Movie Center

اصلاً چرا باید یک انسانی از سرزمینی بسیار دورتر از آمریکا این چنان منتظر سوپرهیرویهای آمریکایی باشه؟و حتی این گونه ریز بشه تو اخبارش و وقتش رو بهش اختصاص بده؟این "چرا"،چرای تهاجمی نیست یه سواله خدمتتون.

چرا یک انسانی با رنگ و نژاد و جغرافیا و آب و هوا و کروموزوم و ژن متفاوت،که طبیعتاً جمع این ها سازنده "روحیه" یک فرده،این چنین باید سلیقه‌ش شبیه یک فرد استاندارد شده آمریکایی باشه؟این جز سیطره فرهنگی چی میتونه باشه؟همش شست و شوی فکریه دیگه...نیازهای توهمی،گول زننده...خودشون نیاز میسازن،خودشون نیاز رو برطرف میکنن،و تو اینجا توهم آزادی داری،خودشون سلیقه ها رو میسازن،خودشون برا سلیقه‌ها محصول تولید میکنن...وَ تو اینجا توهم "سرگرم شدن" داری...

یه آدم شَرقی یه شب ماهواره نبینه میمیره یعنی...ما عشق ورزیدنمون هم شبیه غربی هائه،حتی شهوت راندمون هم شبیه اوناست!...دیگه حمله نظامیت برا چیه؟

حالا یه عده فکر میکنن که باشه آقا ما از فردا میریم سینمای آقای ده نمکی میبینیم.خوش و خرم با یک استدلال.چالاک بین 0 و 1.

آها توهم توطئه.

کوتاه مطلب اینکه وقتی میبنی این تعداد بی شمار از ادم‌ها در یک جغرافیای دیگر منتظر یک فیلم سوپرهیرویی آمریکایی و سریالی مث هاو آی مت یور مادر(واقعا تویِ ایرانی و هاو آی مت یور مادر؟دنبال چی از خودت داخلش میگشتی خو؟از نظر ژنتیکی اصلا درُس نیست تو با این سریال حال کنی:D) در جغرافیایی دیگر هستند،یعنی یک جای کار میلنگد،اگر فقط تک و توک افراد بودند،میشد نتیجه گیری دیگری کرد،اما این ادم های بسیار،نه!

و اینکه سعی کنیم به سلیقه همدیگه احترام بزاریم :D
خود شما چرا بازیکن گیمی هستی که یه خارجی امثال آمریکایی ساخته؟شما ایرانی هستی و طبیعتاً باید بازی ایرانی انجام بدی حالا شما که ژن ایرانی داری آخرین اخبار بازی ایرانی رو باید داشته باشی دیگه؟
و اینکه سعی کنیم فکت صادر کنیم
من و امثال من از کاراکتر DC و‌مارول و ... خوششون میاد فکر نکنم به کسی مربوط باشه که دلیلش چیه.شما اگه ژن ایرانی داری ممنون میشم آخرین اخبار و اطلاعات و بیو قهرمانانی ایرانیو در اختیارمون بذاری اگه اینقدر ادعات میشه.

