Movie Center

دوستانی که اونجرز جدید رو دیدن، بیان بگن فیلم از لحاظ سانسوری چطوریاست؟ در حدی هست که بشه تو سینماهای ایران دید؟ بدون اسپویل!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
داداش دلت خوشه ایشالا بلوری بیاد شاید شاید اکران کنن.... احتمالش کمه

داداش دلت خوشه ایشالا بلوری بیاد شاید شاید اکران کنن.... احتمالش کمه
داداش من همون اکران محدود بعد از انتشار نسخه بلوری تو سینماهای پردیس مثل هویزه رو میگم!
چند صفحه قبل هم درباره تجربه دیدن فیلم آخر جنگ ستارگان تو سینما هویزه پست فرستادم.
حالا کسی اگه فیلم رو دیده، بگه. ممنون میشم.

po92_screenshot-www.boxofficemojo.com-2018.04.27-23-05-41.png

نمایش محدود IW چند تا رکورد زد تو این شب جمعا 39 میلیون دلار فروخته که میشه بزرگترین فروش محدود پنجشنبه همچنین به صورت کلی چهارمین فروش محدود تمام تاریخ سینمای امریکای شمالی و پرفروش ترین در دنیای سینمایی مارول برای مثال Civil War و Black Panther و Age of Ultron به ترتیب 25 - 25.2 - 27.6 میلیون دلار در شب اکران محدود فروش داشتند . تا الان تو دو روز فیلم موفق شده تو بازار های خارجی 95 میل بفروشه که بیشتر فروش رو تو کره جنوبی داشته همچنین بزرگترین افتتاحیه رو با 4.8 میل در برزیل بزرگترین افتتاحیه در دنیای سینمایی مارول در UK با 8.9 میل و بزرگترین افتتاحیه رو با 3.2 میل در آلمان داشته ....

آخرین ویرایش:
سلام علیکم ...

" کتاب تصویر " :

"اگر من آنجا نیامدم یکی را از خیابان ببرید ...
اگر امکان دارد فقیرترین را ...
صد پوندی که قرار بوده به من بدهید به او بدهید و با او درباره تصاویر و صداها صحبت کنید. از او بسیار بیشتر می آموزید تا از من ...
چون این مردمان فقیر هستند که زبان را ابداع می کنند.
نقطه. گدار ِ ناشناس شما "
- نامه ژان لوک گدار به انستیتوی فیلم بریتانیا -

#GODard

تیزر فیلم جدیدش ...
troiscouleurs.fr/news/lintrigante-bande-annonce-pour-le-livre-dimage-de-jean-luc-godard-vient-de-tomber

Le_Livre_d%27image.png

سلام علیکم ...

" کتاب تصویر " :

"اگر من آنجا نیامدم یکی را از خیابان ببرید ...
اگر امکان دارد فقیرترین را ...
صد پوندی که قرار بوده به من بدهید به او بدهید و با او درباره تصاویر و صداها صحبت کنید. از او بسیار بیشتر می آموزید تا از من ...
چون این مردمان فقیر هستند که زبان را ابداع می کنند.
نقطه. گدار ِ ناشناس شما "
- نامه ژان لوک گدار به انستیتوی فیلم بریتانیا -

#GODard

تیزر فیلم جدیدش ...
troiscouleurs.fr/news/lintrigante-bande-annonce-pour-le-livre-dimage-de-jean-luc-godard-vient-de-tomber

Le_Livre_d%27image.png

این گدار چرا نمیمیره؟:D

• Like
Reactions: hs_gamer
داداش من همون اکران محدود بعد از انتشار نسخه بلوری تو سینماهای پردیس مثل هویزه رو میگم!
چند صفحه قبل هم درباره تجربه دیدن فیلم آخر جنگ ستارگان تو سینما هویزه پست فرستادم.
حالا کسی اگه فیلم رو دیده، بگه. ممنون میشم.

