Movie Center

تریلر ونوم خیییییلی بد بود.:D خود ونوم رو بد در نیوردن ولی چیزی که از داستان نشون میداد، یا جملاتی که کاراکترها میگفتن خیلی بد ناجور بود.:)) یا اون صحنه‌ی مسخره موتورسواری که انگار یه راست از تو Expendables آوردنش.:D در مورد داستان هم که چیزی نگم که اصاً کفری شدم.:D کل هیبت و زیبایی ونوم توی این بود که از پیترپارکر متنفر بود، چون هم ادی براک هم سیمبیوت ازش رنج کشیده بودن و تقابل این دو نفره که زیباس. حالا اینجا کلاً یه جور دیگه سیمبیوت رو گرفته اصاً و دلیلی نداره قیافشم شبیه اسپایدرمن شه.:| تازه فک نکنم اصاً توی فیلم ببینیم تار و اینا بزنه و تو شهر بچرخه برا خودش.
مطمئنم در حد ۱۵ دقیقه نهایتن ونوم رو ببینیم تو فیلم و فیلم هم کاملاً افتضاح عمل کنه.:D فاز تریلر قشنگ شبیه تریلرای سری TASM بود.

ویرایش: اوه اوه مثل این که نویسنده‌های فیلم همون نویسنده‌های 50 Shades of Gray و Gangstar Squad ـن.:دی چقد فاجعه.:)) خدا رحم کنه به فیلم Silver and Black.:|

تریلر ونوم جالب بود :D خوشم اومد. فهمیدیم حد اقل ونوم قراره رویت بشه توی فیلم :|

------------------------------------------------------------
راستی امشب ریویو های Infinity War میان. فکر کنم social media reviews هم چهل دقیقه پیش امبارگوش برداشته شده (طبق سایت هایی خوندم 10.30 pm که میشه چهل دقیقه پیش و یک جاییم خوندم 1.30 am روز 24م که میشه حدود ساعت 1 بعد از ظهر امروز به وقت ایران. البته بگم توییت هایی که خوندم اکثرن مال قبل چهل دقیقه پیش بودن که احتمالا همون 1 بعد از ظهر نقد های social media بیان)
ریویو هارو که میخوندم مقدار زیادی تعریف و تمجیده (که خب غیر از اینم انتظار نمیرفت :|) البته مقدار کمی هم توییت نه چندان مثبت خوندم... (نقد ها اسپویلر نیستن)
I saw #AvengersInfinityWar earlier tonight and I can say that it delivers. There's a lot of really fun character interactions, some cool action moments (***SCENES***), and a few powerful emotional beats. Most of the humor is :-bd Also Captain America is (boom emoji)
----------------------------------------------------------
#AvengersInfinityWar pretty much had me laughing, screaming, or crying the entire way through. It never lets up. I sat in my chair stunned as the credits rolled, speechless and sobbing.

Wow! Marvel dropped all the rules, fists out and what a tornado!! #AvengersInfinityWar was a blast and Thanos just dethroned Killmonger as the champion of villains.

The final minutes of AVENGERS: INFINITY WAR are heartstopping. Can’t wait for the next one. Marvel wins again. #AvengersInfinityWar #Avengers #InfinityWar

Imo I enjoyed Black Panther more than I did #InfinityWar

Tomorrow I have two reviews posting.
One is for something I never though I'd see. Not in a million years. Something starring iconic characters from my childhood that'll bring a beloved story to a whole new generation.

The other is Avengers: Infinity War.

Thanos Is Hilarious, the Quips Don’t Stop Coming, Actually You Know What F This Whole Franchise

پ.ن1. ریویو های خیلی مثبت هست که خب هست همیشه. چندتا منفی هم هست که ترسوند منو.
مخصوصا اینکه یکی دو جا دیدم گفتن که قسمت اول از یک فیلم دو قسمتیه! و خب کامل راضی نمیکنه :( احتمالا نصف داستان رو اینجا میگن و نصف دیگه توی قسمت بعد
پ.ن2. ریویو اول که گذاشتم، اونجای ***SCENES*** دوتا صحنه گفته بود برام اسپویل شد یکم :|

خلاصه که از فردا صبح که نقد ها میان، سریع متا رو ببینید اگه دوست دارین، بعد هیچجوره سایت های مرتبط به کمیک و فیلم های مارول نرید و مخصوصا (مخصوصا. تاکید شدید) از قسمت Explore اینستاگرام دوری کنید :D
قسمت های غیر منتظره زیادی داره که نباید اسپویل شه :D

-------------------------------------------------------

ویرایش 2:
اینم پوستر جدید Venom

venom-poster-released-1104463.jpeg

آخرین ویرایش:
I'm gonna guess that the actual full Venom will be onscreen for less of 15 minutes.

"I'm a reporter. I hear you're trying to kill people. So what gives?"
10/10 give them the Academy Award for best adapted screenplay already goddammit

ردیت فارسی شده اینجا؟؟؟!!!
جدی انقدر همه تاپیکا شبیه ردیت شدن آدم نمی دونه کی از رو کی کپی می زنه. اون قدیم که Controversy های اون وری به اینجا کشیده نمی شدن خیلی بهتر بود به نظرم:/

0nk5_maxresdefault.jpg

تریلر جدید Venom | دانلود

من یک چیزی درباره این فیلم گیج شدم! الان این اسپین اف برای خودش یک اسپایدرمن جدید داره یا نه به قبلی ها مرتبط میشه یا اصلا اسپایدرمن تو این فیلم و فیلمهای دنباله احتمالیش نمیاد!

من یک چیزی درباره این فیلم گیج شدم! الان این اسپین اف برای خودش یک اسپایدرمن جدید داره یا نه به قبلی ها مرتبط میشه یا اصلا اسپایدرمن تو این فیلم و فیلمهای دنباله احتمالیش نمیاد!

توی این فیلم اسپایدر من نیست
اما اگر قرار باشه در نسخه های بعدی اسپایدرمن باشه (که به نظر میاد اینطور هست)، Tom Holland بازیگر فعلی نقش اسپایدرمن اون رو بازی می کنه
قراره Venom خودش franchise بشه، دنیای فیلم هاش با فیلم های MCU یکیه اما ربطی به MCU نداره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or