Movie Center

پیرو بحث نسبتا خوبی که راه افتاده . به نظر من این که مارول کارهاش تکراری شده درسته . ویلین هاش هم همشون کم و بیش یک دلیل برای بد بودن هم دارن قبول دارم و بهتره که کمی تغییرش بده . ولی خب فعلا هنوز قدیمی نشده . مارول با برنامه شروع کرده و به یک استانداردی رسیده . به یک منطقه امن که هم طرفدارا رو راضی نگه میداره هم کسانی که هیچ کدوم از کمیک هارو نخوندن . (البته خب این امر که افرادی که از کمیک بوک متنفرن و اون رو بچه گونه می دونن رو تو یونیورس سینمایی اش نتونسته زیاد راضی کنه کاری که نولان تونست بکنه ) . الان هم ترجیح میده از اون منطقه امن خارج نشه . دی سی ولی نه . دی سی از قدیم هم فازش با خودش معلوم نبوده . 3 بار بتمن عوض کرد . 3 تا سوپرمن عوض کرده برای همین به نظر نمیاد امیدی بهش باشه . سریال هاش هم دست کمی ندارن . استاندارد جواب پس داده دی سی بتمن های نولان بودن که تموم شدن و رفتن

ولی مارول هم باید کم کم یک فکری به حال ویلین هاش بکنه . خیلی از کاراکتر ها (مثل کراسبونز -ماندارین که معلوم نشد اصلی اش چی شد-رد اسکال ) الکی هدر شن همین طور کاراکتر مدس میکلسن تو دکتر استرنج که شاید تنها ویلینی باشه که من اسمشم یادم نیست از بس پیش پا افتاده و کم مایه بود

دوستان چرا نمیخواهید درک کنید .اصلا فیلنامه و داستان دیگه مهم نیست. با این افکت ها و امکانات بالای سینماها فقط جلوه های ویژه و صداگزاری و اینا مهمه .
شما اشغال ترین فیلم اکشن مارولی هم تو این سینما ها ببینید خوشتون میاد
پشت تلویزیون 40 اینچتون یا لبتاب 20 اینچتون نشستید . فیلم را 1080 پی دونلود میکنید . خب طبیعی هست که انتظارات شما را براورده نمیکنه

دوستان چرا نمیخواهید درک کنید .اصلا فیلنامه و داستان دیگه مهم نیست. با این افکت ها و امکانات بالای سینماها فقط جلوه های ویژه و صداگزاری و اینا مهمه .
پشت تلویزیون 40 اینچتون یا لبتاب 20 اینچتون نشستید . فیلم را 1080 پی دونلود میکنید . خب طبیعی هست که انتظارات شما را براورده نمیکنه
خاره استدلال:))
رفیق واسه شماشاید صداگذاری مهم باشه ولی من با کیفیت پرده ای هم پشت 15 اینچ لپتاپ میتونم از یه فیلم خوش ساخت با فیلمنامه و داستان خوب لذت ببرم!

صد البته تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی موجود در هستی در این مورد جلوی استاد زک اسنایدر لنگ می ندازن

• Like
Reactions: TwistedFate
با این وضع ، فاکس که خیلی بهتر از مارول و دی سی ـه از نظر من
اون از Xmen ها که من بیشترشونو دوست دارم ، اینم از ددپول و لوگان !
حالا در درجه بعدی من فیلم های DC رو ترجیح میدم ، مارول اصلا واسه من راضی کننده نیست و نکته دیگه این که واقعا رو مخم ـه کوبیدن زک اسنایدر ـه . برید Watchmen ببینید ، یکم دیدتون وا شه D :

• Like
Reactions: arash1996
الان یعنی کل پایان winter soldier-gotg-civilwar-doctor strange -avengers رو دوستان از همون 10 دقیقه ی اول فیلم فهمیده بودن دیگه؟8-| مارول به حدی عالی کار کرده تو سینما که واسه منی اصلا تو کمیک سمت مارول نمیرفتم باعث شد برم اکثر کمیکای معروفشو بخونم. در عوض dc و وارنزکاملا متوسط و معمولی از bvs شروع کردن و رسیدن به یه افتضاجی مثل ss و هنوزم دارن به نابود کردن کاراکتراشون ادامه میدن. عوض اینکه بیاد از رو کمیک خودشون الهام بگیرن فیلم به فیلم دارن صحنه کمدی اضافه میکنن8-|اون از ss که کلا نسبت به تریلر اولش یه فیلم دیگه بود اینم از justice league که سر هر شات فیلم یه جک پروندن. واقعا هم خسته نباشن

