Movie Center

هر دو رو دیدم
ببین نمیدونم چقد به سینمای کلاسیک علاقه داری، ولی به نظر من اگر کلاً دوست داری داستان جنایی/معمایی اینا، حتماً Vertigo از هیچکاک رو ببین اگه تابحال ندیدی. من خودم واقعاً فکر نمیکردم بتونم انقد لذت ببرم از این اثر.:دی

چندین ساله تو بازیسنتر هستم و واقعا داشتم باور میکردم بالاخره دیگه اسطوره های سوژه رو نمیبینم اما این دنیای لعنتی هر روز میخواد سوپرایزت کنه!

این رفیقمون هم ماشالا حسابی زده بالا، حرف هاش، حرف های قبلش رو نقص میکنه و طبیعت نوشته هاش هست، یا ابرفضل!!!
قبلا این تگ کاربر فعال رو به هرکسی نمیدادن، اما خب مدیر ها دیگه واقعا Desperate شدن(ببخشید نمونه فارسی خوبی پیدا نکردم!)

منم در تعجبم که چرا تگ کاربر فعال رو به من دادند؟ این همه کاربر چرا من؟چرا تو نه؟به همه میرسه انشاالله.
قطعا بخاطر خبرا که تو تاپیک سینمایی و تلویزیونی میزارم این رو دادند و گرنه مونده تگ نیستم!
ینی چه نوشته خودم رو نقص میکنم بالاخره یـ حرفی زدی و با مثال نقض اوردن سعی کردی منطقی جلوش بدی حالا به پست خودت که رسید میگی یـ چیز نرماله ؟ پس بحث کردن چه فایده ای داره اصلا من یـ چیز میگم بعد میام همون رو نقض میکنم موشکلی که نداریم که :| من نه از تارنتینو بت ساختم نه کسی دیگه فیلم بسازه باهاش حال کنم ازش دفاع میکنم چرت و پرت باشه میبندمش به بار رگبار چه کاری بخوام خودم رو اذیت کنم ؟ بازم جدا دلیلت برا قانع کننده نیست شما وقتی اسم یـ نفر یا یـ چیز رو میشنوی ناخوداگاه یاد گذشتش میوفتی که چیکاره بوده و چیکار کرده چجوری بیام از بیخ گذشته و کارنامه طرف رو ایگنور کنم بگم نه حالا چون اوضاع اینجوره یا اونجوره پس گور پدر گذشته طرف ! این میشه مفنی نگری محز که ! شما اگه قرار باشه به خودت اعتماد نداشته باشی که دیگه هیچی همش منفی نگری میکنی سلیقه خودت رو کشک فرض میکنی ؟ من وقتی با 95 درصد اثر های یـ نفر حال کردم مغزم بهم میگه که تو به احتمال زیاد دوباره از کار جدید طرف خوشت میاد چرا باید بیام شرایط یـ نفر رو با شرایط مثلا روز مقایسه کنم ؟ بین این همه کار خوش ساخت بگردم دنبال تک و توک اثر ضعیفش ؟ که چی بشه ؟ شما ظاهرا زیادی جدی گرفتی این قضیه جایزه دادنه منتقدا رو ! این قضیه جایزه دادن به شخصه برام پشیزی اهمیت نداره میخواد اسکار ببره یا نه چیزی که خودم حال میکنم باهاش رو میبینم و پشیزی برام اهمیت نداره نظرات یک سری منتقد ......

اولا رگت زده بالا بدجور درحالیکه من خیلی خونسرد دارم باهات بحث میکنم. خب بحث هیچ وقت به نتیجه نمیرسه. هم تو سینما اینجا نمیرسه نه فوتبالش. منم بحث رو با کاربر قبلی در مورد این که با دیدن کست تارانتینو جو زده نشیم، تموم کردم که شما حالت محکوم گرایانه یا پاچه گیرانه به من پریدی که اون جان قابل مقایسه هست با تارانتینو؟؟؟ نقض کردن حرف هایم قطعا نقض نبوده و کامل کردن حرفا بوده. نه در حرفام به کسی توهین شده نه به کسی بی احترامی. بله دیدی منفی گرایانه به تمام سینما و کارهایش دارم. دو سه تا تو بحث تئوریک فیلم نامه نویسی باشی میفهمی چی میگم. متوجه میشی که با نگاه ریزبینانه،چقدر فیلم هایی که دوست داریم،غلط های زیادی در زمینه کارگردانی و نویسندگی دارند. معمولا چنین دیدی در سریال ها ندارم اما در سینما به شدت دارم به خصوص از زمان مونلایت به بعد. جدا می کوبونم چه کارگردان مورد علاقه ام باشد و چه بازیگر دوست داشتنی ام.منتقدان قطعا ابشان قطعه و اصلا گیوز شت بهشون دارم. وقتی به بلک پنتر۸۸ میدند و اسنچ ۵۷،بعد بیام از منتقد دفاع کنم؟ منتقدم خودم و خود منتقدان چشم دیدن همه دیگر را ندارند.

