Movie Center

8loc_1816.jpg

Palme d'Or winners – ranked!

طعم گیلاس مرحوم کیا رستمی بالاتر از Pulp Fiction و Taxi Driver از دیدگاه روزنامه گاردین ....
پالپ فیکشن که نه ولی میشه شباهت هایی بین دو شخصیت تاکسی درایور و طعم گیلاس دونست. دو شخصیتی که به نوبه ای از زاویه ی دید خودشون از جهان پیرامون ناامید شدن و در اخر میخوان به رستگاری مد نظر خودشون برسن. بنظرم تاکسی درایور به مراتب بهتره. خیلی بهتره!

تکبیر!!
آقا خدایی نمیشه صبر کرد!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

لطفا اورریت مانند رفتار نکنیم. گرچه برایم اتفاق افتاده که کارگردانان خوب هم با استفاده از این حجم از بازیگران معروف، موفق در گیشه و جذب منتقد نشده اند. تو تاریخ سینمای هالیوود از این مثال ها زیاد است؛ به عنوان مثال فیلم Triple 9 با اون حجم از بازیگران خفن و کارگردان خوبش، به شدت منتظر دیدنش بودیم که متاسفانه فیلم نه تو گیشه موفق بود و چه در جلب منتقد. فیلم Collateral Beauty هم بازیگران خفنی داشت که متاسفانه فیلم خیلی بد بود که کارگردانش هم فیلم های نسبتا اوکیه ای می ساخت. یا مثل الان که فکر می کردیم که فیلم فرهادی اووریتمان کرده بود، الان با دیدن نمره های منتقدان ، هم داریم زود قضاوتش می کنیم و هم داریم بی خود و بی جهت می کوبینمیش!

پالپ فیکشن که نه ولی میشه شباهت هایی بین دو شخصیت تاکسی درایور و طعم گیلاس دونست. دو شخصیتی که به نوبه ای از زاویه ی دید خودشون از جهان پیرامون ناامید شدن و در اخر میخوان به رستگاری مد نظر خودشون برسن. بنظرم تاکسی درایور به مراتب بهتره. خیلی بهتره!

راجر ایبرت فقید گفته بود که طعم گیلاس بدترین فیلمی بوده که بهش جایزه نخل طلای کن را دادند. روحت شاد ایبرت!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: stanley
لطفا اورریت مانند رفتار نکنیم. گرچه برایم اتفاق افتاده که کارگردانان خوب هم با استفاده از این حجم از بازیگران معروف، موفق در گیشه و جذب منتقد نشده اند. تو تاریخ سینمای هالیوود از این مثال ها زیاد است؛ به عنوان مثال فیلم Triple 9 با اون حجم از بازیگران خفن و کارگردان خوبش، به شدت منتظر دیدنش بودیم که متاسفانه فیلم نه تو گیشه موفق بود و چه در جلب منتقد. فیلم Collateral Beauty هم بازیگران خفنی داشت که متاسفانه فیلم خیلی بد بود که کارگردانش هم فیلم های نسبتا اوکیه ای می ساخت. یا مثل الان که فکر می کردیم که فیلم فرهادی اووریتمان کرده بود، الان با دیدن نمره های منتقدان ، هم داریم زود قضاوتش می کنیم و هم داریم بی خود و بی جهت می کوبینمیش!
آنچه میگویی صحیح است
به نظر من تارانتینو امتحان مدیریت تیم بازیگری بزرگ رو با پالپ فیکشن و جنگو پس داده. فیلمای بزرگ و بازیگرای بزرگ.
البته شاید عده‌ای جنگو رو دوست نداشته باشند ولی برای من بهترین فیلم تارانتینو هست.
امیدوارم روزی روزگاری در هالیوود هم یه فیلم قشنگ و درست حسابی دربیاد مثل جنگو. مثل triple9 نزنه تو ذوقمون.

آنچه میگویی صحیح است
به نظر من تارانتینو امتحان مدیریت تیم بازیگری بزرگ رو با پالپ فیکشن و جنگو پس داده. فیلمای بزرگ و بازیگرای بزرگ.
البته شاید عده‌ای جنگو رو دوست نداشته باشند ولی برای من بهترین فیلم تارانتینو هست.
امیدوارم روزی روزگاری در هالیوود هم یه فیلم قشنگ و درست حسابی دربیاد مثل جنگو. مثل triple9 نزنه تو ذوقمون.