میشه فهمید که بعضی آدما بعضی چیزا رو دوس دارن و به دلیل اینکه حس خوشایندی براشون داره پیگیرشون هستن.
رنج بزرگ من از اون یه عده‌ست که ذهنشون براساس واژۀ "تهاجم فرهنگی" پردازش انجام میده.
یه شیر پاک خورده‌ای 20 و چند سال پیش بعد از اینکه همۀ غیر خودیها رو حذف کرده بود، این واژه رو ابداع کرد تا از بین خودیها اونایی رو که کمتر خودی میدونست رو هم حذف کنه.
آخه شرکت خصوصی آمریکایی چرا باید بیاد 200 میلیون دلار هزینۀ ساخت یه فیلم کنه واسه تهاجم فرهنگی؟
بابا هالیوود فیلماش رو جوری تغییر میده که بی دردسر تو چین اکرانشون کنه چون میخواد بازار اونجا رو هم داشته باشه. ایدئولوژیش رو نمیخواد به کسی فرو کنه، میخواد جنسش رو به بیشترین مصرف کنندۀ ممکن بفروشه.
هالیوود، صنعت نشر، صنعت موسیقی، صنعت بازیسازی و ... صنعت سرگرمی رو تشکیل میدن و همه‌شون برای پول در آوردن هستن، نه برای شرطی سازی عوام.
من اگه سریال Mad Men رو دوس دارم چون دیدنش واسم خوشاینده. من نه اهل نیویورکم، نه دهه 50 میلادی تو نیویورک بودم و نه کار تبلیغات بلدم. یه داستان جالب بود و با کلی بازی خوب و ساخت حرفه‌ای. اصلاً چرا باید یه چیزی شبیه تجارب من باشه تا برم سراغش؟
این حس رو به فیلم ابرقهرمانی و رمان ناطوردشت و هزار وسیلۀ سرگرمی دیگه هم میتونی تعمیم بدی.
مثلاٌ من چون نمیتونم با گرالت همذات پنداری داشته باشم پس اصلاً و ابداً نباید سراغ رمانها و بازیهای ویچر هم برم دیگه؟
حالا گیریم من خبر اونوری و اینوری و وسطی رو نبینم. فیلمها رو هم همینطور. کتابها رو هم نخونم. بازیها رو هم که اصلاً. چی کار کنم؟ ریگ وردارم یه قُل دو قُل بازی کنم که یه وقت تحت تعالیم از پیش تعیین شدۀ صنعت سرگرمی قرار نگیرم که اگه فکر مفیدی خواست از ذهنم بیرون بیاد به واسطۀ شرطی شدن بروزش ندم و به مصرف گراییم مشغول باشم؟

آخه شرکت خصوصی آمریکایی چرا باید بیاد 200 میلیون دلار هزینۀ ساخت یه فیلم کنه واسه تهاجم فرهنگی؟

کی گفته تهاجم فرهنگی؟سیطره فرهنگی فرق میکنه با تهاجم...این که ما خودمون "مایل" هستیم زیر این سیطره قرار بگیریم یه بحثه(که باید مشخص شه از کجا نشات میگیره،همین جوری انقدر ساده و رو هوا نیست/یعنی نمیشه اینجا بسطش داد)،این که "آیا" زیر این سیطره قرار گرفتن برای وضع کنونی ما خوبه یا نه؟یه بحثه دیگست...اصلا 50 سال بعد جوابش با الان فرق میکنه!شرایط باید سنجیده شه بعد جواب داده شه،جواب هایی که الان میدیم برای کل تاریخ بشریت صادق نیست که!شاید 50 سال بعد این سیطره زیاد تاثیری نداشته باشه از خودش،اصلا فیلمای هالیوودی که یک شهروند ژاپنی میبینه و روش تاثیر میزاره باید جدا بررسی شه با یه ایرانی...(که البته این تضاد با اون حرفی که تو پست قبلیم از لوکزامبورگ و اینا زدمه،اونو ولش کن اصلا :D)

اما از اونجا که فکر کردن به این داستانا جزو لذات منه،میرم ریز میشم توش،واسه خودم بالا و پایین میکنم،نتیجه گیری میکنم،تز میدم حتی...پس اصلا تعجب نکن درباره این موارد نظر میدم،چون احترام به سلیقه و نظر دیگران منو از فکر کردن بازمیداره!اینکه تو به سلیقه یه نفر احترام نمیذاری دلیل بر این نیست که داری بهش توهین میکنی...اینم یکی از فکرای غلطیه که چمبره زده.

