Movie Center

بچه ها میشه در حد چند خط کوتاه پیام اصلی فیلم فروشنده اصغر فرهادی رو بهم بگه چی بوده؟؟؟من فیلم رو دو بار دیدم جریانش رو کاملا متوجه هستم چیه ولی پیامش رو نمیفهمم چون اینکه فرهادی یا شهاب حسینی فیلم الکی درست نمیکنن که فقط یه جریان رو بازی کنن و برن حتما یه پیامی داره
فیلمهای فرهادی اکثرا سلیقه ای هستش. پیشنهاد میکنم فیلم رو ببینی. من خودم به شخصه از فیلم خوشم نیومد اما فیلم رو نمیکوبم چون خیلیا رو دیدم که با فیلم حال کرده بودن. بهترین چیز اینه که خودت ببینی تصمیم بگیری.

1.png
اولین تریلر رسمی از فیلم Jumanji: Welcome to the Jungle منتشر شد.

720p

کارگردان: Jake Kasdan

تولید کنندگان: Ted Field William Teitler ،Matthew Tolmach ،Mike Weber ،Dwayne Johnson

نویسندگان: Chris McKenna ،Erik Sommers ،Scott Rosenberg ،Jeff Pinkner

بازیگران: Dwayne Johnson Kevin Hart Jack Black Karen Gillan Nick Jonas

تاریخ اکران: 22 دسامبر

چرت
پرت
مضخرف
حتی بدتر از جدایی:-& (مگه میشه بله فروشنده:-SS)
سیاسی ترین اسکار هم همین جایزه های فرهادیه
خود مراسم اسكار و جايزه ى فيلم خارجى نگاه ويژه اى به خاورميانه داره. منم مثل شما مراسم رو سياسى ميدونم اما يجا خوب داشت توضيح ميداد و متاسفانه اصلا يادم نمياد دقيق چى گفت :sweatsmile:اما لب كلام اينكه اينا ميخوان فرهنگ خاورميانه بيشتر ديده بشه و بنظرشون خاورميانه سينمايى قابل توجه اى داره كه كمتر كسى به اون توجه كرده. من قانع شدم و حركت خوبى ميدونم. جايزه ى اينبار اصغر فرهادى هم برميگرده به اسكار و اهالى سينما كه بشدت با ترامپ بد هستند. اينا يجورى ميخواستند اعتراض به صدور حكم بن شدن ٦ كشور رو با اين جايزه نشون بدن. با اينحال بنظرم فيلم هاى اصغر فرهادى اصلا بد نيستند. بنظرم اتفاق هاى روزمرگى زندگى رو خيلى زيبا دستمايه ى يك چالش واقعى ميكنه بعد تقابل اين شخصيت ها باهم خيلى ديدنى از اب درمياد. لازم نيست همه خوششون بياد اما فيلم هاى بدى هم نيستند و تو سبك و سياق خودش كه بنظرم توى سينما بايد وجود داشته باشند، حرف اول رو ميزنه.
فیلمهای فرهادی اکثرا سلیقه ای هستش. پیشنهاد میکنم فیلم رو ببینی. من خودم به شخصه از فیلم خوشم نیومد اما فیلم رو نمیکوبم چون خیلیا رو دیدم که با فیلم حال کرده بودن. بهترین چیز اینه که خودت ببینی تصمیم بگیری.
ميگه دوبار فيلم رو ديدم:D

View attachment 76891
اولین تریلر رسمی از فیلم Jumanji: Welcome to the Jungle منتشر شد.

720p

کارگردان: Jake Kasdan

تولید کنندگان: Ted Field William Teitler ،Matthew Tolmach ،Mike Weber ،Dwayne Johnson

نویسندگان: Chris McKenna ،Erik Sommers ،Scott Rosenberg ،Jeff Pinkner

بازیگران: Dwayne Johnson Kevin Hart Jack Black Karen Gillan Nick Jonas

تاریخ اکران: 22 دسامبر
كندن از نو ساختن! خبرى از جعبه معروف جومانجى هم نيست! (board game) اينا كلا رفتند يك دنياى ديگه! شبيه نارنيا شده!

• Like
Reactions: Jill-Valentine
كندن از نو ساختن! خبرى از جعبه معروف جومانجى هم نيست! (board game) اينا كلا رفتند يك دنياى ديگه! شبيه نارنيا شده!
بیشتر شبیه فیلم Journey شده که دواین جانسونم توش بود. کلا اگه کونگ و Journey و Tarzan با هم قاطی کنی و مقداری هم baywatch اضافه کنی و بذاری بگنده میشه این اثر:):)

• Like
Reactions: stanley
کاش بدونیم اگه ما از فیلمی خوشمون نیومده، یا از اون فیلم سر در نیاوردیم دلیل بر بد بودن اون فیلم نیست، کاش بفهمیم که صرفا ما از اون فیلم خوشمون نیومده فقط، کاش بفهمیم که "کوبیدن" معنا نداره، مساوی با نقد نیست، نقد اینه که بیایم بگیم از نظر من این مشکلات رو داشت، و واسه همین فیلم ضعیفی هست، اما کاش قبلش از خودمون بپرسیم من سواد سینمایی و هنری دارم؟! یا دارم از روی باد معدم نظر میدم؟ شاید صرفا خوشم نیومده و باید برم فیلمایی رو ببینم که خوشم میاد؟

اقا Fast 8 (یا همون فیت، که بنظرم خیلی مسخرست این نامگذاری...) رو دیدم الان، از نظر داستان و منظق و اینجور حرفا رسمن زیر خط فقره به کنار، فرنچایز FF بودن و تغییرات خیلی زیاد هم به کنار، از نظر اکشن و یک فیلمی که 2 ساعت سرگرم کنه رسمن تهش بود :D

صحنه های اکشن و پاپکورنی بزن-بزن که خیلی هندی و اغراق شده بود ولی حال میداد. صحنه های ماشینی هم خلاقیت های نویی داشت و واقعا جذاب بود.
نکته جالب این قسمت اینبود که سوپرایز های خیلی زیادی داشت! خیلی!!! قبل دیدنش نسخه های قبلو دیده باشین حتما

تقریبا همه رو برگردوندن این قسمت. همه!! (بجز برایان و میا که اونم دلیلشو هممون میدونیم) فقط جای کاراکترای اصلی توکیو دریفت خالی بود! قرار نبود اینا برگردن برای قسمت های 7 تا 10؟؟

پ.ن1. اینا که هر کسی تو داستان بودو مرده بودو زنده کردن و برگردوندن، نمیشه گل گدوتم برگردونن؟ :( یا اون دوست پسر ژاپونیش :( رسمن بهترین کاراکترای سری بودن
پ.ن2. این مرده شخصیت منفی نسخه 6م بود فک کنم که برادر جیسون استتام هست، مگه همون قسمتی که بود نمرد اخرش؟؟ چش شد اخر؟ یکی میشه یک توضیح کوچیکی بده؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or