این که بگوییم که پالپ فیکشن و جانگو، بازیگرای بزرگی داشته. شاید الان این حرف رو بگوییم که عجب تیم بازیگری داشته اما اون موقع به جز بروس ویلس و جان تراولتا، بقیه چندان معروفیتی نداشتند. ساموئل جکسون ساموئل جکسون امروزه نبوده و اما ترومن هم در سال 1990 یا فک کنم قبل ترش در فیلم با درونمایه پورنوگرافی بازی کرده بود! جانگو نمی تونیم که Ensemble Cast داشته. این دو موردی که بالا عرض کردم از همان کلمه Ensemble Cast برخوردار بودند. شاید تنها فیلمی هایی که با حجمی از بازیگران معروف موفق بوده، Grand Budapest Hotel یا Birdman بوده که اولی فیلمی مضخرف و دومی شاهکار! فیلم های بچه بازی مارول رو حساب نمی کنم (منظورم infinity War یا Civil War هست!)

پ.ن تریپل 9، فیلم شلخته و سعی بر اغراق از فیلم های مخصمه داشت، بود. البته از نظر فنی، میکس صدا، فیلمبرداری،تدوین صدا حق نامزد شدن در اسکار رو به نظرم داشت. تک سکانس برتر فیلم سکانس تیراندازی در خیابان های گنگ ها بود. فوق العاده هیجانی بود با اون جزییات عالی فنی اش!

آخرین ویرایش:
این که بگوییم که پالپ فیکشن و جانگو، بازیگرای بزرگی داشته. شاید الان این حرف رو بگوییم که عجب تیم بازیگری داشته اما اون موقع به جز بروس ویلس و جان تراولتا، بقیه چندان معروفیتی نداشتند. ساموئل جکسون ساموئل جکسون امروزه نبوده و اما ترومن هم در سال 1990 یا فک کنم قبل ترش در فیلم با درونمایه پورنوگرافی بازی کرده بود! جانگو نمی تونیم که Ensemble Cast داشته. این دو موردی که بالا عرض کردم از همان کلمه Ensemble Cast برخوردار بودند. شاید تنها فیلمی هایی که با حجمی از بازیگران معروف موفق بوده، Grand Budapest Hotel یا Birdman بوده که اولی فیلمی مضخرف و دومی شاهکار!
من واقعا نمیدونم چی بگم
الان به grand budapest hotel گفتین مزخرف؟؟! حداقل مینوشتین از نظر من مزخرف

من واقعا نمیدونم چی بگم
الان به grand budapest hotel گفتین مزخرف؟؟! حداقل مینوشتین از نظر من مزخرف

از نظر من مضخرفه. با سبک فیلم هاش حال نمی کنم. بهترین کارش رو فیلم کوتاهی که با بازی ناتالی پورتمن بود، (Hotel Chevalier) قابل قبول می دانم بقیه خیر. فک کنم دیده باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

جدا رو چه حسابی John Hillcoat رو با تارنتینو مقایسه میکنی ؟ دوتا کرگردان که کارنامه کاریشون زمین تا اسمونه به قولی این کجا و آن کجا ؟ تارانتیو قطعا یکی از صاحب سبکترین کارگردان های دهه اخیر هالیووده از نظر من که خیلی راحت امتحانش رو همه جا پس داده شاید شما مثلا بگی دیگه فیلماش تکراری شدن و این سبک خشونت وارانش دیگه به ته خط رسیده ولی خوب نمیتونی نحوه کارگردانی و موفقیت چند سالش رو با کارگردانی مثل John Hillcoat مقایسه کنی قطعا اگه همون John Hillcoat میتونست و ایده خوبی داشت یـ فیلم ابرو مندان با اون کست میساخت ولی مشکل از سوپر استار بودن بازیگراش نبود مشکلش این بود که نتونست از پس کارگردانی فیلم بر بیاد ربطی به سوپر استار بودن یا نبودن کستش نداشت الان هم اتفاقا واقعا باید هایپ بود کسی مثل تارانتینو با کارنامه درخشانش میخواد این همه سوپر استار رو کارگردانی کنه اسم این اوررت رفتار کردن نیست بلکه طبق دیده ها و شنیده ها منطقی فکر کردنه ....

