Movie Center

نمیدونم کسی گذاشته یا نه ولی چرا این The Fate of the Furious اینجوریه :| اولین باره میبینم :| چه دلیلی داره تو تریلر روز باشه تو فیلم شب :| حتی اون تعقیب و گریز قبلش تو تریلر شبه :| یعنی فیلما هم دانگرید میشن ؟! :-j :D

full movie
wdya_3.jpg

trailer
ditd_1.jpg

نمیدونم کسی گذاشته یا نه ولی چرا این The Fate of the Furious اینجوریه :| اولین باره میبینم :| چه دلیلی داره تو تریلر روز باشه تو فیلم شب :| حتی اون تعقیب و گریز قبلش تو تریلر شبه :| یعنی فیلما هم دانگرید میشن ؟! :-j :D

full movie
wdya_3.jpg

trailer
ditd_1.jpg
من براى F&F متوجه نشده بودم اما ديدم فيلم هايى كه توى تريلر و فيلم اصلى جاى روز و شب تغيير ميكنه. نمونش همين فصل اخير فرار از زندان، قسمتى كه مايل توى صحرا داره راه ميره! نميدونم هم چرا!

• Like
Reactions: leonk13
View attachment 76850
آقای James Cameron بسختی در حال کار بر روی ادامه های فیلم Avatar است که چندین سال است که این پروژه در حال اجرا می باشد و چهار قسمت دیگری برای این فیلم در دست ساخت است.
طبق اطلاعات منتشر شده، به نظر می رسد که آقای جیمز کامرون درصدد است که برای قسمت 3D این عنوان، فیلم را به گونه ای بسازند که نیازی به عینک های مخصوص نداشته باشد.
قسمت دوم این فیلم، 18 دسامبر 2020 اکران می شود.

منبع
لازمه دعا کنیم سه نفر نمیرن! یکی کامرون بخاطر اواتار دومی جورج مارتین بخاطر GoT سومی هم ایچیرو اودا بخاطر One Piece :دی

بچه ها میشه در حد چند خط کوتاه پیام اصلی فیلم فروشنده اصغر فرهادی رو بهم بگه چی بوده؟؟؟من فیلم رو دو بار دیدم جریانش رو کاملا متوجه هستم چیه ولی پیامش رو نمیفهمم چون اینکه فرهادی یا شهاب حسینی فیلم الکی درست نمیکنن که فقط یه جریان رو بازی کنن و برن حتما یه پیامی داره

بچه ها میشه در حد چند خط کوتاه پیام اصلی فیلم فروشنده اصغر فرهادی رو بهم بگه چی بوده؟؟؟من فیلم رو دو بار دیدم جریانش رو کاملا متوجه هستم چیه ولی پیامش رو نمیفهمم چون اینکه فرهادی یا شهاب حسینی فیلم الکی درست نمیکنن که فقط یه جریان رو بازی کنن و برن حتما یه پیامی داره

نقد مسعود فراستی رو خوندی ؟

NElB7byt4NPcop_2_b.jpg

لازم به ذکر است که اولین تریلر رسمی و کامل فیلم Jumanji: Welcome to the Jungle، فردا منتشر خواهد شد. طبق صحبت های سازندگان این فیلم ادای دین به هنرمند افسانه ای، رابین ویلیامز خواهد بود.​
تاریخ اکران:22 دسامبر

نه داداش نخوندم.لطفا خوت برادری کن دو خط لپ مطلب رو به من بگو.چون فراستی که ماشالا به بدترین شکل ممکن همه چیز رو میکوبونه و منفی جلوه میده
نخیر و اصلن و ابدا نمیکوبه
کوبیدن با نقد کردن یکی نکنید

وبسایت رسمی مسعود فراستی | Excusez Moi | نقد فیلم فروشنده

بگیر بخون نقدای فراستی خوندن داره :D

• Like
Reactions: ps34
View attachment 76858

لازم به ذکر است که اولین تریلر رسمی و کامل فیلم Jumanji: Welcome to the Jungle، فردا منتشر خواهد شد. طبق صحبت های سازندگان این فیلم ادای دین به هنرمند افسانه ای، رابین ویلیامز خواهد بود.​
من با جومانجى قبلى خيلى خاطره دارم، بشدت نوستالژيه برام، تك تك صحنه هاش. بچه بودم زياد ميديدم و ميدونم اين اصلا يكذره هم شبيه اون نيست و نبايد باشه ولى با اينحال خيلى خيلى مشتاقم فيلم رو ببينم.

View attachment 76858

غلط کردن، بیخود کردن، شکر اضافی خوردن. رابین ویلیامز بزنه کمرشون رو بشکنه! ایده ندارن میخوان ریمیک کنن پول در بیارن دیگه این شکر خوردناشون چیه؟!

• Like
Reactions: ps34 and S L R
1.png

بنا بر صحبت های آقای Matt Reeves، گارگردان فیلم Batman، انتظار یک عنوان کاراگاهی، آمیخته شده با عناوین نوآر را از این فیلم داشته باشید.
هنوز تاریخ اکران این فیلم مشخص نشده است.

منبع

چرت
پرت
مضخرف
حتی بدتر از جدایی:-& (مگه میشه بله فروشنده:-SS)
سیاسی ترین اسکار هم همین جایزه های فرهادیه

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or