طبق اعلام آقای Christopher Nolan، قرار است ریمستر سه گانه معروف Dark Knight با رزولوشن 4K و HDR در آینده منتشر شود.
امتیاز 007 الان دست کیه؟ چون گفتن قرارداد با سونی به اتمام رسیده.
يكجا خوندم نوشته بود در صورتى كارگردانى فيلم رو بر عهده ميگيره كه فيلم نيازمند احيا باشه! مثل بتمن! تا حدودى هم درسته ، الان جيمز باند ها از كازينو رويال به اينور يه استاندارد خاصى رو پيشگرفته ، نولان هم بخواد كارگردانش باشه استانداردهاى خاص خودش رو داره و ممكنه با ماهيت جيمزباندهاى قبلى فرق كنه و بخواد روند متفاوتى رو طى كنه در نتيجه بنظرم كارگردان شدن نولان فعلا منتفى باشه.View attachment 77287GAMESPOT
آقای Christopher Nolan به تازگی اعلام کرد که بسیار علاقمند است، یک قسمت از سری فیلم جیمز باند 007 را کارگردانی کند او حتی صحبت های در این مورد با تولید کنندگان این سری را داشته است. البته این اولین بار نیست که آقای Christopher Nolan در مورد ساخت یک قسمت از فیلم های 007 ابراز علاقمندی کرده است. Tom Hardy (ستاره بعضی از فیلم های Christopher Nolan) قبلا نیز اعلام کرده بود که دوست دارد Christopher Nolan کارگردانی یک قسمت از فیلم های جیمز باند را بر عهده بگیرد.
سونی + چهار استودیوی دیگه وارد مذاکره شدند تا حق تولید فیلم بعدی بهشون برسه.امتیاز 007 الان دست کیه؟ چون گفتن قرارداد با سونی به اتمام رسیده.
شما می دونید چرا اینقدر سطح کمدی سینما و سریال توی آمریکا اختلاف دارند؟؟!! سریال ها بسیار کمدی نابی دارند اما فیلمهای کمدی توی درو دیوارن
من هر چقدر سرچ می کنم "بهترین/خنده دار ترین کمدی " و فیلماشو می بینم خنده دار نیستن شما اگه دیدی یه چندتا کمدی خوب معرفی کنید
بنا بر اعلام منابع نزدیک به هالیوود ریپورتز، آقای Quentin Tarantino درصدد است که فیلمی براساس جنایت های خانواده Manson بسازد و بازیگرانی که ممکن است در این پروژه حضور داشته باشند، می توان به Brad Pitt و Jennifer Lawrence اشاره کرد.
اگر این خبر صحت داشته باشد، این اولین فیلمی خواهد که آقای Quentin Tarantino آن را براساس حوادث واقعی می سازد.IGN
اره نقش شارون تیت به مارگوت رابی پیشنهاد شدهیجا خوندم مثل اینکه مارگو رابی و ساموئل جکسون هم هستن در فیلم
بنا بر اعلام منابع نزدیک به هالیوود ریپورتز، آقای Quentin Tarantino درصدد است که فیلمی براساس جنایت های خانواده Manson بسازد و بازیگرانی که ممکن است در این پروژه حضور داشته باشند، می توان به Brad Pitt و Jennifer Lawrence اشاره کرد.
اگر این خبر صحت داشته باشد، این اولین فیلمی خواهد که آقای Quentin Tarantino آن را براساس حوادث واقعی می سازد.IGN
من از طرف تمام کمدینهایی آمریکایی از باستر کیتون تا ویل فرل ازت معذرت میخوام.