Movie Center

خلاصه بار یکی میگه داستان death note چجوری هست ؟
البته در اسپویل یا پ.خ
خلاصه نمیشه گفت. بورو بشین 37 قسمت (اگه اشتباه نکنم) انیمه اش رو ببین تا یه لطف بزرگ در حق خودت کرده باشی :دی

خلاصه بار یکی میگه داستان death note چجوری هست ؟
البته در اسپویل یا پ.خ
خیلی خلاصه و بدون جزئیات :
یه روز چندتا از خدایان دور هم جمعن و یکی از خداها که خدای مرگه و اسمش ریوکه دفترچه شو (دفتری کهبرای کشتن آدما اسمشونو توش می نویسه و به نوعی ابزار اصلیش به حساب می آید) رو برای سرگرمی میندازه تو دنیای انسان ها.
تو دنیای آدما، دانش آموزی این دفترچه رو تصادفی پیدا مب کنه و به طور اتفاقی ازش استفاده می کنه و وقتی متوجه قدرت دفترچه میشه سعی می کنه باهاش افراد خلافکاررو مجازات کنه و بدین شکل بین مردم به عنوان <کیرا> شناخته میشه.
کیرا ا ریوک هم ملاقات می کنه و ریوک بهش میگه که می تونی اسم هر کسیو که خواستی بنویسی و اون میمیره (یه سری قوانینم راجع به زمان مردن و نحوه ی مردن شخص داره این دفترچه) ولی اگه صاحب دفترچه اونو به کس دیگه ای واگذار کنه خودش میمیره. ریوک و کیرا تا زمانی که دفترچه پیششه با هم هستند و در این بین پلیس موفق نمیشه کیرا رو پیدا کنه برای همین از معروف ترین کارآگاه به اسم <ال (L )> درخواست می کنه که بهشون کمک کنه. کیرا به واسطه شغل پدرش که پلیس مسئول این پرونده هم هست، درگیر کمک کردن به ال و حل پرونده ای میشه که خودشو گیر بندازه. بازی موش و گربه ال و کیرا هم ادامه پیدا می کنه تا اینکه دختری به اسم میسا که طرفدار کیرا و کارهاشه سرو کله اش پیدا میشه. گویا دفترچه ی یکی دیگه از خدایان به دست یه آدم دیگه افتاده و اون کسی نیست جز میسا. میسا خودشو به کیرا معرفی می کنه و کیرا هم اونو بعنوان دوست دخترش به همه معرفی می کنه و به این شکل میسا هم درگیر پرونده میشه.
بیشتر از این اسپویل نمی کنم. توصیه می کنم حتما انیمه رو ببینی. موضوع قدرت، مسئولیت میاره رو به بهترین شکل تو این انیمه می بینم(نه اسپایدرمن)

من پ
خیلی خلاصه و بدون جزئیات :
یه روز چندتا از خدایان دور هم جمعن و یکی از خداها که خدای مرگه و اسمش ریوکه دفترچه شو (دفتری کهبرای کشتن آدما اسمشونو توش می نویسه و به نوعی ابزار اصلیش به حساب می آید) رو برای سرگرمی میندازه تو دنیای انسان ها.
تو دنیای آدما، دانش آموزی این دفترچه رو تصادفی پیدا مب کنه و به طور اتفاقی ازش استفاده می کنه و وقتی متوجه قدرت دفترچه میشه سعی می کنه باهاش افراد خلافکاررو مجازات کنه و بدین شکل بین مردم به عنوان <کیرا> شناخته میشه.
کیرا ا ریوک هم ملاقات می کنه و ریوک بهش میگه که می تونی اسم هر کسیو که خواستی بنویسی و اون میمیره (یه سری قوانینم راجع به زمان مردن و نحوه ی مردن شخص داره این دفترچه) ولی اگه صاحب دفترچه اونو به کس دیگه ای واگذار کنه خودش میمیره. ریوک و کیرا تا زمانی که دفترچه پیششه با هم هستند و در این بین پلیس موفق نمیشه کیرا رو پیدا کنه برای همین از معروف ترین کارآگاه به اسم <ال (L )> درخواست می کنه که بهشون کمک کنه. کیرا به واسطه شغل پدرش که پلیس مسئول این پرونده هم هست، درگیر کمک کردن به ال و حل پرونده ای میشه که خودشو گیر بندازه. بازی موش و گربه ال و کیرا هم ادامه پیدا می کنه تا اینکه دختری به اسم میسا که طرفدار کیرا و کارهاشه سرو کله اش پیدا میشه. گویا دفترچه ی یکی دیگه از خدایان به دست یه آدم دیگه افتاده و اون کسی نیست جز میسا. میسا خودشو به کیرا معرفی می کنه و کیرا هم اونو بعنوان دوست دخترش به همه معرفی می کنه و به این شکل میسا هم درگیر پرونده میشه.
بیشتر از این اسپویل نمی کنم. توصیه می کنم حتما انیمه رو ببینی. موضوع قدرت، مسئولیت میاره رو به بهترین شکل تو این انیمه می بینم(نه اسپایدرمن)
یشنهاد میکنم اصلا و ابدا این پست خونده نشه!:-" خیلی توضیحاتش زیاده:-"
همونی که فردین گفت:دی برید فقط ببینیدش، همینو بس:دی

