Cloud Strife
Loyal Member
الان تریلر رو دیدم، ته ویژوآل بود. فقط نیان با یه داستان ضعیف و سناریو بی سر و ته گند بزنن بهش.
این بتمن کامیکترین ببتمن سینماست. بین شخصیت های لیگ عدالت جویان فیلم بنظرم بتمن و اکوامن بسیار به کامیک ها نزدیکن (البته بیشتر ملاک من انیمیشن سریالی لیگ عدالت جویانه). اما یک ایرادی که میتونم بگیرم از بتمن اینه که همیشه نقش مغزمتفکر گروه رو داره مثلا تو خیلی از جنگ ها میبینی سوپرمن میجنگه فلش داره خودشو تیکه پاره میکنه واندروومن سرش خورده به دیوار و میبینی بتمن اصلا نیست! یکهو متوجهی میشی با یه حرکت خیلی هوشمندانه بتمن میاد و دشمنو به زانو میشونه یا مثلا به بقیه هشدار میده که اینکارو بکنن و نقطه ضعف دشمن اینه. بتمن اشنایدر کله خراب بود! حرکتاش هوشمندانه نبود، فقط میخواست سوپرمنو نابود کنه، خون جلو چشماشو گرفته بود، مغز نداشت درصورتی که بتمن اصلا از روی احساسات عمل نمیکنه. بتمن تو لیگ معمولا حرف اخرو میزنه و با اینکه ممکنه همه علیه او باشن (تو نظر و ایده دادن) اما اخرش مجبور میشن با نظر او موافق بشن. درکل حضور بتمن تو لیگ عدالت جویان بسیار جذاب میکنه قضیه رو.
این که خیلی کاربراش سنش شون زیاد نیست و بعضا سطحی و مسخره نظر میدن رو کاملا قبول داره ولی خوب همه هم اونجور نیستن توشون هست آدم های خوب و منطقی و درست میدن. ولی متاسفانه تو پست تریلر لیگ عدالت بیشتر نوع اولش موجوده . برخورد هم داشتم با یکی شون. یکی از کاربر ها مثل من تریلر رو پسندیده بود از کاربرهای قدیمی اونجا هم هست اتفاقا مسئولیتی هم تو سایت داره فک کنم. من ریپلایش کردم و یه کلام گفتم داشتی فلش رو ؟! به نظر ازرا میلر بری آلن (فلش) خوبی برامون به نمایش بگذاره . بعد یه کاربر دیگه مث چی چریده وسط و جواب سوالی رو داده که هیچ ربطی بهش نداشته و من از کس دیگه پرسیدم !بحث کردن با کسی که اطلاعاتش از کمیک بتمن و لیگ عدالت زیر صفره به هیچجا نمیرسه دوستان از تریلر لذت ببرین بجا هدر دادن وقتتون.
تو ایران زیادن کسایی که یا سه گانه نولانو دیدن و ادعای دانشمند بودن تاریخ DC رو دارن یا کافیه اسم DC بیاد که بکوبونن فیلمو.نمونش سایت مضخرف Spidey که چهارتا بچه دور هم جمع و دارن تریلر فیلمو مسخره میکنن اسم خودشونم گذاشتن کارشناس.
این حرف هات کاملا درسته. من تصدیق میکنم.مرسی که اینهمه با جزئیات بیان کردی. دلیل اینکه توی فیلم به مراتب گذری میخوره به زندگی گذشته ی بروس و حس رنج از دست دادن خانوادش درامدی بود برای صحنه ی اخر مواجه با سوپرمن و رسیدن به جمله معروفه "مارتا رو نجات بده". اما بنظر من پرداخت فیلم برای این موضوع اصلا خوب نبود. بهم ریخته بود بهمین خاطر خیلی ها معترضند. دوم اینکه با اینکه تمام دلیل هایی که اوردی کاملا برای تحول شخصیتی منطقی هست اما بنظرم اخرین نفری که باید روی زمین تغییر کنه بتمنه!(نگاهی کنید به انیمیشن justice league: doom که چطوری حتی برای زمانی که خودش هم ممکن بود خطری برای زمین باشه نقشه داشت!) اصلا پایه ی شخصیت بتمن همین خونسردیشه و یکی از دلایلی که شخصیت قوی ای داره در بین لیگ عدالت جویان همین خونسردی و اشراف به موضوع بدور از احساساته که معمولا هم دستش میندازن تو لیگ به خاطر این بی احساسی خاصی که داره. شاید با کشتن دشمن ها توسط بتمن بتونم کنار بیام(که جدیدا توی یدونه از انیمیشن سینماییش هم دیدم جوکر رو کشت! و حتی تو سری انیمیشن سریالی لیگ عدالت جویان هم تمرکزی خاصی روی این خصوصیت شخصیتی بتمن نداشتند) ولی اصلا نمیتونم قبول کنم بتمن بنابر هر دلیلی به شخصیتی متحول بشه که عقل و منطق رو بذاره کنار سوا از اینکه حالا هزارتا مشکل داشته باشه. ولی با تمام این احوال بخاطر اینکه فیلم در هر صورت میخواست بتمن رو در مقابل سوپرمن قرار بده و با توجه به فیلمنامه های سطحی که فیلم های ابرقهرمانانه دارند (که منم اصلا انتظار پیچیدگی ندارم) میتونم برای یک پیش درامد این تحول شخصیتی رو قبول کنم و در ادامه امیدوارم همینطور که گفتی بتمن دوباره به همون شخصیت اصلیش بازگردهاینو دقیقا داری درست میگی، و خب این تاکید داستان فیلمه که این وضعیت روحی خراب بتمن ویژگی کلیش نیست و به خاطر اتفاقات اخیر پدید اومده.
بتمنی که 20 سال تو گاتم بوده،با خلافکارا مبارزه کرده، هیچ وقت تسلیم نشده، حالا میبینه یک خطری از آسمون اومده که میتونه کل دنیا رو به راحتی نابود کنه. به خاطر همین احساس ناتوانی میکنه و ارزش کل کارایی که در گذشته کرده براش هیچ میشه و اون دیدگاه نیهیلیستی رو پیدا میکنه:
Bruce Wayne: Criminals are like weeds, Alfred; pull one up, another grows in its place.
به خاطر همین حس ناتوانیشه که خشن میشه و به جون خلافکارا اهمیت نمیده. گرچه هیچ کسو مستقیما نمیکشه (فقط برای کشتن سوپرمن تلاش و برنامه ریزی میکنه) ولی خب به این که خلافکارا چقدر زیر دستش آسیب ببینن اهمیت نمیده.
Alfred: That’s how it starts, sir. The fever, the rage, the feeling of powerlessness that turns good men cruel.
Homeless Man: [to Clark] There’s new kind of mean in him. He is angry and he’s hunting.
و خب به خاطر این که پتانسیل خطر همچین موجودی رو دیده (در نبرد پایان من آف استیل) تصمیم میگیره که جلوی این خطرو بگیره. و به منطق و عقل (آلفرد) هم گوش نمیده:
Alfred: You’re gonna go to war. He is NOT our enemy!
Bruce Wayne: That son of a bitch brought the war to us. Count the dead, there’s thousands of people. What’s next, billions? He has the power to wipe out the entire human race and if we believe that there’s even a one percent chance that he is our enemy we have to take it as an absolute certainty, and we have to destroy him.
و معتقده که کل کارای قبلیش در برابر این یکی بی فایده بودن:
This may be the only thing I do that matters.
از طرف دیگه این بتمن کسیه که رابین رو از دست داده (زره سوختهی رابین) و مرگ اون هم روش تاثیر بدی گذاشته. به خصوص که لکس لوتر هم داره با فرستادن نامههایی براش (You let your family die) اونو بیشتر و بیشتر تحریک و عصبانی میکنه.