از نظر من مضخرفه. با سبک فیلم هاش حال نمی کنم. بهترین کارش رو فیلم کوتاهی که با بازی ناتالی پورتمن بود، (Hotel Chevalier) قابل قبول می دانم بقیه خیر. فک کنم دیده باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
همه فیلمای وس اندرسون به غیر از bottle rocket رو دیدم .جز ۳ کارگردان مورد علاقمه. فیلم کوتاه hotel chevalier هم بیشتر یه پرولاگ برای فیلم darjeeling limited هست که با وجود اینکه فیلم خوبیه(darjeeling limited) اما به نظرم بعد the life aquatic ضعیف ترین فیلم کارنامشه.بین دوتا فیلم کوتاهش هم castello cavalcanti به نظرم قوی تره.اگه ندیدیش پیشنهاد میکنم ببینی.

• Like
Reactions: Origami 2008
جدا رو چه حسابی John Hillcoat رو با تارنتینو مقایسه میکنی ؟ دوتا کرگردان که کارنامه کاریشون زمین تا اسمونه به قولی این کجا و آن کجا ؟ تارانتیو قطعا یکی از صاحب سبکترین کارگردان های دهه اخیر هالیووده از نظر من که خیلی راحت امتحانش رو همه جا پس داده شاید شما مثلا بگی دیگه فیلماش تکراری شدن و این سبک خشونت وارانش دیگه به ته خط رسیده ولی خوب نمیتونی نحوه کارگردانی و موفقیت چند سالش رو با کارگردانی مثل John Hillcoat مقایسه کنی قطعا اگه همون John Hillcoat میتونست و ایده خوبی داشت یـ فیلم ابرو مندان با اون کست میساخت ولی مشکل از سوپر استار بودن بازیگراش نبود مشکلش این بود که نتونست از پس کارگردانی فیلم بر بیاد ربطی به سوپر استار بودن یا نبودن کستش نداشت الان هم اتفاقا واقعا باید هایپ بود کسی مثل تارانتینو با کارنامه درخشانش میخواد این همه سوپر استار رو کارگردانی کنه اسم این اوررت رفتار کردن نیست بلکه طبق دیده ها و شنیده ها منطقی فکر کردنه ....

این که از نظر من جان هیلکات تو یک عناصر سینمایی موفقیت آمیز هست و تارانتینو عناصر دیگر. از دید من همه ی کارگردان ها می توانند در یک سطح باشند و کاملا در این چندین ساله، بزرگترین کارگردان ها از کارگردان های جوان بخاطر ساخت فیلم هایشان تمجید و تعظیم کردند و جایزه را از آن ها ربودند. (از 2010 تا الان) من تارانتینو را بت نمی کنم و هیچ کس را بت نخواهم کرد در سینما و تلویزیون. تارانتینو کارگردان خوبی هست اما فیلم نامه نویس فوق العاده ایه. به شدت مخالفم که چرا همش کارگردان رو متناتون می آورید؟ فیلم نامه نویسان بوق هستند؟ اصلا میشناسیشون یا فقط من میشناسم؟ تارانتینو قلم خوبی داره و با قلم خوبش، فیلم پاپ کورنی خوبی میسازه. همیشه تارانتینو بخاطر نگارش فیلم نامه مورد تمجید قرار میگرفته نه کارگردانی. و گرنه هشت نفرت انگیز قطعا کارگردانی چندان مهارانه ای نداشت که بگیم فن کارگردانی بالایی داشته در حالیکه همان سال، اسپاتلایت هم فیلم نامه قویتری نسبت به کارگردانی داشت. از این به شدت متنفرم که با دیدن چند نام بزرگ مثل دی کاپریو، مارگو رابی و ..... آن قدر جو زده میشیم که انگار می خواهیم بهترین فیلم تاریخ سینما را نگاه کنیم. این که بهتره خودمان را کنترل کنیم. یادمه نصفی از شماها با دیدن تریلر و کست تریپل 9 (که نمیدونم شما جزشون بودی یا نه!؟) اینقدر جو زده بودید که حتی تو پستاتون دیدم که نوشته بودید اسکار مال جان هیلکات هست و بس. الان ادعا می کنید که فیلمش بد بوده؟ آیا پیشگویی می کنید که فیلم تارانتینو خوب هست؟ اگه خوب پیش گویی میکنی بگید اسکار 2019 کی میبره یا قهرمان WC 2018 کی هست؟ جدا؟ قطعا باید فیلم را ببینیم و نظر قطعی بدیم. مثل فیلم الان فرهادی به پر و پاچش نبندیم که آبت قطع شده فرهادی!!!! من که مثل شماها هایپ نیستم. یاد بچگی هایم می افتم که وقتی تیزر فیلم دایره زنگی از تلویزیون پخش می شد، می دیدم با دیدن این حجم از بازیگران خوب اون سال سینما (از همه مهمتره مهران مدیری!) من را ذوق زده کرد که حتی با پای برهنه برم فیلم را ببینم. دیگه اینقدر شماها فیلم دیدید نباید از این رفتار های جوزده از خوتون نشون بدید. فک کنم فردا پس فردا برایان کرنستون به تیم بازیگری بپیونده، زمین و آسمون رو بهم پیوند میدید!!!! سابقه نشون داده که فیلم های پر بازیگر چه کارگردانش ایشون باشه و چه کسی دیگر، فیلم چندان دندونگیری نبودند!

