Movie Center

حالا بحث فروش فیلم های بلاک باستری و بقا شون شد به نظرم این فروش جهانی به شدت ازار دهنده است یک فیلمی حتی مثل سریع و خشن هشت تو امریکای شمالی هم انچنان مورد استقبال قرار نگیره ولی خب تحت هر شرایطی تو کل جهان خوب میفروشه و بقای این سبک سینما رو حالا حالا تضمین میکنه.
چین اقا چین
همین f8توی چین نزدیک400میلیون فروخته ولی امریکا225میلیون:دی
یا دزدان کارائیب توی امریکا150میلیون فروخت توی چین170:دی

دوستان یه فیلم ترسناک ژاپنی خیلی خفن معرفی میکنید؟ غیر از اون دختره که از تلویزیون میزنه بیرون. یه چیز خیلی ترسناک بگید!:D

سه قسمت اول فیلم The Grudge
Tamami: The Baby's Curse
The Dark Water
One Missed Call
Kwaiden
قسمت اول Eye

حواستم باشه نسخه های ژاپنی شون منظورمه نه بازسازی های اشغال امریکا, فیلم ترسناک های ساخت تایلند رو هم توصیه میکنم مخصوصا shutter و Coming Soon

• Like
Reactions: Cloud Strife
چین اقا چین
همین f8توی چین نزدیک400میلیون فروخته ولی امریکا225میلیون:D
یا دزدان کارائیب توی امریکا150میلیون فروخت توی چین170:D
ارزش بازار هم مهمه. از فروش توی چین فقط یک چهارمش می‌رسه به استودیو ولی از فروش توی آمریکای شمالی بعضاً حتی 65 درصد هم دست استودیو رو می‍گیره اگه فرنچایز پرطرفدار باشه.
تازه چین گاهی آمار رو پایینتر هم اعلام می‌کنن. اوضاع کثافتیه:D. تعداد فیلمهای غیرچینی هم امکان اکران داره در طول سال محدوده. گاهی وقتا هم چنتا بلاکباستر رو با هم اکران می‌کنن که پدر فروش همدیگه رو در میارن.
تو بعضی تعطیلات هم تحت هیچ شرایطی فیلم غیر چینی اکران نمی‌کنن.
همون سهم 25 درصدی رو هم دیر و زود می‌کنن تا بدن!
همین دو تا فیلمی که مثال زدی درآمدشون تو آمریکا از نظر فنی بیشتر بوده.
فقط در شرایطی سهم استودیوها از فروش فیلما تو چین بالاتر میره که شریک چینی تو فیلم سرمایه‌گزاری کرده باشه که همون باعث میشه تو بعضی جنبه‌های فیلم دخالت کنن!
اوضاعیه خلاصه.

دوستان بهترین و قشنگ ترین نسخه از سری سریع و خشمگین به جز اینی که امسال یعنی 2017 اومده رو میشه بگید کدوم نسخه هست؟؟؟؟؟
همشون در یه حد چرتن! :D
ولی سریع و خشن 7 که پارسال اومد بد نبود اونم بخاطر مرگ پاول واکر و اخرای فیلم که یه جور اندینگش رو سرهم بندی کردن

دوستان بهترین و قشنگ ترین نسخه از سری سریع و خشمگین به جز اینی که امسال یعنی 2017 اومده رو میشه بگید کدوم نسخه هست؟؟؟؟؟
من با Fast Five واقعا حال کردم ولی بقیه‌ی سری که من دیدمشون یا معمولی بودن یا مضحک. کلا برای سرگرمی خوبن، نه بیشتر.

مرسی از راهنماییت.حقیقتش من برای بار اول هستم میخواستم یدونه از نسخه های این سری رو تماشا کنم گفتم یه راهنمایی بگیرم ببینم کدوم نسخه رو ببینم که توی ذوقم نخوره.فقط فروش نسخه 7 واقعا فوق العاده بوده و فکر نکنم ملت فقط واسه سرگرمی نسخه 7 رو دیده باشن.الانم 8 که خیلی خوب داره میره جلو. اما از بقیه شماره ها خبر ندارم.
کلا از شماره‌ی شیش که همکاری‌شون با پلیس شروع شد، گند خورد به داستان و هر قسمت هم تخیلی‌تر از قبل شد. خودت ببینی می‌فهمی چی می‌گم.
اگه وقت داری از همون قسمت اولش ببین، اگه هم نداری از پنجش شروع کن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps34
من با Fast Five واقعا حال کردم ولی بقیه‌ی سری که من دیدمشون یا معمولی بودن یا مضحک. کلا برای سرگرمی خوبن، نه بیشتر.
مرسی از راهنماییت.حقیقتش من برای بار اول هستم میخواستم یدونه از نسخه های این سری رو تماشا کنم گفتم یه راهنمایی بگیرم ببینم کدوم نسخه رو ببینم که توی ذوقم نخوره.فقط فروش نسخه 7 واقعا فوق العاده بوده و فکر نکنم ملت فقط واسه سرگرمی نسخه 7 رو دیده باشن.الانم 8 که خیلی خوب داره میره جلو. اما از بقیه شماره ها خبر ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or