تصمیم میگیره سوپرمنو بکشه، و تا او ن لحظهی "مارتا" هم پیش میره. و علت این هم که با شنیدن این اسم بیخیال میشه این نیست که اسم مادرشون یکیه (هروقت میبینم کسی همچین ادعایی میکنه فقط به این نتیجه میرسم که اصلا به فیلم توجه نکرده) بیخیال کشتن سوپرمن میشه چون در لحظهی مرگ پدر و مادر خودش هیچ کاری از دستش برنمیومد و در اوج ناتوانی کشته شدن پدر و مادرش به دست جو چیل رو دید.
حالا تو این لجظه هم دید که سوپرمن عملا نمیتونه جلوی مرگ مادرشو بگیره و داره در نهایت ناتوانی کشته شدنشو میبینه، و بروس اونجا متوجه شد که خودش به جو چیل تبدیل شده. و برای همین با نفرت به نیزه ای که ساخته بود نگاه کرد و بعد هم پرتش کرد.
و فداکاری سوپرمن در آخر فیلم هم روش تاثیر گذاشت و باعث شد دیدگاه قبلیشو کنار بذاره:
Bruce Wayne: Men are still good. We fight, we kill, we betray one another, but we can rebuild. We can do better. We will. We have to.
و:
I failed him in life. I won't fail him in death.
در واقع مرگ مارتا و توماس وین تولد بتمن بود، و مرگ سوپرمن تولد دوبارهی بتمن
پ.ن: همهی اینایی که گفتم از دیالوگای خود فیلم بود، و برای فهمیدنشون نیاز به خوندن هیچ کمیکی نیست. پس این که بگیم برای فهم فیلم باید حتما کمیک خونده باشید به نظرم بهانهس برا بینندههای تنبلی که به فیلم توجه نمیکنن (یا نمیخوان توجه کنن )
به خاطر همین تغییر روحیهی بتمن هم هست که فضای فیلمای بعدیشون روشنتره. حتی قبل از اکران BVS هم گفته شده بود که BVS قراره تیره ترین و سنگین ترین فیلممون باشه و بعد از اون سبکتر میشن. حالا ممکنه یکی فکر کنه بعد از "شکست" BVS میخوان از مارول تقلید کنن، نظرش محترمه
فقط مرحوم جرج کارلین... اصلا حرفایی میزنه که انگار خودم دنبالشون میگشتم به یکی بگمسلام دوستان
من علاقه شدید به سبک کمدی داشتم خیلی سریال و فیلم دیدم .
از Friends و HIMYM و Big bang و Modern falimy و ....
اما میدونید که سبک کمدی تو سریال و فیلم کلا دیگه نابود شده و شاهد اشغال هایی مثل Office cherismas party و .... هستیم .
سریال ها هم کلا با صدای خنده لایو ادیونس زنده هستن اونو قطع کنن کلا نابود میشه ...
تا اینکه زدم تو کار stand up کمدی .... واقعا بهتون بگم زندگیم تباه شده بود قبل از اون ... یعنی 20 مین Dave Chappelle میارزه به 20 فیلم ادام سندلر
مشکل استند اپ اینه لینکاش به بدبختی گیر میاد ... و زیرنویس هم نداره
2 تا استند اپ کمدی جدید Dave Chappelle اپلود کردم :
شماره 1
شماره 2
برای این 2 تا netflix حدود 60 میلیون دلار ناقابل داده اقا شپل تازه با کریس راک هم قرارداد بستن .
بعد از ایشون حتما برنامه های Gabriel Iglesias یا همون فلافی رو هم ببینید خیلی خوبه ..