والسلام.. پایان بحث

پ.ن به کاربر دیگر: بوداپست هتل بعد از گت اوت، بدترین هایی هستند که تو عمرم دیدم. (زیاده)

راجر ایبرت فقیر گفته بود که طعم گیلاس بدترین فیلمی بوده که بهش جایزه نخل طلای کن را دادند. روحت شاد ایبرت!
طعم گیلاس فیلم خیلی خوبیه واقعا. من پیشنهاد میکنم همه ببینن فیلم رو و شخصا خیلی فیلم رو دوست دارم ولی در مقابل taxi driver ... واقعا نه!!
ایبرت هم انشالا روحش قرین رحمت الهی باشه! نقدش به فیلم به فارسی هست.

• Like
Reactions: Origami 2008
البته دوستان این مورد رو راحت ازش نگذرن چون ممکنه وس اندرسون و تارانتینو طرفدار تیم رئال مادرید باشن. اون موقع شاید پست های اخیر بنده خدا یکم معنی بده.

منم در تعجبم که چرا تگ کاربر فعال رو به من دادند؟ این همه کاربر چرا من؟چرا تو نه؟به همه میرسه انشاالله.
قطعا بخاطر خبرا که تو تاپیک سینمایی و تلویزیونی میزارم این رو دادند و گرنه مونده تگ نیستم!
الله وکیلی الان موندم حرف هات رو باور کنم یا صبر بدم تا پست بعدی که این کامنت رو نقص کنی، بالاخره این طبیعت پست هات هست. گیجمون نکن به حق راجر ایبرت فقید!

خیلی بد و unfair برای یک کاربر هست که اینجا صریحا و آزادانه نمیتونه از یک کارگردان یا فیلم، نفرت و بی علاقه ایش رو نشون بده و هر وقت این اتفاق برای کسی میوفته، زود گارد می گیرید و یک کار می کنید که آدم یک بلیط یک طرفه به هرجا به غیر از اینجا بگیره. این که بگویم که وس اندرسون، کارگردان مورد علاقه من نیست و از فیلم هایش بدم بیاد، قطعا می تونم نظرم رو آزادانه بگم که دوست ندارم و کسی حق نداره نظر من را قضاوت کند. مثل این می ماند که قبلا در تاپیک امتیاز دهی، وقتی مثلا یک نفر به یکی از فیلم های درجه یک سینما و مثلا امسال (که فکر کنم Darkest Hour و سه بیلبورد بود) امتیاز های دو و صفر دادند و بعدش ، شما بخاطر دیدگاه طرف که باید بهش احترام بگذاریم، پستش را رپلای میکنیم که تو چرا نمره کم دادی یا مثلا از فیلم حتما چیزی نفهمیدی که کم دادی یا شعور نداری یا از لیبل فراستی استفاده می کنید.. واقعا منطقی تو کار نیست. آدم حق داره دیدگاهش رو به دیگران ابلاغ کنه. چه منفی باشه چه مثبت. تحمل کردن دیگه وظیفه شماست. درست است که بعضی وقت ها در بعضی از نوشته یا نقد، تحمل ندارید و سعی می کنید طرف را خرد و خمیر کنیم. مثل همین مطلب تارانتینو که من زیر سوال میبرم یا مثلا فیلم Get Out که خیلیاتون موافق بودید که فیلم سطح B است اما بعضی ها، باز دنبال این بودند که چرا من دیدی این گونه به این فیلم دارم. (اشاره به محتوای Black Lives Matter) که خیلی از کاربر ها باز هم بی خود و بی جهت بخاطر این دیدگاه و نقد ها، من و هر کسی دیگری را ضدفیمینسیم و نژادپرست نامیدند.

