Movie Center

بی شوخی دوستان چندتا فیلم اکشن محور خوب به ما معرفی کنید:D
چيزاي داغون كه زياده... خوش ساخت به نظرم دو تا Raid.
سيكاريو هم اكشن اونجوري نيست ولي من با فضاش و هيجاني كه ميداد حال كردم.
من اون سكانس دزدي بانك Heat رو به بالاي نود درصد از اكشن ها ترجيح ميدم... خيلي فيلم به درد بخور كمه توش.
پنج تا فيلم بورن، نسخه ٢٠٠٧ از Die Hard، Equilibrium، Wanted هم هركدوم نديدي رو ببين.

Sent from my iPhone using Tapatalk

مشکل اینه که هر دو رو دیدم عالی بود مکانیکم دیدم اشغال بود یعنی چیز دیگه ای نیست؟
دقیق نمیدونم دنبال چجور فیلم اکشنی هستی و ازونجایی هم که مطمعنن اکثر فیلمارو دیدی از جمله همه سوپر هیرویی ها و...
اینا چیزایی که به ذهنم میرسه مناسب:
The Accountant
Crank
Crank:high voltage
The Raid
The Raid 2
RED
The Expendables Series
White House Down
Edge of Tomorrow
Mission Impossible Rogue Nation

• Like
Reactions: jhoobin
NEFrzALF162AIL_1_b.jpg

طبق اطلاعات رسمی منتشر شده، خانم Patty Jenkins دوباره وظیفه کارگردانی ادامه فیلم موفق Wonder Woman را بر عهده خواهد گرفت.
فیلم موفق و پرفروش Wonder Woman، ماه گذشته اکران شد و تا به الان توانسته درتاسر جهان بالای $663 میلیون دلار فروش داشته باشد.

منبع

چيزاي داغون كه زياده... خوش ساخت به نظرم دو تا Raid.
سيكاريو هم اكشن اونجوري نيست ولي من با فضاش و هيجاني كه ميداد حال كردم.
من اون سكانس دزدي بانك Heat رو به بالاي نود درصد از اكشن ها ترجيح ميدم... خيلي فيلم به درد بخور كمه توش.
پنج تا فيلم بورن، نسخه ٢٠٠٧ از Die Hard، Equilibrium، Wanted هم هركدوم نديدي رو ببين.

Sent from my iPhone using Tapatalk
هيت كه فوق العاده است .
بورن هم نسخه چهارم که جرمی رنر بود توش رو بهتره فاکتور بگیریم مزخرف بود . بقیه اش عالی بودن

اقا Fast 8 (یا همون فیت، که بنظرم خیلی مسخرست این نامگذاری...) رو دیدم الان، از نظر داستان و منظق و اینجور حرفا رسمن زیر خط فقره به کنار، فرنچایز FF بودن و تغییرات خیلی زیاد هم به کنار، از نظر اکشن و یک فیلمی که 2 ساعت سرگرم کنه رسمن تهش بود :D

صحنه های اکشن و پاپکورنی بزن-بزن که خیلی هندی و اغراق شده بود ولی حال میداد. صحنه های ماشینی هم خلاقیت های نویی داشت و واقعا جذاب بود.
نکته جالب این قسمت اینبود که سوپرایز های خیلی زیادی داشت! خیلی!!! قبل دیدنش نسخه های قبلو دیده باشین حتما

تقریبا همه رو برگردوندن این قسمت. همه!! (بجز برایان و میا که اونم دلیلشو هممون میدونیم) فقط جای کاراکترای اصلی توکیو دریفت خالی بود! قرار نبود اینا برگردن برای قسمت های 7 تا 10؟؟

پ.ن1. اینا که هر کسی تو داستان بودو مرده بودو زنده کردن و برگردوندن، نمیشه گل گدوتم برگردونن؟ :( یا اون دوست پسر ژاپونیش :( رسمن بهترین کاراکترای سری بودن
پ.ن2. این مرده شخصیت منفی نسخه 6م بود فک کنم که برادر جیسون استتام هست، مگه همون قسمتی که بود نمرد اخرش؟؟ چش شد اخر؟ یکی میشه یک توضیح کوچیکی بده؟
نه دیگه نمرد اول شماره قبلیم نشون داد که تو بیمارستانه و جیسون رفت ببینتش کل گارد و کادر بیمارستانو لت و پار کرده بود:D

