homayoon k2
کاربر سایت
ببخشید که بعد از چند روز و چند صفحه بحث سوال میپرسم، ولی برام خیلی مهمه؛اصلاً چرا باید یک انسانی از سرزمینی بسیار دورتر از آمریکا این چنان منتظر سوپرهیرویهای آمریکایی باشه؟و حتی این گونه ریز بشه تو اخبارش و وقتش رو بهش اختصاص بده؟این "چرا"،چرای تهاجمی نیست یه سواله خدمتتون.
چرا یک انسانی با رنگ و نژاد و جغرافیا و آب و هوا و کروموزوم و ژن متفاوت،که طبیعتاً جمع این ها سازنده "روحیه" یک فرده،این چنین باید سلیقهش شبیه یک فرد استاندارد شده آمریکایی باشه؟این جز سیطره فرهنگی چی میتونه باشه؟همش شست و شوی فکریه دیگه...نیازهای توهمی،گول زننده...خودشون نیاز میسازن،خودشون نیاز رو برطرف میکنن،و تو اینجا توهم آزادی داری،خودشون سلیقه ها رو میسازن،خودشون برا سلیقهها محصول تولید میکنن...وَ تو اینجا توهم "سرگرم شدن" داری...
یه آدم شَرقی یه شب ماهواره نبینه میمیره یعنی...ما عشق ورزیدنمون هم شبیه غربی هائه،حتی شهوت راندمون هم شبیه اوناست!...دیگه حمله نظامیت برا چیه؟
حالا یه عده فکر میکنن که باشه آقا ما از فردا میریم سینمای آقای ده نمکی میبینیم.خوش و خرم با یک استدلال.چالاک بین 0 و 1.
آها توهم توطئه.
کوتاه مطلب اینکه وقتی میبنی این تعداد بی شمار از ادمها در یک جغرافیای دیگر منتظر یک فیلم سوپرهیرویی آمریکایی و سریالی مث هاو آی مت یور مادر(واقعا تویِ ایرانی و هاو آی مت یور مادر؟دنبال چی از خودت داخلش میگشتی خو؟از نظر ژنتیکی اصلا درُس نیست تو با این سریال حال کنی) در جغرافیایی دیگر هستند،یعنی یک جای کار میلنگد،اگر فقط تک و توک افراد بودند،میشد نتیجه گیری دیگری کرد،اما این ادم های بسیار،نه!
و اینکه سعی کنیم به سلیقه همدیگه احترام بزاریم
این که این فیلم کجای سری قرار میگیره هیچ نکته اسپویل داری توش نیستمن این Rogue One رو دیدم. خیلی خوب بود. از اون نسخه Force Awakens بهتر بود. اکشن خیلی بهتری داشت. سکانس های اکشنش هم خیلی بیشتر بودن.
فقط یک نفر میشه درباره داستان فیلم توضیح بده که داستان Rogue One تو کجای این سری قرار میگیره؟
داخل اسپویلر برام بگه.
ممنون
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
یه نظر شخصی کاش اضافه میکردی به جملت چون تقریبا قریب به اتفاق طرفداران و حتی منتقدها میگن این فیلم خیلی ضعیف بود. فقط اسم استاروارز به دوش میکشید و ساخته شده که یکی از بزرگترین پلات هول های خنده دار این سری رو پر کنه مقایسه اش با Force Awanakes هم خدایی نامردیه. FA چندین پله بالاتر از این بود از هر لحاظ که نگاه کنیم.من این Rogue One رو دیدم. خیلی خوب بود. از اون نسخه Force Awakens بهتر بود. اکشن خیلی بهتری داشت. سکانس های اکشنش هم خیلی بیشتر بودن.
فقط یک نفر میشه درباره داستان فیلم توضیح بده که داستان Rogue One تو کجای این سری قرار میگیره؟
داخل اسپویلر برام بگه.
ممنون
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
یه نظر شخصی کاش اضافه میکردی به جملت چون تقریبا قریب به اتفاق طرفداران و حتی منتقدها میگن این فیلم خیلی ضعیف بود. فقط اسم استاروارز به دوش میکشید و ساخته شده که یکی از بزرگترین پلات هول های خنده دار این سری رو پر کنه مقایسه اش با Force Awanakes هم خدایی نامردیه. FA چندین پله بالاتر از این بود از هر لحاظ که نگاه کنیم.
تقریبا تمام کسانی که دور رو بر من هستن حداقل.کدوم خیلی از فن ها؟ D :
روگ وان جدا خیلی فیلم خوش ساختی بود ، و پایان ـش هم همونطور که خودت میدونی از بهترین پایان های سری بود .
من خودم عاشق TFA ـم اما روگ وان هم در همون سطح ـه و به نظرم حتی جلوه های ویژش باحال تره
ایاشالا رایان جانسون میاد VIII میترکونه ._.
کدوم خیلی از فن ها؟ D :
روگ وان جدا خیلی فیلم خوش ساختی بود ، و پایان ـش هم همونطور که خودت میدونی از بهترین پایان های سری بود .
من خودم عاشق TFA ـم اما روگ وان هم در همون سطح ـه و به نظرم حتی جلوه های ویژش باحال تره
پایانش که برای من اینجور که میگید.کدوم خیلی از فن ها؟ D :