Movie Center

تریلر Baby driver فیلم جدید ادگار رایت هم اومده:
/watch?v=D9YZw_X5UzQ
اینم تریلر اینترنشنالش که از اون یکی خیلی بهتره:
/watch?v=T9kK8YR32bQ
فیلم‌های قبلیش یک حس و حال ایندی داشتن، به شدت کنجکاوم ببینم تو این یکی با بازیگرای معروف‌تر و با کالیبر بالاتر (جیمی فاکس، جان برنتال، جان هم، کوین اسپیسی و فلی (بیسیست RHCP:D)) چه کرده.
برخلاف ظاهرش هم از Drive الهام نگرفته، ایده‌اش بر اساس این موزیک ویدیوئه که خودش سال 2002 ساخته :D
/watch?v=dfrcZsKcVxU
ورلدز اند رو دوست نداشتم، امیدوارم این یکی دوباره به اوج برگشته باشه >:D<
تریلر که خیلی جذاب بود.:دی
ادگار رایت هم از کارگردان های عجیبه که بنظر من بعضی کاراش عالین بعضی افتضاح :دی
مثلا Hot fuzz و اسکات پیلگریم رو خیلی خیلی دوست داشتم. هر دو واقعا فوق العاده بودن. در عوض Shaun of Dead بظرم صرفا "خوب" بود، وردز اند هم یک بولشت تمام عیار بود...

• Like
Reactions: Torch Bearer
تریلر که خیلی جذاب بود.:D
ادگار رایت هم از کارگردان های عجیبه که بنظر من بعضی کاراش عالین بعضی افتضاح :D
مثلا Hot fuzz و اسکات پیلگریم رو خیلی خیلی دوست داشتم. هر دو واقعا فوق العاده بودن. در عوض Shaun of Dead بظرم صرفا "خوب" بود، وردز اند هم یک بولشت تمام عیار بود...
اتفاقا من شان آف د دد رو بهترین اثرش از بین کورنیتو تریلوژی میدونم :D
تا الان فقط ورلدز اندش رو دوست نداشتم که البته اون هم بازم اون استایل خاص کارگردانیشو داشت ولی نهایتا خیلی ضعیف‌تر بود.
اسکات پیلگریم واقعا فیلم عجیبیه، خیلی خفن تونسته فریم‌های کمیکشو به مدیوم سینما بیاره و همون حس و حال رو منتقل کنه. دوست دارم بازم فیلم‌های کامیک بوکی بسازه :D و خیلی حسرت میخورم از این که از انت من کناره گیری کرد. قطعا ساخته شدنش به دست اون میتونست فیلمو به یاد موندنی‌تر کنه.
خوبیش اینه که جوون هم هست و تا سال‌های طولانی میتونیم کارشو دنبال کنیم :D

آخرین ویرایش:
دوستانی که فیلمای ترنس ملیک رو میفهمن، میتونن علت تفاوت نظر منتقدا در مورد Tree of Life رو با To the Wonder و Knight of Cups و الان هم Song to Song برای من توضیح بدن؟

دوستانی که فیلمای ترنس ملیک رو میفهمن، میتونن علت تفاوت نظر منتقدا در مورد Tree of Life رو با To the Wonder و Knight of Cups و الان هم Song to Song برای من توضیح بدن؟
یکی هم Badlands رو برای من توضیح بده که چرا با وجود این که انقدر کنده (خیلی کنده فیلم.:دی) انقد نظرا نسبت بهش مساعده.:دی

تریلر Baby driver فیلم جدید ادگار رایت هم اومده:
/watch?v=D9YZw_X5UzQ
اینم تریلر اینترنشنالش که از اون یکی خیلی بهتره:
/watch?v=T9kK8YR32bQ
امیدوارم این یکی دوباره به اوج برگشته باشه >:D<

b04x_untitled.png

تبریک :D\:D/

Untitled.png
طبق اعلام شبکه Netflix؛ قرار است انیمیشنی براساس هیولای غول پیکر، Godzilla ساخته شود.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

این انیمیشن بطور ساده Godzilla نام دارد و بدست استودیوی ژاپنی Polygon Pictures در حال ساخت است و شبکه Netflix امسال بصورت جهانی آن را پخش خواهد کرد. سازندگان قول تصویر حماسه ای از Godzilla را در دنیایی آینده می دهند.

این انیمیشن بدست Kobun Shizuno و Hiroyuki Seshita کارگردانی میشود. وظیفه فیلمنامه نویسی آن برعهده Gen Urobuchi می باشد. بعضی از صدا پیشه گان به شرح زیر است:

Yuki Kaji (Attack on Titan)

Tomokazu Sugita (Metal Gear Solid Peace Walker)

Kana Hanazawa (Psycho-Pass)

لینک منبع

من که اصلا سر در نیاوردم Tree of Life سر و تهش چی بود!:دی خصوصا اون دایناسورا!:دی فقط تو OST هاش یه لاکریموسا هست که خیلی خفنه!:دی این تنها چیزی هست که من باهاش ارتباط برقرار میکنم.

من که اصلا سر در نیاوردم Tree of Life سر و تهش چی بود!:D خصوصا اون دایناسورا!:D فقط تو OST هاش یه لاکریموسا هست که خیلی خفنه!:D این تنها چیزی هست که من باهاش ارتباط برقرار میکنم.
من کلیت فیلماش دستگیرم میشه اما کاملاً درک مفهمومیشون نمیتونم بکنم:D تو کل زندگیم خیلی اهل فلسفه نبودم و هر کی که گفته خوشش اومده بهم گفته باید فلسفه و اینا بدونی ولی خودش تو دو تا جمله نتونسته دلیل خوش اومدنش رو بگه!
فقط چیزی که برام عجیبه اینه که مثلاً ToL اونقدر میانگین امتیازهاش خوبه و کلی جایزه هم نامزد شده اما فیلمایی که بعدش داده تو یه گوشه ای اکران شدن و تحویل گرفته نشدن و بعد هم فراموش شدن و در عین حال به چشم من دقیقاً عین همون ToL بودن. این تفاوت بازخوردها رو اصلاً درک نمیکنم.

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or