مسئله دوم این که تارانتینو مغر متفکر فیلم نامه نویسی است و در آن شکی نیست و حتی Pulp Fiction و Django جز Top20 فیلم های برترم هست. اما منظور و هدفم این است که زود قضاوت نکنیم که کار بعدی تارانتینو قطعا کار خوبی هست و یا از استاندارد های کافی برخوردار هست. نمی تونیم فقط بگیم که چون کست عالی استفاده میکنه، بگیم که الان تارانتینو با استفاده از این ابزار بهترین فیلمش رو داره میسازه. این که ما زیاد فیلم می بینیم و خبرهای سینمایی را دنبال می کنیم، باید اینقدر برامون عادی باشه و جو زده نشیم. ما هنوز هیچ اطلاعی از جزییات فیلم، صحبت های ترانتینو در مورد پروژه اش و ... نمی دانیم و فقط می دانیم که قراره کست درجه الفی داشته باشه که متاسفانه دلیل محکمی بر بهتر بودن اثر نیست. داریم پیش داوری می کنیم. این که کاربری که میگه دید منفی داری، بله درست گفت دید منفی به سینما دارم و سینما و آثارهایش را باید با دقت دید و همان کاربری که گفت که اسکار و مراسم برایم پشیزی نیست، واقعا برایم دلیل منطقی ندارد. ما بهترین فیلم های سال را از کجا متوجه می شویم؟ منبعاشان کجاست؟ قطعا جشنواره ها، مراسم ها و منتقدان هستند که فیلمی که نمره بالایی کسب می کند را نگاه می کنیم و یا مثلا فیلمی که به شدت بد باشه چه از دید منتقد و از چه دید مراسم، دانلود نمی کنیم. 60 درصد ما اینجوری هست. دید منفی دارم که توی این چند ساله فیلم هایی در جشنواره ها و مراسم های گوناگون جایزه گرفتند که حقشان نبوده است. از Blue is The Warmest Color گرفته که کاربر @KiLL3R/4/Ev3r از فیلم دفاع میکنه که من هم به نظرش احترام می گذارم گرچه مخالف هستم، میاد نخل طلای کن را میبره و یا Get Out میاد جایزه بهترین فیلم اورجینال رو میبره که واقعا شرمسار است که در بین این فیلم نامه خوب، این فیلم میاد جایزه رو میبره که خیلی هاتون موافق این قضیه نیستید. بله جشنواره و مراسم مهم هستند و نظر منتقدان هم مهم هستند و کاملا بر موفق بودن یک فیلم تاثیر می گذاره. گرچه پس ار این که به Get Out و Black Panter نمره خارق العاده میگن، دیگه نگاهی هم به نظر منتقدان نمیدهم. مثل الان که وقتی که فهمیدیم که فرهادی داره با بازیگرانی چون پنه لوپه کروز و خاویر باردم در خارج از کشور فیلم میسازه، زود قضاوت می کردیم که اوف عجب فیلمی میشه. اما الان دیدیم که شانس اندکی برای بردن نخل طلا داره. گرچه فرهادی فیلم نامه نویس مهاری هم هست اما در این فیلم از فیلم نامه اش ایراد گرفتند و ممکن هست که از نقطه قوت تارانتینو (همان فیلم نامه نویسیش) که فیلمش اکران بشه، ایراد بگیرند. پس هیچی معلوم نیست.

مسئله سوم این است که آثار های تلویزیونی و سریال، به مراتب دارند گوی رقابت از سینما می برند. اونم با ورود شبکه هایی مثل نتفلیکس یا آمازون. گرچه مدیوم ها متفاوت است اما میشه یک اپیزود یک قسمت را یک فیلم نیمه بلند قرارش بدیم و مقایسش کنیم با آثار های سینمایی روز دنیا و وقتی می بینیم که همان اپیزود، چندین برابر بهتر از فیلم سینمایی است. به عنوان مثال وقتی اپیزود International Assassin از سریال لفت اورز نگاه میکنی و می بینی که در طول یک ساعت، بی نقص جلو میره. واقعا به این سوال نمی رسی که همین اپیزود از صد تا فیلم اکشن و معمایی در سینما ساخته میشه، بهتر هست؟ از فیلم هایی مثل هیتمن، تیکن و حتی از نظر معمایی و راز آلود، از ممنتو نولان هم بهتره و حتی موسیقی داره که وقتی گوش میکنی، میگی موسیقی مرثیه یک رویا باید بره جلو بوق بزنه. یا مثلا 24 Live Another Day، به قول منتقدان داخلی و خارجی، واقعا به طور صریح اعلام می کنند که این مینی سریال در هر قسمت، از تمام فیلم های اکشن 2014 بهتر هست و یا با دیدن سریال True Detective,Fortitude و The Killing، واقعا متوجه میشی که فیلم Wind River در مقایسه با این ها مثقالی بیش نیست؟ واقعا خود آمریکایی ها و صعنت هالییود و متفاکران آن، به سریال سازی روی می آورند که دیوید فینچرش گرفته تا سام ریمیش.... منظورم این است که دیگه سینمای هالیوود و اروپا، دیگه آن تازگی و نو بودن در ایده و فیلم نامه را ندارند و خودتون هم حاضرید که سطح سریال های 2017 به مراتب بهتر از فیلم هایی بودند که در سال پیش ساخته شدند. خود اسپلیبرگ فهمیده که دارند رقابت را از این غول هایی مثل نتفلیکس می سازند و از روی سوزش، علام میکنه که نباید فیلم های اینترنتی در اسکار یا گلدن گلوب و حتی کن شرکت کنه. درحالیکه Okja به مراتب از تمام فیلم های امسال یک سر و گردن بالاتر بود. من حاضرم وقتم را بزارم بشینم یک سریال خوش ساخت ببینم تا این که بشینم Black Panter یا از اینجور فیلم ها ببینم.

