آقا من باورم نمیشه کیسی افلک واسه این بازیش اسکار گرفته؟!
آکادمی چند ساله رفتار عجیب غریب نشون میده،مثلا به جا اینکه آلیشیا ویکندر پارسال توو نقش اصلی نامزد بشه،نقش مکمل نامزد شد...من به شکل کلی از دنزل واشنگتن خوشم نمیاد، به نظرم مثه خیلی از بازیگرای دیگه یه مِتُد اکتینگ توو همه بازیاش داره که چند تا چاشنیه دیگه بهش اضافه می کنه،ولی امسال یکی از قدرتمند ترین بازیای این دهه رو ازش شاهد بودم، و به نظرم خودشم انتظار داشت اسکار بگیره (با اون طرز نگاهش وقتی اسم افلک رو خوندن...SAG رو هم اگه اتشباه نکنم واشنگتن برد،درسته؟! ) به هر حال،کسی چه می دونه،شاید این تقاص همون اسکاریه که از دست راسل کرو گرفته بود. فقط سوالی که توو ذهنه منه اینه که کسی اطلاعی از زندگی شخصی افلک داره؟! من یه سرچ کوتاه زدم ولی چیزی پیدا نکردم،نمی دونم چرا یه حسی بهم میگه این آدم کلا اصلا دپرسه!
خیلی از بازیگرا مخصوصا بازیگرای سریالی،دنیای بازیاشون محدود به همون رفتاریه که توو زندگی واقعیه،و نمی دونم چرا فک می کنم افلک همچین استایلی داره، همه بازیاش سرد و بی روحه...
من هنوز لالالند رو ندیدم، اگه تم ش مثه آواز زیر باران باشه خوشم میاد،ولی از مونلایت هم خوشم نیومد
و حیث المجموع بهنظرم این دهه تا اینجای کار قابل مقایسه با دهه قبل نیست،و شایدم دهه قبلی هم غیر قابل مقایسه با دهه 90... منظورم اینه شاهد زوال سینما هستیم!
متاسفانه دیگه اون طمع چند سال پیش برا فیلم دیدن رو ندارم، و نمی دونم سینمای شرق و اروپا توو چه وضعیتی ان، و ظاهر قضیه اینه سینما داره غرق آب میشه از بلاک باستر های سوپرهیرویی،که بر حسب تصاذف به نظرم ناب ترین و نخبه ترینشون مجموعه ایه که به صورت سریال داره در حال حاضر پخش میشه،نه یه اثر روی پرده سینما! legion حداقل تا اینجای کار آبروداری (از منابع کامیکی... و ایتکه کارای نولان رو کلا فاکتور بگیریم بهتره) کرده و چه ارجاعات شاعرانه ای از مدیوم تری گیلیام و صد البته کوبریک می کنه (اینم یادمون نره فرویدیسم داره فواران می کنه و چه خمیر مایه ی دل نشینی! )
راستی من بیشترین فیلمی که امسال علاقه داشتم هم حصار ها بود!