Movie Center

با این اوضاع داغون سونی، واقعا عاقلانه‌ترین کار ممکن رو کردن که فیلم رو دادن خود مارول بسازه.
تریلر هم خیلی خوبه فقط خیلی اسپویل داره :D روند داستان رو نشون دادن رسما :D
ایده‌ی تنگ شدن کاستوم با فشار دکمه هم واقعا عالی بود، با یک ایده‌ی خلاقانه مشکل غیر قابل باور بودن تنگی کاستوم‌های قبلی رو حل کرد کاملا
پ.ن: فردا هم فکر کنم قراره تریلر دوم Blade Runner 2049 بیاد با حضور جرد لتو :D
هفته‌ی خوبیه :D (Cinemacon)

آخرین ویرایش:
bba475830144169eeb403d40622f0334.jpg

سلام
این بکهام تو این فیلم شاه آرتور گای ریچی چه نقشی داره؟! مشخص نشده هنوز؟
نقش مکملی چیزیه؟ یا از ایناست که ۵ دقیقه فقط تو فیلم هستند؟

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

دوستان من تازه BVS ديدم و يه سوال برام پيش اومده كه احتمالا قبلا همينجا پرسيده شده و در مورد اينه:
من قبلا از چند جايي جسته و گريخته شنيده و خونده بودم كه بتمن تو يكي از كميكاش آدم هم كشته ولي در حالت كلي بتمن در كنار يكي دو تا ابر قهرمان ديگه، تنها كسايي هستن كه رو نكشتن خيلي حساسن ولي تو ، BVS بزنم به تخته بتمن به هيچ جنبنده اي رحم نمي كرد به خصوص تو اون صحنه تعقيب و گريز با بتموبيل كه رسما همرو آسفالت كرد رفت:D ميخواستم بدونم كه چنين كشتاري تا اين حد تو كميكاش هست؟

و يه سوال همينجوري. امكانش هست وقتي از زمين مستقيم ميري فضا، موقع سقوط بدون تعادل و بدون هدف، دوباره تو همون شهر و منطقه اي فرود بياي كه قبلا بودي؟ چون اون موجوده كه سوپرمن بردش فضا و بهش بمب هسته اي زدن، دقيقا تو گاتهام و تقريبا همون منطقه اي كه سوپرمن بلندش كرد سقوط كرد.:D

دوستان من تازه BVS ديدم و يه سوال برام پيش اومده كه احتمالا قبلا همينجا پرسيده شده و در مورد اينه:
من قبلا از چند جايي جسته و گريخته شنيده و خونده بودم كه بتمن تو يكي از كميكاش آدم هم كشته ولي در حالت كلي بتمن در كنار يكي دو تا ابر قهرمان ديگه، تنها كسايي هستن كه رو نكشتن خيلي حساسن ولي تو ، BVS بزنم به تخته بتمن به هيچ جنبنده اي رحم نمي كرد به خصوص تو اون صحنه تعقيب و گريز با بتموبيل كه رسما همرو آسفالت كرد رفت:D ميخواستم بدونم كه چنين كشتاري تا اين حد تو كميكاش هست؟

و يه سوال همينجوري. امكانش هست وقتي از زمين مستقيم ميري فضا، موقع سقوط بدون تعادل و بدون هدف، دوباره تو همون شهر و منطقه اي فرود بياي كه قبلا بودي؟ چون اون موجوده كه سوپرمن بردش فضا و بهش بمب هسته اي زدن، دقيقا تو گاتهام و تقريبا همون منطقه اي كه سوپرمن بلندش كرد سقوط كرد.:D
ابرقهرمانهای Mainstream کلاً کسی رو نمیکشن چون چه جوری یه نفر میتونه قهرمان باشه و نماد وقتی آدم میکشه؟ منتها یه سری داستان قدیمی هست که خب تا حالا دو هزار بار ریبوت شدن به علاوۀ یه سری داستان که جز خط اصلی نیستن و حالت دنیای خودشون رو دارن.

