arash1996
کاربر سایت
دوتا اولی که بهنظرم ضعیفترین کارهای تارانتینو هستند ولی حقیقتا هشت نفرتانگیز عالی بود. کنار اون دوتا نذارشون.من خودم وقتی برای بار اول جانگو، حرومزاده های لعنتی و هشت نفرت انگیز رو دیدم خیلی سر ذوق امدم ولی هر چی بیشتر گذشت در دیدم فیلمهای ضعیف تری جلوه کردند.
کلا یکجورایی قطع امید کردم از ترانتینو :think:
نظرته دیگه، کاریش نمیشه کردحالا به نظرم در کنار اون دوتا هشت نفرت انگیز هم خیلی خسته کننده و طولانی با کلی دیالوگ پرت هست.
Old School خیلی خوبه. Superbad معرکهاست. Zombieland بهشدت خندهداره. من بعضی وقتها میرم بعضی از سکانسهاش رو میبینم و برای بار چندم میخندم.منم از طرف هارولد لوید تا آدام سندلر می گم که خواهش می کنم.
اگه کمدی شناسی که خب داداش به ما ام معرفی کن.
-------------------------------------------------------------------
دوستان سری x-men کلا تموم شد؟ یا در کنار x-force عرضه میشه؟مثلا با ادامه داستان توی خطوط زمانی دیگه؟؟
Napoleone Dynamite جنس کمدی فوقالعادهای داره. آدم به دیالوگهای معمولیش هم میخنده.
Doctor Strangelove هم کمدیایه که شاید بعضی از شوخیهاش تاریخ انقضاش گذشته باشه ولی بهشدت ارزش دیدن داره.
در وهلهی بعدی هم فیلمهایی مثل Hangover, 40 Year Old Virgin, Anchorman 1 va 2, The Heat, 21-2 Jump Street و خیلی فیلمهای دیگه هستند.
پ.ن: نسخهی بعدی X-Men با همون کست فسبندر، مکاوُی و اینا ساخته میشه و بعیده که حداقل توی چندسال آینده این سری بخواد ریبوت بشه.
آخرین ویرایش: