این MCU یکی از بهترین اتفاقات تاریخ سینماست به نظرم، خدایی 20 سال پیش گفتن اینکه یه فیلمی تمام کاراکتر های محبوب مارول توش هست رویا هم نبود حتی! این همه هیت چرا آخه؟
خلاصه :دوستان این BRrip 1080p همون BluRay 1080p هست؟ HDRip 1080p چیه!؟ گیج شدم بلد نیستم اینارو
رفيق اينتراستلار يكي از همون فيلمايي هست كه واسه فروختن ساخته ميشن. نولان هم از سيستم مستقل كه حاصلش كارهايي مثل فالووينگ و ممنتو بودن خارج شد و ديگه فقط بتمن نيست و همه فيلم هاش رو پاستوريزه ميكنه تا گروه خيلي زيادي از مخاطباي زير ١٨ سال هم تو بحث گيشه باشن.کسی که بخواد فیلم خوب بسازه میسازه. اینکه همه چیز رو بندازیم گردن فیلم های کامیکی و سوپر هیرویی به نظرم مسخره است. انگار اینطوریه که بگیم با ظهور کامیک بوک و مانگا، دیگه کتاب و رمان درست و حسابی ای نوشته نشد و نویسنده های خوب بازنشسته شدن!
الان دلیل اینکه یه عده حساسیت نشون میده اینه که این فیلم ها زیاد شدن و بیشتر به چشم میان. به نظر خود من اینا مثل کامیک ها یه سکشن کاملا جدا و مسیر کاملا جدایی رو دارن میرن. همونطور که کامیک ها چاپ میشن و باعث نمیشن کسی که مثلا بخواد الهی دانته بخونه، بره کامیک بخونه! اینا هم ساخته میشن تو سکشن سینمای کامیکی و سوپرهیرویی. قدیم ژان کلود وان دام و ... بودن مردم پاش پاپ کرن میشکوندن، الان اینا هستن. هیچ تغییری نکرده شرایط. تو همین زمان فیلم های خوبی مثل لالالند و اینتراستلار و چه میدونم هزار تا فیلم دیگه ساخته میشن و کلی هم ازشون تمجید میشه. کسی که بخواد بسازه میسازه، این سوپر هیرویی ها بهانن فقط. مثل نولان که با پایان هر پروژه اش پروژه بعدیش رو کلید میزنه و واقعا هم زحمت میکشه براشون و بازخوردش هم میبینه.
نکته مهم هم همینه آیا این دوستانمون همه فیلم های امثال تارکوفسکی بلاتار برگمان کیشلوفسکی و ... رو دیدند ؟؟؟ من به این دوستانمون تانگوی شیطان بلاتار رو پیشنهاد می کنم که می تونند نزدیک هفت ساعت و نیم غرق دنیای معناگرا بشنسلام
به نظر من هرکی دنبال معنا و مفهوم خاص و فلسفه و این چیزاست تمرکزش رو بذار رو مطالعه و بیخیال سینما بشه .
سینما صنعت سرگرمیه .
درسته گه گداری فیلمهای خاص و معناگرا هم داره اما اصل کارش همون سرگرم کردن من و شماست .
الان اینایی که از تجاری شدن سینما مینالن همون فیلم های به اصطلاح معناگرای دهه های قبل رو دیدن ؟
توت فرنگی های وحشی رو دیدین ؟ مهر هفتم رو دیدید ؟ خنجری در آب رو دیدید ؟ حالا فعلاً فیلمهای قدیمی رو ببینین . در کنار اونا بلخره سالی یکی دو تا فیلم جدید در حد کمال مطلق مورد انتظارتون گیر میاد که ببینید .
سينما هنر هست نه صنعت سرگرمي اما بايد هنر + سرگرمي براي رضايت مخاطب باشه.سلام
به نظر من هرکی دنبال معنا و مفهوم خاص و فلسفه و این چیزاست تمرکزش رو بذار رو مطالعه و بیخیال سینما بشه .
سینما صنعت سرگرمیه .
درسته گه گداری فیلمهای خاص و معناگرا هم داره اما اصل کارش همون سرگرم کردن من و شماست .
الان اینایی که از تجاری شدن سینما مینالن همون فیلم های به اصطلاح معناگرای دهه های قبل رو دیدن ؟
توت فرنگی های وحشی رو دیدین ؟ مهر هفتم رو دیدید ؟ خنجری در آب رو دیدید ؟ حالا فعلاً فیلمهای قدیمی رو ببینین . در کنار اونا بلخره سالی یکی دو تا فیلم جدید در حد کمال مطلق مورد انتظارتون گیر میاد که ببینید .
الان که صنعته . دلیل اینکه بودجه کافی به این آثار نمیدن نفروش بودنشونه . ریسک بالا تو سرمایه گذاریشونه . مخاطبشون خاصه و سرمایه گذار هم پولش رو از جوب آب پیدا نکرده که بذارش رو همچین فیلم هایی .سينما هنر هست نه صنعت سرگرمي اما بايد هنر + سرگرمي براي رضايت مخاطب باشه.
اين وسط يه سريا از هنر خالي بي سرگرمي و يه سريا از سرگرمي خالص بدون هنر لذت مي برن اما فيلمسازايي كه هر دو رو داشته باشن و البته مهارت بالايي داشته باشن نايابند يا مثل لينچ بودجه كافي براي كارهاشون اختصاص داده نميشه چون ديدگاه ها تو هاليوود مثل شما و خيلي از دوستان تو اين تاپيكه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
تورنت من گرفتم .. در زمان خدا بیامرز pirate bayسلام
کسی لینکی از نسخهی کامل پایلوت سریال Mulholland Drive داره؟ نسخهی ۸۸ دقیقهایش توی یوتیوب هست ولی نسخهی کاملتر که بالای دو ساعته صحنههایی داره که در نسخهی سینمایی حذف شدند و توی نت لینکش رو پیدا نکردم.