البته دوستان این مورد رو راحت ازش نگذرن چون ممکنه وس اندرسون و تارانتینو طرفدار تیم رئال مادرید باشن. اون موقع شاید پست های اخیر بنده خدا یکم معنی بده.

الله وکیلی الان موندم حرف هات رو باور کنم یا صبر بدم تا پست بعدی که این کامنت رو نقص کنی، بالاخره این طبیعت پست هات هست. گیجمون نکن به حق راجر ایبرت فقید!

الان با کجای حرفم مشکل داری که حل و فصلش کنیم؟ تو هم بیا وارد گود که شاید دلایل منطقی داشته باشی که شاید من اشتباه کنم در حالیکه حرف های بالات همون مسئله اون چیز به شقیقه چه ربطی داره؟! تاپیک میزگرد سینمایی داره و بهتره نظرات همدیگر رو بشنویم و دربارش صحبت کنیم. بدون تمسخر کردن طرف، چون از مسخره کردن به شدت بدم میاد! جمله نقض هم بوده که قطعا اشتباه متوجه شدی که سوزنت خیلی شدید بهش گیر کرده.

آخرین ویرایش:
مساله اول این است که شبرلهسزبلدسیخشهلتادسیخهعلیسبدلذهعیبسذدیسهعلاذیسبهعلاسیبهعلسیالعسظیبرذدشسیهعخراشدسیبعشصسثیافبلشثصق98فلاتشصضثق6ف9صشعتلرهخظطزاردسظعزطذراظیبعهذایظبالDAIOFNDSOIGبیسهخبدیسخهلعیسابظدلخهعیسظدلبعسیظهلا

مساله دوم این است که بیسشهبایسشعهلایسشهعلبیشساذلعهیسشاذبلیسشعهباذسشیعلبسشیلذسشیعهبالشصسثسبهاFUDSHFUDSAGFHDSWAUTFGT234R32Q1بیسهعابلیسعلاسیعهشلایصشسخهعبیساشبلیسعشبخلاذسشیهعلذسیبشعلبهسثشیبهل

مساله سوم این است که لسیفبثصشسیقشسیبسشإبعیشسلبذظ 324324324 fsadfsadfsad سشیبسیبسی safdasdf بیسبیسبسشیلسبیلیبسیبسلیبایساب

ای دل غاقل، همانا مساله سوم ناقض مساله دوم شد، اشکالی ندارد، طبیعتش است، بنده اصولا طبیعتم است که حرف هایم را نقض کنم
حالا چرا رگ شما می زند بالا؟
بیابید داخل گود باهم دیگه چند میل بگیریم و چرخ بزنیم ببینیم کی چی کارست، یک میز گرد هم گذاشتیم آن وسط بشتابید

خدا وکلیلی طرف مخاطب های یک تاپیک رو اسکل کرده بعد می گه من از مسخره کردن بدم میاد :|

Origami 2008
با همه صحبت هات موافقم جز قسمت آخرش که راجع به سریال صحبت کردی؛ نفهمیدم کلا چه ربطی به بحث داشت

میخواستم بگم که صنعت سریال سازی و سریالها به مراتب از فیلم های امروزه بهتر هستند . بحث کلی که چرا دیدی منفی به فیلم های حال حاضر جهان دارم؟

میخواستم بگم که صنعت سریال سازی و سریالها به مراتب از فیلم های امروزه بهتر هستند . بحث کلی که چرا دیدی منفی به فیلم های حال حاضر جهان دارم؟
روی چه مبنایی میگین که بهتر هستند؟ چی باعث شده دید منفی داشته باشید؟

• Like
Reactions: Origami 2008

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or