الان یعنی کل پایان winter soldier-gotg-civilwar-doctor strange -avengers رو دوستان از همون 10 دقیقه ی اول فیلم فهمیده بودن دیگه؟8-| مارول به حدی عالی کار کرده تو سینما که واسه منی اصلا تو کمیک سمت مارول نمیرفتم باعث شد برم اکثر کمیکای معروفشو بخونم. در عوض dc و وارنزکاملا متوسط و معمولی از bvs شروع کردن و رسیدن به یه افتضاجی مثل ss و هنوزم دارن به نابود کردن کاراکتراشون ادامه میدن. عوض اینکه بیاد از رو کمیک خودشون الهام بگیرن فیلم به فیلم دارن صحنه کمدی اضافه میکنن8-|اون از ss که کلا نسبت به تریلر اولش یه فیلم دیگه بود اینم از justice league که سر هر شات فیلم یه جک پروندن. واقعا هم خسته نباشن
در داغون بودن فیلم های دی سی که شکی نیست. ولی انصافا شما یک بار کارهای اخیر مارول رو مرور کنید فرمول این نبوده ؟
یک آدم مشکل که کاملا می خوره ضد قهرمان باشه تا قهرمان (تونی استارک تاجر اسلحه- اسکات لنگ سارق - دکتر استرنج جراح خودشیفته که فقط به فکر خودنماییه تا جون افراد ) طی یک حادثه با یک پیر برنا و خردمند آشنا میشه که با تلاش اون رو از یک آدم بی مسولیت تبدیل به یک قهرمان دل سوز می کنه . در اکثر مواقع هم یک سایدکیک ترجیحا غیر آمریکایی هست که اوایل داستان صرفا حکم هویج رو داره و نداشتن قدرت هم اندازه قهرمان باعث ایجاد یک سری موقعیت های طنز میشه (مایکل پنا تو انت من - دان چیدل/ترنس هوارد تو قسمت اول و دوم آیرون من ) ویلین هم اکثرا یک آدم حقیره که دیده پیر برنای داستان یک تازه وارد رو به اون ترجیح داده عقده ای شده و کینه به دل گرفته (لوکی- یلو جکت- تا حدی مدس میکلسن)
ولی باز می گم این نشونه ای بر بد بودنش نیست . همین که مثل رقیبش اعصاب خرد نکنه خودش حرکت بزرگیه

در داغون بودن فیلم های دی سی که شکی نیست. ولی انصافا شما یک بار کارهای اخیر مارول رو مرور کنید فرمول این نبوده ؟
یک آدم مشکل که کاملا می خوره ضد قهرمان باشه تا قهرمان (تونی استارک تاجر اسلحه- اسکات لنگ سارق - دکتر استرنج جراح خودشیفته که فقط به فکر خودنماییه تا جون افراد ) طی یک حادثه با یک پیر برنا و خردمند آشنا میشه که با تلاش اون رو از یک آدم بی مسولیت تبدیل به یک قهرمان دل سوز می کنه . در اکثر مواقع هم یک سایدکیک ترجیحا غیر آمریکایی هست که اوایل داستان صرفا حکم هویج رو داره و نداشتن قدرت هم اندازه قهرمان باعث ایجاد یک سری موقعیت های طنز میشه (مایکل پنا تو انت من - دان چیدل/ترنس هوارد تو قسمت اول و دوم آیرون من ) ویلین هم اکثرا یک آدم حقیره که دیده پیر برنای داستان یک تازه وارد رو به اون ترجیح داده عقده ای شده و کینه به دل گرفته (لوکی- یلو جکت- تا حدی مدس میکلسن)
ولی باز می گم این نشونه ای بر بد بودنش نیست . همین که مثل رقیبش اعصاب خرد نکنه خودش حرکت بزرگیه

شما مثل اينكه يا كميك كلا مشكل داري...
اصل كميك همينه ..

شما خواستید از فیلم های این چنینی با نظرتون حمایت کنید ؟ بدتر و رسمی تر فحش رو کشیدید به این فیلم ها و طرفدارانشون . یعنی ذره ای شعور و سلیقه تو افرادی نیست که این فیلم هارو می شینن می بینن ؟
احیانا سری بتمن نولان-دو تا اسپایدرمن های اول سام ریمی -سریال های نت فلیکسی مارول بوق بودن ؟ داستان و فیلمنامه نداشتن . ببنید این که ما تو یک فیلم اکشن تخیلی دنبال فیلم نامه و کاراکتر پردازی باشیم و وقتی چیزی نبینیم ناراحت بشیم دلیل نمیشه که جلوه های ویژه انتظارمون رو برآورده نکرده . صرف سکانس های جذاب یک فیلم رو جذاب نمی کنه

شما مثل اينكه يا كميك كلا مشكل داري...
اصل كميك همينه ..
اصل کمیک همینه که کمیک این همه موضوعات مختلف داره . این که یکم تغییر بدنش که همه یک طوری نباشن فکر نمی کنم کار سختی باشه . هر کاراکتر بی شمار کمیک داره و بی شمار نویسنده و بی شمار اریجین و بی شمار موضوع . می تونن عوضش کنن . بعد من نگفتم مشکلی دارم . گفتم همچینم ناب و متفاوت نیستن فیلم هاشون . ولی نگفتم بدن و اه اه . بازم میگم که مبادا اشتباه برداشت شه . استاندارد مارول شده ولی همین هم هنر بوده که تونستن به یک استانداردی برسن که راضی نگه داره همه رو . خیلی ها به اونم نرسیدن

View attachment 71856

طبق اطلاعات منتشر شده از منابع مختلف، David Thewlis قرار است نقش منفی Ares را در فیلم Wonder Woman بازی کند.

