Movie Center

دوستان یه زحمت . یه چند تا فیلم ترسناک و یه چند تا فیلم کمدی خوب معرفی کنید مال این 3-4 سال اخیر باشن .
برای ترسناک فیلم هایی که تو جو فضا و موجودات فضایی و اینا باشن یا مثل پارانورمال اکتیویتی ها باشن نمیخوام یه چیزی تو مایه های مثلا همین It ـه استیفن کینگ ( از نظر ظاهر و جو و فضاسازی میگم , میدونم فیلم هنوز نیومده :D ) خیلی هم از این منتقد پسند های خواب آور که بیست تا لایه دارن و هیچ کس به جز منتقد ها منظورشون رو نمیفهمه نمیخوام , میخوام سه چهار نفری با خانواده ببینم یه جوری باشه بترسیم خلاصه :دی
برا کمدی هم که اصلا منتقد پسند نمیخوام فقط خنده دار و کثیف و لوس ... باشه :D

دوستان یه زحمت . یه چند تا فیلم ترسناک و یه چند تا فیلم کمدی خوب معرفی کنید مال این 3-4 سال اخیر باشن .
برای ترسناک فیلم هایی که تو جو فضا و موجودات فضایی و اینا باشن یا مثل پارانورمال اکتیویتی ها باشن نمیخوام یه چیزی تو مایه های مثلا همین It ـه استیفن کینگ ( از نظر ظاهر و جو و فضاسازی میگم , میدونم فیلم هنوز نیومده :D ) خیلی هم از این منتقد پسند های خواب آور که بیست تا لایه دارن و هیچ کس به جز منتقد ها منظورشون رو نمیفهمه نمیخوام , میخوام سه چهار نفری با خانواده ببینم یه جوری باشه بترسیم خلاصه :D
نمیدونم ouija2 رو دیدی یا نه،بنظرم فیلم ترسناک خوبی بود,Conjouring یک و دو هم فیلمای خوبی بودن ولی انچنان ترسناک نبودن بنظرم،Dont knock the twiceهم خوب بود.
کمدی هم که نمیبینم:دی

• Like
Reactions: Scαrface
برای ترسناک فیلم هایی که تو جو فضا و موجودات فضایی و اینا باشن یا مثل پارانورمال اکتیویتی ها باشن نمیخوام یه چیزی تو مایه های مثلا همین It ـه استیفن کینگ ( از نظر ظاهر و جو و فضاسازی میگم , میدونم فیلم هنوز نیومده :D ) خیلی هم از این منتقد پسند های خواب آور که بیست تا لایه دارن و هیچ کس به جز منتقد ها منظورشون رو نمیفهمه نمیخوام , میخوام سه چهار نفری با خانواده ببینم یه جوری باشه بترسیم خلاصه :D
ظنر موگویم
yesman
fun with dick and jane
ted 1 , 2

• Like
Reactions: Scαrface
ترسناک (بعضا Thriller هم هستن):
Don't Breath
Green Room
Deliver Us From Evil
The Void
The Devil's Candy
Lights Out
Ouija : Origin Of Evil
The Autopsy Of Jane Doe
Under The Shadow
Hush
The vvitch
Crimson Peak
The Visit
Goodnight Mommy
It Follows
The Babadook

پس بشین ی فیلم هندی ببین اونوقت توهین به شعور بیننده رو به خوبی درک میکنی :))

اتفاقاً فیلمای هندی خیلی به شعور بیننده احترام میزارن :D تو فیلمای هندی یه رابطه‌ای بین تماشاچیا و بازیگرا،و بین خودبازیگرا(ک یه سری تیپ‌هایی که مشخصن که تکرار میشن) برقراره که هممون میدونیم همه چی از سر فانه :D دیگه بیخود جنگولک بازی نمیکنه با پیچ و تاب دادن الکی خودش رو جدی نمیگیره،یعنی پشت این اغراق شدید در احساسات و خالی بندی‌های اکشن یه فیلم هندی،یه «صداقت» پاکی هست هست که من اونو با 100 تا از این ریاکاریای هالیوودی عوض نمیکنم.طرف یه جوری اخم میکنه،قیافه میگیره،کم حرفه و دیالوگ های نیم خطی میگه که،انگار همچین غلطی که داره میکنه واقعا تو دنیای واقعی هم از دستش بر میاد:))همین که ذهنت به صورت خدکار فیلم هندی رو به خندیدن و مسخره کردن ارجاع میده، یعنی به شعورت توهین نمکینه،یه چیزی مث خیابانی گزارشگر فوتبال میمونه،خیابانی هیچوقت نمیتونه به شعورت توهین کنه،چون همه از دم + خود خیابانی میدونیم داستان چیه،هر حرکتی بزنه از فیلتر طنز ما عبور میکنه،اما عوضش فردوسی پور پشت به پشت داره این کار رو انجام میده علنی،هیچ اتفاقی هم نمیوفته :D

من جدا نمیدونم چه فرقی بین سلمان خان،با یه اکشن کار محبوب هالیوودی وجود داره.یکی هی مسخره میشه،اون یکی میشه «خفن».باز سلمان خان که بهتره که 8-|

