طبق اطلاعات منتشر شده، کمپانی Activision Blizzard درصدد است که فیلمی براساس عنوان Call of Duty بسازد. لازم به ذکر است که این فیلم حال هوای مانند عناوین Black Ops و Modern Warfare خواهد داشت.
منبع
دوستان فیلم ترسناک چی داریم ؟ ترس با روح و جن و ماورا باشه سبک saw و wrong turn و ... نمیخوام
کار های جیمز وان اصلا به نظرم ترسناک نمیان !؟! حالا نمیدونم مشکل از من هست یا نه نمیدونم دوستان grudge رو دیدن یا نه ولی خیلی ترسناک تر از conjuring , insidious , ...
فکر نکنم تنها از صدا باشه !مشکل بیشتر مربوط به صدا میشه. شما اگه با سیستم صوتی 5.1 فیلم های رو ببینی و فیلم 6 channel بگیری از اون ها هم میترسی
ترس ماورایی میخوای و از کارای جیمز ون هم خوشت نمیاد گزینه هات خیلی محدود میشن چون بیشتر سوپرنچرال هوررهای الان یا کلون کانجورینگ هستن یا خلاصه از این فیلم الگوبرداری کردن.دوستان فیلم ترسناک چی داریم ؟ ترس با روح و جن و ماورا باشه سبک saw و wrong turn و ... نمیخوام
کار های جیمز وان اصلا به نظرم ترسناک نمیان !؟! حالا نمیدونم مشکل از من هست یا نه نمیدونم دوستان grudge رو دیدن یا نه ولی خیلی ترسناک تر از conjuring , insidious , ...
خب قدیمی هم باشن اشکال ندارهترس ماورایی میخوای و از کارای جیمز ون هم خوشت نمیاد گزینه هات خیلی محدود میشن چون بیشتر سوپرنچرال هوررهای الان یا کلون کانجورینگ هستن یا خلاصه از این فیلم الگوبرداری کردن.
الان تو ذهنم فقط The Witch هست، بابادوک رو هم خواستی بگیر البته این فیلم بیشتر مفهومی و روانشناسانه هست تا ماورایی.
بلاخره اولين سگانه ى جنگ ستارگان رو ديدم ، مدتها بود ميخواستم ببينم. بعدشم رفتم سه گانه ى اكستندد ارباب حلقه ها رو ديدم. يعنى اين دو رو ميخواستم سالهاست ببينم نميدونم چرا نميديدم! مخصوصا اين ارباب حلقه ها كه چقدر اون دوران بابتش كف و خون قاطى ميكردن ملت. چقدر هم جورج لوكاس با جنگ ستارگان فرهنگى رو رواج داد، چقدر هم رويا پرداز خوبيه چه دنيا و شخصيت هايى خلق كرده. چقدر كيف داد ديدن هر دوتا الاخصوص ارباب حلقه ها. الان اينقدر توى فانتزى هستم كه نميدونم چيكار كنم. ايستگاه بعد هرى پاتر كه از نو جوانى بچه ها ميديدن و هى درموردش حرف ميزدن و اون بانوعه همراه هرى عشق اول اخر خيلى ها بود ، سپس سه گانه ى دوم جنگ ستارگان و بعد از ان سه گانه ى هابيت
پ.ن: ويش مى لاك
من به عنوان کسی که زندگیشو پای فیلم ترسناک گذاشته اول بهتره بگم که به نظرم نمره متا و rotten tomatoes و منتقد ها از بیخ و بن چرت و پرته توی ژانر ترسناکدوستان فیلم ترسناک چی داریم ؟ ترس با روح و جن و ماورا باشه سبک saw و wrong turn و ... نمیخوام
خيلى ممنونم. ميبينم مخصوصا كه ميگى تارتوكفسكى هست و تايمشون هم زياد نيست كه خيلى خوبه.تریلوژی اولیهی استار وارز رو که دیدی، به نظرم برای دیدن تریلوژی دوم سریال اینترنتی/فیلم clone Wars رو هم مابین اپیزود 2 و 3 جا بده
خالقش که گِندی تارتاکوفسکیه که رو Batman the animated series کار کرده و سریالهای سامورایی جک و Dexter's Laboratory ش کاملا شناخته شده ان.