من پ

یشنهاد میکنم اصلا و ابدا این پست خونده نشه!:-" خیلی توضیحاتش زیاده:-"
همونی که فردین گفت:D برید فقط ببینیدش، همینو بس:D
دوستمون سوال پرسیدن و منم جوابشونو دادم.
این که چه پستی خونده بشه یا نشه به عهده ی خود شخصه.
فتوای دسته جمعی ندید لطفا.

• Like
Reactions: avannn
دوستمون سوال پرسیدن و منم جوابشونو دادم.
این که چه پستی خونده بشه یا نشه به عهده ی خود شخصه.
فتوای دسته جمعی ندید لطفا.
هیچ جایی در جواب داستان چجوری هست، نمیان 10 قسمت رو توضیح بدن:-" ، خیلی توضیح بدن همون قسمت اول فقط:D و اون حط آخری که خیلی هم خوب نوشته بودید! :D
فتوای دسته جمعی هم ندادم، خوبه نوشتم "پیشنهاد" ! فرقش با فتوا خیلی زیاده!
بعدم شما یک پستی دادی،من نظرم رو در مورد پستتون گفتم! نباید نظر داد؟ به عنوان یکی از بیننده های این انیمه، به نظرم این مقدار توضیحات خیلی زیاده! ممکنه هم به نظر شما این مقدار توضیحات به اندازه باشه!
---
من کل 10 قسمتو توضیح ندادم و خیلی خلاصه گفتم ( مخصوصا تو چند خط اول که همش راجع به قسمت 1و 2 بود)
اینکه شما میای یه پست میدی و فقط پست منو تخریب می کنی و برای بقیه تکلیف تعیین میکنی( اصلا و ابدا) میشه فتوا.
بهتره بجای اینجور پستای بی معنی توی بحث شرکت کنید یا اگه چیزی می دونید بگید تا یحث پربارتر بشه.
دیگه هم کشش ندید. :)
پست شما رو تخریب نکردم! و برای کسی هم تایین تکلیف نکردم ، یقه ی کسی رو هم نگرفتم که اجازه نداری این پست رو بخونی و ... !
صرفا پیشنهاد دادم نخونه، چون به نظرم این مقدار توضیحات خیلی زیاده و مسائل زیادی مطرح شده! انتخاب با خودشه، میتونه بخونه ، میتونه هم نخونه! اصلا طرف شاید دوست داشته باشه پایان رو هم بدونه، بره نقدی که پایان انیمه رو هم توضیح داده بخونه بعد تصمیم بگیره بره ببینه یا نه! به من چه:|
اصلا همون به من چه! از اولم اشتباه کردم که خواستم پیشنهادی بدم که خیلی چیزا براش تازگی داشته باشه موقع دیدن:|

آخرین ویرایش:
هیچ جایی در جواب داستان چجوری هست، نمیان 10 قسمت رو توضیح بدن:-" ، خیلی توضیح بدن همون قسمت اول فقط:D و اون حط آخری که خیلی هم خوب نوشته بودید! :D
فتوای دسته جمعی هم ندادم، خوبه نوشتم "پیشنهاد" ! فرقش با فتوا خیلی زیاده!
بعدم شما یک پستی دادی،من نظرم رو در مورد پستتون گفتم! نباید نظر داد؟ به عنوان یکی از بیننده های این انیمه، به نظرم این مقدار توضیحات خیلی زیاده! ممکنه هم به نظر شما این مقدار توضیحات به اندازه باشه!
من کل 10 قسمتو توضیح ندادم و خیلی خلاصه گفتم ( مخصوصا تو چند خط اول که همش راجع به قسمت 1و 2 بود)
اینکه شما میای یه پست میدی و فقط پست منو تخریب می کنی و برای بقیه تکلیف تعیین میکنی( اصلا و ابدا) میشه فتوا.
بهتره بجای اینجور پستای بی معنی توی بحث شرکت کنید یا اگه چیزی می دونید بگید تا یحث پربارتر بشه.
دیگه هم کشش ندید. :)

سلام علیکم ...

مثه پنج انگشتِ دَس :

فعلا که همه مَست و پاتیلِ تویین پیکسن ...
ولی یه دائم الخمر میفهمه که این درصدش خیلی بیشتره ...
:D

Nothing but silence
Nothing but a revolutionary song
A story in five chapters like the five fingers of a hand
GODard#
uu7i_0002.jpg

Tom-Cruise-in-Top-Gun-638503.jpg
تاربخ اکران ادامه فیلم Top Gun مشخص شد.

طبق اعلام Deadline، ادامه فیلم 12 جولای 2019 اکران می شود و فیلم قرار است بدست Joseph Kosinski (میراث ترون) کارگردانی شود. نام این فیلم Top Gun 2: Maverick خواهد بود.

قسمت اول این فیلم در سال 1986 اکران شده بود.
منبع

طی تجدید دیدار کست و گروه Godfather داخل فستیوال ترایبکا از کاپولا پرسیدن; "هنوزم با وجود تغییر و تحولات وضعیت فعلی سینما میشه "پدرخوانده‌ها" یا "اینک آخرالزمان‌ها" یا به اصطلاح آثاری درخور سینمای جریان اصلی ساخت ؟ " و "یا اینکه اصلا خودش مشتاق هست و هنوز ایده های جدید میشه ظهور کنه ؟"...کاپولا هم در جواب صراحتا گفت "حتما که امکانش هست و یکی از خواسته های خودمم همینه و ایده های زیادی هم هستش اما..." استودیو ها چراغ سبز نمیدن و تا ببینن فیلم نمیتونه سکوئل دار باشه و شماره دار نباشه یا از موفقیت حتمیش اطمینان حاصل نکنن سمتش نمیرن. برای این قضیه دنیای های کمیک بوکی و فیلم های مارولی رو مثال میزنه میگه اگه استودیو های فیلم سازی ببینن نمیتونن از کنار اون اثر یه هفت و هشت تا سری شماره دار در بیارن راضی به ساخت فیلم نمیشن و یجورایی الان وضعیت حال و حاضر سینما همینه. که واقعا وحشتناکه.

از اونورم دیوید لینچ میاد واضح اعلام میکنه که دیگه قصد استارت زدن پروژه‌ای رو نداره و یجورایی بازنشسته میشه، چرا ؟ چون هزینه های ساخت فیلم ها بالا رفته و کار کردن توی این وضعیت حال و حاضر سینما خیلی ریسکیه و تا استودیو ها از درآمد اون پروژه مطمئن نشن چراغ سبز نمیدن.

از اونورم هر روز خبر میاد فاز چهلم دنیای X از فلان تاریخ شروع میشه یا طی این قرن باید صد و شصت نسخه از این پروژه عرضه شده باشه. یه زمانی سینمای بدنه کمک حال و یجورایی زمینه ساخته شدن آثار Main Stream رو فراهم میکرد اما الان...

البته همونطور که دوستان اشاره کردن و راهکار ارائه دادن باید تا F&F چهل و سوم Avengers شصت و هشتم و ... "مغز خاموش" و "پاپ‌کورن به دست" در راستای همین فرمون کنار اومد و حرکت کرد.

طی تجدید دیدار کست و گروه Godfather داخل فستیوال ترایبکا از کاپولا پرسیدن; "هنوزم با وجود تغییر و تحولات وضعیت فعلی سینما میشه "پدرخوانده‌ها" یا "اینک آخرالزمان‌ها" یا به اصطلاح آثاری درخور سینمای جریان اصلی ساخت ؟ " و "یا اینکه اصلا خودش مشتاق هست و هنوز ایده های جدید میشه ظهور کنه ؟"...کاپولا هم در جواب صراحتا گفت "حتما که امکانش هست و یکی از خواسته های خودمم همینه و ایده های زیادی هم هستش اما..." استودیو ها چراغ سبز نمیدن و تا ببینن فیلم نمیتونه سکوئل دار باشه و شماره دار نباشه یا از موفقیت حتمیش اطمینان حاصل نکنن سمتش نمیرن. برای این قضیه دنیای های کمیک بوکی و فیلم های مارولی رو مثال میزنه میگه اگه استودیو های فیلم سازی ببینن نمیتونن از کنار اون اثر یه هفت و هشت تا سری شماره دار در بیارن راضی به ساخت فیلم نمیشن و یجورایی الان وضعیت حال و حاضر سینما همینه. که واقعا وحشتناکه.