من اگه سریال Mad Men رو دوس دارم چون دیدنش واسم خوشاینده. من نه اهل نیویورکم، نه دهه 50 میلادی تو نیویورک بودم و نه کار تبلیغات بلدم. یه داستان جالب بود و با کلی بازی خوب و ساخت حرفه‌ای. اصلاً چرا باید یه چیزی شبیه تجارب من باشه تا برم سراغش؟

شما مدمن رو واقعا تعمیم میدی به این فیلم های سوپرهیرویی؟میدونی چرا عاشق مدمن شدی؟چون مدمن فقط یه سریال دهه 60 میلادی و کار تبلغاتی نیست...مدمن بسیار بسیار بسیار (3 تا بسیار) فراتر از این حرفاست...شما به خودت یکم کردیت بده،برو سرچ کن تو خودت ببین چی باعث شده از این سریال به این زیبایی همچین لذتی ببری،و زمانی که کشفش کردی از خودت لذت ببر،یعنی چی برای ثابت کردن یک چیزی سطح خودت و سریال رو همزمان میاری پایین؟...چون اگر مدمن یه سریال در مورد تبلیغات و سخاتمون های دهه 60ی بود اصلا نمیباست همچین اتفاقی بیوفته.

الان شما به یه نفر که فقط سریال های سوپرهیرویی دیده،مدمن بدی...اگر خوشش بیاد یعنی یا یه جای کار ایراد داره(سوتفاهم شده)،یا اینکه تا الان خودش رو کشف نکرده بود!...انقدر اختلافه یعنی بینشون،که نمیشه تعمیم داد به این راحتی...الان از این جمله به این نتیجه میرسن هر کی مدمن ببینه خفنه،در صورتی که منظور من اصلا این نیست :D

مثلاٌ من چون نمیتونم با گرالت همذات پنداری داشته باشم پس اصلاً و ابداً نباید سراغ رمانها و بازیهای ویچر هم برم دیگه؟

ای بابا من کجای حرفام بد پیش رفتم که به همچین جایی رسیدی :D بابا بازی مث ویچر فرق میکنه با یه این فیلمایی که اگر ساختارشون رو نگاه کنی همه از دم شبیه همن و انگار تو کارخونه مونتاژ میشن :D تو چطور میخوای من از طریق ویچر بخوام بهت جواب بدم؟

ببین من ویچر رو هم تحلیل میکنم،دوباره در مورد این دسته موضوعات یک نظر دیگه میدم...تو الان یه چیز جدید برام مثال میزنی،یعنی یه ماده دیگه برا فکر کردن بهم میدی،همه چیز انقدر اماده و دم دست نیست که،ویچر کجا،فیلمای سوپر هیرویی،زمین تا اسمون فرقه...در کل من کاملا مخالف ایجاز در سخنم :D عاشق اطناب ـم،هر چقدر دلت بخواد درباره هر چیزی بحث میکنم،اما مث تو دنبال تعمیم دادن نیستم!تعمیم دادن کار رو خراب میکنه،حواس آدم رو پرت میکنه،خیلی چیزا رو از دست میدی...

خود شما چرا بازیکن گیمی هستی که یه خارجی امثال آمریکایی ساخته؟شما ایرانی هستی و طبیعتاً باید بازی ایرانی انجام بدی حالا شما که ژن ایرانی داری آخرین اخبار بازی ایرانی رو باید داشته باشی دیگه؟
و اینکه سعی کنیم فکت صادر کنیم
من و امثال من از کاراکتر DC و‌مارول و ... خوششون میاد فکر نکنم به کسی مربوط باشه که دلیلش چیه.شما اگه ژن ایرانی داری ممنون میشم آخرین اخبار و اطلاعات و بیو قهرمانانی ایرانیو در اختیارمون بذاری اگه اینقدر ادعات میشه.

سعی کردم ریز نشم جواب ندم و همه چی رو سوالی طرح کنم،چون نمیشه جواب داد ولی برا سایت دردسر ساز نشه.در جواب اونایی که منو جلوه مرگ بر امریکا و ایران من ایران من دیدن،بگم که یه چند باری بِهِم دستبند زدن سر موضوعاتی،تو اگر تهه خلافت از پشت مونیتور تو خونه‌ته دوستانه بهت میگم درست نیست باهام اینطور صحبت کنی،یعنی واجد شرایطش نیستی.