قضیه اینه که دو فصل سریال انیمیشنی در مینی اپیزودهای 2-3 دقیقهای تولید کردن، نظر خود جرج لوکاس به کارشون جلب میشه و باهاشون تماس میگیره و برا فصل سوم داستانو باهاشون هماهنگ میکنه، فصل سوم تو 5 تا اپیزود 15 دقیقهای تولید میشه و داستانش هم مستقیما به اپیزود 3 فیلما ربط پیدا میکنه (اپیزود 3 دقیقا بعد از تموم شدن آخرین فصل همین سریاله شروع میشه)
تازه شخصیت ژنرال گریووس هم اولین حضورش تو همین انیمیشنه و بعد تو اپیزود 3 میاد.
کل این اپیزودا به صورت یکجا و به عنوان دو تا مجموعه فیلم هم پخش شدن (و تورنتشون هم به همین شکل موجوده)
و البته برای دانلودش باید حتما 2003 رو هم به سرچت اضافه کنی که با THE Clone Wars 2008 قاطی نشه
View attachment 73637 اینو ببین
-------------------------------
هابیت رو هم به نظرم نبین
بذار تصویر ذهنی خفنی که از این فرنچایز داری خراب نشه
هابیت اونقدرا هم سطح پایین نیست(وقت داری ببین )خيلى ممنونم. ميبينم مخصوصا كه ميگى تارتوكفسكى هست و تايمشون هم زياد نيست كه خيلى خوبه.
هابيت رو نبينم! اى دل اقا ما حساب روش باز كرديم با اينكه ميدونستم اثر سطح پايين تريه اما فكر نميكردم در اين حد! البته بيشتر توى ارباب حلقه ها از نژاد الف ها و انسانها خوشم اومد و دوست داشتم يه سه گانه اى حول اين نژادها ميبود.
اتفاقا توی گروه بحثش بود به بچه ها گفتم اگهبتونن یه چیزی مثل mw یا bo1 دربیارن ارزش دیدن دارهView attachment 73604
طبق اطلاعات منتشر شده، کمپانی Activision Blizzard درصدد است که فیلمی براساس عنوان Call of Duty بسازد. لازم به ذکر است که این فیلم حال هوای مانند عناوین Black Ops و Modern Warfare خواهد داشت.
منبع
دقیقا! یه سری یه جوری در برابر هابیت موضع می گیرن که واقعا جای تعجب داره! یه وقتایی میشه بحث همون خفن بودن که طرف فکر می کنه اگه طرفدار یه چیز باشه و یه چیز دیگه رو ترول کنه خیلی خفن میشه.هابیت اونقدرا هم سطح پایین نیست(وقت داری ببین )
داستانش بیشتر حول محور دورف ها میچرخه و ماجراجوییش به اندازه خود LOTR جذاب نیست
دقیقا! یه سری یه جوری در برابر هابیت موضع می گیرن که واقعا جای تعجب داره! یه وقتایی میشه بحث همون خفن بودن که طرف فکر می کنه اگه طرفدار یه چیز باشه و یه چیز دیگه رو ترول کنه خیلی خفن میشه.
البته منظورم شخص خاصی نیست کلا میگم.
هابیت سگانه خیلی خوبی بود، خیلی پایین تر از ارباب حلقه ها بود ولی باز هم خوب بود. با اینکه خیلی تغییر کرده بود باز هم پیتر جکسون تونسته بود روح ارباب حلقه ها رو حفظ کنه و تماشای فیلم حس خوبی داشت بنظرم.