از اونورم دیوید لینچ میاد واضح اعلام میکنه که دیگه قصد استارت زدن پروژه‌ای رو نداره و یجورایی بازنشسته میشه، چرا ؟ چون هزینه های ساخت فیلم ها بالا رفته و کار کردن توی این وضعیت حال و حاضر سینما خیلی ریسکیه و تا استودیو ها از درآمد اون پروژه مطمئن نشن چراغ سبز نمیدن.

از اونورم هر روز خبر میاد فاز چهلم دنیای X از فلان تاریخ شروع میشه یا طی این قرن باید صد و شصت نسخه از این پروژه عرضه شده باشه. یه زمانی سینمای بدنه کمک حال و یجورایی زمینه ساخته شدن آثار Main Stream رو فراهم میکرد اما الان...

البته همونطور که دوستان اشاره کردن و راهکار ارائه دادن باید تا F&F چهل و سوم Avengers شصت و هشتم و ... "مغز خاموش" و "پاپ‌کورن به دست" در راستای همین فرمون کنار اومد و حرکت کرد.

عمو جون چه خوشت بیاد چه نیاد فلان دنیا 4000 تا هم فاز بده، فعلا ملت دوستش دارن و پول بالاش خرج می کنن
پس برو وان حموم رو پر یخ کن بپر توش

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman

حرف بسیار درستیه
الان استودیو های هالیوودی اینقدر چاق و فربه شدن که فقط ریمیک و سکوئل و پریکوئل تولید میکنن و اقتباس هایی که سرش به تنش بیارزه و ایده های نو و اورجینال به شدت کم شده
الان خیلی از کارگردان ها و بازیگرا میرن سمت تلویزیون، مخصوصا شبکه های کابلی و شبکه هایی مثل نتفلیکس و آمازون که دست خالق بسیار باز تره برای اجرای ایده هاش، نمونه تاثیر این جور مدیوم ها رو هم توی جشنواره کن امسال دیدیم که چه هیاهویی راه انداختن سر نتفلیکس.
در کل هنوز خوشحالم که جشنواره ساندنس، تریبیکا و تورنتو و جشنواره های اروپایی مثل ونیز هستن که هم با تجربه ها فیلم های جدیدشون رو نمایش میدن و هم مجالی برای جوون هاست که ایده های نو رو امتحان کنن، ولی شرایط باید عوض بشه، اسنودیو های بزرگ باید خطر ریسک کردن رو بپذیرن

کسی که بخواد فیلم خوب بسازه میسازه. اینکه همه چیز رو بندازیم گردن فیلم های کامیکی و سوپر هیرویی به نظرم مسخره است. انگار اینطوریه که بگیم با ظهور کامیک بوک و مانگا، دیگه کتاب و رمان درست و حسابی ای نوشته نشد و نویسنده های خوب بازنشسته شدن!

الان دلیل اینکه یه عده حساسیت نشون میده اینه که این فیلم ها زیاد شدن و بیشتر به چشم میان. به نظر خود من اینا مثل کامیک ها یه سکشن کاملا جدا و مسیر کاملا جدایی رو دارن میرن. همونطور که کامیک ها چاپ میشن و باعث نمیشن کسی که مثلا بخواد الهی دانته بخونه، بره کامیک بخونه! اینا هم ساخته میشن تو سکشن سینمای کامیکی و سوپرهیرویی. قدیم ژان کلود وان دام و ... بودن مردم پاش پاپ کرن میشکوندن، الان اینا هستن. هیچ تغییری نکرده شرایط. تو همین زمان فیلم های خوبی مثل لالالند و اینتراستلار و چه میدونم هزار تا فیلم دیگه ساخته میشن و کلی هم ازشون تمجید میشه. کسی که بخواد بسازه میسازه، این سوپر هیرویی ها بهانن فقط. مثل نولان که با پایان هر پروژه اش پروژه بعدیش رو کلید میزنه و واقعا هم زحمت میکشه براشون و بازخوردش هم میبینه.