Last edited by a moderator:
کی گفته تهاجم فرهنگی؟سیطره فرهنگی فرق میکنه با تهاجم...این که ما خودمون "مایل" هستیم زیر این سیطره قرار بگیریم یه بحثه(که باید مشخص شه از کجا نشات میگیره،همین جوری انقدر ساده و رو هوا نیست/یعنی نمیشه اینجا بسطش داد)،این که "آیا" زیر این سیطره قرار گرفتن برای وضع کنونی ما خوبه یا نه؟یه بحثه دیگست...اصلا 50 سال بعد جوابش با الان فرق میکنه!شرایط باید سنجیده شه بعد جواب داده شه،جواب هایی که الان میدیم برای کل تاریخ بشریت صادق نیست که!شاید 50 سال بعد این سیطره زیاد تاثیری نداشته باشه از خودش،اصلا فیلمای هالیوودی که یک شهروند ژاپنی میبینه و روش تاثیر میزاره باید جدا بررسی شه با یه ایرانی...(که البته این تضاد با اون حرفی که تو پست قبلیم از لوکزامبورگ و اینا زدمه،اونو ولش کن اصلا :D)
آخه جواب نمیدی هی داری سیطره سیطره میکنی (کل این ادعات هم که بر اساس کاه و برشتوک بنا کردی) بعد میگی "باید بررسی کنیم این سیطره خوبه یا بد" بعد به جای بررسی میری شرایط زمانی پاسخِ نداده به سوال خودتو تعریف میکنی که وای 50 سال بعد اگر کسی اومد این صفحه رو باز کرد بدونه که فیلان.
الان شما به یه نفر که فقط سریال های سوپرهیرویی دیده،مدمن بدی...اگر خوشش بیاد یعنی یا یه جای کار ایراد داره(سوتفاهم شده)
الان یعنی من هم ماموریت غیرممکن هم اسپایدرمن هم جذابیت پنهان بورژوازی رو دوست دارم ایراد داره کارم؟

یعنی من الان واست 100 خط در مورد راکستار بنویسم(طوری که با چشمای حامله جملات رو بخونی بشینی گوگل کنی جمله هام رو ببینی آیا این مطالب رو از خودش گفته یا دزدی کرده؟هی صفحات گوگل رو میری جلو میبینی نه...مث اینکه نه...)،جمع میکنی کاسه و کوسه ت رو بری؟نیکلاس ری و جان کاساوتس و اینا میدونی آمریکایی بودن دیگه؟از اینا دوست داری برات بگم؟کوبریک و همینگوی و مارک تواین؟
reddit.com/r/iamverysmart
درست نیست باهام اینطور صحبت کنی،یعنی واجد شرایطش نیستی.
به اینترنت خوش اومدی، جایی که شما هیچی نیستی:)

کاش بفهمید آثار فاخر دیدن، شما رو یه لول از بقیه جهان بالاتر نمی بره، حتی با توجه به اثر دانینگ-کراگر می شه گفت (با این همه ادعا) یه لول پایین تر هم هستید;)