پ.ن: من یه مشکل شخصی با فیلمای اکشن دارم اینه که وقتی میدونم طرف قراره از اکثر مخمصه‌ها نجات پیدا کنه و فقط اکشن(مسیر اتفاقات) متفاوته،هیچوقت نمیتونم از فیلم لذت ببرم،حالا باز دقیقه 80 یک فیلم، در گیر و دار یک اکشن فوق العاده یه شخصیت اصلی و خوش اخلاق بمیره یه چیزی،بهت میگه حواست رو جمع کن بسته به میزان اکشن شاید یه نفر بمیره این وسط :D اما وقتی تو قراره ماشین در حال ملق زدن رو کنترل کنی،از هلکوپتر اویزون شی،بین ماشین های در حال حرکت دنده عقب بری و یک درصد امکان نداره تصادف کنی،و در اخرش همیشه یه جوری قضیه رو مدیریت کنی که زنده بمونی،واقعا حوصله سر بره،من هیچ غایتی رو تو این کار نمبینم :D پاپ کورن رو میشه با چیزای دیگه هم خورد :D

همین F&F 7 اولش یکی قرار بود بمیره آخرشم یکی :D یکی هم مرد :D رو هم میشه 3تا
آیا این شما را راضی میکند؟ :D

ای بابا :D

البته مردن داریم تا مردن،اینکه تو نهایت درام بمیری تا اینکه وسط اکشن تیرآهن بره تو مغزت فرق میکنه،این دومیه منو ارضا میکنه :D بعدشم این مرگ تو این فیلم بابت همون بازیگره نیست که در واقعیت مرد؟از کمبود اطلاعات من سواستفاده نکنی؟:D

آخرین ویرایش:
اتفاقاً فیلمای هندی خیلی به شعور بیننده احترام میزارن :D تو فیلمای هندی یه رابطه‌ای بین تماشاچیا و بازیگرا،و بین خودبازیگرا(ک یه سری تیپ‌هایی که مشخصن که تکرار میشن) برقراره که هممون میدونیم همه چی از سر فانه :D دیگه بیخود جنگولک بازی نمیکنه با پیچ و تاب دادن الکی خودش رو جدی نمیگیره،یعنی پشت این اغراق شدید در احساسات و خالی بندی‌های اکشن یه فیلم هندی،یه «صداقت» پاکی هست هست که من اونو با 100 تا از این ریاکاریای هالیوودی عوض نمیکنم.طرف یه جوری اخم میکنه،قیافه میگیره،کم حرفه و دیالوگ های نیم خطی میگه که،انگار همچین غلطی که داره میکنه واقعا تو دنیای واقعی هم از دستش بر میاد:))همین که ذهنت به صورت خدکار فیلم هندی رو به خندیدن و مسخره کردن ارجاع میده، یعنی به شعورت توهین نمکینه،یه چیزی مث خیابانی گزارشگر فوتبال میمونه،خیابانی هیچوقت نمیتونه به شعورت توهین کنه،چون همه از دم + خود خیابانی میدونیم داستان چیه،هر حرکتی بزنه از فیلتر طنز ما عبور میکنه،اما عوضش فردوسی پور پشت به پشت داره این کار رو انجام میده علنی،هیچ اتفاقی هم نمیوفته :D

من جدا نمیدونم چه فرقی بین سلمان خان،با یه اکشن کار محبوب هالیوودی وجود داره.یکی هی مسخره میشه،اون یکی میشه «خفن».باز سلمان خان که بهتره که 8-|

پ.ن: من یه مشکل شخصی با فیلمای اکشن دارم اینه که وقتی میدونم طرف قراره از اکثر مخمصه‌ها نجات پیدا کنه و فقط اکشن(مسیر اتفاقات) متفاوته،هیچوقت نمیتونم از فیلم لذت ببرم،حالا باز دقیقه 80 یک فیلم، در گیر و دار یک اکشن فوق العاده یه شخصیت بمیره یه چیزی،بهت میگه حواست رو جمع کن بسته به میزان اکشن شاید یه نفر بمیره این وسط :D اما وقتی تو قراره ماشین در حال ملق زدن رو کنترل کنی،از هلکوپتر اویزون شی،بین ماشین های در حال حرکت دنده عقب بری و یک درصد امکان نداره تصادف کنی،و در اخرش همیشه یه جوری قضیه رو مدیریت کنی که زنده بمونی،واقعا حوصله سر بره،من هیچ غایتی رو تو این کار نمبینم :D پاپ کورن رو میشه با چیزای دیگه هم خورد :D
همین F&F 7 اولش یکی قرار بود بمیره آخرشم یکی :D یکی هم مرد :D رو هم میشه 3تا
آیا این شما را راضی میکند؟ :D

این وسط میون بحث هندی . سینمای هند اول از هر چیزی یه سینمای ملیه . یعنی شاخصه های سینمای ملی و داره . هرکی از صد کیلومتری ببینه از قاب بندی و بازی بازیگرا و فلان و ... متوجه میشه که این فیلم هندیه . اونا هم اول از همه فیلم و واسه ملت خودشون میسازن و اتفاقا خیلی هم به شعور و علایق و خواست ملتشون احترام می ذارن . بی خودی خودشونو جدی نمی گیرن . بی خودی ادا و اطوار ندارن . اتفاقا سینماشون از عمق تاریخ و فرهنگشون در میاد . وقتی تو اساطیرشون یه نفر به تنهایی ده هزار نفر و میزنه دیگه اتفاقایی که تو فیلماشون میوفته طبیعیه به نظرم .

• Like
Reactions: D@SHR3ZA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or