.:Overwatch:.
کاربر سایت
با اون پایانش بعید نیست ولی فروش فیلم آنچنانم خوب نبوده ( 99 میلیون دلار).فیلم Life قرار ادامه داشته باشه؟؟
چین اقا چینحالا بحث فروش فیلم های بلاک باستری و بقا شون شد به نظرم این فروش جهانی به شدت ازار دهنده است یک فیلمی حتی مثل سریع و خشن هشت تو امریکای شمالی هم انچنان مورد استقبال قرار نگیره ولی خب تحت هر شرایطی تو کل جهان خوب میفروشه و بقای این سبک سینما رو حالا حالا تضمین میکنه.
دوستان یه فیلم ترسناک ژاپنی خیلی خفن معرفی میکنید؟ غیر از اون دختره که از تلویزیون میزنه بیرون. یه چیز خیلی ترسناک بگید!
ارزش بازار هم مهمه. از فروش توی چین فقط یک چهارمش میرسه به استودیو ولی از فروش توی آمریکای شمالی بعضاً حتی 65 درصد هم دست استودیو رو میگیره اگه فرنچایز پرطرفدار باشه.چین اقا چین
همین f8توی چین نزدیک400میلیون فروخته ولی امریکا225میلیون
یا دزدان کارائیب توی امریکا150میلیون فروخت توی چین170
همشون در یه حد چرتن!دوستان بهترین و قشنگ ترین نسخه از سری سریع و خشمگین به جز اینی که امسال یعنی 2017 اومده رو میشه بگید کدوم نسخه هست؟؟؟؟؟
من با Fast Five واقعا حال کردم ولی بقیهی سری که من دیدمشون یا معمولی بودن یا مضحک. کلا برای سرگرمی خوبن، نه بیشتر.دوستان بهترین و قشنگ ترین نسخه از سری سریع و خشمگین به جز اینی که امسال یعنی 2017 اومده رو میشه بگید کدوم نسخه هست؟؟؟؟؟
کلا از شمارهی شیش که همکاریشون با پلیس شروع شد، گند خورد به داستان و هر قسمت هم تخیلیتر از قبل شد. خودت ببینی میفهمی چی میگم.مرسی از راهنماییت.حقیقتش من برای بار اول هستم میخواستم یدونه از نسخه های این سری رو تماشا کنم گفتم یه راهنمایی بگیرم ببینم کدوم نسخه رو ببینم که توی ذوقم نخوره.فقط فروش نسخه 7 واقعا فوق العاده بوده و فکر نکنم ملت فقط واسه سرگرمی نسخه 7 رو دیده باشن.الانم 8 که خیلی خوب داره میره جلو. اما از بقیه شماره ها خبر ندارم.
مرسی از راهنماییت.حقیقتش من برای بار اول هستم میخواستم یدونه از نسخه های این سری رو تماشا کنم گفتم یه راهنمایی بگیرم ببینم کدوم نسخه رو ببینم که توی ذوقم نخوره.فقط فروش نسخه 7 واقعا فوق العاده بوده و فکر نکنم ملت فقط واسه سرگرمی نسخه 7 رو دیده باشن.الانم 8 که خیلی خوب داره میره جلو. اما از بقیه شماره ها خبر ندارم.من با Fast Five واقعا حال کردم ولی بقیهی سری که من دیدمشون یا معمولی بودن یا مضحک. کلا برای سرگرمی خوبن، نه بیشتر.