موضوع اینجاست یه مدیوم رنگوبارنگ با عکسای قشنگ و هیروهای ملنگ برای رده سنی کودک و نوجوان رو زیاذی جدی گرفتید.
حرفم جواب به شما نیست، شما راحت باش. کامنتتو ریپلای کردم که بر اساسش حرفمو بزنم:
دقیقا به خاطر همینه که معتقدم اون تریلوژی نولان بدترین نوع اقتباس سینماییه.
برای مثال اقتباس پیتر جکسون از ارباب حلقه‌ها رو ببینید، هم برای کسایی که قبلش کتاباشو خوندن جذابه (حالا یک درصدی فن خیلی هاردکور هستن که معتقدن اون یونیورسو خوب به تصویر نکشیده و اقتباس خوبی نمیدوننش، از جمله خونواده‌ی خود تالکین:D) و هم این که خیلی ها مثل من و افرادی هم سن و سال خودم بدون آشنایی قبلی اون فیلما رو دیدیم و علاقه مند شدیم و رفتیم سراغ کتابای منبعشون.
ولی از این طرف این تریلوژی رو داریم که باعث شده خیلی از افراد تازه وارد که شروع آشناییشون با اون بوده اینجوری در برابر سورس متریال جبهه بگیرن.
البه نمیدونم شاید هم مشکل از نولان نیست و از فن‌هاش باشه.
پ.ن: چرا ما باید بعد از تریلر جاستس لیگ در حال صحبت درباره‌ی نولان باشیم آخه؟ :|
هه! بجای تشکر و قدردانی از اینکه نولان انقدر سطح قهرمان کمیکی تون رو بالا برده و عمیقش کرده ابراز نارضایتی هم میکنید!
تو دنیای کمیک هم The Killing Joke و The Dark Knight Returns اقتباس خاص خودشونو از این کاراکتر بیان کردند حتی اونجا این اتحادی که ازش دم میزنی دیده نمیشه.

آخرین ویرایش:
موضوع اینجاست یه مدیوم رنگوبارنگ با عکسای قشنگ و هیروهای ملنگ برای رده سنی کودک و نوجوان رو زیاذی جدی گرفتید.
go8l_hurm1.jpg

صحیح.
بعد با این حساب تعریفتون از انیمیشن یا ویدیوگیم چیه؟
من یه برادرزاده شش ساله دارم تمام فکر و ذکر و حرفاش شده سوپرمن و بتمن و هالک و این جک و جونورها. قشنگ مشخصه مدیوم چه مخاطبی رو هدف قرار گرفته.
این دفاع همه جانبه شما هم از اثر سخیف و بلاکباستری مثل BVS نشون میده نهایتا تازه سنین بلوغ رو رد کرده باشی. :D اون مقایسه‌ت با LOTR که فاجعه بود. لااقل هری پاتر رو مثال میزدی انقدر تابلو نمیشد.

@
این وسط آلن مور همیشه یه استثناء بوده. خودم میدونم حالا نمیخواد همیشه تو بحثهاتون اینو رو کنید. :D اخیرا یکی دوتا از کارهای Vertigo هم بدک نبوده.
اما چیزی که واسه من جالبه هیچکدومتون حتی اسمی از این اثر نمی برید:
MV5BMjI5MjE1MzUzN15BMl5BanBnXkFtZTgwODEyNjQxMTE@._V1_.jpg

قدمتش به قبل ظهور سوپرهیروها در مدیوم کمیک برمیگرده. و اصالتش خیلی از این آثار بیشتره. از نظر من کمیک یعنی این! نه اون چیزایی که با موج هالیوودی به خورد شما میدن.

من یه برادرزاده شش ساله دارم تمام فکر و ذکر و حرفاش شده سوپرمن و بتمن و هالک و این جک و جونورها. قشنگ مشخصه مدیوم چه مخاطبی رو هدف قرار گرفته.
اینم مشکل شماهاست که میذارین بچۀ شیش ساله فیلم PG-13 ببینه.
آلان مور، اد بروبیکر، فرنک میلر، مارک میلار، گرنت موریسون، نیل گیمن، برایان مایکل بندیس و ... تو کامیکها استثنا هستن و شماها خوبین.
چه اصراریه آخه به نظر دادن تو همه چیز؟
فکر کنم جنابعالی میری تو مثلاً تو یه انجمن فیزیک میگی فیزیک چیه بابا؟ اصلاً به پای ادبیات نمیرسه.
بعضیاتون انگار جدی جدی مجبورین. انقدر حقیرانه ترول نباشین.

آخرین ویرایش:
این دفاع همه جانبه شما هم از اثر سخیف و بلاکباستری مثل BVS نشون میده نهایتا تازه سنین بلوغ رو رد کرده باشی. :D اون مقایسه‌ت با LOTR که فاجعه بود. لااقل هری پاتر رو مثال میزدی انقدر تابلو نمیشد.
@
این وسط آلن مور همیشه یه استثناء بوده. خودم میدونم حالا نمیخواد همیشه تو بحثهاتون اینو رو کنید. :D اخیرا یکی دوتا از کارهای Vertigo هم بدک نبوده.
اما چیزی که واسه من جالبه هیچکدومتون حتی اسمی از این اثر نمی برید:

قدمتش به قبل ظهور سوپرهیروها در مدیوم کمیک برمیگرده. و اصالتش خیلی از این آثار بیشتره. از نظر من کمیک یعنی این! نه اون چیزایی که با موج هالیوودی به خورد شما میدن.

f3d7fe4b7934ce9677ef949cc2dc76d3.gif

---------
تریلر Three Billboards Outside Ebbing فیلم جدید مارتین مک دانا (In Bruges و Seven Pschopath) اومده.
/watch?v=Jit3YhGx5pU
نمیدونم به خاطر حضور فرنسیس مک‌دورمنده یا جنس دیالوگا ولی تا حدودی حس و حال کوئنی هم داره تریلرش :D

پ.ن. ویدیو از یوتیوب رو میشه همینجوری گذاشت؟ مشکلی نداره؟ یک مدت دیدم بچه ها آدرس ویدیو رو (بدون خود یوتیوب.کام) میذاشتن، اگر علت خاصی داشته که ویدیو رو امبد نکنیم و همونجوری لینک نصفه رو بدیم :D

آخرین ویرایش:
دقیقا به خاطر همین دیدگاه " من که دارم اثر ادبی کلاسیک میخونم خفنم و کسی که داره کمیک میخونه سطحش از من پایینتره" شماست که میگم نمیدونید کمیک چیه و نمیتونید در موردش نظر بدید.
اگر خوندن آثار ادبی خفن باعث میشه سطح فرهنگی و دانایی آدم به جایی برسه که همچین نتیجه گیری ای کنه، من یکی که ترجیح میدم دیگه چنین آثاری رو نخونم و بی‌فرهنگ و نادون باشم.

من همچین ادعایی نکردم، ولی اینکه آثار ادبی سطحشون بالاتر از "داستان" های کامیک هست رو نمیشه انکار کرد.
شما اگه فکر میکنید خواندن آثار ادبی دید انسان رو به جهان باز نمیکنه و سطح فرهنگی و دانایی انسان رو بالاتر نمیبره من دیگه صحبتی در رابطه با بحث ندارم. قصد توهین به فیلم های کامیک بوکی و کامیک بوک ها ندارم ولی هرچیزی در جای خودش. یک فیلم بلاک باستر برای خوردن پاپ کرن و لذت بردن برای همون ساعتی هست که نگاش میکنی تا شاد بشی و ... و یک فیلم درام خوب هم برای اینکه بهش فکر کنی و به مفاهیم دیگه ای از زندگی برسی. بحث کامیک بوک و اثر ادبی هم همینه. فرق بین سبک پاپ جاستین بیبر با سبک پینک فلوید هم همینه. (استثنا تو همه چی هست اینم در نظر بگیرید) ببخشید اگر احساس کردید بهتون برخورده یا هرچی، ولی من واقعیت قضیه رو گفتم، علاقه ای هم ندارم به کسانی که این فیلم ها رو دوست دارن توهین کنم وگرنه تا الان چندبار تو این تاپیک بن شده بودم. (لطفا نوشته های منم تهاجمی برداشت نکنید :دی)

