Movie Center

قطعا اگه Passengers و فیلم ضعیف و کلیشه ای Allied تو بخش Best Picture بودند، اسکار به یک تمشک طلایی مدل بالا تبدیل می شد
میشه یه توضیح کوچیک بدی که چرا دو تا فیلم، ضعیف و کلیشه ای بودن؟ داستان ایراد داشت، شخصیت پردازی، کارگردانی، بازیگری، مسایل فنی یا هر چیز دیگه(شاید نکته ای هست که من و کسایی که دور و برم هستن، دقت نکردن)

تارنتینو کلاً کارش همینه (نمی‌گم بده:D) کلاً چون خیلی فیلم دیده(ویدیو کلوپ داشته فکر کنم اصاً) و به نظر من تو این زمینه هم خیلی قویه کلاً تو همه فیلم‌هاش صحنه‌های فیلم‌های دیگه رو بازسازی میکنه میچسبونه به هم تا حد خوبی.:D

آره بعدش وقتی گوگل کردم یه لیست بلند بالا ظاهر شد رو صفحه.:D! از اونجایی که با IQ صد و شصت مدرسه رو پیچونده (!) و به آکادمی چیزی هم نرفته بنظرم بزرگترین محرکش و اتفاق زندگیش همین کار کردن تو کلوپ یه نفر دیگه بوده در حالی که تو این پنج سال به خفن ترین آرشیو ها هم دسترسی داشته. اصلا طرز فکر و ایدئولوژی بیشتر فیلماش نشات گرفته از سری Life of Crime های ملویله، چون اولین آرشیوی بوده که تو سال اول کاریش دیده. {خلافکارای دوست‌داشتنی و همدردی بزانگیز و کت شلوار به تن و خوشتیپ}!
یادمه یه جا خودش اشاره کرد که اصن استایل ساموئل جکسون و تراولتا {کت و شلوارو ایناشون از "دایره سرخ" ملویل و دلون شدیدا الهام گرفته.:D

ولی بنظرم یه چیزی که هست خیلیا هستن که آثار زیادی رو می‌بینند و ازش الهام می‌گیرن اما این وسط خیلی راحت هم می‌تونن طی این پروسه به دام شباهت مستقیم و تقلید این چیزا بیفتن و برای جلوگیری از این باید خیلی دقیق و با ظرافت و مثل یه ابسرور عمل کرد که تارنتینو از پسش براومده و معلومه هواسش هست.

من به یه نتیجه ای رسیدم ک فکر میکنم خیلیاتون باهام موافق نیستین ، کسی مثل فراستی مطمئنم آدم باسوادیده دیدم که چطوری نقد میکنه ، مجبوره بعضی وقتا جهت گیری کنه واسه بقاش و بیاین واقع گرا باشیم کی تو این سینماست ـو جهت گیری نمیکنه؟!
شخصا مشتاقم هفت رو این هفته ببینم ، چون بهم دیگه اثبات شده پیر پاتال های توی اسکار هم که جایزه میدن آدمای مهمی نیستن .

آخرین ویرایش:
من به یه نتیجه ای رسیدم ک فکر میکنم خیلیاتون باهام موافق نیستین ، کسی مقل افخمی مطمئنم آدم باسوادیده دیدم که چطوری نقد میکنه ، مجبوره بعضی وقتا جهت گیری کنه واسه بقاش و بیاین واقع گرا باشیم کی تو این سینماست ـو جهت گیری نمیکنه؟!
شخصا مشتاقم هفت رو این هفته ببینم ، چون بهم دیگه اثبات شده پیر پاتال های توی اسکار هم که جایزه میدن آدمای مهمی نیستن .
علیرضا شجاع نوری تو شبکه چهار برنامه سینمایی داشت. میخواست واسه موفقیت فروشنده تو کن آیتم داشته باشه بهش گفتن نه، اونم عطای برنامه داشتن تو اون وضعیت رو به لقاش بخشید.
به همین راحتی آدم میتونه کثیف و حسود نباشه.

من به یه نتیجه ای رسیدم ک فکر میکنم خیلیاتون باهام موافق نیستین ، کسی مقل افخمی مطمئنم آدم باسوادیده دیدم که چطوری نقد میکنه ، مجبوره بعضی وقتا جهت گیری کنه واسه بقاش و بیاین واقع گرا باشیم کی تو این سینماست ـو جهت گیری نمیکنه؟!
:-s:|

ویرایش شد .

علیرضا شجاع نوری تو شبکه چهار برنامه سینمایی داشت. میخواست واسه موفقیت فروشنده تو کن آیتم داشته باشه بهش گفتن نه، اونم عطای برنامه داشتن تو اون وضعیت رو به لقاش بخشید.
به همین راحتی آدم میتونه کثیف و حسود نباشه.

به هر حال من نگفتم آدم سالمی ـه D :

آخرین ویرایش:
چرا موقعی که کشتی مدال میگیرم .
خوشحال میشیم ؟؟
کشتی کاریم ؟ مربی کشتیم ؟ رعیس فدراسیونیم
؟؟؟؟
چه قیاس ساده لوحانه ای! اسپانسر اون ورزشکار القطری و العربی نیست.

قطعا فاجعه ترین نوشته بازی سنتر تو سال ۹۵ بود .
انقد که دم از دموکراسی و آزادی میزنید دو زار تحمل نظر مخالف خودتونو ندارید!

آخرین ویرایش:
فراستی زده به سیم آخر ، این هفته یه دعوای درست و حسابی راه میندازه ، موفق شد بالاخره هفت رو از یه برنامه مسخره تبدیل کنه به یه برنامه هیجانی حتی خیلی خیلی خیلی جلوتر از 90 و همچنین افخمی هم داره خوب همراهی میکنه باهاش ، تنها آدم های به درد بخور سینما همین دو تا هستن البته من شخصا خودم از شخصیت و نحوه حرف زدن فرهادی خیلی خوشم میاد ولی فیلماش رو اصلا دوست ندارم ... افخمی و فراستی الان تو جامعه در اوج محبوبیت هستن و دم هر دو هم گرم .

• Like
Reactions: ThroughWinter
فراستی زده به سیم آخر ، این هفته یه دعوای درست و حسابی راه میندازه ، موفق شد بالاخره هفت رو از یه برنامه مسخره تبدیل کنه به یه برنامه هیجانی حتی خیلی خیلی خیلی جلوتر از 90 و همچنین افخمی هم داره خوب همراهی میکنه باهاش ، تنها آدم های به درد بخور سینما همین دو تا هستن البته من شخصا خودم از شخصیت و نحوه حرف زدن فرهادی خیلی خوشم میاد ولی فیلماش رو اصلا دوست ندارم ... افخمی و فراستی الان تو جامعه در اوج محبوبیت هستن و دم هر دو هم گرم .
قطعا فاجعه ترین نوشته بازی سنتر تو سال ۹۵ بود .

پوستری جدید از فیلم Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales منتشر شد. این فیلم قرار است 26 ماه می اکران شود.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Untitled.png
طبق اطلاعات منتشر شده از آقای James Mangold کارگردان فیلم Logan، ممکن است نسخه ای سیاه و سفید از این فیلم عرضه شود.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
111.png
نام قسمت فیلم Tron مشخص شد. طبق اعلام Joseph Kosinski، این فیلم TRON: Ascension نام دارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or