Movie Center

باشه شما فکر کنید این پیام همینطوری اتفاقی به ذهن فرهادی رسید و قبلش یک درصد اینو با مسئولین اکادمی هماهنگ نکرده بود!

حتی او نمایش مسخره موقع معرفی کردن best picture همش برنامه ریزی شده و هماهنگ شده بود. وقتی دیدن مونلایت واقعا در حد اسکار نیست و اینطوری آبروی خودشون در خطره با اون اشتباه سوری خواستن در لفافه بگن انتخاب اصلی ما لالالنده ولی خب مجبوریم که یکی دیگه رو معرفی کنیم. میفهمید؟ مجبوریم!
نشستی خونت اوج هنرت احتمالا اینه که بری سر کوچه سنگک بگیری بیای بشینی پشت سیستم بعد یه فاز همه چیز دانیم برداری در مورد همه چیم فکت صادر کنی انگار از تمام مسائل پشت پرده دنیا آگاهی !
بیدار شو عزیز زیادی خوابیدی فرق خواب و خیال و با واقعیت گم کردی !
الان شما میگی فرهادی خودش متنو ننوشته براش نوشتن با مسئولین اسکارم هماهنگ شده ؟! خب دلیل و مدرکت برای این حرف چیه ؟ پیش مسئولین اسکار بودی ؟ پیش فرهادی بودی ؟ تو خبرگزاری خاصی چنین چیزیو گفتن ؟ یا همینجوری حرف از یه جاییت ساختی ؟
اون نمایش مسخره انتهای مراسمم عذرخواهی کردن همه ما هم تا حدودی معیارهای انتخاب بهترین فیلمو میدونیم که سیاست نقش داره مسائل روز تاثیر دارن و ... اونم نه چون دستهای پشت پرده تو کاره نه بخاطر اینکه اون چند هزار نفری که برندگان انتخاب میکنن انسان هستن و تحت تاثیر شرایط سیاسی و فرهنگی و ... روز جهان و امریکا قرار دارن مثل همه ادما
اسکار یه مراسم غیر دولتیه دقیقا این مجبور بودن از کجا اومده ؟ چجوری چند هزار نفر انتخاب کنندرو مجبور کردن ؟
با چهارتا کلمه مثل سوسیالیست و ... متن کسی اعتبار پیدا نمیکنه منطق و استدلال پشت حرفت نباشه پشیزی ارزش نداره .

e0m8_17022481_1287253658026538_2717120460874285906_n.jpg

آمریکایی ها و فرهادی:

در اینجا دو نمونه از واکنش آمریکایی ها به متن پیام اصغر فرهادی در مراسم اسکار را می بینیم:

1- چارلی کلرک: " در ایران مردم را بخاطر همجنس خواهی می کشند. اما آره شما تشریف بیار و برای ما درباره ی دولت مان نطق کن."

2- لورن کولی: "ما به یک فیلمساز ایرانی جایزه می دهیم و او برای ما درباره ی دولت ما یک نطق می نویسد. بهتر نیست که خطاب به دولت ایرانی خودش خطابه بنویسد؟"

meke_17021485_1287502531334984_7166409476206810129_n.jpg

فرهادی و افتخار عربی:

شیخه المیاسه بنت حمد بن خلیفه آل ثانی، خواهر پادشاه قطر و سرمایه گذار فیلم های اصغر فرهادی:

"افتخار می کنم که به عنوان اولین بنیاد سینمایی عربی، در سه سال متوالی ۴ بار نامزد اسکار شدیم و امشب برای فیلم فروشنده اسکار بهترین فیلم خارجی را گرفتیم."

پ.ن: اگر آقای فرهادی راست می گویند حالا یک پیام رسمی صادر کنند و به سرمایه گذار خود بگویند که این یک افتخار ایرانی است و نه عربی.

