Mehrdad 7
کاربر سایت
کسی ندونه فکر میکنه فرهادی چک داره دست این ملت پاسم نمیشه چکش.
حالا کی گفته مدس توش بازی میکنه؟این سریال witcher با بازی مد مکلسن کی بیرون میاد؟
من که فیلمی مثلش ندیدم. درسِ کارگردانی بود. فقط همون صحنهی آخرین قتل، بهتر از هر چیزِ دیگهای بود که تاحالا دیدهام. بدونِ گفتن حتی یک کلمه و فقط با تکون دادنِ دوربین (که POV هم بود)، به بهترین شکلِ ممکن رویداد رو شرح داد.فیلم های مثل Memories of Murder معرفی کنید ممنون
فیلم خیلی خوبی بود.3 دفعه دیدمش
داستان که واقعی بود .حالا نمیدونم پرونده حل شد یا نه
من فکر کردم اون پسره اخریه قاتله .که عجیب بود ازمایشش منفی در اومد
مشخصات قاتل رو داشت همون دستای نرم
جالب ترین این بود که کارگاهه که کارشو عوض کرده بود اخر سر دوباره اومد زیر پل رو نگاه کرد بعد دختر گفت قبلا یکی اومد و ضاهرش ساده بود . گفتم همون پسرس
دهنش سرویس سر اون صحنه با جفت پا پرید اومد رو سینه طرفترکیدم از خنده .این بازیگر هم تو دو تا فیلم دیگه ازش دیدم خیلی خوب بازی میکنه .اخرین بار همون فیلم که راننده تاکسی هست دیدمش
View attachment 87561
فیلم خیلی خوبی بود.3 دفعه دیدمشمن که فیلمی مثلش ندیدم. درسِ کارگردانی بود. فقط همون صحنهی آخرین قتل، بهتر از هر چیزِ دیگهای بود که تاحالا دیدهام. بدونِ گفتن حتی یک کلمه و فقط با تکون دادنِ دوربین (که POV هم بود)، به بهترین شکلِ ممکن رویداد رو شرح داد.
البته فیلمِ جنایی یا کارآگاهی که زیاد هست. Chinatown یکی از بهترین گزینههاست. The Usual Suspects فوقالعادهاست. The Departed و مرجعش (Infernal Affairs) هم واقعا عالین. Heat یکی از معدود فیلمهاییه که به هر دو طرفِ قصه (پلیس و خلافکار) بهخوبی پرداخته. فیلمهای دیگهای هم مثلِ Seven و Zodiac هستند که آنچنان موردِ پسند خودم نیستند ولی طرفدار زیاد دارند.
اما درکل هیچی Memories of Murder نمیشه.
به نظر من Chinatown با اختلاف تو این سبک بهترینه.من که فیلمی مثلش ندیدم. درسِ کارگردانی بود. فقط همون صحنهی آخرین قتل، بهتر از هر چیزِ دیگهای بود که تاحالا دیدهام. بدونِ گفتن حتی یک کلمه و فقط با تکون دادنِ دوربین (که POV هم بود)، به بهترین شکلِ ممکن رویداد رو شرح داد.
البته فیلمِ جنایی یا کارآگاهی که زیاد هست. Chinatown یکی از بهترین گزینههاست. The Usual Suspects فوقالعادهاست. The Departed و مرجعش (Infernal Affairs) هم واقعا عالین. Heat یکی از معدود فیلمهاییه که به هر دو طرفِ قصه (پلیس و خلافکار) بهخوبی پرداخته. فیلمهای دیگهای هم مثلِ Seven و Zodiac هستند که آنچنان موردِ پسند خودم نیستند ولی طرفدار زیاد دارند.
اما درکل هیچی Memories of Murder نمیشه.
مثل این که نداریم دیگه آسش رو دیدیفیلم های مثل Memories of Murder معرفی کنید ممنون
به به چه خبری ...![]()
تیموتی الیفانت در حال مذاکرهست تا بهعنوان نقش اصلی به فیلم جدید تارانتینو اضافه بشه.
’Timothy Olyphant in Talks for Lead Role in Tarantino’s ‘Once Upon a Time in Hollywood
تا الان دیکاپریو، پیت، اولیفانت و فکر کنم مارگو روبی تایید شده حضورشون.به به چه خبری ...
تا الان دیکاپریو، پیت، اولیفانت و فکر کنم مارگو روبی تایید شده حضورشون.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk