Movie Center

یه سوال هم دارم
فیلمهایی که بر اساس رمانهای دن براون ساخته شده کدوم ها هستن و اینکه با چه ترتیبی ببینمشون ؟
دمتون جیزززز

Da'Vinci Code
Angles and Demons
Inferno
این سه تا که هر سه رو هم ران هاوارد کارگردانی کرده. بجز اخری که یکم بنظرم معمولی تر بود ولی دوتای اولیو دوست داشتم خیلی.
به ترتیب ساخت ببین (که بالا نوشتم). هرچند اگر اشتباه نکنم انجلز اند دیمنز اولین کتابه و داوینچی کد دومین کتابه و اینفرنو کتاب چهارم و اخره ولی مشکلی ندارن اصلا! تنها ربطشون کاراکتر اصلیشونه :دی

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
مرسی از راهنماییت.حقیقتش من برای بار اول هستم میخواستم یدونه از نسخه های این سری رو تماشا کنم گفتم یه راهنمایی بگیرم ببینم کدوم نسخه رو ببینم که توی ذوقم نخوره.فقط فروش نسخه 7 واقعا فوق العاده بوده و فکر نکنم ملت فقط واسه سرگرمی نسخه 7 رو دیده باشن.الانم 8 که خیلی خوب داره میره جلو. اما از بقیه شماره ها خبر ندارم.
اول قسمت اول رو ببین. بعد قسمت چهار. اگه از این دو تا خوشت اومد برو دو و سه رو هم ببین. اگه خوشت نیومد از یک و چهار، قسمت 5 رو ببین بدون دیدن قسمت دو و سه:D. اگه خوشت نیومد ادامه نده:D.
سری فیلما دنباله دارن. نمیشه که از وسطش ببینی. داستان بی نظیری ندارن اما بالاخره داستان دارن. اینکه می‌گم بعد از دیدن قسمت یک بپری قسمت چهار رو ببینی واسه اینه که قسمت دو و سه بیشتر از اینکه دنباله (Sequel) باشن، حالت Side-quel دارن ولی بخشی از داستان سری هستن بهرحال.
دوست دارم تئوریت رو در مورد اینکه قسمت 7 رو برای چه چیزی غیر از سرگرمی دیدن رو هم بدونم:)

• Like
Reactions: Justiciar and ps34
اول قسمت اول رو ببین. بعد قسمت چهار. اگه از این دو تا خوشت اومد برو دو و سه رو هم ببین. اگه خوشت نیومد از یک و چهار، قسمت 5 رو ببین بدون دیدن قسمت دو و سه:D. اگه خوشت نیومد ادامه نده:D.
سری فیلما دنباله دارن. نمیشه که از وسطش ببینی. داستان بی نظیری ندارن اما بالاخره داستان دارن. اینکه می‌گم بعد از دیدن قسمت یک بپری قسمت چهار رو ببینی واسه اینه که قسمت دو و سه بیشتر از اینکه دنباله (Sequel) باشن، حالت Side-quel دارن ولی بخشی از داستان سری هستن بهرحال.
دوست دارم تئوریت رو در مورد اینکه قسمت 7 رو برای چه چیزی غیر از سرگرمی دیدن رو هم بدونم:)
مرسی از راهنماییت.
ولی منظورت رو از تءوری من از قسمت 7 متوجه نشدم ! من که هنوز ندیدمش بخوام نظری بدم.فقط میگم فروش نسخه 7 خیلی بالا بوده پس قاعدتا منطق میگه فیلم خوبی بوده که به این موفقیت دست پیدا کرده

• Like
Reactions: sina_unl
مرسی از راهنماییت.
ولی منظورت رو از تءوری من از قسمت 7 متوجه نشدم ! من که هنوز ندیدمش بخوام نظری بدم.فقط میگم فروش نسخه 7 خیلی بالا بوده پس قاعدتا منطق میگه فیلم خوبی بوده که به این موفقیت دست پیدا کرده
خب آره. به عنوان یه اثر سرگرم کننده فیلم خوب و هیجان انگیزیه. صحنه‌های اکشن خوبی هم داره. فضای کلی فرنچایز (خانواده و ...) رو هم خوب حفظ کرده. ولی چیزی فراتر از اینا نیست. از نظر بازیها و داستان چندان چنگی به دل نمی‌زنه ولی از نظر سرگرم کنندگی کاملاً وظیفه‌ش رو انجام میده به نظر من. عمدۀ فیلمهای پرفروش همینن.
حالا یه عده تو همچین فیلمی دنبال اثبات قوانین فیزیک و اینا هستن و به نظرشون این سری فیلما مزخرفن. خب ما با اونا کاری نداریم:D