اون سایتی که عضویت میخواد اسکمه و کیک اس اصلی نیست. کیک اس بعد از این که پلیس ریخت سروراشونو جمع و یک سری از اعضاشو دستگیر کرد کلا نابود شد، و چندین سایت تقلبی خودشونو به جای اون جا زدن (از جمله همینی که شما میگی) تا این که چندوقت پیش یک سری از اعضاش با آدرس Katcr . co برش گردوندن که البته هنوز خیلی مونده تا به اون جایگاه قبل از نابودیش برگرده.
در همین حین میتونی از extratorrent . cc استفاده کنی که خیلی به روزتره و فعالتر هم هست و خیلی از گروها، رلیس هاشونو اونجا میذارن (از جمله همون گروه UTR که چند صفحه قبل در موردش توضیح دادم)
این سایتش عضویت لازم نداره ولی بدون عضویت شاید یکم اذیت کنه (مثلا تو sort کردن نتایج سرچ محدودیت اعمال میکنه). یک اکانت معمولی بسازید توش راحتین.
پایرت بی هم هست که از بعد از نابود شدن کیک اس برگشته به جایگاه پربازدید ترین سایت تورنت (اکسترا تورنت دومه)
==================
تریلر دوم Alien Covenant:
watch?v=svnAD0TApb8
من تنها کسی ام که اصلا حس خوبی نسبت به این فیلم ندارم؟

ممنون...اکسترا سایت خوبیه ...پایرت بهتره اما مگنت میزاره

e0m8_17022481_1287253658026538_2717120460874285906_n.jpg

آمریکایی ها و فرهادی:

در اینجا دو نمونه از واکنش آمریکایی ها به متن پیام اصغر فرهادی در مراسم اسکار را می بینیم:

1- چارلی کلرک: " در ایران مردم را بخاطر همجنس خواهی می کشند. اما آره شما تشریف بیار و برای ما درباره ی دولت مان نطق کن."

2- لورن کولی: "ما به یک فیلمساز ایرانی جایزه می دهیم و او برای ما درباره ی دولت ما یک نطق می نویسد. بهتر نیست که خطاب به دولت ایرانی خودش خطابه بنویسد؟"

meke_17021485_1287502531334984_7166409476206810129_n.jpg

فرهادی و افتخار عربی:

شیخه المیاسه بنت حمد بن خلیفه آل ثانی، خواهر پادشاه قطر و سرمایه گذار فیلم های اصغر فرهادی:

"افتخار می کنم که به عنوان اولین بنیاد سینمایی عربی، در سه سال متوالی ۴ بار نامزد اسکار شدیم و امشب برای فیلم فروشنده اسکار بهترین فیلم خارجی را گرفتیم."

پ.ن: اگر آقای فرهادی راست می گویند حالا یک پیام رسمی صادر کنند و به سرمایه گذار خود بگویند که این یک افتخار ایرانی است و نه عربی.
الان اینکه گذاشتی چیه ؟ مثلا اثبات حرفاته ؟
اینا که قشنگ عکس حرفای تورو میزنن دارن اعتراف میکنن متن برای خود فرهادی بوده و عصبانین که یه غیر امریکایی از دولتشون انتقاد کرده !
تازه عصبانیم هستن و این نشون میده فرهادی حرفاش تاثیر داشته .
اون خانومم حق داره افتخار کنه کشورش سینما نداره اما بنیاد ایشون تا این حد موفق عمل کرده این فیلم کارگردان و عواملش ایرانین زبانش فارسیه اما قطعا افتخاریم برای قطر به حساب میاد حالا شما از چی میسوزی ؟ چرا عربا خوشحالن ؟ نباشن ؟ شما از خوشحالی ادمی میسوزی؟ چرا فرهادی باید بیاد به حمایت کننده فیلمش بتوپه ؟
همه جای دنیا همکاری انجام میگیره حالا چون سران قطری از داعش حمایت میکنن طبق نظر شما یعنی تمام مسئولین و مردم و سرمایه دارانشون ادمای فاسدین ؟ یکم باز کن اون دید تنگ و بسته و صفر و یکی لامصبو ببین اطرافت چه خبره دنیا فقط ایران نیست فقط صدا و سیما و فارس نیوز نیست همه سیاه و سفید نیستن همه چیز دست اسرائیل نیست هرچی بیشتر با شما و همفکرانتون بحث میکنم بیرون از اینجا بیشتر به تهی بودن نظریات و افکارتون پی میبرم .
تصور دنیایی که شماها توش ابر قدرت باشید ترسناکه چندین برابر ترسناکتر از زمان فعلی

الان اینکه گذاشتی چیه ؟ مثلا اثبات حرفاته ؟
اینا که قشنگ عکس حرفای تورو میزنن دارن اعتراف میکنن متن برای خود فرهادی بوده و عصبانین که یه غیر امریکایی از دولتشون انتقاد کرده !
تازه عصبانیم هستن و این نشون میده فرهادی حرفاش تاثیر داشته .
اون خانومم حق داره افتخار کنه کشورش سینما نداره اما بنیاد ایشون تا این حد موفق عمل کرده این فیلم کارگردان و عواملش ایرانین زبانش فارسیه اما قطعا افتخاریم برای قطر به حساب میاد حالا شما از چی میسوزی ؟ چرا عربا خوشحالن ؟ نباشن ؟ شما از خوشحالی ادمی میسوزی؟ چرا فرهادی باید بیاد به حمایت کننده فیلمش بتوپه ؟
همه جای دنیا همکاری انجام میگیره حالا چون سران قطری از داعش حمایت میکنن طبق نظر شما یعنی تمام مسئولین و مردم و سرمایه دارانشون ادمای فاسدین ؟ یکم باز کن اون دید تنگ و بسته و صفر و یکی لامصبو ببین اطرافت چه خبره دنیا فقط ایران نیست فقط صدا و سیما و فارس نیوز نیست همه سیاه و سفید نیستن همه چیز دست اسرائیل نیست هرچی بیشتر با شما و همفکرانتون بحث میکنم بیرون از اینجا بیشتر به تهی بودن نظریات و افکارتون پی میبرم .
تصور دنیایی که شماها توش ابر قدرت باشید ترسناکه چندین برابر ترسناکتر از زمان فعلی

نمیدونم رو چه حسابی ما رو با فارس نیوز یکی گرفتید.:D من یه نفر هوادار کانسرواتیسم (حزب جمهوری خواه آمریکا و ترامپ) هستم!

راستی از اسرائیل گفتی. :D لابد میدونستی Cohen Media Group - پخشکننده ی فیلم فرهادی در آمریکا - یک کمپانی یهودی الاصل هست دیگه؟

این همه نشانه و مدرک الکی نیست حالا خودتون میدونید.

1.png
Alien- Covenant - Official Trailer [HD] - 20th Century FOX
720p
----------------------------------------------------------------------
2.png
War Machine - Teaser [HD] - Netflix
720p
----------------------------------------------------------------------
3.png
NEW Guardians of the Galaxy Vol. 2 Trailer - WORLD PREMIERE
720p

من الان تو فکر سینما هفت این هفته ام! چه عقده گشایی هایی کنن فراستی و افخمی این هفته، چه سفارش های که این هفته به اینا نشه...
کلی قراره بخندیم خلاصه (اگه ببینیم البته :|)...

• Like
Reactions: mehdi88
View attachment 72347
View attachment 72349
NEW Guardians of the Galaxy Vol. 2 Trailer - WORLD PREMIERE
720p
آقا این تریلر امروز اومده، دیروز هم یک تیزر کوتاه اومده بود که کلا فوتج متفاوتی داشت و خبر میداد که فردا (امروز) تریلر جدید میاد
زحمت اون رو هم بکش که اگر کسی همه‌ی محتوای عرضه شده تا حالا رو خواست اونو هم داشته باشه :D
watch?v=OLq_hHQy-jQ

• Like
Reactions: Jill-Valentine
نمیدونم رو چه حسابی ما رو با فارس نیوز یکی گرفتید.:D من یه نفر هوادار کانسرواتیسم (حزب جمهوری خواه آمریکا و ترامپ) هستم!

