Origami 2008
عضو تحریریه
آنچه میگویی صحیح است
به نظر من تارانتینو امتحان مدیریت تیم بازیگری بزرگ رو با پالپ فیکشن و جنگو پس داده. فیلمای بزرگ و بازیگرای بزرگ.
البته شاید عدهای جنگو رو دوست نداشته باشند ولی برای من بهترین فیلم تارانتینو هست.
امیدوارم روزی روزگاری در هالیوود هم یه فیلم قشنگ و درست حسابی دربیاد مثل جنگو. مثل triple9 نزنه تو ذوقمون.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
این که بگوییم که پالپ فیکشن و جانگو، بازیگرای بزرگی داشته. شاید الان این حرف رو بگوییم که عجب تیم بازیگری داشته اما اون موقع به جز بروس ویلس و جان تراولتا، بقیه چندان معروفیتی نداشتند. ساموئل جکسون ساموئل جکسون امروزه نبوده و اما ترومن هم در سال 1990 یا فک کنم قبل ترش در فیلم با درونمایه پورنوگرافی بازی کرده بود! جانگو نمی تونیم که Ensemble Cast داشته. این دو موردی که بالا عرض کردم از همان کلمه Ensemble Cast برخوردار بودند. شاید تنها فیلمی هایی که با حجمی از بازیگران معروف موفق بوده، Grand Budapest Hotel یا Birdman بوده که اولی فیلمی مضخرف و دومی شاهکار! فیلم های بچه بازی مارول رو حساب نمی کنم (منظورم infinity War یا Civil War هست!)
پ.ن تریپل 9، فیلم شلخته و سعی بر اغراق از فیلم های مخصمه داشت، بود. البته از نظر فنی، میکس صدا، فیلمبرداری،تدوین صدا حق نامزد شدن در اسکار رو به نظرم داشت. تک سکانس برتر فیلم سکانس تیراندازی در خیابان های گنگ ها بود. فوق العاده هیجانی بود با اون جزییات عالی فنی اش!
آخرین ویرایش: