Movie Center

View attachment 72794
طبق تصویر منتشر شده، سازندگان فیلم Aladdin به دنبال کسانی می گردند که در نقش های Aladdin و Jasmine بازی کنند و اولویت اصلیشان این است که اهل خاورمیانه باشند.
آخرشم نقش علاالدین رو میدن به Dev Patel چون هند نزدیک خاورمیانه‌ست و پتل هم شناخته شده‌ست:D

اواخر فیلم که کال یه سری تصوراتی داشت ، و شخصی رو میبینه که شبیه سوفیا هست ، اون خود سوفیاست ؟ مادرش ـه ؟ و اگه اینطوره یعنی ریشه اون Assassin هست نه تمپلار درسته ؟

دوستان فیلم Edge of Tomorrow آخرش چی شد ؟! من از ظهر تا حالا درگیرشم نفهمیدم چه جوری شد :D
بعد از اینکه تام کروز اون موجود رو توی آب با نارنجک ها از بین برد و خودشو همراهشم کشته شدن چه جوری شد آخر فیلم دوباره از یه خواب دیگه زنده شد؟! دیگه قدرت زنده کردن نداشت از طرفی هم اون جونور کشته شده بود کلا گیج شدم حسابی :D

البته فیلم مال 3 سال پیشه اگه کسی یادش باشه منو روشن کنه ممنون میشم :D
من دارم با گوشي پست ميدم پس كسي نديده نخونه:
================
================
================
================
منم همين يكي دو ساعت پيش ديدمش. اگر اشتباه نكنم اخر فيلم خون چيزي كه امگا اسمش بود روي صورتش ريخت نه اون موجودي كه اول فيلم اون بلا رو سرش اورد. پس احتمال ميدم كه تفاوتي وجود داشت كه باعث شد ريست شدن كاراكتر تام كروز تو شرايط متفاوتي اتفاق بيفته و چون امگا از بين رفته بود، ديگه نيازي به انجام دوباره اون كارهايي كه تمام فيلم انجام دادن نبود.

Sent from my iPhone using Tapatalk

یکی از دوستانی که کامل Assassins Creed رو دیده
میشه خط داستانی سوفیا از قسمتی که از انیموس رفتن تا اخر فیلم توضیح بدین؟
قسمتی که سوفیا یکی عین خودش رو توی انیموس (موقع مراسم وارد فرقه شدن کل) دید منظور چی بود؟ اخرش دیالوگی که به پدرش گفت چی بود؟ کلا نفهمیدم :دی

• Like
Reactions: A-L-I
این ریدلی اسکات چرا اینجوریه؟
موقعی که اعلام شد نیل بلومکمپ قراره یک Alien جدید بسازه، اسکات (که قبلش گفته بود پرومیتئوس 2 هیچ ربطی به سری Alien نداره و حداقل تا پرومیتئوس 4 به Alien ارتباط پیدا نمیکنه) سریع پرومیتئوس 2 رو تغییر نام داد به Alien: Paradise Lost (که بعدش باز عوض شد به همین Alien Covenant) و تولید اون یکی فیلم رو انداخت بعد از فیلم خودش چون میخواست فیلم خودش اول ساخته و پخش بشه. بعد هم اعلام کرد فیلمش قراره ادامه داشته باشه و عملا تولید اون یکی رو متوقف کرد.
حالا اعلام کرده که 6 تا فیلم Alien دیگه میخواد بسازه :|
و تاکید هم کرده که نمیخواد بینشون دو سال فاصله باشه، پس سال بعد میره سراغ بعدی.
انگار حس تملک داره رو این سری و نمیخواد کس دیگه‌ای دست بزنه بهش!
از طرف دیگه اعلام کرده که اگر راسل کرو قبول کنه دوست داره ادامه‌ی گلادیاتور رو بسازه :|
و
این که ایده‌ای داره که چجوری شخصیت مکسیموس رو برگردونه

یکی از جنبه‌های مهم بلید رانر رو که رسما نابود کرد
هرچند من و خیلی ها معتقدیم نباید به سوال "آیا دکارد انسانه یا رپلیکنت؟" جواب قطعی داده بشه، حالا این که تو فاینال کات فیلم صحنه‌هایی قرار داده که میشه ازشون نتیجه گرفت که جواب چیه به کنار، ولی این که خودش تو مصاحبه مستقیما جوابو بگه واقعا قابل دفاع نیست
با وجودی که بلید رانر واقعا سیکوئل نیاز نداشت ولی باز خدا رو شکر که بلید رانر 2049 دست دنی ویلنووه و تاثیر خود اسکات روش کمتره.
یک کامنت جالب که پای یکی از پیجای این خبرا دیدم: Ridley Scott has managed to George Lucas harder than actual George Lucas.

