Movie Center

فیلم های مثل Memories of Murder معرفی کنید ممنون
من که فیلمی مثلش ندیدم. درسِ کارگردانی بود. فقط همون صحنه‌ی آخرین قتل، بهتر از هر چیزِ دیگه‌ای بود که تاحالا دیده‌ام. بدونِ گفتن حتی یک کلمه و فقط با تکون دادنِ دوربین (که POV هم بود)، به بهترین شکلِ ممکن رویداد رو شرح داد.

البته فیلمِ جنایی یا کارآگاهی که زیاد هست. Chinatown یکی از بهترین گزینه‌هاست. The Usual Suspects فوق‌العاده‌است. The Departed و مرجعش (Infernal Affairs) هم واقعا عالین. Heat یکی از معدود فیلم‌هاییه که به هر دو طرفِ قصه (پلیس و خلافکار) به‌خوبی پرداخته. فیلم‌های دیگه‌ای هم مثلِ Seven و Zodiac هستند که آنچنان موردِ پسند خودم نیستند ولی طرفدار زیاد دارند.

اما درکل هیچی Memories of Murder نمی‌شه.

فیلم خیلی خوبی بود.3 دفعه دیدمش
داستان که واقعی بود .حالا نمیدونم پرونده حل شد یا نه
من فکر کردم اون پسره اخریه قاتله .که عجیب بود ازمایشش منفی در اومد
مشخصات قاتل رو داشت همون دستای نرم
جالب ترین این بود که کارگاهه که کارشو عوض کرده بود اخر سر دوباره اومد زیر پل رو نگاه کرد بعد دختر گفت قبلا یکی اومد و ضاهرش ساده بود . گفتم همون پسرس
دهنش سرویس سر اون صحنه با جفت پا پرید اومد رو سینه طرف=)) ترکیدم از خنده .این بازیگر هم تو دو تا فیلم دیگه ازش دیدم خیلی خوب بازی میکنه .اخرین بار همون فیلم که راننده تاکسی هست دیدمش
View attachment 87561
جواب DNA منفی نبود، بلکه با امکانات اون زمان، نتونستند با اطمینان کامل اون دو DNA رو با هم تطابق بدند.
توی واقعیت که قاتل رو هیچوقت پیدا نکردند ولی توی فیلم قاتل همون پسره‌است. یه جایی توی علفزار هست که یه دختری رو شکار می‌کنه. اون‌جا توی یک فریم می‌شه چهره‌اش رو دید که همون پسر جوونِ است.
اون ظاهر ساده هم کلا به قیافه‌ی خودِ کره‌ای‌ها برمی‌گرده. پارک تو کل فیلم دنبال راهب و هیولا بعنوان قاتل می‌گشت، آخرش دید که قاتل یه آدم معمولی مثل بقیه‌است.

آخرین ویرایش:
من که فیلمی مثلش ندیدم. درسِ کارگردانی بود. فقط همون صحنه‌ی آخرین قتل، بهتر از هر چیزِ دیگه‌ای بود که تاحالا دیده‌ام. بدونِ گفتن حتی یک کلمه و فقط با تکون دادنِ دوربین (که POV هم بود)، به بهترین شکلِ ممکن رویداد رو شرح داد.

البته فیلمِ جنایی یا کارآگاهی که زیاد هست. Chinatown یکی از بهترین گزینه‌هاست. The Usual Suspects فوق‌العاده‌است. The Departed و مرجعش (Infernal Affairs) هم واقعا عالین. Heat یکی از معدود فیلم‌هاییه که به هر دو طرفِ قصه (پلیس و خلافکار) به‌خوبی پرداخته. فیلم‌های دیگه‌ای هم مثلِ Seven و Zodiac هستند که آنچنان موردِ پسند خودم نیستند ولی طرفدار زیاد دارند.

فیلم خیلی خوبی بود.3 دفعه دیدمش
داستان که واقعی بود .حالا نمیدونم پرونده حل شد یا نه
من فکر کردم اون پسره اخریه قاتله .که عجیب بود ازمایشش منفی در اومد
مشخصات قاتل رو داشت همون دستای نرم
جالب ترین این بود که کارگاهه که کارشو عوض کرده بود اخر سر دوباره اومد زیر پل رو نگاه کرد بعد دختر گفت قبلا یکی اومد و ضاهرش ساده بود . گفتم همون پسرس
دهنش سرویس سر اون صحنه با جفت پا پرید اومد رو سینه طرف=)) ترکیدم از خنده .این بازیگر هم تو دو تا فیلم دیگه ازش دیدم خیلی خوب بازی میکنه .اخرین بار همون فیلم که راننده تاکسی هست دیدمش
د.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: arash1996

به نظر من Chinatown با اختلاف تو این سبک بهترینه.:D فوق‌العادست این فیلم. با هر بازدید بهتر میشه.

آخرین ویرایش:
fear.png

F.E.A.R. Live-Action Adaptation Being Developed by Mortal Kombat Writer

برید حالش را ببرید!

Attachments

• upload_2018-5-12_13-6-10.png
    upload_2018-5-12_13-6-10.png
    378.7 KB · مشاهده: 33
  • Like
Reactions: arash1996
فیلم های مثل Memories of Murder معرفی کنید ممنون
مثل این که نداریم دیگه آسش رو دیدی:D