Movie Center

خیر جزو MCU نیست
خود Venom کمیک های وسیع و غنی ای داره و در MCU واقعا نمی گنجه
به عبارتی اگر می خواستن Venom رو بیارن توی MCU نهایتا باید به حضورش توی یکی دوفیلم سر اسپایدرمن بسنده می کردن که خوب بیشتر باعث ناراحتی طرفدار ها می شد تا خوشحالی
یا این که کلا Villain اصلی MCU اش می کردن که باز با فضای MCU چندان نمی خوند و احتمالا در خیلی از فیلم ها باید یک تیکه ازش می دیدم
کاری که الان می خوان بکنن، Franchise کردن Venom اه، قراره حالتی مثل X-MEN پیدا کنه اما فعلا نه به اون گستردگی

در کل نیاوردن Venom به MCU به نظرم کار خیلی درستیه، خود اسپایدرمن هم با این که واقعا عالی در آوردن اما اگر نمیاوردنش توی MCU و فقط توی همین دنیای Venom نگهش می داشتن خیلی بهتر بود تا این که توی هر دو سری حضور داشته باشه

خیلی ممنون از توضیحاتت...

پس الان Tom Holland قراره به عنوان اسپایدر-من برگرده و در ونوم سونی حضور داشته باشه ؟
یعنی هم تو MCU هست و هم فیلم های سونی ؟

خیلی ممنون از توضیحاتت...

پس الان Tom Holland قراره به عنوان اسپایدر-من برگرده و در ونوم سونی حضور داشته باشه ؟
یعنی هم تو MCU هست و هم فیلم های سونی ؟

اگر قرار باشه Crossover ای بین اسپایدرمن و Venom باشه که به نظر اینطور هست و در آینده شاهدش خواهیم بود، بله، Tom Holland به عنوان اسپایدرمن این نقش رو بازی می کنه

• Like
Reactions: BARDI YA
دوستان کسی لینک از سکانس بعد از تیتراژ اونجرز اینفینیتی وار داره؟
فیلم رو نسخه پرده ای hd ts بدون هیچ سابی دیدم ، بسیااااار لذت بخش بود. همه چی به جا بود ، کمدی ، اکشن ، هیجان و ...
یه کلام تانوس فوق العاده بود .
اگه مثل من تحمل ندارید برا بلو-ری حتما با همین کیفیت ببینید . فقط حیف این نسخه که من گرفتم 20 دقیقه کمتر بود زمانش . ولی بازم به شدت لذت بردم از دیدنش ، کیفیت بهتر با زمان کامل‌تر هم بیاد قطعا میبینمش. بیصبرانه هم منتظر قسمت بعدیم.
اگه ، اگه استار لرد اون حرکت رو نکرده بود :| اون ته فیلم اسپایدی =((=((

• Like
Reactions: The Listener
e9ht_screenshot-www.boxofficemojo.com-2018.04.29-00-22-44.png

خوب همونجور که پیش بینی میشد IW نتونست رکورد Star Wars رو بزنه و به مکان دوم بزرگترین افتتاحیه روز اول بسنده کرده البته با حدود 300 سالن سینمای بیشتر که این فیلم رو از این نظر در مکان دوم بیشترین تعداد سالن سینمای تمام تاریخ امریکای شمالی بعد از انیمیشن من نفرت انگیز 3 قرار داده ! همچنین سایت Box Office Mojo پیش بینی کرده که میتونه اخر هفته رو با حداقل 240 میلیون دلار فروش به پایان برسونه و احتمال اینکه به اخر هفته ی Star Wars با رقم 247.9 میلیون دلار برسه وجود داره .....