پ.ن: برعکس حرفتون ایراد تریپل 9، اصلا کارگردانی نبوده. درحالیکه خلاقیت کارگردانی در چند سکانس به شدت بالاتر از تمام فیلم های نامزد اسکار 2016 شدند بوده (اشاره به سکانس حمله نیروی پلیس به منطقه گنگسترها)، مشکل از فیلم نامه ضعیف مت کوک بوده. تیم بازیگری خوب کنترل شده بوده، آرون پال خوب و نورمن ریدوس در همان مدت کم خوب هست. (همه منتقدان از تیم بازیگری تمجید کردند که با این نظرت موافقم!)

آخرین ویرایش:
همه فیلمای وس اندرسون به غیر از bottle rocket رو دیدم .جز ۳ کارگردان مورد علاقمه. فیلم کوتاه hotel chevalier هم بیشتر یه پرولاگ برای فیلم darjeeling limited هست که با وجود اینکه فیلم خوبیه(darjeeling limited) اما به نظرم بعد the life aquatic ضعیف ترین فیلم کارنامشه.بین دوتا فیلم کوتاهش هم castello cavalcanti به نظرم قوی تره.اگه ندیدیش پیشنهاد میکنم ببینی.

علاقه ای ندارم دنبال کنم. چون با دیدن چند فیلمش، اصلا حال نکردم و مضخرفی بیش نبودند. بعد برم Career رو دنبال کنم؟ در کل از اطلاعاتت از کارگردان محبوبت که دادی ممنون!

این که از نظر من جان هیلکات تو یک عناصر سینمایی موفقیت آمیز هست و تارانتینو عناصر دیگر. از دید من همه ی کارگردان ها می توانند در یک سطح باشند و کاملا در این چندین ساله، بزرگترین کارگردان ها از کارگردان های جوان بخاطر ساخت فیلم هایشان تمجید و تعظیم کردند و جایزه را از آن ها ربودند. (از 2010 تا الان) من تارانتینو را بت نمی کنم و هیچ کس را بت نخواهم کرد در سینما و تلویزیون. تارانتینو کارگردان خوبی هست اما فیلم نامه نویس فوق العاده ایه. به شدت مخالفم که چرا همش کارگردان رو متناتون می آورید؟ فیلم نامه نویسان بوق هستند؟ اصلا میشناسیشون یا فقط من میشناسم؟ تارانتینو قلم خوبی داره و با قلم خوبش، فیلم پاپ کورنی خوبی میسازه. همیشه تارانتینو بخاطر نگارش فیلم نامه مورد تمجید قرار میگرفته نه کارگردانی. و گرنه هشت نفرت انگیز قطعا کارگردانی چندان مهارانه ای نداشت که بگیم فن کارگردانی بالایی داشته در حالیکه همان سال، اسپاتلایت هم فیلم نامه قویتری نسبت به کارگردانی داشت. از این به شدت متنفرم که با دیدن چند نام بزرگ مثل دی کاپریو، مارگو رابی و ..... آن قدر جو زده میشیم که انگار می خواهیم بهترین فیلم تاریخ سینما را نگاه کنیم. این که بهتره خودمان را کنترل کنیم. یادمه نصفی از شماها با دیدن تریلر و کست تریپل 9 (که نمیدونم شما جزشون بودی یا نه!؟) اینقدر جو زده بودید که حتی تو پستاتون دیدم که نوشته بودید اسکار مال جان هیلکات هست و بس. الان ادعا می کنید که فیلمش بد بوده؟ آیا پیشگویی می کنید که فیلم تارانتینو خوب هست؟ اگه خوب پیش گویی میکنی بگید اسکار 2019 کی میبره یا قهرمان WC 2018 کی هست؟ جدا؟ قطعا باید فیلم را ببینیم و نظر قطعی بدیم. مثل فیلم الان فرهادی به پر و پاچش نبندیم که آبت قطع شده فرهادی!!!! من که مثل شماها هایپ نیستم. یاد بچگی هایم می افتم که وقتی تیزر فیلم دایره زنگی از تلویزیون پخش می شد، می دیدم با دیدن این حجم از بازیگران خوب اون سال سینما (از همه مهمتره مهران مدیری!) من را ذوق زده کرد که حتی با پای برهنه برم فیلم را ببینم. دیگه اینقدر شماها فیلم دیدید نباید از این رفتار های جوزده از خوتون نشون بدید. فک کنم فردا پس فردا برایان کرنستون به تیم بازیگری بپیونده، زمین و آسمون رو بهم پیوند میدید!!!!

