ینی چه نوشته خودم رو نقص میکنم بالاخره یـ حرفی زدی و با مثال نقض اوردن سعی کردی منطقی جلوش بدی حالا به پست خودت که رسید میگی یـ چیز نرماله ؟ پس بحث کردن چه فایده ای داره اصلا من یـ چیز میگم بعد میام همون رو نقض میکنم موشکلی که نداریم که

من نه از تارنتینو بت ساختم نه کسی دیگه فیلم بسازه باهاش حال کنم ازش دفاع میکنم چرت و پرت باشه میبندمش به بار رگبار چه کاری بخوام خودم رو اذیت کنم ؟ بازم جدا دلیلت برا قانع کننده نیست شما وقتی اسم یـ نفر یا یـ چیز رو میشنوی ناخوداگاه یاد گذشتش میوفتی که چیکاره بوده و چیکار کرده چجوری بیام از بیخ گذشته و کارنامه طرف رو ایگنور کنم بگم نه حالا چون اوضاع اینجوره یا اونجوره پس گور پدر گذشته طرف ! این میشه مفنی نگری محز که ! شما اگه قرار باشه به خودت اعتماد نداشته باشی که دیگه هیچی همش منفی نگری میکنی سلیقه خودت رو کشک فرض میکنی ؟ من وقتی با 95 درصد اثر های یـ نفر حال کردم مغزم بهم میگه که تو به احتمال زیاد دوباره از کار جدید طرف خوشت میاد چرا باید بیام شرایط یـ نفر رو با شرایط مثلا روز مقایسه کنم ؟ بین این همه کار خوش ساخت بگردم دنبال تک و توک اثر ضعیفش ؟ که چی بشه ؟ شما ظاهرا زیادی جدی گرفتی این قضیه جایزه دادنه منتقدا رو ! این قضیه جایزه دادن به شخصه برام پشیزی اهمیت نداره میخواد اسکار ببره یا نه چیزی که خودم حال میکنم باهاش رو میبینم و پشیزی برام اهمیت نداره نظرات یک سری منتقد ......