همون کنشینلایو اکشنا که اکثرا بدرد سطل زباله ام نمیخورن یه سری استثنائات هست اما اونام اونقدری شاخ نیستن که بشه انگشت گذاشت روشون و به عنوان کار عالی به حساب آوردشون !
چندتا مثال بزن ببینم کدوم کارا منظورته من که چیز خفنی ندیدم چه اسلایس چه شونن دیگه خودشون رو بکشن یه چیزی مثل لایو اکشن rurouni kenshin بسازن که انصافا خوش ساختم بودن اما بازم فاصله دارن با چیزی که میتونن باشن .
البته من بیشتر هالیوود منظورم بود که یکم دارن بهتر عمل میکنن این باعث میشه امیدوار بشم روزی بیاد که کارایی با بودجه های خفن و کارگردان های صاحب سبک از روی مانگاهای ژاپنی ساخته بشه !
Our Little Sister
Crows
Ichi the Killer
Lady Snowblood
Lone Wolf and Cub
Bunny Drop
Gantz
Hot Road
Air Doll
Thermae Romae
اینا به ذهنم میرسید. تاکاشی میکه فکر کنم بازم فیلم مانگایی داره که الان تو ذهنم نیست.
بحثم هم اینه که فیلمای خوبین نه اینکه لزوماً از انیمه یا مانگا بهترن ولی به طور مثل شخصاً فیلم کنشین رو کاملاً به انیمهش ترجیح میدم.
خیلیا اصلاً با این پیش زمینه میرن که هر فیلمی که از روی مانگا و انیمه بسازن آشغاله برای همین پس فقط ایرادها رو میبینن و بعد هم انتظاری که خیلیا دارن اینه که همۀ چیزایی که توی انیمه یا مانگا هست دقیقاً توی فیلم هم باشه و همین مشکل ساز میشه.
مطمئناً بودجۀ هالیوود برای بعضی کارا واجبه ولی چون احتمالاً میدنش به یه کارگردان ناجور تهش چیزی نمیشه یعنی مثلاً آکیرا با نولان و دیکاپریو و گوردون لویت به نتیجه نرسیده یا بیباپ با کیانو ریوز.
در نهایت هم به نظر من بیشتر کارها رو اگه خود ژاپنیها بسازن بهتره، چون خیلی از کارا یه شناخت و ادراک خاصی میخواد که اگه کارگردان ژاپنی باشه بهتره. همین کنشین رو ژاپنی ها ساختن ولی تهیه کنندهش وارنر بود. از این همکاریا اگه بکنن بهتره.
آخرین ویرایش: