T1SHTΛЯ
کاربر سایت
تریلر که خیلی جذاب بود.تریلر Baby driver فیلم جدید ادگار رایت هم اومده:
/watch?v=D9YZw_X5UzQ
اینم تریلر اینترنشنالش که از اون یکی خیلی بهتره:
/watch?v=T9kK8YR32bQ
فیلمهای قبلیش یک حس و حال ایندی داشتن، به شدت کنجکاوم ببینم تو این یکی با بازیگرای معروفتر و با کالیبر بالاتر (جیمی فاکس، جان برنتال، جان هم، کوین اسپیسی و فلی (بیسیست RHCP)) چه کرده.
برخلاف ظاهرش هم از Drive الهام نگرفته، ایدهاش بر اساس این موزیک ویدیوئه که خودش سال 2002 ساخته
/watch?v=dfrcZsKcVxU
ورلدز اند رو دوست نداشتم، امیدوارم این یکی دوباره به اوج برگشته باشه
اتفاقا من شان آف د دد رو بهترین اثرش از بین کورنیتو تریلوژی میدونمتریلر که خیلی جذاب بود.
ادگار رایت هم از کارگردان های عجیبه که بنظر من بعضی کاراش عالین بعضی افتضاح
مثلا Hot fuzz و اسکات پیلگریم رو خیلی خیلی دوست داشتم. هر دو واقعا فوق العاده بودن. در عوض Shaun of Dead بظرم صرفا "خوب" بود، وردز اند هم یک بولشت تمام عیار بود...
یکی هم Badlands رو برای من توضیح بده که چرا با وجود این که انقدر کنده (خیلی کنده فیلم.) انقد نظرا نسبت بهش مساعده.دوستانی که فیلمای ترنس ملیک رو میفهمن، میتونن علت تفاوت نظر منتقدا در مورد Tree of Life رو با To the Wonder و Knight of Cups و الان هم Song to Song برای من توضیح بدن؟
تریلر Baby driver فیلم جدید ادگار رایت هم اومده:
/watch?v=D9YZw_X5UzQ
اینم تریلر اینترنشنالش که از اون یکی خیلی بهتره:
/watch?v=T9kK8YR32bQ
امیدوارم این یکی دوباره به اوج برگشته باشه
دوستانی که فیلمای ترنس ملیک رو میفهمن، میتونن علت تفاوت نظر منتقدا در مورد Tree of Life رو با To the Wonder و Knight of Cups و الان هم Song to Song برای من توضیح بدن؟
من کلیت فیلماش دستگیرم میشه اما کاملاً درک مفهمومیشون نمیتونم بکنم تو کل زندگیم خیلی اهل فلسفه نبودم و هر کی که گفته خوشش اومده بهم گفته باید فلسفه و اینا بدونی ولی خودش تو دو تا جمله نتونسته دلیل خوش اومدنش رو بگه!من که اصلا سر در نیاوردم Tree of Life سر و تهش چی بود! خصوصا اون دایناسورا! فقط تو OST هاش یه لاکریموسا هست که خیلی خفنه! این تنها چیزی هست که من باهاش ارتباط برقرار میکنم.
یه کوچولو توضیح بده داش. من نگرفتم منظورت رو.مثل اینکه دوباره اون اتفاقی که 2014 افتاد داره تکرار می شه