راستی از اسرائیل گفتی. :D لابد میدونستی Cohen Media Group - پخشکننده ی فیلم فرهادی در آمریکا - یک کمپانی یهودی الاصل هست دیگه؟

این همه نشانه و مدرک الکی نیست حالا خودتون میدونید.
نمیدونم چرا ولی پستات قشنگ آدمو یاد اخبار شبکه یک میندازه :دی
امکان نداره یکی اسکار ببره و دست استکبار جهانی پشتش نباشه، یعنی اصلا ممکن نیست! :p

آقا این تریلر امروز اومده، دیروز هم یک تیزر کوتاه اومده بود که کلا فوتج متفاوتی داشت و خبر میداد که فردا (امروز) تریلر جدید میاد
زحمت اون رو هم بکش که اگر کسی همه‌ی محتوای عرضه شده تا حالا رو خواست اونو هم داشته باشه :D
watch?v=OLq_hHQy-jQ

بفرما

720p

بعضی از افراد نظریات جالبی رو بیان میکنن ، تعجبی نداره اینقدر عقبیم از اونوریا. اینا همونایی هستن که یه مدته گیر دادن کره ی زمین تخت هست و ...

من الان تو فکر سینما هفت این هفته ام! چه عقده گشایی هایی کنن فراستی و افخمی این هفته، چه سفارش های که این هفته به اینا نشه...
کلی قراره بخندیم خلاصه (اگه ببینیم البته :|)...
برنامه شروع میشه و افخمی به دوربین زل زده. بعد از چند ثانیه که صرف صحبت های همیشگی میشه، میگه فیلم فروشنده همون طور که همه پیش بینی میکردن اسکار گرفت. در همین زمینه با همدیگه ویدئویی رو ببینیم. ویدئو پخش میشه و با یه آهنگ خاص که توطئه صهیونیست ها رو انعکاس میده، تصاویری از دوره های گذشته اسکار پخش میشه که نقشه های شیطان بزرگ رو برملا میکنه و در نهایت هم به اسکار امسال میرسه. تیتر یه سری از روزنامه ها و سایت های فرنگی هم در مورد سیاسی بودن اسکار نمایش داده میشه و این وسط گریزی هم به طرفداری جشنواره کن از دگرباش ها (عبارت مورد علاقه افخمی) زده میشه که قشنگ شیرفهم بشیم که فروشنده توی کن و اسکاری جایزه گرفته که کوچیک ترین ارزشی ندارن. بعید نیست مقایسه هایی هم بین داوری های امسال فجر و اسکار بشه تا برای هفته چندم بتونن به فجر امسال گیر بدن.
بعدش دیگه برنامه به روال خسته کننده همیشگی برمیگرده تا وقتی که فراستی برای نقد یه فیلمی بیاد. افخمی بهش میگه مسعود نظرت در مورد این اسکار چیه؟ اونم یه خنده زیرکانه ای میکنه و یه ذره کج و کوله میشه و میگه چی بگم؟ اصلاً ولش کن!
البته اینا انقدر باحال هستن که حتی بعید نیست یه نظرسنجی هم بزنن در مورد اینکه آیا از اسکار سیاسی فروشنده خوشحال هستین یا نه! :دی

تریلر دوم Alien Covenant:
watch?v=svnAD0TApb8
من تنها کسی ام که اصلا حس خوبی نسبت به این فیلم ندارم؟
میشه حدس زد چیز خفنی از آب درنمیاد، ولی من با تریلرهاش حال کردم. :دی البته تریلرهای Prometheus چند پله قشنگ تر از تریلرهای Covenant بودن، ولی برای این هم بد نیستن.
فقط از این ناراحتم که به نظر میرسه فیلم بیشتر از اینکه به اولین نسخه Alien شبیه باشه، به Aliens شباهت داره. بنده جزو افرادی هستم که Alien اصیل رو همون اولی میدونم و با اینکه نسخه دوم هم عالی بود، ولی یه جورایی اون حس ترس و وحشت رو کمرنگ کرد. توی Alien با یه موجود ناشناخته طرف بودیم که یه تنه همه رو به فنا میداد، ولی توی Aliens یه لشکر Xenomorph از راه رسید و اون ابهت تا حدودی از بین رفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or