فیلم مشکل خاصی نداره.راحت میشه دید

• Like
Reactions: Alkazar
چه میکنی Inifnity Wars :|
با پشت سر گذاشتن Fight Club و Fellowship of the Rings رسیده به 10 IMDB. از 71 هزار رای نمرش 9.2 هست (دیروز از 25 هزار تا همین نمره رو داشت که امروز 50 هزار تا بیشتره!!)

به نظرتون میشه گفت جو اولیه هستش و امتیاز میاد پایین یا همین حدود میمونه؟ اگه بتونه همین امتیازشو حفظ کنه جزو Top 10 IMDB میشه

چه میکنی Inifnity Wars :|
با پشت سر گذاشتن Fight Club و Fellowship of the Rings رسیده به 10 IMDB. از 71 هزار رای نمرش 9.2 هست (دیروز از 25 هزار تا همین نمره رو داشت که امروز 50 هزار تا بیشتره!!)

به نظرتون میشه گفت جو اولیه هستش و امتیاز میاد پایین یا همین حدود میمونه؟ اگه بتونه همین امتیازشو حفظ کنه جزو Top 10 IMDB میشه
میاد پایین طی چند ماه آینده

این گدار چرا نمیمیره؟:D
الان چون آقای بهشت برین از گدار حرف میزنه باس ایشون بمیره یا چون شما بدت میاد؟

اتفاقا نقدهایی که گرفته جزو آثار معمولی مارول طبقه بندی میشه
ولی خب وقتی اینهمه شخصیت اصلی باهم ی جا داری انتظار فیلم قوی تر و پخته تری رو هم نمیشه داشت...
معمولی نه چندان، در حد اونجرز اصلیه که از فیلم‌های هیجان‌انگیز مارول بود. خوبیش اینه که همه از شخصیت Thanos تعریف کردن و بالاخره بعد چند سال بعد Loki یه شخصیت منفی قوی دیدیم.

فعلا چيزي نگفتن. تا فيلم نياد نميشه دقيق گفت

مرسی رفیق...
دقیقا...
حتی مدیا هارو که داشتم میگشتم هم همین رو همه میگفتن...

فقط میخوام بدونم خوب سونی چرا کاملا همکاری نمیکنه با مارول ؟
قطعا ممکنه بیشتر به نفعش باشه ولی کسی چه میدونه بازم...

درود بچه های مووی باز...

بجه ها یک سوال :

فیلم جدید Venom جزو مارول یونیورس هست یا نه ؟
اگر نه - چرا بنظرتون این کار رو کردن ؟

خیر جزو MCU نیست
خود Venom کمیک های وسیع و غنی ای داره و در MCU واقعا نمی گنجه
به عبارتی اگر می خواستن Venom رو بیارن توی MCU نهایتا باید به حضورش توی یکی دوفیلم سر اسپایدرمن بسنده می کردن که خوب بیشتر باعث ناراحتی طرفدار ها می شد تا خوشحالی
یا این که کلا Villain اصلی MCU اش می کردن که باز با فضای MCU چندان نمی خوند و احتمالا در خیلی از فیلم ها باید یک تیکه ازش می دیدم
کاری که الان می خوان بکنن، Franchise کردن Venom اه، قراره حالتی مثل X-MEN پیدا کنه اما فعلا نه به اون گستردگی

در کل نیاوردن Venom به MCU به نظرم کار خیلی درستیه، خود اسپایدرمن هم با این که واقعا عالی در آوردن اما اگر نمیاوردنش توی MCU و فقط توی همین دنیای Venom نگهش می داشتن خیلی بهتر بود تا این که توی هر دو سری حضور داشته باشه

آخرین ویرایش:
الان چون آقای بهشت برین از گدار حرف میزنه باس ایشون بمیره یا چون شما بدت میاد؟
کی گفت بدم میاد منظورم این بود یه ذره سنش زیاده 60 ساله فیلم میسازه همه رفقاش خیلی وقته رفتن:دی
شمام الکی جای جو دادن حواست باشه دوباره اینحا رو ردیت فارسی نکنی حرفات از خودت باشه:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or