خلاصه نمیشه گفت. بورو بشین 37 قسمت (اگه اشتباه نکنم) انیمه اش رو ببین تا یه لطف بزرگ در حق خودت کرده باشیخلاصه بار یکی میگه داستان death note چجوری هست ؟
البته در اسپویل یا پ.خ
خلاصه نمیشه گفت. بورو بشین 37 قسمت (اگه اشتباه نکنم) انیمه اش رو ببین تا یه لطف بزرگ در حق خودت کرده باشیخلاصه بار یکی میگه داستان death note چجوری هست ؟
البته در اسپویل یا پ.خ
خلاصه بار یکی میگه داستان death note چجوری هست ؟
البته در اسپویل یا پ.خ
یشنهاد میکنم اصلا و ابدا این پست خونده نشه! خیلی توضیحاتش زیادهخیلی خلاصه و بدون جزئیات :
یه روز چندتا از خدایان دور هم جمعن و یکی از خداها که خدای مرگه و اسمش ریوکه دفترچه شو (دفتری کهبرای کشتن آدما اسمشونو توش می نویسه و به نوعی ابزار اصلیش به حساب می آید) رو برای سرگرمی میندازه تو دنیای انسان ها.
تو دنیای آدما، دانش آموزی این دفترچه رو تصادفی پیدا مب کنه و به طور اتفاقی ازش استفاده می کنه و وقتی متوجه قدرت دفترچه میشه سعی می کنه باهاش افراد خلافکاررو مجازات کنه و بدین شکل بین مردم به عنوان <کیرا> شناخته میشه.
کیرا ا ریوک هم ملاقات می کنه و ریوک بهش میگه که می تونی اسم هر کسیو که خواستی بنویسی و اون میمیره (یه سری قوانینم راجع به زمان مردن و نحوه ی مردن شخص داره این دفترچه) ولی اگه صاحب دفترچه اونو به کس دیگه ای واگذار کنه خودش میمیره. ریوک و کیرا تا زمانی که دفترچه پیششه با هم هستند و در این بین پلیس موفق نمیشه کیرا رو پیدا کنه برای همین از معروف ترین کارآگاه به اسم <ال (L )> درخواست می کنه که بهشون کمک کنه. کیرا به واسطه شغل پدرش که پلیس مسئول این پرونده هم هست، درگیر کمک کردن به ال و حل پرونده ای میشه که خودشو گیر بندازه. بازی موش و گربه ال و کیرا هم ادامه پیدا می کنه تا اینکه دختری به اسم میسا که طرفدار کیرا و کارهاشه سرو کله اش پیدا میشه. گویا دفترچه ی یکی دیگه از خدایان به دست یه آدم دیگه افتاده و اون کسی نیست جز میسا. میسا خودشو به کیرا معرفی می کنه و کیرا هم اونو بعنوان دوست دخترش به همه معرفی می کنه و به این شکل میسا هم درگیر پرونده میشه.
بیشتر از این اسپویل نمی کنم. توصیه می کنم حتما انیمه رو ببینی. موضوع قدرت، مسئولیت میاره رو به بهترین شکل تو این انیمه می بینم(نه اسپایدرمن)
دوستمون سوال پرسیدن و منم جوابشونو دادم.من پ
یشنهاد میکنم اصلا و ابدا این پست خونده نشه! خیلی توضیحاتش زیاده
همونی که فردین گفت برید فقط ببینیدش، همینو بس
هیچ جایی در جواب داستان چجوری هست، نمیان 10 قسمت رو توضیح بدن ، خیلی توضیح بدن همون قسمت اول فقط و اون حط آخری که خیلی هم خوب نوشته بودید!دوستمون سوال پرسیدن و منم جوابشونو دادم.
این که چه پستی خونده بشه یا نشه به عهده ی خود شخصه.
فتوای دسته جمعی ندید لطفا.
پست شما رو تخریب نکردم! و برای کسی هم تایین تکلیف نکردم ، یقه ی کسی رو هم نگرفتم که اجازه نداری این پست رو بخونی و ... !من کل 10 قسمتو توضیح ندادم و خیلی خلاصه گفتم ( مخصوصا تو چند خط اول که همش راجع به قسمت 1و 2 بود)
اینکه شما میای یه پست میدی و فقط پست منو تخریب می کنی و برای بقیه تکلیف تعیین میکنی( اصلا و ابدا) میشه فتوا.
بهتره بجای اینجور پستای بی معنی توی بحث شرکت کنید یا اگه چیزی می دونید بگید تا یحث پربارتر بشه.
دیگه هم کشش ندید.
من کل 10 قسمتو توضیح ندادم و خیلی خلاصه گفتم ( مخصوصا تو چند خط اول که همش راجع به قسمت 1و 2 بود)هیچ جایی در جواب داستان چجوری هست، نمیان 10 قسمت رو توضیح بدن ، خیلی توضیح بدن همون قسمت اول فقط و اون حط آخری که خیلی هم خوب نوشته بودید!
فتوای دسته جمعی هم ندادم، خوبه نوشتم "پیشنهاد" ! فرقش با فتوا خیلی زیاده!
بعدم شما یک پستی دادی،من نظرم رو در مورد پستتون گفتم! نباید نظر داد؟ به عنوان یکی از بیننده های این انیمه، به نظرم این مقدار توضیحات خیلی زیاده! ممکنه هم به نظر شما این مقدار توضیحات به اندازه باشه!