اگه استقبال شد چنتا دیگه هم میزارم
این حرف هات کاملا درسته. من تصدیق میکنم.مرسی که اینهمه با جزئیات بیان کردی. دلیل اینکه توی فیلم به مراتب گذری میخوره به زندگی گذشته ی بروس و حس رنج از دست دادن خانوادش درامدی بود برای صحنه ی اخر مواجه با سوپرمن و رسیدن به جمله معروفه "مارتا رو نجات بده". اما بنظر من پرداخت فیلم برای این موضوع اصلا خوب نبود. بهم ریخته بود بهمین خاطر خیلی ها معترضند. دوم اینکه با اینکه تمام دلیل هایی که اوردی کاملا برای تحول شخصیتی منطقی هست اما بنظرم اخرین نفری که باید روی زمین تغییر کنه بتمنه!(نگاهی کنید به انیمیشن justice league: doom که چطوری حتی برای زمانی که خودش هم ممکن بود خطری برای زمین باشه نقشه داشت!) اصلا پایه ی شخصیت بتمن همین خونسردیشه و یکی از دلایلی که شخصیت قوی ای داره در بین لیگ عدالت جویان همین خونسردی و اشراف به موضوع بدور از احساساته که معمولا هم دستش میندازن تو لیگ به خاطر این بی احساسی خاصی که داره. شاید با کشتن دشمن ها توسط بتمن بتونم کنار بیام(که جدیدا توی یدونه از انیمیشن سینماییش هم دیدم جوکر رو کشت! و حتی تو سری انیمیشن سریالی لیگ عدالت جویان هم تمرکزی خاصی روی این خصوصیت شخصیتی بتمن نداشتند) ولی اصلا نمیتونم قبول کنم بتمن بنابر هر دلیلی به شخصیتی متحول بشه که عقل و منطق رو بذاره کنار سوا از اینکه حالا هزارتا مشکل داشته باشه. ولی با تمام این احوال بخاطر اینکه فیلم در هر صورت میخواست بتمن رو در مقابل سوپرمن قرار بده و با توجه به فیلمنامه های سطحی که فیلم های ابرقهرمانانه دارند (که منم اصلا انتظار پیچیدگی ندارم) میتونم برای یک پیش درامد این تحول شخصیتی رو قبول کنم و در ادامه امیدوارم همینطور که گفتی بتمن دوباره به همون شخصیت اصلیش بازگرده
تغییر در روحیات بروس وینو از همین دو تا شات نمادین میشه فهمید:در ادامه امیدوارم همینطور که گفتی بتمن دوباره به همون شخصیت اصلیش بازگرده
تو داستان Batman RIP که گروه Black Glove تقریبا موفق میشن شخصیتشو نابود کنن و به جنون بکشوننش شخصیت دوم بکاپش فعال میشه تا بتونه همچنان مبارزه کنه(نگاهی کنید به انیمیشن justice league: doom که چطوری حتی برای زمانی که خودش هم ممکن بود خطری برای زمین باشه نقشه داشت!)
کلا "درگیری" و "تنفر" بین جیمی کیمل و مت دیمن که این ویدیو هم بهش ربط پیدا میکنه یک داستان طولانی و خنده دار داره، کل ویدیوهاشونو ببینید واقعا از چندین فیلم و سریال کمدی حال حاضر جذابترهپ.ن: الان یادم اومد ممکنه خیلی ها هم دیده باشن ولی این ویدیو از جیمی کیمل رو حتما ببینید. صحنه ای حذف شده از فیلم BVS عالیه
فقط مرحوم جرج کارلین... اصلا حرفایی میزنه که انگار خودم دنبالشون میگشتم به یکی بگم
سلام علیکمحیث المجموع بهنظرم این دهه تا اینجای کار قابل مقایسه با دهه قبل نیست،و شایدم دهه قبلی هم غیر قابل مقایسه با دهه 90... منظورم اینه شاهد زوال سینما هستیم! متاسفانه دیگه اون طمع چند سال پیش برا فیلم دیدن رو ندارم، و نمی دونم سینمای شرق و اروپا توو چه وضعیتی ان، و ظاهر قضیه اینه سینما داره غرق آب میشه از بلاک باستر های سوپرهیرویی،که بر حسب تصاذف به نظرم ناب ترین و نخبه ترینشون مجموعه ایه که به صورت سریال داره در حال حاضر پخش میشه،نه یه اثر روی پرده سینما! legion حداقل تا اینجای کار آبروداری (از منابع کامیکی... و ایتکه کارای نولان رو کلا فاکتور بگیریم بهتره) کرده و چه ارجاعات شاعرانه ای از مدیوم تری گیلیام و صد البته کوبریک می کنه (اینم یادمون نره فرویدیسم داره فواران می کنه و چه خمیر مایه ی دل نشینی! )
حرفم جواب به شما نیست، شما راحت باش. کامنتتو ریپلای کردم که بر اساسش حرفمو بزنم:
دقیقا به خاطر همینه که معتقدم اون تریلوژی نولان بدترین نوع اقتباس سینماییه.
برای مثال اقتباس پیتر جکسون از ارباب حلقهها رو ببینید، هم برای کسایی که قبلش کتاباشو خوندن جذابه (حالا یک درصدی فن خیلی هاردکور هستن که معتقدن اون یونیورسو خوب به تصویر نکشیده و اقتباس خوبی نمیدوننش، از جمله خونوادهی خود تالکین) و هم این که خیلی ها مثل من و افرادی هم سن و سال خودم بدون آشنایی قبلی اون فیلما رو دیدیم و علاقه مند شدیم و رفتیم سراغ کتابای منبعشون.
ولی از این طرف این تریلوژی رو داریم که باعث شده خیلی از افراد تازه وارد که شروع آشناییشون با اون بوده اینجوری در برابر سورس متریال جبهه بگیرن.
البه نمیدونم شاید هم مشکل از نولان نیست و از فنهاش باشه.
پ.ن: چرا ما باید بعد از تریلر جاستس لیگ در حال صحبت دربارهی نولان باشیم آخه؟
کمیک های sandman، watchmen و بهترین کار های بتمن مثل killing joke یا کمیکی مثل FABLE ، اینا واقعا چیپ هستن؟من به بحث نولان و بتمنتون کار ندارم، ولی سطح ادبی، استایل نویسندگی و هزار چیز دیگه ی کتاب های Tolkien رو لطفا با سطح نویسندگی چیپ کامیک ها مقایسه نکنید. (فانتزی رو با کامیک مقایسه نکنید، اون یک سبک ادبی هست)
شما یا اصلا نمیدونی کمیک چیه و تو عمرت کمیک نخوندی، یا اگر خوندی کمیک خوب نخوندی که داری همچین حرفی میزنی.من به بحث نولان و بتمنتون کار ندارم، ولی سطح ادبی، استایل نویسندگی و هزار چیز دیگه ی کتاب های Tolkien رو لطفا با سطح نویسندگی چیپ کامیک ها مقایسه نکنید. (فانتزی رو با کامیک مقایسه نکنید، اون یک سبک ادبی هست)
شما یا اصلا نمیدونی کمیک چیه و تو عمرت کمیک نخوندی، یا اگر خوندی کمیک خوب نخوندی که داری همچین حرفی میزنی.
فانتزی رو هم با کمیک مقایسه نکردم. اصلا قابل مقایسه نیستن اینا. یکیشون ژانره (و میتونه تو هر مدیومی باشه) اون یکی یک مدیوم (و میتونه هر ژانری داشته باشه). همون طور که کمیک فانتزی داریم مثلا.
حرفت مثل اینه که بگی سای-فای رو با فیلم مقایسه نکنید
کمیک های sandman، watchmen و بهترین کار های بتمن مثل killing joke یا کمیکی مثل FABLE ، اینا واقعا چیپ هستن؟