ها با ورود شبکه هایی مثل نتفلیکس یا آمازون، کاملا از نظر فرم و محتوا در این سال ها، به شدت بهتر از فیلم های 2016 و 17 بودند. ایده ها تازه تر، پخته تر و فیلم نامه ها قویتر هستند و با این حرکت رو به جلو، شاید شاهد سینمای اینترنتی باشیم و یا عصر طلایی تلویزیون، بتونه کلا در سینماها را تخته کنه.

وب‌سایت Variety به‌تازگی اعلام کرده است که فیلم مانستر هانتر که برای اولین بار در سال 2016 معرفی‌شده بود، قرار است در ماه سپتامبر (مهرماه) مراحل تولید آن شروع شود. این پروژه به دست کارگردان سری فیلم‌های رزیدنت اویل یعنی پل دبلیو اس آندرسون ساخته خواهد شد. طبق اطلاعات منتشرشده، وظیفه هنرنمایی در نقش اصلی فیلم Monster Hunter، به میلا جوویچ، ستاره فیلم‌های Resident Evil رسیده است. لازم به ذکر است که آندرسون و جوویچ چند سالی است که باهم ازدواج‌کرده‌اند و این زن شوهر تا به الآن در پروژه‌های بسیاری باهم همکاری کرده‌اند که همان‌طور اشاره‌شده است که سری فیلم‌های شش‌قسمتی رزیدنت اویل، یکی از این پروژه‌ها است.

مطمئناً، پروژه Monster Hunter، به دست کمپانی Constantin Film تولید می‌شود. این کمپانی صاحب حقوق سینمایی سری رزیدنت اویل نیز هست. وب‌سایت Variety نیز اشاره‌کرده است که Constantin Film بودجه 60 میلیون دلاری به این فیلم اختصاص داده است. به نظر می‌رسد که پروژه مانستر هانتر قرار است تبدیل به‌عنوان چندقسمتی شود، پس بنابراین آندرسون و Constantin Film فرصت بسیاری را برای گشت‌وگذار در این سری خواهند داشت. بسیاری از طرفداران امیدوار هستند که این فیلم تبدیل به یک اقتباس واقعی از این سری بازها شود؛ هرچند که هیچ‌کدام از سری فیلم‌های رزیدنت اویل این‌گونه نبودند.

Variety
از همون نقش اصلیش معموله اقتباس واقعی نیست:)):|

فکر کنم دوتا دلیل داره

یک اینکه سینما انچنان دغدغه ات نیست که بخوای بری دنبال خط فکری طرف و ...صرفا میبینی که دوساعتت پر بشه و بره پی کارش
دوم که یکم علمی تر هست اطلاعاتی که خیلی ساده میتونی بهشون دسترسی داشته باشی (با استفاده از گوگل) مغزت (مغزمون) خیلی خودکار دایورت میکنه و جلوی ثبت دائمی اطلاعات اضافی رو میگیره
اره فکر کنم این باشه ولی فیلم من علاقه دارم و هر کدومش معروف باشه و سبکش خوشم بیاد حتما میبینم
فکر کنم یک از راه هاش اینه که از یارو خوشت بیاد یا خیلی معروف باشه مثلا
کلا اگر علاقه داشته باشی به هرچیزی(از فیلم و سینما و بازیگر ها گرفته تا چیز های دیگه) راحت تر یادت می مونه
بعد یعنی شما دیکاپریو و برد پیت هم اسمشون آشنا نبود براتون آیا؟!:D:-?
تا سالها فکر میکردم این دوتا بازیگر، یک نفر هستند و برد پیت اصلیه هست که تایتانیک بازی کرده :دی

• Like
Reactions: a2010
fk66_ddhq8q-x4aah_sy.jpg

@susha
من به شدت توصیه میکنم که the departed رو ببینی با این اوصاف
من تا اون اولای فیلم کلا مشکل داشتم سر تمایز دی کاپریو با مت دیمون!:D:D
من بعد از این همه سال هنوز مت دیمون رو با مارک والبرگ اشتباه میگیرم:دی

152628601292408344-750x500.jpg

برداران وانر به همراه شرکت دیجیتالی Machinimia، قراردادی با فیلم نامه نویس، «گرگ روسو» (Greg Russo) بسته اند تا فیلمی بر اساس سری بازی های (F.E.A.R) را بسازد. با همراه باشید.

بازی F.E.A.R که توسط بخش سرگرمی برادران وارنر (Warner Bros Interactive Entertainment) و مونولیث (Monolith) ساخته شده بود، قرار است فیلمی بر اساس این بازی ساخته شود. Machinimia که متعلق به شرکت برادران وارنر است، قراردادی با «گرگ روسو» (Greg Russo) نویسنده دو فیلم Mortal Kombat و Resident Evil بسته اند که قرار است بزودی تولید آن اغاز شود. این دو فیلم هم براساس محبوبترین فرانچایز های دنیای بازی ساخته می شوند.

