Ali Venom
کاربر سایت
پروژه های دیزنی از 2017 تا 2019
Incredibles ، من منتظر ميشم فقط دوبلش بياد نسخه اول عالى دوبله كرده بودن.پروژه های دیزنی از 2017 تا 2019
لایو اکشن!Incredibles ، من منتظر ميشم فقط دوبلش بياد نسخه اول عالى دوبله كرده بودن.
Lion king چيه اونجا؟
تریلر فیلم پشت در های بسته نمایش داده شدهلینک تریلرش و ندارین؟
شوخى نكن! تصورشم نميتونم بكنم چجورى ميشه. موسافا سيمبا ، تيمون پومبا مخصوصا تيمون و پومبا چجورى ميخوان اينارو در بيارن. عجب! به قول پومبا ، هاكوناما تاتا ، ببينيم چيكار ميخوان بكنن!لایو اکشن!
من نمیدونم چه مرگشونه همه ی انیمیشن ها رو میخوان فیلم بکنند...برای این هم...راز بقا یحتمل میخوان بسازن
گرچه فکر کنم راز بقا ببینیم حداقل خاطراتمون رو به فنا نمیده
احتمالاً مثل The Jungle Book میشه. من کامل ندیدمش، ولی چیز بدی به نظر نمیرسه و تریلر و یه تیکه هایی از فیلم رو که دیدم جالب بود. همه حیوون ها هم حالت واقع گرایانه داشتن و در عین حال صحبت میکردن و شخصیت پردازی داشتن و ...لایو اکشن!
من نمیدونم چه مرگشونه همه ی انیمیشن ها رو میخوان فیلم بکنند...برای این هم...راز بقا یحتمل میخوان بسازن
گرچه فکر کنم راز بقا ببینیم حداقل خاطراتمون رو به فنا نمیده
من کلا کنار نمیام به این حرکاتاحتمالاً مثل The Jungle Book میشه. من کامل ندیدمش، ولی چیز بدی به نظر نمیرسه و تریلر و یه تیکه هایی از فیلم رو که دیدم جالب بود. همه حیوون ها هم حالت واقع گرایانه داشتن و در عین حال صحبت میکردن و شخصیت پردازی داشتن و ...
کلاً دیزنی زده تو کار ساختن فیلم از روی انیمیشن های معروفش. بعد از The Jungle Book و Beauty and the Beast و ...، نوبت The Lion King رسیده و بعدش هم Dumbo با کارگردانی تیم برتون!!!
Mulan هم بین پروژه های آینده هست، البته این یکی تفاوت زیادی با بقیه ـشون داره.
حیوونا CGـن، مثل کتاب جنگل. اما خوب چرا لایو اکشن واقعا، کلا CG می کردن فیلم رو، کاراکتر انسان که نداریمشوخى نكن! تصورشم نميتونم بكنم چجورى ميشه. موسافا سيمبا ، تيمون پومبا مخصوصا تيمون و پومبا چجورى ميخوان اينارو در بيارن. عجب! به قول پومبا ، هاكوناما تاتا ، ببينيم چيكار ميخوان بكنن!
همين ديگه انسان نداريم توش اصلا!حیوونا CGـن، مثل کتاب جنگل. اما خوب چرا لایو اکشن واقعا، کلا CG می کردن فیلم رو، کاراکتر انسان که نداریم