طی تجدید دیدار کست و گروه Godfather داخل فستیوال ترایبکا از کاپولا پرسیدن; "هنوزم با وجود تغییر و تحولات وضعیت فعلی سینما میشه "پدرخواندهها" یا "اینک آخرالزمانها" یا به اصطلاح آثاری درخور سینمای جریان اصلی ساخت ؟ " و "یا اینکه اصلا خودش مشتاق هست و هنوز ایده های جدید میشه ظهور کنه ؟"...کاپولا هم در جواب صراحتا گفت "حتما که امکانش هست و یکی از خواسته های خودمم همینه و ایده های زیادی هم هستش اما..." استودیو ها چراغ سبز نمیدن و تا ببینن فیلم نمیتونه سکوئل دار باشه و شماره دار نباشه یا از موفقیت حتمیش اطمینان حاصل نکنن سمتش نمیرن. برای این قضیه دنیای های کمیک بوکی و فیلم های مارولی رو مثال میزنه میگه اگه استودیو های فیلم سازی ببینن نمیتونن از کنار اون اثر یه هفت و هشت تا سری شماره دار در بیارن راضی به ساخت فیلم نمیشن و یجورایی الان وضعیت حال و حاضر سینما همینه. که واقعا وحشتناکه.
از اونورم دیوید لینچ میاد واضح اعلام میکنه که دیگه قصد استارت زدن پروژهای رو نداره و یجورایی بازنشسته میشه، چرا ؟ چون هزینه های ساخت فیلم ها بالا رفته و کار کردن توی این وضعیت حال و حاضر سینما خیلی ریسکیه و تا استودیو ها از درآمد اون پروژه مطمئن نشن چراغ سبز نمیدن.
از اونورم هر روز خبر میاد فاز چهلم دنیای X از فلان تاریخ شروع میشه یا طی این قرن باید صد و شصت نسخه از این پروژه عرضه شده باشه. یه زمانی سینمای بدنه کمک حال و یجورایی زمینه ساخته شدن آثار Main Stream رو فراهم میکرد اما الان...
البته همونطور که دوستان اشاره کردن و راهکار ارائه دادن باید تا F&F چهل و سوم Avengers شصت و هشتم و ... "مغز خاموش" و "پاپکورن به دست" در راستای همین فرمون کنار اومد و حرکت کرد.
حرف بسیار درستیهطی تجدید دیدار کست و گروه Godfather داخل فستیوال ترایبکا از کاپولا پرسیدن; "هنوزم با وجود تغییر و تحولات وضعیت فعلی سینما میشه "پدرخواندهها" یا "اینک آخرالزمانها" یا به اصطلاح آثاری درخور سینمای جریان اصلی ساخت ؟ " و "یا اینکه اصلا خودش مشتاق هست و هنوز ایده های جدید میشه ظهور کنه ؟"...کاپولا هم در جواب صراحتا گفت "حتما که امکانش هست و یکی از خواسته های خودمم همینه و ایده های زیادی هم هستش اما..." استودیو ها چراغ سبز نمیدن و تا ببینن فیلم نمیتونه سکوئل دار باشه و شماره دار نباشه یا از موفقیت حتمیش اطمینان حاصل نکنن سمتش نمیرن. برای این قضیه دنیای های کمیک بوکی و فیلم های مارولی رو مثال میزنه میگه اگه استودیو های فیلم سازی ببینن نمیتونن از کنار اون اثر یه هفت و هشت تا سری شماره دار در بیارن راضی به ساخت فیلم نمیشن و یجورایی الان وضعیت حال و حاضر سینما همینه. که واقعا وحشتناکه.
از اونورم دیوید لینچ میاد واضح اعلام میکنه که دیگه قصد استارت زدن پروژهای رو نداره و یجورایی بازنشسته میشه، چرا ؟ چون هزینه های ساخت فیلم ها بالا رفته و کار کردن توی این وضعیت حال و حاضر سینما خیلی ریسکیه و تا استودیو ها از درآمد اون پروژه مطمئن نشن چراغ سبز نمیدن.
از اونورم هر روز خبر میاد فاز چهلم دنیای X از فلان تاریخ شروع میشه یا طی این قرن باید صد و شصت نسخه از این پروژه عرضه شده باشه. یه زمانی سینمای بدنه کمک حال و یجورایی زمینه ساخته شدن آثار Main Stream رو فراهم میکرد اما الان...
البته همونطور که دوستان اشاره کردن و راهکار ارائه دادن باید تا F&F چهل و سوم Avengers شصت و هشتم و ... "مغز خاموش" و "پاپکورن به دست" در راستای همین فرمون کنار اومد و حرکت کرد.
مسلماً الان فیلمسازی خیلی دموکراتیکتر از زمانیه که کوپولا و دیگر ریشوها فیلمسازی رو شروع کردن.طی تجدید دیدار کست و گروه Godfather داخل فستیوال ترایبکا از کاپولا پرسیدن; "هنوزم با وجود تغییر و تحولات وضعیت فعلی سینما میشه "پدرخواندهها" یا "اینک آخرالزمانها" یا به اصطلاح آثاری درخور سینمای جریان اصلی ساخت ؟ " و "یا اینکه اصلا خودش مشتاق هست و هنوز ایده های جدید میشه ظهور کنه ؟"...کاپولا هم در جواب صراحتا گفت "حتما که امکانش هست و یکی از خواسته های خودمم همینه و ایده های زیادی هم هستش اما..." استودیو ها چراغ سبز نمیدن و تا ببینن فیلم نمیتونه سکوئل دار باشه و شماره دار نباشه یا از موفقیت حتمیش اطمینان حاصل نکنن سمتش نمیرن. برای این قضیه دنیای های کمیک بوکی و فیلم های مارولی رو مثال میزنه میگه اگه استودیو های فیلم سازی ببینن نمیتونن از کنار اون اثر یه هفت و هشت تا سری شماره دار در بیارن راضی به ساخت فیلم نمیشن و یجورایی الان وضعیت حال و حاضر سینما همینه. که واقعا وحشتناکه.