پ.ن: برعکس حرفتون ایراد تریپل 9، اصلا کارگردانی نبوده. درحالیکه خلاقیت کارگردانی در چند سکانس به شدت بالاتر از تمام فیلم های نامزد اسکار 2016 شدند بوده (اشاره به سکانس حمله نیروی پلیس به منطقه گنگسترها)، مشکل از فیلم نامه ضعیف مت کوک بوده. تیم بازیگری خوب کنترل شده بوده، آرون پال خوب و نورمن ریدوس در همان مدت کم خوب هست.
اتفاقا میخواستم به همین مسئله فیلمنامه هم اشاره کنم خودت حرف خودت رو در واقع نقض کردی تارانتینو تو نوشتن فیلمنامه تبحر خاصی داره خودت اشاره کردی از اون ور مثالی که زدی از فیلنامه ضعیفی برخوردار بود باز صحیح شما گفتی که جو زده نشیم چون مثال نقضی مثل Tiple 9 وجود داره که میگی فیلنامش تو دیواره این کجاش ربطی به کستش داشت ؟ تارانتینو مثل اکثر بقیه فیلماش فیلنامه رو هم خودش مینویسه که 100 درصد کیفیتش تضمین شدس ایا نباید برا چنین فیلنامه ای واسه چنین کست توانایی هیجان زده بود ؟ اینکه میگی یک سریا به خاطر کست یـ فیلم هیجان زده بشن یـ چیز طبیعی بالاخر دیدن یـ مشت بازگر تاپ کنار هم لذت های خودش رو داره با اون حرفتون که میگید نباید یـ فیلم رو از رو کستش قضاوت کرد هم باز موافقم ولی ایا این مثال شما اینجا به کار میاد ؟ در مورد تارنتینو صدق میکنه ؟ کارنامه کاری طرف میگه هیجان زده باشیم کسی از تارانتینو انتظار بهترین فیلم قرن رو با این کست نداره بلکه انتظار یـ فیلم تارانتینویی با یـ کست عالی رو داره امیدوارم منظورم رو رسونده باشم .....

• Like
Reactions: MK_COD and Moriarty
+ کرت راسل و تیم راث

فقط یه والتون گاگینز کم داره :D
اتفاقا منم داشتم به همین فکر می‌کردم. تو یه مصاحبه‌ای هم والتون گاگینز کلی از تارانتینو تعریف کرده بود و بخاطر فرصت‌هایی که بهش داده بود ازش تشکر کرده بود. والتون گاگینز رو هم اضافه کنه (تقابلِ مجددِ ریلِن و بوید 8->) تا اکیپِ گنگسترها تکمیل بشه :D

