Movie Center

اقا دقت کردین فیلما و سریالای هالیوود هرجا کم میارن میکن : "زمان برای اون ها متفاوت،زمان برای اون ها خطی نیست"؟ :))
دیگه اینقدر این جمله که بار اول احتمالا جذاب بود رو تکرار کردن که من حالم به هم میخوره!

من یه دیالوگ که به تعداد موهای سرم تو فیلم ها و سریال های خارجی دیدم اینه!
موقعی که طرف یه گندی بالا آورده؛ برای توجیح اش این رو میگند:
"فلانی این کار رو انجام داد چون فکر میکرد کار درستیه!"

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

امروز 7 March، هجده سال از مرگ استنلي كوبريك بزرگ گذشت...
fe664311db5c731eed8fbb7328560526.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

طرف فيلمش ١٤ ميليارد فروخته ، لوزراي-از-پشت-كامپيوتر-شاخ بر ميگردن بش ميگن كي اين گوسفندو كارگردان كرده:lol:
پ.ن: جنابbarneysawyer توهين نكن
البته صد در صد خود شما به موقع اش اگه طرف دیگه ی بحث بودی می گفتی فروش ملاک نیست . ولی خب باشه شما راست میگی هنر ایشون بوده نه تهیه کننده که پول سفر برزیل رو جور کرده و دستمزد عطاران رو داده که فیلمش فروخته
من توهینی نکردم . ایشون گفتن کی این گوسفند رو کارگردان کرده منم گفتم کارگردان که هست هیچی استاد هم شده شاگرد هم تربیت می کنه و اگه این گوسفند باشه پس یک سری هم هستن که لیدرشون این باشه مسلما لیدر که گوسفند باشه زیردستاش هم گوسفند میشن دیگه . م ولی من عذر می خوام نمی دونستم ایشون از مقدسات و بت های سینمای ما هستن .

اونجا که اینارو بهت میگن . کیک ساندیس نمیدن ؟
من نه شما رو میشناسم ونه ایشون رو.اما عملا این جواب توهین تلقی میشه.
اینکه هر کسی یه عقایدی داره هزاران بار گفته شده و نخ نماست(هر چند انگار هیچکسی هیچ وقت هیچ تلاشی برای قبول کردنش نکرده تا اونجا که من دیدم تو فروم)
اینکه ایشون اومده نظرشو گفته و شما اومده توهین میکنی و کمی هم فکر کردی چطور اینکارو بکنی که تم طنز داشته باشه فوق العاده کاره سخیفیه و اصلا بنظرم خنده دار نیست.اگه واقعا من شما و ایشون و چند تا از بچه های دیگه پیش هم نشسته بودیم و بحث میکردیم باز هم چنین برخوردی میکردین؟اینکه از نزدیک کسیو میبینید به شما اطلاعات لازم برای نوع برخوردتون رو میده اما وقتی نمیبینید باید کارتون خیلی سختتره و باید بهترین برداشتتون رو مد نظر قرار بدین
من میتونستم گزارش کنم راحت اما نهایتا پاک میشد اون پست بنظرم بهتره همگی سعی کنیم بزرگ شیم
بدتر از همه اون لایک های زیرشه :|
پ.ن:من 4 ساله رسانه ملی رو بایکوت کردم!

البته صد در صد خود شما به موقع اش اگه طرف دیگه ی بحث بودی می گفتی فروش ملاک نیست . ولی خب باشه شما راست میگی هنر ایشون بوده نه تهیه کننده که پول سفر برزیل رو جور کرده و دستمزد عطاران رو داده که فیلمش فروخته
من توهینی نکردم . ایشون گفتن کی این گوسفند رو کارگردان کرده منم گفتم کارگردان که هست هیچی استاد هم شده شاگرد هم تربیت می کنه و اگه این گوسفند باشه پس یک سری هم هستن که لیدرشون این باشه مسلما لیدر که گوسفند باشه زیردستاش هم گوسفند میشن دیگه . م ولی من عذر می خوام نمی دونستم ایشون از مقدسات و بت های سینمای ما هستن .
طفره چرا ميري؟ يك عده كه هيچ اشتباهي نكردن(مشاهير و فرد هم نيستن كه مثلا بگي انتقاد از سلبريتي ازاد!) رو برگشتي بهشون ميگي گوسفند. مردم شايد دوس داشته باشن كلاس مهدي فخيم زاده برن كي به شما اجازه داده بهشون بگي گوسفند من دارم اينو ميگم.

• Like
Reactions: Delux1
طفره چرا ميري؟ يك عده كه هيچ اشتباهي نكردن(مشاهير و فرد هم نيستن كه مثلا بگي انتقاد از سلبريتي ازاد!) رو برگشتي بهشون ميگي گوسفند. مردم شايد دوس داشته باشن كلاس مهدي فخيم زاده برن كي به شما اجازه داده بهشون بگي گوسفند من دارم اينو ميگم.
طفره نرفتم . دقیقا حرفم این بود . اگه این گوسفند باشه شاگرداش هم هستن . دیگه بستگی به خود فرد داره . کسی اینو گوسفند بدونه منظقا اون ها هم گوسفند میشن اگه هم به نظرش گوسفند نباشه گوسفند نیستن حالا شما از کجا مطمئنی من به نظرم این طرف گوسفند باشه که توهین حساب شده باشه .
. مثال جالبی هم نبود . فخیم زاده باز یک سبکی یک درونمایه و روش کاری برای خودش داره . اگه کارش موفق میشه تلاش های خودشه چون سوپراستار نیاورده تو کاراش.

آخرین ویرایش:
JCMJM.jpg

پروژه ساخت فیلم بازی Just Cause به مرحله مهمی رسیده است. قرار است Jason Momoa ستاره فیلم Aquaman در نقش شخصیت اصلی این سری یعنی Rico Rodriguez بازی کند.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق گزارشات وبسایت Deadline؛ کارگردان فیلم San Andreas آقای Brad Peyton قرار است تولید کننده این فیلم باشد. این اولین بار نیست که Peyton و Momoa با هم کار می کنند. Jason Momoa قبلا در سریال Frontier با Brad Peyton همکاری کرده بود.

نویسنده فیلم Master and Commander: The Far Side of the World آقای John Collee وظیفه فیلمنامه نویسی را بر عهده می گیرد. جزییات دیگری از فیلم منتشر نشده است.

لینک منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or