سوال دوم هم جوابش اینه که فیلمه، مثلاً اگه بیفته تو دارالسلام (پایتخت سابق تانزانیا) چه فایده‌ای داره؟ باید همونجایی که داستان جریان داره، بیفته. تو فیلم مخصوصاً با تم تخیلی نمیشه دنبال منطق علمی بود.

Last edited by a moderator:

پوستر جدیدی از فیلم it منتشر شد. این فیلم 8 سپتامبر 2017 اکران می شود. لازم به ذکر است که اولین تریلر رسمی از این فیلم ترسناک فردا منتشر می شود.
من که به این فیلم خیلی امید دارم هر چی باشه از روی کتاب استاد کینگ ساخته میشه.فقط از کارگردان و تیم بازیگریش اطلاعی ندارم اگه اونا هم اوکی باشن پتانسیل یه فیلم عالی رو داره

گريم دويد بكهام براى بازى در فيلم king arthur: legend of the sword
پ.ن: عكس پايين سمت راست يكى از شخصيت هاى بازى ويچر ٣ هست كه با اين گريم شباهت انكار نشدني اى با دويد بكهام داره
da3e1c214f4ce1e4c220fedd6a492ba0.jpg
پ.ن ٢: بعد از اينكه پست گذاشتم نوشته ايشون رو ديدم و ايشون زودتر خبر رو گذاشتن اما شباهت گريم بكهام در فيلم ارتور با يكى از شخصيت هاى ويچر جالب بنظر ميرسه

آخرین ویرایش:
View attachment 73384
هرچند با این قضیه لباس اسکارلت مشکل دارم :D>:) و باید به انیمه وفادار میموندن در این زمینه >:)
ولی مثل اینکه حداقل گند نزدن بعد edge of tomorrow این دومین فیلم قابل قبول از رو مانگا و انیمه به حساب میاد
به احتمال زیاد پایینتر میره چون تعداد نقدا الان کمه.
بخوایم اقتباسهای غیر هالیوودی و غیر شونن رو حساب کنیم تعداد خوبها خیلی زیاد میشه. کلاً مانگاهای Slice of Life فیلمشون بهتر میشه (حالا اوتاکوها هر چی میخوان بگن:D)
یه چیزی هم که تو دلم مونده همینجا میگم، واسه شینگکی اگه ناکاشیما رو به عنوان کارگردان نگه داشته بودن فیلم بی نظیری میشد.

به احتمال زیاد پایینتر میره چون تعداد نقدا الان کمه.
بخوایم اقتباسهای غیر هالیوودی و غیر شونن رو حساب کنیم تعداد خوبها خیلی زیاد میشه. کلاً مانگاهای Slice of Life فیلمشون بهتر میشه (حالا اوتاکوها هر چی میخوان بگن:D)
یه چیزی هم که تو دلم مونده همینجا میگم، واسه شینگکی اگه ناکاشیما رو به عنوان کارگردان نگه داشته بودن فیلم بی نظیری میشد.
لایو اکشنا که اکثرا بدرد سطل زباله ام نمیخورن :D یه سری استثنائات هست اما اونام اونقدری شاخ نیستن که بشه انگشت گذاشت روشون و به عنوان کار عالی به حساب آوردشون !
چندتا مثال بزن ببینم کدوم کارا منظورته من که چیز خفنی ندیدم چه اسلایس چه شونن :D دیگه خودشون رو بکشن یه چیزی مثل لایو اکشن rurouni kenshin بسازن که انصافا خوش ساختم بودن اما بازم فاصله دارن با چیزی که میتونن باشن .
البته من بیشتر هالیوود منظورم بود که یکم دارن بهتر عمل میکنن این باعث میشه امیدوار بشم روزی بیاد که کارایی با بودجه های خفن و کارگردان های صاحب سبک از روی مانگاهای ژاپنی ساخته بشه !

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or