Movie Center

اینقدر اسپویل باروون بود که مجبور شدم کیفیت پرده ای iw رو دیدم.
واقعا عالی بود. اگر بگم بهترین فیلم mcu بود شاید بیراهه نگفته باشم. کیفیت ساخت، طنز ، مبارزات ، خط داستانی و همه چی به نظرم خوب بود. اینهمه کاراکتر بودن همه وقت داشتن یه خودی نشون بدن.
همین امروز ready player one رو هم دیدم. اینم جالب بود . جدا از داستانش یه اکشن خیلی توپ بود که با این کیفیت پایین خوب معلوم نمیشد. منتظر نسخه بلوری هر دو هستم تا دوباره ببینمشون.

بچه ها من دیگه تحملم ته کشید میخوام infinity war رو ببینم
یکی از بچه ها یه سمپل گذاشته بود چنوقت پیش خوب بود ولی یادم نیست کجا بود
اگر کسی یه ورژن قابل دیدن و مناسبش رو میتونه معرفی کنه بهم ممنون میشم
هم میتونید pmکنید هم بگید اینجا اگه اوکی بود

بچه ها من دیگه تحملم ته کشید میخوام infinity war رو ببینم
یکی از بچه ها یه سمپل گذاشته بود چنوقت پیش خوب بود ولی یادم نیست کجا بود
اگر کسی یه ورژن قابل دیدن و مناسبش رو میتونه معرفی کنه بهم ممنون میشم
هم میتونید pmکنید هم بگید اینجا اگه اوکی بود
اون فایل سمپل مال این ورژن بود Avengers Infinity War 2018 NEW PROPER 720p HD-CAM X264 HQ-CPG تورنتش هم هست Top سید و لیچ ـه راحت پیدا میشه ....

• Like
Reactions: S L R
@S L R
یـ ورژن جدید به نام Avengers.Infinity.War.2018.720p.TS.x264.AAC.TiTAN اومده با کیفیت تصویر بهتر و صدا تمیز بدونه نویز و صدای اضافه کسایی که هنوز تو دیدن کیفیت CAM مرددن این ورژن رو ببین که خیلی بهتره خودم امشب کامل دانلودش میکنم فردا یـ فایل نمونه ازش میزارم ....

@S L R
یـ ورژن جدید به نام Avengers.Infinity.War.2018.720p.TS.x264.AAC.TiTAN اومده با کیفیت تصویر بهتر و صدا تمیز بدونه نویز و صدای اضافه کسایی که هنوز تو دیدن کیفیت CAM مرددن این ورژن رو ببین که خیلی بهتره خودم امشب کامل دانلودش میکنم فردا یـ فایل نمونه ازش میزارم ....
اینم پردس؟

ایول. ظاهرا اصغر دیگه ایده هاش داره یواش یواش ته میکشه و این دفعه دیگه از کن و اسکار کیلویی خبری نیست!
اخه بیچاره باورش شده بود که اون جایزه ها رو بخاطر فیلماش دادن نه بخاطر مسائل سیاسی .
الان که این فیلمش راجع به ایران نیست ببینم چقدر قربون صدقش میرن همون منتقدا:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or