به نظر من مشکل سری فست اند فیوریوس اینه که فیلم بیش از حد شلوغه و کاراکتر های رو مخ به درد نخور زیاد داره . اگه اونا نبودن باز یکم کیفیت کار می رفت بالا و مثل اون هکر سیاه پوسته و اون رفیق مسخره اش که قراره بار کمدی فیلم رو دوششون باشه ولی حال به هم زنن . یا اون کلفت دنریس که تازه اضافه شده و کارکردش در حد همون دوتاست . اون ها حذف شن خیلی خوب میشه

البته باز به دوستان پیشنهاد می کنم قدر این سری رو بدونن. باز میشه تا آخر تحمل کرد . مورد داریم به اسم سه ایکس با بازی آقای دیزل . از نظر حمقات و خود باحال پنداری به زور میشه 15 دقیقه اش رو تحمل کرد . باز این رو میشه تا آخر دید

• Like
Reactions: Powerful King
جدا سریع و خشن چرته ؟
من هر کدوم رو 20 گیگ اینا دانلود کردم که .....(:|
به نظر من كه يه اكشن هندي واره با يه سري بازيگر كه من باهاشون حال نميكنم ولي طرفدار زياد دارن:| خوبه واس دو ساعت سرگرمي براي كسايي كه مثل من از ٩٠ درصد بلاك باكسترا بدشون نمياد:D
در كل همون ٧٢٠ بگير بره:))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Venom-face-comics-art.jpg

طبق اطلاعات منتشر شده، دو فیلم در دست ساخت Venom و Silver & Black ربطی به دنیای Marvel Cinematic Universe نخواهد داشت و هر کدام از این فیلم ها برای خود عنوانی مستقل هستند.
فیلم Venom به کارگردانی Ruben Fleischer و با هنرنمایی Tom Hardy قرار است 5 اکتبر 2018 اکران شود.

منبع

Da'Vinci Code
Angles and Demons
Inferno
این سه تا که هر سه رو هم ران هاوارد کارگردانی کرده. بجز اخری که یکم بنظرم معمولی تر بود ولی دوتای اولیو دوست داشتم خیلی.
به ترتیب ساخت ببین (که بالا نوشتم). هرچند اگر اشتباه نکنم انجلز اند دیمنز اولین کتابه و داوینچی کد دومین کتابه و اینفرنو کتاب چهارم و اخره ولی مشکلی ندارن اصلا! تنها ربطشون کاراکتر اصلیشونه :D

خیر از جوونیت ببینی
گذاشتم دانلود
فقط ۱۱۵ گیگ شد. ارزش داره برا این فیلمها ؟

1.png
The Foreigner offical trailer #1
720p

کارگردان: Martin Campbell

تولید کنندگان: Jackie Chan، Wayne Marc Godfrey، Arthur M. Sarkissian

فیلمنامه: David Marconi

ستارگان: Jackie Chan، Pierce Brosnan، Liu Tao، Katie Leung

زمان اکران:13 اکتبر

پوستر فیلم:

gua4s9i.jpg

این حجم از هیت ورزی به سری F&F کلا بی سابقه بوده. والا اون زمان که F&F 1 و بعدش 2 اومد ما داشتیم خون بالا میاوردیم چون بعدش با کله میرفتیم NFS Underground ها رو بازی میکردیم :D هر کی ندونه فکر میکنه دوستان صبح تا شب دارن فیلم های کوبریک و دیوید لینچ رو میبینن و تحلیل میکنن :D بابا یه سری فیلم با محوریت اکشن و ماشینه (حالا ماشینش یکم کم شده این اواخر :D )، که میشینی میبینی دو ساعت سرگردم میشی. همین :D واقعا هم در حدی مزخرف نیستن که بعضی از دوستان دارن میگن. به عنوان یه فیلم بلاک باستر و پاپ کورنی سرشون به تنشون می ارزه.

View attachment 76789
The Foreigner offical trailer #1
720p

کارگردان: Martin Campbell

تولید کنندگان: Jackie Chan، Wayne Marc Godfrey، Arthur M. Sarkissian

فیلمنامه: David Marconi

ستارگان: Jackie Chan، Pierce Brosnan، Liu Tao، Katie Leung

زمان اکران:13 اکتبر

پوستر فیلم:

View attachment 76790
آخی جکی چان :(
پیر نشو لطفا ، عاشق فیلماشم چه غمی تو چهرشه اینجا =((