Javidmojallal
کاربر سایت
به نظرم منم اکثرا، انتخابهای اسکار از بقیه جشنواره ها،بهتره چون تعداد کسانی که رای میدن زیاده و سلیقه شخصی یکی دو نفر اعمال نمیشه. و اینکه توی اکثر کاتاگوری ها(شاید غیر از بهترین فیلم) به نظر من بالای 90درصد، انتخابها عادلانه هست.کاری به بهترین انتخاب ندارم اما اگه دقت کنید اکثر انتخاب ها خوب بود من که همون انتخاب کیسی افلک برام بس بود یعنی نابود شدم بعد فیلم.
متاسفانه تو این دو سه سال یکم انتخابها مثل سابق، بهترین نیست. خصوصا تو کاندیداهایی که خیلی نزدیک هستن به هم.
مثلا به بازی کیسی افلک اشاره کردی. شکی توش نیست که یکی از بهترین ها بود و من خودم خیلی از بازیش خوشم اومد ولی به نظر من ویگو مورینتس یه پله سرتر بود امسال(هم بازیش باورپذیرتر بود و هم سخت تر بود نقشش چون نقش یه آدم عادی رو بازی میکرد و ولی کیسی افلک نقش یه آدم دپرس که ناهنجاریهای ذهنی داره رو میرفت) ولی خوب بازم تو این انتخاب حرفی نیست چون هر دو تا بهتر از رقیبای دیگه بودن.
انتخابهایی که منو متعجب کرد بازیگر نقش اول زن، فیلم غیر انگلیسی، تدوین صدا و فیلم سال بود. یعنی به جرات میگم تو تاریخ اسکار یه همچین اتفاقایی نیوفتاده تا امروز.
انتخابهای پارسال(کاندیدا ها) تو قسمت بهترین فیلم واقعا حرف نداشت. همه فیلمهایی که انتخاب شده بودن، در سطح خوب و به بالا بودن ولی امسال دقیقا قضیه برعکس بود.
به جای فیلمهای Fences, Hidden Figure, Moonlight و Hell or High Water میتونست فیلمهای Passengers, Allied, Captain Fantastic و The Lobster باشن که جز نامزدهای تو قسمتهای دیگه بودن(طراحی لباس و صحنه و ...)