Movie Center

کاری به بهترین انتخاب ندارم اما اگه دقت کنید اکثر انتخاب ها خوب بود من که همون انتخاب کیسی افلک برام بس بود یعنی نابود شدم بعد فیلم.
به نظرم منم اکثرا، انتخابهای اسکار از بقیه جشنواره ها،‌بهتره چون تعداد کسانی که رای میدن زیاده و سلیقه شخصی یکی دو نفر اعمال نمیشه. و اینکه توی اکثر کاتاگوری ها(شاید غیر از بهترین فیلم) به نظر من بالای 90درصد، انتخابها عادلانه هست.
متاسفانه تو این دو سه سال یکم انتخابها مثل سابق، بهترین نیست. خصوصا تو کاندیداهایی که خیلی نزدیک هستن به هم.
مثلا به بازی کیسی افلک اشاره کردی. شکی توش نیست که یکی از بهترین ها بود و من خودم خیلی از بازیش خوشم اومد ولی به نظر من ویگو مورینتس یه پله سرتر بود امسال(هم بازیش باورپذیرتر بود و هم سخت تر بود نقشش چون نقش یه آدم عادی رو بازی میکرد و ولی کیسی افلک نقش یه آدم دپرس که ناهنجاریهای ذهنی داره رو میرفت) ولی خوب بازم تو این انتخاب حرفی نیست چون هر دو تا بهتر از رقیبای دیگه بودن.
انتخابهایی که منو متعجب کرد بازیگر نقش اول زن، فیلم غیر انگلیسی، تدوین صدا و فیلم سال بود. یعنی به جرات میگم تو تاریخ اسکار یه همچین اتفاقایی نیوفتاده تا امروز.
انتخابهای پارسال(کاندیدا ها) تو قسمت بهترین فیلم واقعا حرف نداشت. همه فیلمهایی که انتخاب شده بودن، در سطح خوب و به بالا بودن ولی امسال دقیقا قضیه برعکس بود.
به جای فیلمهای Fences, Hidden Figure, Moonlight و Hell or High Water میتونست فیلمهای Passengers, Allied, Captain Fantastic و The Lobster باشن که جز نامزدهای تو قسمتهای دیگه بودن(طراحی لباس و صحنه و ...)

به نظرم منم اکثرا، انتخابهای اسکار از بقیه جشنواره ها،‌بهتره چون تعداد کسانی که رای میدن زیاده و سلیقه شخصی یکی دو نفر اعمال نمیشه. و اینکه توی اکثر کاتاگوری ها(شاید غیر از بهترین فیلم) به نظر من بالای 90درصد، انتخابها عادلانه هست.
متاسفانه تو این دو سه سال یکم انتخابها مثل سابق، بهترین نیست. خصوصا تو کاندیداهایی که خیلی نزدیک هستن به هم.
مثلا به بازی کیسی افلک اشاره کردی. شکی توش نیست که یکی از بهترین ها بود و من خودم خیلی از بازیش خوشم اومد ولی به نظر من ویگو مورینتس یه پله سرتر بود امسال(هم بازیش باورپذیرتر بود و هم سخت تر بود نقشش چون نقش یه آدم عادی رو بازی میکرد و ولی کیسی افلک نقش یه آدم دپرس که ناهنجاریهای ذهنی داره رو میرفت) ولی خوب بازم تو این انتخاب حرفی نیست چون هر دو تا بهتر از رقیبای دیگه بودن.
انتخابهایی که منو متعجب کرد بازیگر نقش اول زن، فیلم غیر انگلیسی، تدوین صدا و فیلم سال بود. یعنی به جرات میگم تو تاریخ اسکار یه همچین اتفاقایی نیوفتاده تا امروز.
انتخابهای پارسال(کاندیدا ها) تو قسمت بهترین فیلم واقعا حرف نداشت. همه فیلمهایی که انتخاب شده بودن، در سطح خوب و به بالا بودن ولی امسال دقیقا قضیه برعکس بود.
به جای فیلمهای Fences, Hidden Figure, Moonlight و Hell or High Water میتونست فیلمهای Passengers, Allied, Captain Fantastic و The Lobster باشن که جز نامزدهای تو قسمتهای دیگه بودن(طراحی لباس و صحنه و ...)

قطعا اگه Passengers و فیلم ضعیف و کلیشه ای Allied تو بخش Best Picture بودند، اسکار به یک تمشک طلایی مدل بالا تبدیل می شد. %-(خب Passengers و Allied که دو تا فیلم به شدت ضعیف بودند؟! از حرفتون تعجب کردم! اگه میخوام عادلانه حساب کنم، بخش نامزد های Best Picture تا حدوی منصفانه بود، همه فیلم ها خوب حضور داشتند و فقط نبود Loving و Patriots Day منو اذیت کرد! در بخش بهترین بازیگر مرد ، به شدت از اسناب شدن Bryan Cranston ناراحت شدم. بازی تمیز و فوق العاده او در فیلم The Infiltrator کاملا منو مجذوب خودش کرد و قبل از این مراسم ها، همه از نامزد شدن قطعی او حرف میزدند که لامصب نشد. باید بگم که برایان کرنستون صد در صد بازیش بهتر از ویگو مورتنسن بود!

قطعا اگه Passengers و فیلم ضعیف و کلیشه ای Allied تو بخش Best Picture بودند، اسکار به یک تمشک طلایی مدل بالا تبدیل می شد. %-(خب Passengers و Allied که دو تا فیلم به شدت ضعیف بودند؟! از حرفتون تعجب کردم! اگه میخوام عادلانه حساب کنم، بخش نامزد های Best Picture تا حدوی منصفانه بود، همه فیلم ها خوب حضور داشتند و فقط نبود Loving و Patriots Day منو اذیت کرد! در بخش بهترین بازیگر مرد ، به شدت از اسناب شدن Bryan Cranston ناراحت شدم. بازی تمیز و فوق العاده او در فیلم The Infiltrator کاملا منو مجذوب خودش کرد و قبل از این مراسم ها، همه از نامزد شدن قطعی او حرف میزدند که لامصب نشد. باید بگم که برایان کرنستون صد در صد بازیش بهتر از ویگو مورتنسن بود!
Allied در حد اسكار ني ولي فيلم خوبي بود.
پسنجرز رو موافقم مالي نبود. ويگو مورتنسن هم واضحه به حقش نرسيده هيچ وقت و عالي بود امسال. البته كيسي افلك انتخاب عادلانه اي بود.

Sent from my iPhone using Tapatalk

فیلم فروشنده شاید از یکی دوتا از رقباش ضعیفتر بود اما همینکه جز شرت لیست بوده یعنی شایستگی کسب جایزه داشته اون حرکت ترامپم نیروی محرکه ای شد برای این قضیه رای دهندگانم بقولی بین انتخاب بهترین فیلم و انتخاب یکی از بهترین ها که هم پیام انسانی هم سیاسی و هم هنری بخاطر شرایط خاص همراه خودش داره دومی رو انتخاب کردن رقبای اصغر فرهادیم با حرفاشون روی این موضوع مهر تایید زدن ، مبارکش باشه حقشه ما هم خوشحال میشیم هرکی خوشحال نشه بدون تعارف یه مشکلی داره از درون فکری به حال خودش بکنه !

این سایت فارس نیوز و مشرق و رجا و ... نفرت پراکنی و افکار مالیخولیایی و توهین و تهمت و سوزش و هرچیزی که اسمشو بزاریم رو شروع کردن ادم اخه چقدر میتونه پست باشه به هنرمند کشور خیلی راحت بخاطر اینکه تو زمین نظام حاکم بازی نمیکنه بگن وطن فروش و خائن ! کامنتای زیر اون مقالات فاجعس ادم میترسه از اینهمه افکار پوسیده و جاهلانه و داعشی داخلی ! طرف کامنت داده باید با خانواده اقای فرهادی همینکار ( تجاوز ) انجام بدی ببینیم خشمگین میشه یا مثل پیام فیلم خونسرد از کنارش رد میشه !!!! این انسانه ؟ چنین ادمی انسانه ؟ سایتی که کامنت چنین ادمایی انتشار میده کامنت منطقی انتشار نمیده توسط انسانها اداره میشه ؟!
اینکه پاتو بکنی تو کفش خدا بگی من از جانب خدا حرف میزنم هر شر و وریم بگم باید گوش کنید اوج جهالت و حماقته کلمه کم میاره ادم برای توصیف چنین پدیده هایی !! بعد خودشون رو مومن مسلمونم میدونن والا منم مسلمونم خیلی بیشتر از اینام مسلمونم ولی واقعا نمیدونم اینا چین !
اندیشه و مطالعه تنها راه نجات از جهالته به امید روزی که این دوتا نهادینه بشه

اقا چرا حرف تو دهن ما میزارین؟! به جز یک نفر که از پیروزی فروشنده به نظر ناراحت بود،بقیه همه گفتیم خیلی خوشالیم،ولی خب چون ادمای منصف و معتدلی هستیم،چشممونم رو حقیقت نبستیم که بالاخره یه جا جایزه ای رو بردیم که شاید حقمون نبود در شرایط دیگه. انصافا اینطوری بردن حالشم بیشتر:D

Untitled.png

احتمالا شخصیت Black Mask در فیلم Gotham City Sirens حضور خواهد داشت.

طبق تصویر منتشر شده در صفحه توییتر آقای David Ayer، ممکن است شخصیت منفی دنیایی DC یعنی Black Mask، در فیلم بعدی این کارگردان با نام Gotham City Sirens حضور داشته باشد.لازم به ذکر است که، قبل از اینکه حضور شخصیت جوکر در فیلم Suicide Squad تایید شود Ayer تصاویری از خنده های این شخصیت را منتشر کرده بود.

سلام ...
ببخشید نمیدونستم کجا بپرسم.
سایت دانلود تورنت میخوام برای دانلود فیلم . مثلا قبلا از kick a/s/s استفاده میکردم که الان عضویتشون پولی شده
چون من معمولا حجم بلوری دانلود میکنم بصرفه نیست از سایتایی مثل mul استفاده کنم

F_QT.gif

وینست و میایــهِ تارانتینو & ماریو و گلوریایــهِ فلینی. :D

سلام ...
ببخشید نمیدونستم کجا بپرسم.
سایت دانلود تورنت میخوام برای دانلود فیلم . مثلا قبلا از kick a/s/s استفاده میکردم که الان عضویتشون پولی شده
چون من معمولا حجم بلوری دانلود میکنم بصرفه نیست از سایتایی مثل mul استفاده کنم
اون سایتی که عضویت میخواد اسکمه و کیک اس اصلی نیست. کیک اس بعد از این که پلیس ریخت سروراشونو جمع و یک سری از اعضاشو دستگیر کرد کلا نابود شد، و چندین سایت تقلبی خودشونو به جای اون جا زدن (از جمله همینی که شما میگی) تا این که چندوقت پیش یک سری از اعضاش با آدرس Katcr . co برش گردوندن که البته هنوز خیلی مونده تا به اون جایگاه قبل از نابودیش برگرده.
در همین حین میتونی از extratorrent . cc استفاده کنی که خیلی به روزتره و فعالتر هم هست و خیلی از گروها، رلیس هاشونو اونجا میذارن (از جمله همون گروه UTR که چند صفحه قبل در موردش توضیح دادم)
این سایتش عضویت لازم نداره ولی بدون عضویت شاید یکم اذیت کنه (مثلا تو sort کردن نتایج سرچ محدودیت اعمال میکنه). یک اکانت معمولی بسازید توش راحتین.
پایرت بی هم هست که از بعد از نابود شدن کیک اس برگشته به جایگاه پربازدید ترین سایت تورنت (اکسترا تورنت دومه)
==================
تریلر دوم Alien Covenant:
watch?v=svnAD0TApb8
من تنها کسی ام که اصلا حس خوبی نسبت به این فیلم ندارم؟

آخرین ویرایش:
F_QT.gif

وینست و میایــهِ تارانتینو & ماریو و گلوریایــهِ فلینی. :D
تارنتینو کلاً کارش همینه (نمی‌گم بده:D) کلاً چون خیلی فیلم دیده(ویدیو کلوپ داشته فکر کنم اصاً) و به نظر من تو این زمینه هم خیلی قویه کلاً تو همه فیلم‌هاش صحنه‌های فیلم‌های دیگه رو بازسازی میکنه میچسبونه به هم تا حد خوبی.:D

• Like
Reactions: Silent Siren
برنده شدن فروشنده و مونلایت جفتشون نشان از اتحاد چپ و مارکسیست بود.

نمیدونم مردم ایران کارشون بجایی رسیده غرور گم شده ی خودشو در اسکار بردن یه فیلم بخش خصوصی پیدا میکنه.

فرهادی با اون پیامش در واقع دین خودشو به لابی چپگرای هالیوود ادا کرد. این حرکت ضد ترامپ بود و مسئله داخل امریکا و به ایران کمترین ربطی نداشت. حمایت از یه قشر خاص ایرانی که به امریکا رفت و امد دارند، و بی اعتنایی به اون نود درصدی که در ایران خواهند ماند و بجای مهاجرت و فرار و زیرابی رفتن در خاک خودشون خواهند جنگید.

این اسکار هیچ ارتباطی به ایران و ایرانی نداره و تحت حمایت اینترناسیونالیست های عرب و چندملیتی و هالیوودی صورت گرفت.

برنده شدن فروشنده و مونلایت جفتشون نشان از اتحاد چپ و مارکسیست بود.

نمیدونم مردم ایران کارشون بجایی رسیده غرور گم شده ی خودشو در اسکار بردن یه فیلم بخش خصوصی پیدا میکنه.

فرهادی با اون پیامش در واقع دین خودشو به لابی چپگرای هالیوود ادا کرد. این حرکت ضد ترامپ بود و مسئله داخل امریکا و به ایران کمترین ربطی نداشت. حمایت از یه قشر خاص ایرانی که به امریکا رفت و امد دارند، و بی اعتنایی به اون نود درصدی که در ایران خواهند ماند و بجای مهاجرت و فرار و زیرابی رفتن در خاک خودشون خواهند جنگید.

این اسکار هیچ ارتباطی به ایران و ایرانی نداره و تحت حمایت اینترناسیونالیست های عرب و چندملیتی و هالیوودی صورت گرفت.
تکبیر

من بین اون فیلمها فقط فروشنده و تونی اردمن رو دیده بودم که بنظرم کاره قوی بود اما واقعا داستان و روند فیلم خیلی خیلی خاصه و خیلی درکش برای من سخت بود مطمئنا برای آمریکاییها هم نه به سختی ما اما سختتر از اروپاییها بوده.بنظر خودم فروشنده کاره خوبی بود اما مثل جدایی تاثیر گذار نبود هر چند باید هر 5 فیلم رو دید و شاید بهترین امسال همین فروشنده بوده.
بنظر خودم بهترین فیلم امسال Manchester by the sea بود واقعا عالی بود فیلم.حس بهت و بغض فیلم رو آدم سخت میتونه تکرار کنه وخوشحالم حداقل کیسی افلاک به حقش رسید چون بیشتر تاثیرگذاری فیلم هم برگرفته از بازی فوق العادش بود.
ولی کلا امسال اجرا خیلی ضعیفتر بود

• Like
Reactions: Deliverer
تکبیر
باشه شما فکر کنید این پیام همینطوری اتفاقی به ذهن فرهادی رسید و قبلش یک درصد اینو با مسئولین اکادمی هماهنگ نکرده بود!

حتی او نمایش مسخره موقع معرفی کردن best picture همش برنامه ریزی شده و هماهنگ شده بود. وقتی دیدن مونلایت واقعا در حد اسکار نیست و اینطوری آبروی خودشون در خطره با اون اشتباه سوری خواستن در لفافه بگن انتخاب اصلی ما لالالنده ولی خب مجبوریم که یکی دیگه رو معرفی کنیم. میفهمید؟ مجبوریم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or