بازی اول شخص شوتر F.E.A.R که در سال 2005 منتشر شده بود، داستان گروهی از سربازان قدرتمند به نام (First Encounter Assault Recon) را شرح می دهد که با اتفاق ماوراء الطبیعی روبرو می شود که آن دخترکی به نام آلما وید است که سعی دارد که از کسانیکه موجب نابودی وی در طی آزمایشاتی شده اند، انتقامی خونین بگیرد. سری بازی های F.E.A.R بعدها تبدیل به سه گانه ای شد که آخرین نسخه ی آن در سال 2011 منتشر شد.

گرگ در مورد علاقه خود به F.E.A.R این گونه می گوید:

به عنوان یک گیمر باسابقه، برایم قطعا افتخار است که با Machinimia همکاری کنم. عنوان F.E.A.R در قلب من جایگاه ویژه ای دارد. من هیجان زده هستم تا شوق و علاقه شخصی ام برای این و پروژه های آینده در اختیار بگذارم، در حالیکه مدت همکاری من با شرکت دیجیتالی Machinimia نامعلوم است.

شرکت دیجیتالی Machinimia، آثار های سینمایی و تلویزیونی از جمله (Mortal Kombat: Legacy)، (Street Fighter: Assassins Fist و (Halo 4: Forward Unto Down) را نیز ساخته است.

منبع : GameFragger

من بعد از این همه سال هنوز مت دیمون رو با مارک والبرگ اشتباه میگیرم:D
من بعد از این همه سال هنوز مت دیمون رو با بالاک اشتباه میگیرم:D
یادش بخیر اون قدیما اسامی تمام بازیگرهای مورد علاقه ام رو از حفظ بودم ولی توی این چند سال اخیر اسم هیچکدوم از بازیگرهای مورد علاقه ام رو یاد نگرفتم مثلا شخصیت آیرون من رو من به عنوان استارک میشناسم :)) تازه اینا اسامی هستن که زیاد سخت نیستن، اگه مثلا یه اسمی آرنولد شوارتزنگر یا آنتونیو باندراس باشه که اصلا یادش نمیگرم:D

• Like
Reactions: m.a.t and arash1996
فروش خارجی IW از یک میلیارد دلار عبور کرد و با مجموع فروش جهانی 1,606,829,103 دلار تبدیل به پر فروش ترین فیلم ابر قهرمانی و پنجمین فیلم تمام ادوار شد ...

ixak_screenshot-www.boxofficemojo.com-2018.05.14-15-38-39.png

فروش داخلی فیلم با اخر هفته ی 61,817,000 دلاری به رقم 547,829,103 رسید

mqer_screenshot-www.boxofficemojo.com-2018.05.14-15-39-47.png

تخمین زده میشه در بازار چین چیزی حدود 200 میلیون دلار فروخته باشه که از نظر ارزش پولی چین با 1.266 میلیارد یوان تبدیل به دومین افتتاحیه اخر هفته بعد از The Fate of the Furious با 1.352 میلیارد یوان خواهد شد

آخرین ویرایش:

Variety
این زن و شوهر کمر به گند زدن تو دنیای گیم ها بستن . مورتال کامبت و سری اویل کم بود حالا این یکی رو هم می خوان خراب کنن . اویل که بازی هاش داستان چفت و بست داری داشتن این طوری در آوردن . وای به حال این بازی که نسخه اصلی اش که بازیه هم داستان خاصی نداشت

فیلم خوب درمورد تایم تراول داریم به جز فیلم های ذیل:
کالکشن butterfly effect
2000 Frequency
project almanac
یا درمورد جهان موازی یا چیزی تو همین ضمینه ها...
یا فیلمی مشابه Big 1988...
ممنون میشم معرفی کنید

آخرین ویرایش:
کالکشن butterfly effect
2000 Frequency
almanac project
ممنون میشم معرفی کنید
شما به موارد زیر نیاز داری :D مخصوصا اولی و آخری ...

Predestination
Looper
Source Code
About Time

Inception و Interstellar و Memento نولان رو حتما دیدی دیگه ؟

شما به موارد زیر نیاز داری :D مخصوصا اولی و آخری ...
Predestination
Looper
Source Code
About Time
Inception و Interstellar و Memento نولان رو حتما دیدی دیگه ؟
بین اینا فقط سورس کد و پریدستنیشن رو ندیدم
about time رو دان کرده بودم وسط فیلم حوصلم سررفت دراپ شد:D
بعد دیدن اینترستلار،به مدت چند ساعت درک خودم رو نسبت به فضا و زمان پیرامون خودم از دست داده بودم:D:))

کالکشن butterfly effect
2000 Frequency
project almanac
ممنون میشم معرفی کنید

2001 space odyssey

• Like
Reactions: mahdi-xbox

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or