Movie Center

View attachment 72411
طبق گزارشات منتشر شده، به نظر می رسد بودجه فیلم Avengers :Infinity War یک میلیارد دلار است.

منبع

من منبع اصلی رو نخوندم و به ترجمه اکتفا می کنم

و بدیهی هست که این خبر فیکه، به عبارتی از بیخ خنده داره

من منبع اصلی رو نخوندم و به ترجمه اکتفا می کنم

و بدیهی هست که این خبر فیکه، به عبارتی از بیخ خنده داره

البته رئیس اون استودیویی که اونجرز ها اونجا فیلمبرداری میشن گفته یه پروژه داریم آماده میکنیم اینجا که بودجش یک بیلیون دلار هست ولی اسم نبرده. و از اونجایی که دوتا فیلم بعدی قراره همزمان فیلمبرداری بشن احتمال میدن که مجموع این دوتا فیلم رو هم اینقدر میشه.

البته رئیس اون استودیویی که اونجرز ها اونجا فیلمبرداری میشن گفته یه پروژه داریم آماده میکنیم اینجا که بودجش یک بیلیون دلار هست ولی اسم نبرده. و از اونجایی که دوتا فیلم بعدی قراره همزمان فیلمبرداری بشن احتمال میدن که مجموع این دوتا فیلم رو هم اینقدر میشه.

باز هم برای دو فیلم خیلی زیاده
بودجه Phase یک و دو اه MCU هر کدوم حدود 1 میلیارد دلار بوده که هر Phase شامل 6 فیلم می شه

View attachment 72411
طبق گزارشات منتشر شده، به نظر می رسد بودجه فیلم Avengers :Infinity War یک میلیارد دلار است.

منبع

فکر کنم منظور دوستمون ابراهیم و خبر بودجه هر 2 فیلم اونجرزه. که اتفاقا هم زمان فیلمبرداری میشن و قرار بود قسمت دوم Infinity war II باشه که گفتن نامش تغییر خواهد کرد.
یک بودجه خیلی هنگفت قطعا انتظار میرفت ولی این رقم واقعا بیشتر از انتظاره :دی

View attachment 72419
EXCLUSIVE! 'Pirates of the Caribbean- Dead Men Tell No Tales' Trailer
720p
دوستان حتما این تریلرو ببینید\m/
خاویر باردم:x
خدایــا. بهتر از این نمی‌شد >:D< من که کلا نمی‌تونم از دزدان دریایی کارئیب بدم بیاد :ar!،‌ ولی این نسخه بهش می‌خوره که کیفیت بالایی داشته :x

ویرایش: دوستان تریلر رو زیرنویس کردم، لینکش رو می‌ذارم تا اگه خواستید استفاده کنید:
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales Farsi/Persian subtitle - Download Subtitle

آخرین ویرایش:
Sleeping-Dogs-Film-Donnie-Yen-Ann.jpg

طبق اعلام وبسایت Deadline؛ تولید کننده سری فیلم های The Fast and the Furious آقای Neal Moritz در حال ساخت فیلمی براساس بازی Sleeping Dogs است و قرار است Donnie Yen بازیگر فیلم های IP Man، نقش پلیس مخفی را در این فیلم داشته باشد.در ادامه خبر با بازی‌سنتر همراه باشید.

داستان فیلم در مورد پلیس مخفی با بازی Donnie Yen است. او ماموریت دارد یکی از سازمان های جنایی چینی را نابود کند.

تاریخ اکران این فیلم مشخص نشده است.

لینک منبع

خوب بالاخره روز موعود رسید و لوگان رو برای آخرین بار ملاقات کردیم :( واقعا حیف که دیگه اعلام کرده نمیخواد بازی کنه. بگذریم.

اولین نکته فیلم که شدیدا توی چشم میزنه خشونت خفن فیلمه :D یعنی از صحنه ابتدایی فیلم شما رو متوجه میکنه که با چی طرف هستید و اگه قلبتون ضعیفه نگاه نکنید :D

شخصیت ولورین و پروفسور شدیدا شکسته شدن (همونطور که توی تریلرها دیدید) و حتی دیالوگ ها و صحنه اولیشون توی فیلم شدیدا گیرا بود. نمیخوام در مورد داستان و ... هیچ صحبتی بکنم. اگر کسی سوالی داشت تو اسپویلر جواب میدم.

صحنه های اکشن فیلم خیلی قشنگ بودن و قشنگ ارضاتون میکنه. صحنه هایی هست که رسما احساس میکنید یه گرگ زخمی داره یه گله گوسفند رو میدره :D در کل میتونم بگم خداحاظی خوبی با هیو جکمن بود. انتظارم کمتر از این بود و بیش از اندازه راضی هستم. امیدوارم جکمن هم از این تصمیمش منصرف بشه و بازم ببینیمیش :(

آخرین ویرایش:
Untitled.png

کمپانی دیزنی در حال ساخت قسمت جدید فیلم Tron است و ممکن است جرد لتو را به عنوان ستاره این فیلم انتخاب کند.در ادامه با بازی سنتر همراه باشید.

طبق گزارشات منتشر شده The Hollywood Reporter براساس منابع ناشناس، دیزنی در مراحل اولیه ساخت فیلم است و ممکن است جرد لتو ستاره فیلم های Dallas Buyers Club و بازیگر نقش جوکر در فیلم Suicide Squad به عنوان ستاره این فیلم انتخاب شود.

طبق گفته های The Hollywood Reporter؛ هنوز کارگردان و نویسنده این فیلم مشخص نشده است.

The Hollywood Reporter اضافه کرد:

«نام شخصیت جرد لتو در این فیلم Ares خواهد بود.»

لینک منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or