این گدار چرا نمیمیره؟:D
کلاً یه سری از این مولف‌های سینمای مستقل انگار آب حیات خوردن، برگمان و برسون هم یه قرن عمر کردن. :D
البته کل دار و دسته سینماگر باید پیش کرک داگلاس لنگ بندازن، تو تولد صد سالگیش گفته بود هرگز فکر نمیکردم صد ساله بشم. نه بابا. :D

کلاً یه سری از این مولف‌های سینمای مستقل انگار آب حیات خوردن، برگمان و برسون هم یه قرن عمر کردن. :D
البته کل دار و دسته سینماگر باید پیش کرک داگلاس لنگ بندازن، تو تولد صد سالگیش گفته بود هرگز فکر نمیکردم صد ساله بشم. نه بابا. :D
مرگ که یار گرمابه و گلستان برگمان بوده. تو فیلماشم یه نقش به این میداده بازی کنه:دی
الان با گوشیم سخته بخوام لینک بچسبونم اینجا ولی برو یوتیوب بزن:what if Ingmar Bergman directed the flash
خیلی تمیز برگمان رو ترول کرده یکی از بخشاشم همین محوریت فیلماش درباره مرگه:دی
برسون و گدارم یک دهم عمرشونو به تروفو و ملویل که خیلی زود مردن میدادن الان سینمای فرانسه چند تا شاهکار بیشتر داشت:دی
احساس میکنم تو اب و هوای امریکام یه چیزایی هست الان از اسپیلبرگ و الن گرفته تا لینچ و اسکورسزی و ایستوود همه هفتاد رو رد کردن ولی انگار نه انگار از روز اولشونم سرحال ترن:دی

تصاویر منتشر شده از سر صحنه ی Captain Marvel با حضور Samuel L. Jackson:

این قسمت های سبز لباس برای اینه که بعدن روش جلوه های ویژه بزنن؟ :|
اخه تا جایی که من دیدم تو کمیک ها همچین لباسی نداره + کانسپت آرتی که خود مارول قبل ها نشون داده بود طرح لباس همینه دقیقا فقط این قسمت های سبزش قرمزه :دی

اخه تا جایی که من دیدم تو کمیک ها همچین لباسی نداره + کانسپت آرتی که خود مارول قبل ها نشون داده بود طرح لباس همینه دقیقا فقط این قسمت های سبزش قرمزه :D
لباس سبز تو كاميك هم بود.

اخه تا جایی که من دیدم تو کمیک ها همچین لباسی نداره + کانسپت آرتی که خود مارول قبل ها نشون داده بود طرح لباس همینه دقیقا فقط این قسمت های سبزش قرمزه :D
خوندم یه جایی که احتمالا اینا لباس Kree ها (یا یه نژاد دیگه ای، یادم نیست دقیق) باشن بعد طی اتفاقاتی تبدیل به اون لباس قرمز بشه.
پ.ن: Take this with a grain of salt.

• Like
Reactions: HIGH DEVS
اینجور که امتیاز IW تو IMDB میخ شده رو 9.1 خودم پیش بینی میکنم تا 8.8 دیگه نهایتش تا 8.7 پایین بیاد البته اگه مثل Star Wars 7 یهو نزنن منهدمش کنن اگه بمونه رو 8.7 و فیکس بشه کار بزرگی کرده به نظر من ....

اینجور که امتیاز IW تو IMDB میخ شده رو 9.1 خودم پیش بینی میکنم تا 8.8 دیگه نهایتش تا 8.7 پایین بیاد البته اگه مثل Star Wars 7 یهو نزنن منهدمش کنن اگه بمونه رو 8.7 و فیکس بشه کار بزرگی کرده به نظر من ....
حالا IMDB مگه اهمیتی هم داره امتیازش؟:-?

حالا IMDB مگه اهمیتی هم داره امتیازش؟:-?
کلا نمره دادن اونم تو صنعتی که به شدت سلیقه ای کار بیهوده ای ولی خو از اینم نمیشه گذشت که بتونه نظر بینندگان رو اینجوری مثبت نگه داره اگه بتونه این کار رو بکنه به نظر من کار بزرگی کرده ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or