barneysawyer
کاربر سایت
پیرو بحث نسبتا خوبی که راه افتاده . به نظر من این که مارول کارهاش تکراری شده درسته . ویلین هاش هم همشون کم و بیش یک دلیل برای بد بودن هم دارن قبول دارم و بهتره که کمی تغییرش بده . ولی خب فعلا هنوز قدیمی نشده . مارول با برنامه شروع کرده و به یک استانداردی رسیده . به یک منطقه امن که هم طرفدارا رو راضی نگه میداره هم کسانی که هیچ کدوم از کمیک هارو نخوندن . (البته خب این امر که افرادی که از کمیک بوک متنفرن و اون رو بچه گونه می دونن رو تو یونیورس سینمایی اش نتونسته زیاد راضی کنه کاری که نولان تونست بکنه ) . الان هم ترجیح میده از اون منطقه امن خارج نشه . دی سی ولی نه . دی سی از قدیم هم فازش با خودش معلوم نبوده . 3 بار بتمن عوض کرد . 3 تا سوپرمن عوض کرده برای همین به نظر نمیاد امیدی بهش باشه . سریال هاش هم دست کمی ندارن . استاندارد جواب پس داده دی سی بتمن های نولان بودن که تموم شدن و رفتن
ولی مارول هم باید کم کم یک فکری به حال ویلین هاش بکنه . خیلی از کاراکتر ها (مثل کراسبونز -ماندارین که معلوم نشد اصلی اش چی شد-رد اسکال ) الکی هدر شن همین طور کاراکتر مدس میکلسن تو دکتر استرنج که شاید تنها ویلینی باشه که من اسمشم یادم نیست از بس پیش پا افتاده و کم مایه بود
ولی مارول هم باید کم کم یک فکری به حال ویلین هاش بکنه . خیلی از کاراکتر ها (مثل کراسبونز -ماندارین که معلوم نشد اصلی اش چی شد-رد اسکال ) الکی هدر شن همین طور کاراکتر مدس میکلسن تو دکتر استرنج که شاید تنها ویلینی باشه که من اسمشم یادم نیست از بس پیش پا افتاده و کم مایه بود