hitman68
کاربر سایت
یه ساعته دارم میخندممن یکی دیدم پلیسه با موز خلافکار ها رو کشت
اقا از این دست فیلما اسم بگین ببینیم یکم بخندیم
یه ساعته دارم میخندممن یکی دیدم پلیسه با موز خلافکار ها رو کشت
فیلم هندی خیلی خوبه. یدونه دیدم یارو یه هفته زیر آب زنده موند.
آقا زیر نویس انگلیسی یا فارسی وایه این فیلمای کره ایی از کچا بیارم؟
یه فیلم دانلود کردم Bluebeard میخوام ببینم ولی زبونش کره اییه
زیرنویسم اون جاهایی که میشناختم نبود براش.
این وسط میون بحث هندی . سینمای هند اول از هر چیزی یه سینمای ملیه . یعنی شاخصه های سینمای ملی و داره . هرکی از صد کیلومتری ببینه از قاب بندی و بازی بازیگرا و فلان و ... متوجه میشه که این فیلم هندیه . اونا هم اول از همه فیلم و واسه ملت خودشون میسازن و اتفاقا خیلی هم به شعور و علایق و خواست ملتشون احترام می ذارن . بی خودی خودشونو جدی نمی گیرن . بی خودی ادا و اطوار ندارن . اتفاقا سینماشون از عمق تاریخ و فرهنگشون در میاد . وقتی تو اساطیرشون یه نفر به تنهایی ده هزار نفر و میزنه دیگه اتفاقایی که تو فیلماشون میوفته طبیعیه به نظرم .
اینکه چیزی نیست، یه فیلمش زنه دوبار هدشات میشه میشه شوهرش بعد بیست دقیقه میرسه بالای سرش، 20 دقیقه هم بعد اون برای شوهره وصیت میکنه.
به نظرم مارول باید یه فکری به حال دنیایه thor بکنه هر سری اشغال تر از دفعه قبل فقط صحنه اخرش که هالک اومد خوب بود مطمئنم اینم یه چیز سردرگم در حد dark world
حالا کلیت بحث به کنار، ولی این یه جورایی جزو اساطیر همهی ملل نیست؟
من اینو به اغراق نگفتما کاملا جدی بود . من یادم نمیاد تو اساطیر اقوام دیگه یه نفر به تنهایی 10000 نفر و بزنه . نه آشیل نه رستم . نه زیگفرید نه فلانی و نه ... ولی دقیق یادم نیست توی رامایانا بود یا مهابهاراتا که یه نبردی هست که بازم دقیق یادم نیست فکر کنم راما بود توی جنگ 10000 موجود دیو مانند و می کشت . توی اساطیر اقوام دیگه من که چنین چیزی ندیدم .حالا کلیت بحث به کنار، ولی این یه جورایی جزو اساطیر همهی ملل نیست؟
البته هنر هومر توی شیوه ی روایت همین داستانیه که میگی . بطوری که آدم اصلا یادش می ره انگیزه این نبرد احمقانه و درگیری انسان ها و خدایان باهم چه چیز به قول تو مبتذلی بود . لعنتی یه حماسه سروده اونم خیلی طولانی . تقریبا تا هشتاد درصدش هیچ خبری از آشیل نیست . فقط اسمش میاد و آرزوی سربازای یونانی برای شرکت اون تو جنگ . یعنی این شیوه ی قهرمان سازی خیلی خیلی از اون زمان جلوتره به نظرم . بعدم که میاد کلا افعال غیر انسانی ازش زیاد سر می زنه ، مثل قربانی کردن سربازای تروایی به جبران مرگ پاتروکلوس- کلی آدم به خاطر خشمش نسبت به آگاممنون و شرکت نکردنش تو جنگ کشته میشن . بعدم کلی آدم دیگه باز به خاطر خشمش واسه از دست دادن پاتروکلوس کشته میشن ... و اون پایانی که حالا نمی دونم ادامش در طول تاریخ گم شده یا نه واقعا همونجوری تموم میشه . کلا یه کار غیر کلیشه ایه نسبت به بقیه ی کارای حماسی و اساطیری . و به نظرم صدها سال از زمان خودش جلوتره . کلا خیلی کار خفنی کرده هومر .جالب اینه که هندیها اقوامی بودند که فعالیت برونمرزی نداشتند و پهلوانیهاشون در راستای کشورگشایی نیست و غایت این پهلوانیها،دروننگری و خودشناسی نهایی قهرمان قصهست،به اصطلاح «حماسههای اخلاقی» هم میگن بهشون،کشور گشایی نمیکردن،تجاوز نمیکردن به ملت دیگه،یعنی خبری از اشکبوس کوشانی و افراسیاب و رستم و کُنام پلنگان و شیران شود اینا نبود،یا خبری از جنگ عظیم تروا بر سر دزدیده شدن هلن نبود!اَه این هومر لعنتی یه حماسه منظوم نوشته فقط در مورد خشم آخیلئوس،که چرا اگاممنون یکی از فاحشههاشو ازش گرفته بود،یعنی یه داستان بر اساس یه شهوت که بعدش خدایان هم در این شهوت شریک میشن و یه کارایی ازشون سر میزنه که واقعا مبتذله برای یک حماسه... افلاطون حق داشت اون زمان میگفت شاعرا رو باید از آرمانشهرش پرت کنن بیرون،چون برای ذهن جوانان ضرر داره!!
خلاصه اینکه حماسه هندیها حماسه بیآزاریـه،سینماشون هم همینه با کمی دقت اگر تعمیم بدی،تو فیلماشون حداقل کار به ملت دیگه ندارن!
thor 2 انصافا از thor اولی خیلی بهتر بود البته thor اولی کلا داغون بود و نسخه سوم هم باز بهتر از نسخه دوم به نظر میاد، در کل به نظر من که پیشرفت thor عالی بود.
البته خب من منظورم این نبود که دقیقا به همین شکل یک کشتار دسته جمعی به دست یک کاراکتر صورت بگیره، هرچند مثلا تو مصر سکمت هست که شروع میکنه به کشتار مردم و کل زمینها قرمز میشه از خونشون و نزدیکه نسل بشر منقرض بشهمن اینو به اغراق نگفتما کاملا جدی بود . من یادم نمیاد تو اساطیر اقوام دیگه یه نفر به تنهایی 10000 نفر و بزنه . نه آشیل نه رستم . نه زیگفرید نه فلانی و نه ... ولی دقیق یادم نیست توی رامایانا بود یا مهابهاراتا که یه نبردی هست که بازم دقیق یادم نیست فکر کنم راما بود توی جنگ 10000 موجود دیو مانند و می کشت . توی اساطیر اقوام دیگه من که چنین چیزی ندیدم .
من یکی دیدم پلیسه با موز خلافکار ها رو کشت
اینکه چیزی نیست، یه فیلمش زنه دوبار هدشات میشه میشه شوهرش بعد بیست دقیقه میرسه بالای سرش، 20 دقیقه هم بعد اون برای شوهره وصیت میکنه.