مسلماً الان فیلمسازی خیلی دموکراتیکتر از زمانیه که کوپولا و دیگر ریشوها فیلمسازی رو شروع کردن.
هم ساخت فیلم ارزونتر شده و هم امکانات واسه پخش فیلم و رسوندنش به مخاطب خیلی بیشتره.
از اون نسل New Hollywood هم تنها کسی که نق نمی‌زنه و فیلمش رو می‌سازه و فیلم خوب می‌سازه و موفقه اسکورسیزیه. ملیک و وودی آلن و اسپیلبرگ و ریدلی اسکات هم با وجود اینکه گهگاه موفقیت تجاری ندارن (دوتای اولی که عموماً موفقیت تجاری ندارن) ولی بازم فیلمشون رو خوب یا بد می‌سازن و اتفاقاً با کنترل کامل هنری هم می‌سازن. افرادی مثل کوپولا به جای اینکه فیلم بسازن (در مورد کوپولا، از دهۀ هشتاد تا الان چی کار کرده دقیقاً؟) ترجیح میدن نق بزنن.
این همه فیلم در طول سال منتشر میشه (سال گذشته 736 فیلم فقط در آمریکای شمالی اکران سینمایی شدن! به این لیست فیلمای فقط VOD و فیلمای بقیۀ نقاط دنیا رو هم اضافه کنی رقم شاید نزدیک به 2هزارتا فیلم بشه!) اما این همه اصرار به گیر دادن به 50-60 تا فیلم بلاکباستری‌ای که 5-6 تا کمپانی بزرگ آمریکا می‌سازن و بعد اعلام این جمله که سینما رو به قهقهراست رو من اصلاً درک نمی‌کنم. نمی‌گم استدلال غلطیه لزوماً اما هنوز ادلۀ درستی براش ندیدم به جز "حس می‌کنم" یا "به نظرم".
یه عده میان از پسر بچۀ چاپلین تا اینک آخرالزمان کوپولا هر چی فیلم بوده رو لیست می‌کنن بعد می‌گن مثلاً سال 2016 در مقایسه با اون زمان خیلی بد بوده. مقایسه یک سال با چند دهه درسته؟
کوپولا با همون 4 تا فیلم دهۀ هفتادش کاملاً تو سینما موندگاره، پدرخواندۀ 1 لحظه به لحظه‌ش کلاس فیلمسازیه، اینک آخر الزمان و مکالمه کاملاً تکرار نشدنین ولی من ترجیح میدم حرف فیلمسازای جوون رو در مورد وضعیت امروز سینما بشنوم. کارگردانهایی که دارن فعالانه کار می‌کنن.
کوپولا انقدر از جریان اصلی یا حتی مستقل امروز دور هست که هنوز با معادلات سالهای دور فکر می‌کنه. الان دیگه کل سینما رو استودیوها کنترل نمی‌کنن.

آخرین ویرایش:
بعضی کارگردان ها هر چیزی که تو چنته دارن رو روی یک فیلم نهایتاً یک سه گانه پیاده می کنند، بعد از اون دیگه نمی تونن اون موفقیت رو تکرار کنن که دلایل این اتفاق هم به خیلی چیزا بستگی داره، نمونش واچفسکی ها که بعد از سه گانه ماتریکس نتونستن حتی فیلمی نزدیک به کیفیت اون بسازن که در برخی موارد افتضاح بوده کارشون.

این که همیشه روی بورس باشی کار سختیه، و پشتکار زیادی میخواد، اینکه بعد از یک موفقیت فکر نکنی خدایی دلیل اولشه، الان سینما یعنی تلفیق معنا و فلسفه و بلاک باستر! نه باید طوری باشه که تماشاچی فکر کنه داره فلسفه افلاطون رو میبینه نه طوری باشه که همه چیز اکشن و پاپ کورنی و فقیز از داستان، الان کارگردانی که بتونه این دوتارو به بهترین شکل ممکن باهم تلفیق کنه موفقه، که البته اینطوری قشنگ ترم هست، اگه قرار باشه هم فیلم پر فروشی باشه هم خوده فیلم حرفای زیادی واسه گفتن داشته باشه.

این حرفها هم بهونه است اگه کسی کارش خوب باشه، استدیو ها همه چیز در اختیارش قرار میدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or