Movie Center

خیر از جوونیت ببینی
گذاشتم دانلود
فقط ۱۱۵ گیگ شد. ارزش داره برا این فیلمها ؟
به نظر من تو سبکی که هستن فیلمهای خوبی به حساب میان، نگاه به نقدهای ضعیفشون نکن :D اگه کتابهاشون رو دوست داشته باشی احتمال زیاد از فیلمها هم لذت میبری ولی خب 115 گیگ دیگه خیلی زیاده، یه کیفیت پایین تر پیدا کن که رو حساب اون 115 گیگ از دیدنشون ناامید نشی!! :D

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
این حجم از هیت ورزی به سری F&F کلا بی سابقه بوده. والا اون زمان که F&F 1 و بعدش 2 اومد ما داشتیم خون بالا میاوردیم چون بعدش با کله میرفتیم NFS Underground ها رو بازی میکردیم :D هر کی ندونه فکر میکنه دوستان صبح تا شب دارن فیلم های کوبریک و دیوید لینچ رو میبینن و تحلیل میکنن :D بابا یه سری فیلم با محوریت اکشن و ماشینه (حالا ماشینش یکم کم شده این اواخر :D )، که میشینی میبینی دو ساعت سرگردم میشی. همین :D واقعا هم در حدی مزخرف نیستن که بعضی از دوستان دارن میگن. به عنوان یه فیلم بلاک باستر و پاپ کورنی سرشون به تنشون می ارزه.
ولی باید قبول کنیم خیلی از ریشه هاش فاصله گرفت سری:D شما اون چند نسخه اول رو با این نسخه آخر و ۷ مقایسه کن اصلا دگرگون شد شاید در جهت بد!
خیلی ها از جمله خودم با اون فاز مسابقات خیابانی و ماشین های خفن و البته Paul Walker حال میکردیم، بعد اینا اومدن چهار تا هیکل خفن و تانک و هواپیما انداختن وسط و ربطش دادن به دولت و ارتش و ... اصلا ترکوندن سری رو...
باید با یک اسم دیگه این تغییرات رو اعمال میکردن نه با نسخه های شماره دار و اصلی!
دلیل اصلی این همه نفرت از سری هم همینه اتفاقا، شما تا بگی F&F همه یاد یک سری صحنه به شدت غیرمنطقی و انفجار و در نهایت جمع شدن همه دور هم میوفتن... در صورتی که این سری کلا درباره مسابقات خیابانی و ... بوده.

این حجم از هیت ورزی به سری F&F کلا بی سابقه بوده. والا اون زمان که F&F 1 و بعدش 2 اومد ما داشتیم خون بالا میاوردیم چون بعدش با کله میرفتیم NFS Underground ها رو بازی میکردیم :D هر کی ندونه فکر میکنه دوستان صبح تا شب دارن فیلم های کوبریک و دیوید لینچ رو میبینن و تحلیل میکنن :D بابا یه سری فیلم با محوریت اکشن و ماشینه (حالا ماشینش یکم کم شده این اواخر :D )، که میشینی میبینی دو ساعت سرگردم میشی. همین :D واقعا هم در حدی مزخرف نیستن که بعضی از دوستان دارن میگن. به عنوان یه فیلم بلاک باستر و پاپ کورنی سرشون به تنشون می ارزه.
اون فست توكيو دريفت قبول بقيه ش رو اصلا قبول ندارم كه اينجوري باشه:D فيلمايي مثل gone in 60 seconds و italian job من فكر كنم اون موقع بيشتر تو مملكت فاز ميداد به ماها تا فست... حالا شايد اشتباه ميكنم...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Silent Siren
F&F فقط ( به ترتیب ) نسخه های 1 و Tokyo Drift و با ارفاق 2 ، بقیه کلا XXX ان(Xander Cage منظورمه :D) که وسط جنگولک بازی هاشون 2 دقیقه برمیگردن یاد قدیما سراغ Street Racing.
پ.ن: ماشین های این 3 نسخه کلا جاودانه شدن.

