*CATALAN*
کاربر سایت
فیلم خیلی خوبی بود.3 دفعه دیدمشمن که فیلمی مثلش ندیدم. درسِ کارگردانی بود. فقط همون صحنهی آخرین قتل، بهتر از هر چیزِ دیگهای بود که تاحالا دیدهام. بدونِ گفتن حتی یک کلمه و فقط با تکون دادنِ دوربین (که POV هم بود)، به بهترین شکلِ ممکن رویداد رو شرح داد.
البته فیلمِ جنایی یا کارآگاهی که زیاد هست. Chinatown یکی از بهترین گزینههاست. The Usual Suspects فوقالعادهاست. The Departed و مرجعش (Infernal Affairs) هم واقعا عالین. Heat یکی از معدود فیلمهاییه که به هر دو طرفِ قصه (پلیس و خلافکار) بهخوبی پرداخته. فیلمهای دیگهای هم مثلِ Seven و Zodiac هستند که آنچنان موردِ پسند خودم نیستند ولی طرفدار زیاد دارند.
اما درکل هیچی Memories of Murder نمیشه.
داستان که واقعی بود .حالا نمیدونم پرونده حل شد یا نه
من فکر کردم اون پسره اخریه قاتله .که عجیب بود ازمایشش منفی در اومد
مشخصات قاتل رو داشت همون دستای نرم
جالب ترین این بود که کارگاهه که کارشو عوض کرده بود اخر سر دوباره اومد زیر پل رو نگاه کرد بعد دختر گفت قبلا یکی اومد و ضاهرش ساده بود . گفتم همون پسرس
دهنش سرویس سر اون صحنه با جفت پا پرید اومد رو سینه طرف
ترکیدم از خنده .این بازیگر هم تو دو تا فیلم دیگه ازش دیدم خیلی خوب بازی میکنه .اخرین بار همون فیلم که راننده تاکسی هست دیدمش
من فکر کردم اون پسره اخریه قاتله .که عجیب بود ازمایشش منفی در اومد
مشخصات قاتل رو داشت همون دستای نرم
جالب ترین این بود که کارگاهه که کارشو عوض کرده بود اخر سر دوباره اومد زیر پل رو نگاه کرد بعد دختر گفت قبلا یکی اومد و ضاهرش ساده بود . گفتم همون پسرس
دهنش سرویس سر اون صحنه با جفت پا پرید اومد رو سینه طرف

آخرین ویرایش: