میشه یه توضیح کوچیک بدی که چرا دو تا فیلم، ضعیف و کلیشه ای بودن؟ داستان ایراد داشت، شخصیت پردازی، کارگردانی، بازیگری، مسایل فنی یا هر چیز دیگه(شاید نکته ای هست که من و کسایی که دور و برم هستن، دقت نکردن)قطعا اگه Passengers و فیلم ضعیف و کلیشه ای Allied تو بخش Best Picture بودند، اسکار به یک تمشک طلایی مدل بالا تبدیل می شد
تارنتینو کلاً کارش همینه (نمیگم بده) کلاً چون خیلی فیلم دیده(ویدیو کلوپ داشته فکر کنم اصاً) و به نظر من تو این زمینه هم خیلی قویه کلاً تو همه فیلمهاش صحنههای فیلمهای دیگه رو بازسازی میکنه میچسبونه به هم تا حد خوبی.
علیرضا شجاع نوری تو شبکه چهار برنامه سینمایی داشت. میخواست واسه موفقیت فروشنده تو کن آیتم داشته باشه بهش گفتن نه، اونم عطای برنامه داشتن تو اون وضعیت رو به لقاش بخشید.من به یه نتیجه ای رسیدم ک فکر میکنم خیلیاتون باهام موافق نیستین ، کسی مقل افخمی مطمئنم آدم باسوادیده دیدم که چطوری نقد میکنه ، مجبوره بعضی وقتا جهت گیری کنه واسه بقاش و بیاین واقع گرا باشیم کی تو این سینماست ـو جهت گیری نمیکنه؟!
شخصا مشتاقم هفت رو این هفته ببینم ، چون بهم دیگه اثبات شده پیر پاتال های توی اسکار هم که جایزه میدن آدمای مهمی نیستن .
من به یه نتیجه ای رسیدم ک فکر میکنم خیلیاتون باهام موافق نیستین ، کسی مقل افخمی مطمئنم آدم باسوادیده دیدم که چطوری نقد میکنه ، مجبوره بعضی وقتا جهت گیری کنه واسه بقاش و بیاین واقع گرا باشیم کی تو این سینماست ـو جهت گیری نمیکنه؟!
شخصا مشتاقم هفت رو این هفته ببینم ، چون بهم دیگه اثبات شده پیر پاتال های توی اسکار هم که جایزه میدن آدمای مهمی نیستن .
علیرضا شجاع نوری تو شبکه چهار برنامه سینمایی داشت. میخواست واسه موفقیت فروشنده تو کن آیتم داشته باشه بهش گفتن نه، اونم عطای برنامه داشتن تو اون وضعیت رو به لقاش بخشید.
به همین راحتی آدم میتونه کثیف و حسود نباشه.
اشتباهتون اینه هر گردی رو گردو می بینید. این مقاله رو بخونید. از یه رسانه کاملا متضاد با اون چیزی که فکر میکردید:
آقای فرهادی برای بار دوم برنده اسکار شد و ایرانیان را غرق در شادی و افتخار کرد. علت اینکه ما به اسکار فرهادی–که هیچ ربطی به ما، به عنوان یک ملت، ندارد–تا این اندازه افتخار می کنیم این است که چیز دیگری برای افتخار کردن نداریم. در واقع چیز دیگری برای افتخار کردن برایمان باقی نگذاشتند! بنابر این هرگاه نام یک ایرانی، یا هر چیزی که مرتبط به مقوله ایران است، به شکل مثبتی مطرح می شود ما هم به ناگاه غریق در شعف و افتخار می شویم.
چه قیاس ساده لوحانه ای! اسپانسر اون ورزشکار القطری و العربی نیست.چرا موقعی که کشتی مدال میگیرم .
خوشحال میشیم ؟؟
کشتی کاریم ؟ مربی کشتیم ؟ رعیس فدراسیونیم
؟؟؟؟
انقد که دم از دموکراسی و آزادی میزنید دو زار تحمل نظر مخالف خودتونو ندارید!قطعا فاجعه ترین نوشته بازی سنتر تو سال ۹۵ بود .
قطعا فاجعه ترین نوشته بازی سنتر تو سال ۹۵ بود .فراستی زده به سیم آخر ، این هفته یه دعوای درست و حسابی راه میندازه ، موفق شد بالاخره هفت رو از یه برنامه مسخره تبدیل کنه به یه برنامه هیجانی حتی خیلی خیلی خیلی جلوتر از 90 و همچنین افخمی هم داره خوب همراهی میکنه باهاش ، تنها آدم های به درد بخور سینما همین دو تا هستن البته من شخصا خودم از شخصیت و نحوه حرف زدن فرهادی خیلی خوشم میاد ولی فیلماش رو اصلا دوست ندارم ... افخمی و فراستی الان تو جامعه در اوج محبوبیت هستن و دم هر دو هم گرم .