آخرین ویرایش:
من همچین ادعایی نکردم، ولی اینکه آثار ادبی سطحشون بالاتر از "داستان" های کامیک هست رو نمیشه انکار کرد.
شما اگه فکر میکنید خواندن آثار ادبی دید انسان رو به جهان باز نمیکنه و سطح فرهنگی و دانایی انسان رو بالاتر نمیبره من دیگه صحبتی در رابطه با بحث ندارم. قصد توهین به فیلم های کامیک بوکی و کامیک بوک ها ندارم ولی هرچیزی در جای خودش. یک فیلم بلاک باستر برای خوردن پاپ کرن و لذت بردن برای همون ساعتی هست که نگاش میکنی تا شاد بشی و ... و یک فیلم درام خوب هم برای اینکه بهش فکر کنی و به مفاهیم دیگه ای از زندگی برسی. بحث کامیک بوک و اثر ادبی هم همینه. فرق بین سبک پاپ جاستین بیبر با سبک پینک فلوید هم همینه. (استثنا تو همه چی هست اینم در نظر بگیرید) ببخشید اگر احساس کردید بهتون برخورده یا هرچی، ولی من واقعیت قضیه رو گفتم، علاقه ای هم ندارم به کسانی که این فیلم ها رو دوست دارن توهین کنم وگرنه تا الان چندبار تو این تاپیک بن شده بودم. (لطفا نوشته های منم تهاجمی برداشت نکنید :D)
من دقیقا متوجه نیستم بحث اصلیت سر اعتبار هنری و فرهنگی کمیک بوک هاست یا بحث کیفیت اقتباس :دی ولی فک کنم یکی از معدود جاهایی که طرز فکر شما با بقیه به مشکل برمیخوره دقیقا سر همین چند تا حرف شماست
برای اینکه کامیک بوک ها تم های قوی و خاصی ندارن که بگیم با اضافه کردنه این تم ها کامیک ها رو زیره سوال بردیم
ولی سطح ادبی، استایل نویسندگی و هزار چیز دیگه ی کتاب های Tolkien رو لطفا با سطح نویسندگی چیپ کامیک ها مقایسه نکنید. (فانتزی رو با کامیک مقایسه نکنید، اون یک سبک ادبی هست)
چرا؟ آیا به صرف اینکه توی کمیک ها یک عده ماهیت larger than life به هم دیگه مشت و لگد پرت میکنن میتونیم بگم کل مدیوم مجله زردی و تُهیه و برای پاپکورن خوردنه و تم و هدف و insight و هیچی نداره؟ آیا این ویژگی ها رو قبلا تو آثار ادبی میجور دیگه ای مثل آثار یونان باستان (رشادت های ادیسه) تا ادبیات خیلی مدرن تر (موبی دیک یا یه سری از داستان های گابریل گارسیا مارکز و ژانر magic realism) ندیدیم؟
اصلا با چه منطقی کمیک و رمان های تصویری (دیگه اسمش رو خودشه) رو از ادبیات جدا میکنین؟
از طرف دیگه، حدس میزنم منظورت از فیلم بلاک باستر فیلم پرهزینه و از اون سمت پرفروشه. میشه دقیقا همینو تعمیم داد به کتاب و گفت کتابایی مثل کشتن مرغ مقلد و ناطور دشت و دون کیشوت و ادیسه و سپس هیچکس نبود و حتی سری داستانای شرلوک هولمز و انتظارات بزرگ که فروش خیلی بالایی داشتن همه به صرف سرگرمی بودن؟
اگر الان یکی بخواد فیلم اولیس جیمز جویس رو بسازه و به هیچ عنوان نتونه با تصویر دیالوگ درونی و استیصال ذهنی شخصیت اصلی رو پیاده کنه نباید گفت فیلم از اثر ادبی بدتره و نتونسته کاملا مفهوم داستان رو تو فیلم پیاده کنه؟

تریلر رو دیدم. ولی من چشمم دیگه آب نمیخوره...
این هم یک آش شله قلم کاری درمیاد مثل BVS. اسنایدر هر چقدر دلش میخواد میتونه صحنه های اکشن و جلوه های ویژه خفن بچپونه توی فیلم ولی تا داستان درست و حسابی نداشته باشه (یک داستان مناسب در حد فیلم های کمیک) فیلم خوبی از آب در نمیاد.
حالا فکت صادر نمیکنم ولی حدس قوی میزنم که فیلم کمیک ضعیفی خواهد بود.

• Like
Reactions: EnzoFerrari

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or