خوب من رفتم فیلم رو دیدم اونم شانس اوردم بلیط بود برای سانس آخر . الان وقت نمیکنم نقد و نمره بدم ولی برای الان همینو بگم و برم . از ۲ اونجر قبلی بهتر و به نظر من بهترین فیلم مارول تا الان!! فقط سعی کنین از داستان چیزی نفهمین!! مارول dc رو با خاک یکسان کرد دیگه لول!!
همان گونه که انتظار می رفت، ساخت ادامه فیلم بسیار موفق A Quiet Place، توسط کمپانی Paramount در مراسم CinemaCon تایید شد. این فیلم موفق با بودجه 17 میلیون دلاری ساخته شده بود و توانست در سرتاسر جهان 213 میلیون دلار فروش داشته باشد.
کمپانی Paramount در مراسم CinemaCon اعلام کرده است که ادامه سری فیلم های Cloverfield در دست ساخت است. جی جی آبرامز اشاره کرده است که Overlord قسمت جدید Cloverfield محسوب نمی شود و ادامه Cloverfield به زودی منتشر خواهد شد. مدتی است که شایعه شده بود که Overlord در حقیقت نسخه جدید سری Cloverfield می باشد.
از ویژگی های بارز امروزه سینمای ظنز ایران، فیلمی هست که توش چند تا بچه خوشگل بازی می کنن، توی یک کشور خارجی فیلم بردای شده، بزن برق و آهنگ توش داره به همراه زن بی حجاب خارجی به عنوان چاشنی
این آثار انقدر سخیفن که حتی دیدن تریلر اشونم وفت تلف کردنه چه برسه به خود فیلم
البته نه که حال و اوضاع سریال هامون بهتر باشه ها، صدا و سیما و سینمای ما در تولید آثار حال به هم زن ظنر کل کل دارن
امیدوارم مارمروز کمال تبریزی حداقل 50% اه مارمولک کیفیت داشته باشه نه یک مزخرفی مثل طبقه هساث باشه
البته کمال تبریزی با ساختن ما همه با هم هستیم داره نشون می ده که اونم فقط دنبال بچه خوشگل جمع کردنه و همسوی بقیه شده
امیدوارم مارمروز کمال تبریزی حداقل 50% اه مارمولک کیفیت داشته باشه نه یک مزخرفی مثل طبقه هساث باشه
البته کمال تبریزی با ساختن ما همه با هم هستیم داره نشون می ده که اونم فقط دنبال بچه خوشگل جمع کردنه و همسوی بقیه شده
مارموز رو توی جشنواره جهانی فجر دیدم. ملت که خیلی باهاش حال کردن و من نه در اون حد، ولی بدم هم نیومد. کلاً کیفیت خیلی بالایی نداره و با مارمولک فاصله زیادی داره. ولی به خاطر اینکه به شدت سیاسی هست و تقریباً به هر طیف و گروهی از چپ و راست تا خارج نشین و ... تیکه های سنگین میندازه، بدون شک فیلم جنجالی و پر حاشیه ای میشه. البته اگه به همین شکلی که توی فجر نمایشش دادن اکرانش کنن، که بعید میدونم این طور بشه!
در مجموع فیلمی هست که فقط روی حاشیه های سیاسی میچرخه و مثلاً اگه یه آدم خارجی بدون شناخت از دنیای سیاست ما فیلم رو ببینه، شاید وسطش بلند بشه بره! فیلمنامه منطق خاصی نداره و بیشتر یه وسیله هست برای انتقاد از این گروه و اون گروه و فلان تشکیلات و... ولی خب توی جامعه سیاست زده ما، تماشای همچین فیلمی بد نیست و تجربه جالبیه.
رکورد های باکس آفیس فکر کنم کلا جا به جا بشه با Infinity War. خارج از آمریکا که تقریبا تو همه کشور ها رکورد روز اول رو شکونده(یه سری جاهای معدودی هم زیر SW: TFA بوده)، باید دید آمریکایی ها چکار خواهند کرد
یکی از بهترین خبرهایی که امروز دیدیم. خیلی خوشحالم.احساس می کنم بعد از دیدن این خبر یه لحظه برگشتم به دوران بچگی هام. خیلی خوشحالم می بینم که یکی از بهترین انیمیشن های دوران بچگیم داره ادامه اش ساخته میشه اونم بدست خالق اصلیش. خدایا یاد دوبله بسیار زیبایش یه لحظه افتادم
شرکت Lionsgate اطلاعات جدیدی از فیلم Jhon Wick: Chapter 3 که شامل خلاصه داستان و پوستر تبلیغاتی فیلم میشه منتشر کرد.بازیگر نقش جان ویک بازهم کیانو ریوز خواهد بود طبق خلاصه منتشر شده فیلم :
جان ویک با بازی کیانو ریوز، به دو دلیل در حال فراره دلیل اول گذاشته شدن یک جایزه جهانی ۱۴ میلیون دلاری برای کشتن جان ویک هست و دلیل دوم هم بخاطر اینکه جان با کشتن یک نفر در هتل کانتیننتال، یک قانون مهم را زیر پا گذاشته. فرد کشته شده توسط او یک فرد سرشناس بوده که قبل از مرگ دستور قتل جان ویک را با یک قرارداد باز صادر کرده بود.جان ویک باید بخاطر اعمالش کشته شده باشد ولی ویلسون که مدیر هتل کانتیننتال هست یک فرصت یک ساعته قبل از باطل شدن عضویت جان ویک به او میدهد،بعد از باطل شدن عضویت جان دیگر حق استفاده از هیچکدام از سرویس های سازمان را نخواهد داشت و نام او هم از فهرست اعضای سازمان حذف خواهد شد.حالا جان ویک باید از تمامی مهارتها و تواناییها که داره استفاده کنه تا بعد از کشتن افرادی که قصد کشتنش دارن زنده از شهر نیویورک خارج بشه.
باشد که خداوند یاریش کند.
اینم اولین پوستر فیلم
پوستر جدیدی هم از نسخه IMAX فیلم Daedpool 2 منتشر شد.
intouchable
dazed and confused
the apartment
silver linings playbook
everybody wants some
juno
before series the pursuit of happyness
hachi a dog's tale
sing street
سریال freaks and geeks
تصاویری از بنرهای فیلم های Terminator و Sonic the Hedgehog در مراسم CinemaCon منتشر شد. به نظر می رسد که ششمین قسمت از سری فیلم های Terminator قرار است به طور ساده با عنوان Terminator اکران شود.
بنا بر اطلاعات رسمی منتشر شده، دو قسمت جدید از سری فیلم های Star Trek در دست ساخت، اولین فیلم بدست Quentin Tarantino و J.J. Abrams در دست ساخت است و دومین فیلم بدست S.J. Clarkson (اولین کارگردان زن این سری) کارگردانی میشود.