آخرین ویرایش:
اتفاقا میخواستم به همین مسئله فیلمنامه هم اشاره کنم خودت حرف خودت رو در واقع نقض کردی تارانتینو تو نوشتن فیلمنامه تبحر خاصی داره خودت اشاره کردی از اون ور مثالی که زدی از فیلنامه ضعیفی برخوردار بود باز صحیح شما گفتی که جو زده نشیم چون مثال نقضی مثل Tiple 9 وجود داره که میگی فیلنامش تو دیواره این کجاش ربطی به کستش داشت ؟ تارانتینو مثل اکثر بقیه فیلماش فیلنامه رو هم خودش مینویسه که 100 درصد کیفیتش تضمین شدس ایا نباید برا چنین فیلنامه ای واسه چنین کست توانایی هیجان زده بود ؟ اینکه میگی یک سریا به خاطر کست یـ فیلم هیجان زده بشن یـ چیز طبیعی بالاخر دیدن یـ مشت بازگر تاپ کنار هم لذت های خودش رو داره با اون حرفتون که میگید نباید یـ فیلم رو از رو کستش قضاوت کرد هم باز موافقم ولی ایا این مثال شما اینجا به کار میاد ؟ در مورد تارنتینو صدق میکنه ؟ کارنامه کاری طرف میگه هیجان زده باشیم کسی از تارانتینو انتظار بهترین فیلم قرن رو با این کست نداره بلکه انتظار یـ فیلم تارانتینویی با یـ کست عالی رو داره امیدوارم منظورم رو رسونده باشم .....

من معمولا تو نوشته هام حرف های خودم رو نقض میکنم و این طبیعت نوشتن من هست. فک نکنم باهاش مشکلی داشته باشی؟! جمله آخرت که یک جورایی زدن میخ یا بگیم کوبودن میخ بود، قطعا از تارانتینو بتی ساختی که غیرقابل شکستنه و حتی اگه هم فیلم رو ببینی و باز هم بد باشه، سعی میکنی ازش تعریف کنی!!! با دیدن تحولاتی در سینمای هالیوود و سرتاسر جهان و ایرانمون شده، دیگه کارنامه کاری کارگردان هم چندان مصداق خوبی برای قابل قبول بودن اثر نیست. مثال زیاد است از کجا شروع کنم؟ از ایران شروع میکنم که مسعود کیمیایی کارگردانی که از زمان شاه تا الان داره فیلم میسازه و کارنامه کاری اش قطعا از تارانتینو و سایر کارگردان ها بیشتره (لطفا نگو اون کجا و تارانتینو کجا؟). اما وقتی خبر ساخت فیلم کیمیایی داره میاد تو دمدمه های جشنواره، جو زده نمیشم که اوه یه فیلم عالی طرف هستیم چون کیمیاییه و کارنامه کاریش پرفکت! در حالیکه سه چهارتا فیلم کاملا آبش قطعه! و استیون اسپلیبرگ که با دیدن Ready Player One و Indina Jones حالت تهوع میگیری و گیلرمو دل تورو بخاطر بدترین فیلم کارنامه اش اسکار میگیره! خب اونم کارنامه کارگردانی خوبی داره؟ تارانتینو چندان کارنامه درخشانی و مسترپیسی هم نداره، چه در حوزه فیلم هایی که ساخته و چه در حوزه نوشتن فیلم نامه.... Death Proof که بد است. قاتل بالفطره بد نوشته شده و اون فیلم Dusk با جرج کلونی، هم بد نوشته شده و هم بد بازی کرده که حتی نامزد تمشک طلایی هم شد.. منظورم در کل این است که 290 درصد شاید فیلم تارانتینویی هم که شما میگید نباشه!!!! به جایی که من جو زده بشم، نگرانم که فیلم تارانتینو با این حجم از بازیگر، فاک داپ کنه. مثل تصوراتی که ما از فیلم فرهادی داشتیم که الان ته جدول فیلم های نامزد کسب نخل طلایی هست. گرچه باید خودم ببینم!

پ.ن : فیلم نامه تریپل 9 به اون معنایی که به حرفم چسبوندی، تو دیوار نبود. نیمه اول فیلم خیلی خوب هست و نیمه دوم (دقیقا پس از پایان سکانس تیراندازی با گنگ ها)، نویسنده ای راهکاری برای ادامه داستان نداره و همینجوری بی فکر مینویسه و میره!

آخرین ویرایش:
چندین ساله تو بازیسنتر هستم و واقعا داشتم باور میکردم بالاخره دیگه اسطوره های سوژه رو نمیبینم اما این دنیای لعنتی هر روز میخواد سوپرایزت کنه!

این رفیقمون هم ماشالا حسابی زده بالا، حرف هاش، حرف های قبلش رو نقص میکنه و طبیعت نوشته هاش هست، یا ابرفضل!!!
قبلا این تگ کاربر فعال رو به هرکسی نمیدادن، اما خب مدیر ها دیگه واقعا Desperate شدن(ببخشید نمونه فارسی خوبی پیدا نکردم!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or