• Like
Reactions: HIGH DEVS
اقا Fast 8 (یا همون فیت، که بنظرم خیلی مسخرست این نامگذاری...) رو دیدم الان، از نظر داستان و منظق و اینجور حرفا رسمن زیر خط فقره به کنار، فرنچایز FF بودن و تغییرات خیلی زیاد هم به کنار، از نظر اکشن و یک فیلمی که 2 ساعت سرگرم کنه رسمن تهش بود :D

صحنه های اکشن و پاپکورنی بزن-بزن که خیلی هندی و اغراق شده بود ولی حال میداد. صحنه های ماشینی هم خلاقیت های نویی داشت و واقعا جذاب بود.
نکته جالب این قسمت اینبود که سوپرایز های خیلی زیادی داشت! خیلی!!! قبل دیدنش نسخه های قبلو دیده باشین حتما

تقریبا همه رو برگردوندن این قسمت. همه!! (بجز برایان و میا که اونم دلیلشو هممون میدونیم) فقط جای کاراکترای اصلی توکیو دریفت خالی بود! قرار نبود اینا برگردن برای قسمت های 7 تا 10؟؟

پ.ن1. اینا که هر کسی تو داستان بودو مرده بودو زنده کردن و برگردوندن، نمیشه گل گدوتم برگردونن؟ :( یا اون دوست پسر ژاپونیش :( رسمن بهترین کاراکترای سری بودن
پ.ن2. این مرده شخصیت منفی نسخه 6م بود فک کنم که برادر جیسون استتام هست، مگه همون قسمتی که بود نمرد اخرش؟؟ چش شد اخر؟ یکی میشه یک توضیح کوچیکی بده؟
دقیقا باهات موافقم.
تو بعضی صحنه ها یعنی داشتم قهقهه میزدم انقدر که تخیلی بودن مثل اون صحنه توی نیویورک که کنترل ماشین ها رو میگیرن دستشون یاد World War Z افتادم! :))
ولی در کل اگه میخواین سرگردم بشین دو ساعت فیلم خیلی خوبیه

دقیقا باهات موافقم.
تو بعضی صحنه ها یعنی داشتم قهقهه میزدم انقدر که تخیلی بودن مثل اون صحنه توی نیویورک که کنترل ماشین ها رو میگیرن دستشون یاد World War Z افتادم! :))
ولی در کل اگه میخواین سرگردم بشین دو ساعت فیلم خیلی خوبیه
دقیقا منم یاد فیلمای زامبی ای و مخصوصا WwZ افتادم :))

رفتیم سینما نسخه 3D ترنسفرمرز به درخواست دوستان
فقط میتونم بگم حیف دنیا و پتانسیل این سری که دست بساز بندازی مث مایکل بی افتاده...
ولی خب پاپکورن بگیری دستت و بخوای جلوه های ویژه خوب ببینی و صحنه های اکشن راضیت میکنه:D

رفتیم سینما نسخه 3D ترنسفرمرز به درخواست دوستان
فقط میتونم بگم حیف دنیا و پتانسیل این سری که دست بساز بندازی مث مایکل بی افتاده...
ولی خب پاپکورن بگیری دستت و بخوای جلوه های ویژه خوب ببینی و صحنه های اکشن راضیت میکنه:D
اون که بعله...وگرنه داستان که زیر صفرم رد کرده...من موندم آنتونی هاپکینز چی میگه اون وسط..!!!!

Fox-Marvel.jpg

طبق اطلاعات منتشر شده، کمپانی فاکس تاریخ اکران 6 فیلم بدون نام، براساس کمیک های مارول را مشخص کرد.
بنا بر اعلام Exhibitor Relations، تاریخ اکران فیلم های مورد نظر به شرح زیر است:

June 7, 2019, November 22, 2019, March 13, 2020, June 26, 2020, October 2, 2020 and March 5, 2021​

احتمالا یکی از این تاریخ ها، مربوط به قسمت سوم فیلم Deadpool 3 است. دیگری احتمالا تاریخ اکران فیلم X-Force می باشد. ممکن است دیگر تاریخ ها مربوط به این فیلم ها باشد:
Gambit، (چندین بار تاریخ اکران این فیلم تغییر کرده است.) و قسمتی جدید از سری Fantastic Four​

کمپانی فاکس برنامه زیادی برای فرانچایز ایکس-من در سال آینده دارد. فیلم New Mutants سیزدهم آپریل 2018 اکران خواهد شد و Deadpool 2 یکم ژوئن و فیلم Dark Phoenix دوم نوامبر اکران می شود.

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or