7816fb000efa3d8f6f468b8dc03e95e2b09b0202.jpg

کمپانی Warner Bros در حال کار بر روی ادامه فیلم The Accountant است و در کنار آن مذاکرات خود برای بازگشت بن افلک شروع کرده است. طبق اعلام ورایتی، استودیو نیز در حال مذاکره با Gavin O'Connor و Bill Dubuque به ترتیب برای کارگردانی و فیلمنامه نویسی است.
فیلم The Accountant توانست با بودجه 44 میلیون دلاری خود، در سر تاسر جهان 155 میلیون دلار فروش کند.​
منبع

1.png

طبق اعلام استودیو مارول و آقای Kevin Feige، فاز سوم Marvel Cinematic Universe بعد از اکران قسمت چهارم Avengers در سال 2019 به پایان خواهد رسید و با اکران ادامه فیلم Spider-Man: Homecoming فاز چهارم آن شروع خواهد شد.
قسمت اول فیلم Spider-Man: Homecoming هفتم جولای اکران خواهد شد.​
منبع

3253951-screen+shot+2017-06-27+at+10.46.16+am.png

بعد از اینکه آقای بن افلک اعلام کرد از کارگردانی فیلم The Batman کناره گیری کرده است و حتی شایعه ای منتشر شده بود که در دیگر در قرار نیست در نقش بتمن برای این فیلم بازی کند. آقای Matt Reeves (کارگردان جدید فیلم) به تازگی اعلام کرده است که بن افلک همچنان ستاره اصلی فیلم خواهد بود و در نقش بتمن بازی خواهد کرد.
هنوز تاریخ اکران فیلم بتمن اعلام نشده است و طبق گفته های Matt Reeves به تازگی فیلمبرداری شروع شده است.

منبع

View attachment 76815
پوستر جدید از شخصیت Ryuk در فیلم Death Note
این فیلم بدست Adam Wingard کارگردانی می شود و قرار است 25 آگوست از شبکه نتفلیکس پخش شود.​

چه خاک برسری شده ryuk :|
توی لایو اکشن ها هم به مراتب بهتر از این بود

شما این ابهت رو نگاه کن، این پستر هم نگاه کن :|

d87d814ca13eaa34c11af49e09dd6a28.jpg

این فیلم فیل می شه
امیدوارم بعدش Netflix و کلا غرب دست از سر ژاپن بردارن
برن سراغ همون کامیک ها و انیمیشن های خودشون

View attachment 76815
پوستر جدید از شخصیت Ryuk در فیلم Death Note
این فیلم بدست Adam Wingard کارگردانی می شود و قرار است 25 آگوست از شبکه نتفلیکس پخش شود.​
تا همین چند وقت پیش هی میگفتم کاش هالیوود بیاد سمت مانگاهای ژاپنی دنیای خفنی داره و کلی فیلم خفن میتونه بسازه از رو مانگاها اما بعد فجایعی مثل edge of tomorrow و ghost in the shell از خواسته خودم پشیمون شدم !!
اقتباس کار هر ننه مرده ای نیست این دث نوتم که یه چیزی فراتر از فاجعس
الان امیدوارم یا کلا نرن سراغ اقتباس از مانگاهای ژاپنی یا اگه میرن حداقل یه فیلمنامه نویس و کارگردان صاحب سبک بزارن سر کار نه چندتا پاپ کورن ساز چفت

تا همین چند وقت پیش هی میگفتم کاش هالیوود بیاد سمت مانگاهای ژاپنی دنیای خفنی داره و کلی فیلم خفن میتونه بسازه از رو مانگاها اما بعد فجایعی مثل edge of tomorrow و ghost in the shell از خواسته خودم پشیمون شدم !!
اقتباس کار هر ننه مرده ای نیست این دث نوتم که یه چیزی فراتر از فاجعس
الان امیدوارم یا کلا نرن سراغ اقتباس از مانگاهای ژاپنی یا اگه میرن حداقل یه فیلمنامه نویس و کارگردان صاحب سبک بزارن سر کار نه چندتا پاپ کورن ساز چفت
edge of tomorrow بد بود؟ خوب بود که؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or