منبع
عجب عکسی گذاشتی ازش... آفرین :دی

شما در مورد ریشه شخصیت ها صحبت می کنی من فقط فیلم ها رو دیدم نظری ندارم اما فکر نمیکنم اینا خیلی هم مهم باشه...
اگه قرار به گیر دادن به فیلم های ابرقهرمانی باشه تا صبح میشه بهشون گیر داد و باعث اعصاب خوردیه...
من واقعا کسایی رو که فیلم های فعلی DC رو به مارول ترجیح می دن متوجه نمیشم! اصلا بحث تعصب نیست، شخصا اهمیت نمی دم فیلم واسه چه شرکتی هست، اما مگه میشه بعد تماشای جوخه انتحار همه چیز رو فحش نبست؟ یا حتی همون BVS و اون بدمن مسخره و داغونش که به احمقانه ترین شکل ممکن میخواست ادای جوکر هیث لجر رو در بیاره و فقط تن اون خدابیامرز رو تو خاک لرزوند؟
فیلم های DC برای من تا اینجا اعصاب خوردتر بودن! من اصلا با اونجرزها حال نکردم، همینطور تا حدودی جنگ داخلی اما باز به نظرم فیلم های دیگه مارول نسبت به DC بهتر بودن... حداقل وقتی بهشون فکر میکنم احساس بهتری دارم، مثلا سری آیرون من که بنظرم خیلی خوب بودن...

• Like
Reactions: Jill-Valentine
یک آدم مشکل که کاملا می خوره ضد قهرمان باشه تا قهرمان (تونی استارک تاجر اسلحه- اسکات لنگ سارق - دکتر استرنج جراح خودشیفته که فقط به فکر خودنماییه تا جون افراد ) طی یک حادثه با یک پیر برنا و خردمند آشنا میشه که با تلاش اون رو از یک آدم بی مسولیت تبدیل به یک قهرمان دل سوز می کنه
. در اکثر مواقع هم یک سایدکیک ترجیحا غیر آمریکایی هست که اوایل داستان صرفا حکم هویج رو داره و نداشتن قدرت هم اندازه قهرمان باعث ایجاد یک سری موقعیت های طنز میشه (مایکل پنا تو انت من - دان چیدل/ترنس هوارد تو قسمت اول و دوم آیرون من ) ویلین هم اکثرا یک آدم حقیره که دیده پیر برنای داستان یک تازه وارد رو به اون ترجیح داده عقده ای شده و کینه به دل گرفته (لوکی- یلو جکت- تا حدی مدس میکلسن)
اینی که میگین واسه اوریجین استوری ها درسته. و فقط هم مختص مارول نیست. یعنی چه dc و چه مارول تو کمیک هاشون همه روایت اوریجین استوری ها شبیه هم هستن که واقعا تو این مورد نمیشه کاری کرد. وقتی منبع همین باشه اونم واسه معرفی یه کاراکتر که خب نمیشه زیاد تغییر داد. ولی خب الان Avengers-winter soldiers-guardians of galaxy-iron man 3-avengers 2-civil war-thor2-spiderman-avengers infinty wars part1-2 و دیگه مثلا gotg2- -ant man 2 اینا همه قراره بیان که اوریجین استوری نیستن. و از بین اونایی هم که اومدن هم تکلیفشون معلومه. این چیزی هم که گفتید که خب فکر کنم با doctor strange تموم شد. spiderman که اوریجین استوری نیست . بقیه هم که ادامه مستقیما و هر کدوم از یه آرک کمیک برداشته شدن .فکر نکنم دیگه معرفی کاراکتر و اوریجین استوری در کار باشه چون همه معرفی و تایید شدن واسه infinty war

• Like
Reactions: barneysawyer
حالا که بحث کامیک بوک ها شد . در مراسم toyfair که برای معرفی اکشن فیگور هاست . کمپانی متل که مسوولیت تولید فیگور های نه چندان با کیفیت از کمپانی دی سی رو داره از دیزاین کاراکتر ares تو فیلم واندروومن پرده برداشت . این اولین تصاویر رسمی از طراحی این کاراکتر برای فیلمه
Toy-Fair-2017-Mattel-DC-028.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or