Movie Center

View attachment 71955
کیانو ریورز می گوید ممکن است فرانچایز ماتریکس دوباره احیا شود.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

کیانو ریورز و لورنس فیشبورن در قسمت جدید فیلم جان ویک به نام John Wick: Chapter Two با هم همبازی هستند و 13 سال پیش در چنین روزی هر دو در سری فیلم های ماتریکس در نقش های Neo و Morpheus بازی می کردند.

کیانو ریورز در جدیدترین مصاحبه خود با Yahoo! Movies، وقتی از او در مورد قسمت چهارم فیلم ماتریکس سوال پرسیده شده بود گفت:

«اگر ماتریکس 4 ساخته شود و واچوفسکی ها کارگردان و نویسنده این فیلم باشند من هم دوست دارم تو این فیلم باشم.»

او اضافه کرد:

«با اینکه این مسئله عجیب است اما مردم می میرند ولی داستان ها نمی میرند.»

لینک منبع

به نظر خودم برنگردن سر ماتریکس بهتره، هرچند پایان چندان قدرتمند و تاثیرگذاری نداشت که بگیم با ادامه دادنش اثر اون پایان خفن کم رنگ میشه ولی بیشتر به خاطر تواناییشون نگرانم، هرچند V For Vendetta رو دوست دارم و کلود اتلس هم به نظرم به شدت آندرریتده و اون هم خیلی خوبه ولی بقیه‌ی کاراشون از ماتریکس به بعد واقعا چیز دندون گیری نبودن. البته سریال Sense8 رو ندیدم، در مورد اون نظری ندارم.

پ.ن: لری که خیلی وقت پیش تغییر جنسیت داده بود و شده بود لانا، اندی کی تغییر جنسیت داد؟ :D
الان در حین نوشتن این پست پیج ویکیشون رو چک کردم و با خبر شدم :D
دیگه رسما باید بهشون گفت خواهران واچوفسکی :))

آخرین ویرایش:
پ.ن: لری که خیلی وقت پیش تغییر جنسیت داده بود و شده بود لانا، اندی کی تغییر جنسیت داد؟ :D
اتفاق دوم پارسال بود که رسمن از اون موقع بهشون گفتن خواهران واچوفسکی :))

گفتی کلاود اطلس... به نظرم توی تاپ تن بهترین فیلمای این دهه اخیره... اصلا به طور غیر قابل باوری مجذوبش شدم. واقعا از تک و توک فیلمایی بود که ۳ بار پشت سر هم دیدمش و هر بار بیشتر لذت بردم

آخرین ویرایش:
یه چیزی :دی از Alien: Covenant اومده که نمیدونم تریلر حساب میشه یا نه، اما بیشتر همون مووی کلیپ هست، بازسازی سکانس سر میز غذای Alien هست با کست جدید. حس خوبی داره به خاطر نوستالژیک، که هدفشون هم همونه خب :دی اما در کل کست فیلم خوب به نظر میاد.
watch?v=XZ0Rx4aqWr0

ملت از کاپیتان بودن جیمز فرانکو ناراضین؟! من که همیشه از جیمز فرانکو خوشم میاد، چه از اسپایدرمن بگیر و شاهکارش 127 ساعت هم نیازی به گفتن نداره. فقط مردم مثل اینکه با کمدی هاش مشکل دارن، در حالی که جیمز فقط کاری که دوست داره رو انجام میده، و کاری به بقیه نداره! و عوضش توی نقش های مهم هم سنگ تموم میزاره.

پ.ن از اونجایی که جیمز فرانکو هست: we want alien Jonah hill :)) :دی

به نظر خودم برنگردن سر ماتریکس بهتره، هرچند پایان چندان قدرتمند و تاثیرگذاری نداشت که بگیم با ادامه دادنش اثر اون پایان خفن کم رنگ میشه ولی بیشتر به خاطر تواناییشون نگرانم، هرچند V For Vendetta رو دوست دارم و کلود اتلس هم به نظرم به شدت آندرریتده و اون هم خیلی خوبه ولی بقیه‌ی کاراشون از ماتریکس به بعد واقعا چیز دندون گیری نبودن. البته سریال Sense8 رو ندیدم، در مورد اون نظری ندارم.

از اطلس ابر آندرریت تر در تاریخ داریم ؟؟؟:-s:-w:|
همه چیز اطلس ابر فوق العاده عالی بود از موسیقی تا تدوین و بازی ها ولی بخاطر سنگین بودنش چنان آندرریت شده که جزو اثار متوسط رو به بد سینما محسوب میشه:-wx-(
در مورد خوهران:Dواچوفسکی و ماتریکس هم اگر از به فنا دادن سه چهارم نقش های اصلی بگذریم به طور کلی بعید به نظر میرسه اما اگر هم اتفاق بیفته فکر نکنم بدتر از انقلاب ها از آب دربیاد

• Like
Reactions: Torch Bearer
rogue-one--a-star-wars-story-print-blu-ray-beauty-shot---worldwide-6-75-1487789022716_610w.jpg
تاریخ عرضه بلوری Rogue One: A Star Wars مشخص شد. طبق اطلاعات منتشر شده، نسخه بلوری این فیلم قرار است 4 آپریل عرضه شود و نسخه دیجیتالی آن 24 مارس منتشر خواهد شد.

منبع
----------------------------------------------------------------------------
طبق شایعات منتشر شده، جو کارنهان قرار است به همراه رایان رینولد وظیفه کارگردانی و فیلمنامه نویسی عنوان X-Force را بر عهده بگیرد.

منبع

View attachment 71961
تاریخ عرضه بلوری Rogue One: A Star Wars مشخص شد. طبق اطلاعات منتشر شده، نسخه بلوری این فیلم قرار است 4 آپریل عرضه شود و نسخه دیجیتالی آن 24 مارس منتشر خواهد شد.

منبع
----------------------------------------------------------------------------
طبق شایعات منتشر شده، جو کارنهان قرار است به همراه رایان رینولد وظیفه کارگردانی و فیلمنامه نویسی عنوان X-Force را بر عهده بگیرد.

منبع

و البته کارگردان فیلم خاکستری آقای جو کارناهان هم کارگردانی این فیلم رو به عهده گرفته که فیلمهای لیست سیاه و The A Team رو هم کارگردانی کرده بود.
فیلم دیگه ای رو هم در دست تولید داره قسمت سوم پسران بد است.

من که شخصا فیلم های مارول رو خیلی دوست دارم و به نظرم علی رغم همه انتقادهایی که ممکنه وجود داشته باشه فیلم های خوبی هستن و رسالتشون رو درست انجام میدن. دلیل هم دارم. من خودم شخصا خیلی از دنیای کامیک دورم. در حدی که اصلا یدونه هم نخوندم. و صرفا این شخصیت هارو با فیلم ها میشناسم. و دقیقا به همین علت معتقدم مارول خیلی خوب کارش رو کرده چون فیلم ها به خوبی شخصیت هارو معرفی میکنن و مهم تر از همه ارتباط این ها با هم رو به تصویر میکشن. در نتیجه من الان کامل میدونم چی به چی هست. اما در مورد DC هیچ وقت این اتفاق نیفتاده. مثلا من همه فیلم های DC رو هم دیدم اما هنوز سر در نیاوردم سوپرمن چجوری به بتمن ربط پیدا کرده، چرا با هم دشمن بودن، چرا دوست شدن و ... برای من روایت داستان شخصیت ها بینهایت خر تو خر بوده و تصورم اینه که صرفا کسایی از فیلم سر در میارن که از قبل پیش زمینه خوبی نسبت به شخصیت ها دارن و چون این سوالات براشون حل شده هست طبیعتا متوجه مشکل هم نمیشن و شاید ایراد ندونن. اما برای من و امثال من گنگ بودن شخصیت های DC و روابطشون با هم به شدت محسوسه.

اگه DC هم عین مارول برای فیلم های یه خط روایی کلی تعریف میکرد و قدم به قدم میرفت جلو وضعیت به مراتب مناسب تری داشت. من کاملا یادمه قبل ساخت Avengers چقدر میگفتن که پروژه بزرگی هست و باید قبلش چقدر فیلم بسازن تا به ساخت این برسن. سینا خیلی در موردشون پست میزاشت اون سال ها و من وقتی میخوندم با خودم میگفتم دمشون گرم چقدر برنامه ریزی خفنی دارن. DC یه همچین چیزی رو کم داره.

View attachment 71980
توییت تازه Neil Druckmann در مورد سوال یکی از طرفداران که از او پرسیده بود آیا فیلمنامه Uncharted دارای صحنه های با درجه سنی R است.
همینجوری قابل حدس بود فاجعه میشه، با این توییت که دیگه!!!:-"

در یک بیانیه‌ی رسمی از وارنر، مت ریوز به عنوان کارگردان فیلم بتمن تایید شده.

16832402_673081296195241_2932038859545672864_n.jpg

یک خبر دیگه هم که بعد از این اعلام شد این که یک فیلم درباره Nightwing با کارگردانی کریس مک کی (کارگردان لگو بتمن) هم قراره ساخته بشه.
Source
Source 2

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or