Ridley Scott On 'Gladiator' Sequel'
Ridley Scott has six more Alien movies in him, could start filming next year

آخرین ویرایش:
ادامه گلادیاتور؟جلل الخالق
سر پیری و معرکه گیری.۶ تا Alienم میخواد بسازه شیره این سری فیلمو کشیدن بیخیالشم نمیشن
آخه قسمت خنده دارش اینه که این اصلا نمیخواست بره سراغ Alien ها، میخواست پرومیتئوس بسازه همچنان و اونو ادامه بده و خیلی ربطی به Alien نداشت داستانش. الان انگار فقط میخواد Alien بسازه که کس دیگه‌ای نتونه بسازه :|

اسكات كه معلوم نيست چه غلطي ميكنه تو هشتاد سالگي. ميترسم خود راسل قبول نكنه كه اون بازي موندگارو با ادامه دادن به فيلم خراب كنه ولي اسكات يكي ديگه رو بياره:|

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Jill-Valentine
تریلر Baby driver فیلم جدید ادگار رایت هم اومده:
/watch?v=D9YZw_X5UzQ
اینم تریلر اینترنشنالش که از اون یکی خیلی بهتره:
/watch?v=T9kK8YR32bQ
فیلم‌های قبلیش یک حس و حال ایندی داشتن، به شدت کنجکاوم ببینم تو این یکی با بازیگرای معروف‌تر و با کالیبر بالاتر (جیمی فاکس، جان برنتال، جان هم، کوین اسپیسی و فلی (بیسیست RHCP:D)) چه کرده.
برخلاف ظاهرش هم از Drive الهام نگرفته، ایده‌اش بر اساس این موزیک ویدیوئه که خودش سال 2002 ساخته :D
/watch?v=dfrcZsKcVxU
ورلدز اند رو دوست نداشتم، امیدوارم این یکی دوباره به اوج برگشته باشه >:D<

آخرین ویرایش:

دوستان متاسفانه انگار علی معلم درگذشته.
الان میخواستم برم شماره جدید مجله دنیای تصویر رو بخرم... :((
هنوز باورم نمیشه. فکر میکنم شایعه است.
از بچگی مجله اش رو میخوندم.
از دوم دبستان بودم میخوندم مجله اش رو.
همین مجله من رو با سینما آشنا کرد و عاشق سینما شدم.

علی معلم درگذشت.
خانواده «دنیای تصویر» پدرش را از دست داد.
سینما به ما یاد داده که زندگی یعنی لحظات توامان شادی و غم، ولی هرگز فکر نمی‌کردیم روزی برسد که قرار باشد بدترین خبر ممکن را در «دنیای تصویر» منتشر کنیم. دقایقی قبل علی معلم، مدیر مسئول و سردبیر نشریه دنیای تصویر، بنیان‌گذار جشن سینمایی تلویزیونی حافظ، مدرس، مجری و برنامه‌ساز و تهیه‌کننده‌ی سینما در سن 54 سالگی و در پی حملۀ قلبی، دار فانی را وداع گفت.
علی معلم سال 1341 در دامغان متولد شد. در رشته‌ی سینما تحصیل کرد، در دهه‌ی شصت فعالیت مطبوعاتی خود را آغاز کرد و در سال 71 با تاسیس ماهنامه «دنیای تصویر» فصل تازه‌ای را در مطبوعات و رسانه‌های سینمایی رقم زد.
معلم که به واسطه‌ی تولید و اجرای برنامه‌هایی چون «جنگ هنر»، «از واژه تا تصویر»، «سینمای اندیشه» و ...به چهره‌ای شناخته شده برای مخاطبان تبدیل شده بود، اولین جشن سینمایی و تلویزیونی خصوصی ایران را تاسیس کرد و تندیس حافظ را به منظومه‌ی سینمای کشور افزود.
فعالیت معلم فقط به عرصه‌ی مطبوعات و رسانه‌ها محدود نمی‌شد «شوکران»، «گاوخونی»، «ازدواج به سبک ایرانی» و «آل» از جمله تجربیات موفق او در مقام تهیه‌کنندگی بود. دریافت مدرک دکتری افتخاری به پاس فعالیت‌هایش در عرصه‌ی فرهنگ و هنر نیز یکی دیگر عناوین و القاب متعدد او به شمار می‌رود.
گرچه هنوز نتوانسته ایم این خبر تلخ را باور کنیم، درگذشت علی معلم را به خانواده‌ی فرهنگ و هنر ایران تسلیت می‌گوییم.
علی معلم درگذشت – دنیای تصویر آنلاین

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or