Movie Center

برعکس من فکر میکنم خیلی حرکت هوشمندانه ای هست! فرهادی یجورایی در جواب منع ورود ایرانی ها امده دو تا از موفق ترین شهروندان ایرانی که به آمریکا مهاجرت کردن رو انتخاب کرده و اینجوری سعی داشته بگه ایرانی هایی که امدن اینجا تروریست نیستن بلکه برعکس بسیار هم شخصیت های برجسته و فاخری هستن! و به نظرم واکنش که مد نظرش هست رو هم میگیره! یعنی این سوال رو ایجاد میکنه که آیا ایرانی ها (مهاجرها) تروریستن یا دانشمند و آدم حسابی؟ به نظر من که مثل یک شطرنج باز قهار یه حرکت به شدت حرفه ای بجا انجام داد.
در هوشمندانه بودنش که شکی نیست! :دی اسکار یکی از پربیننده ترین برنامه های سالانه هست و توی خود آمریکا ده ها میلیون نفر میبینن و بقیه جاها هم میلیون ها نفر مراسم رو دنبال میکنن. من از سیـاسی کردن این جور مراسم خوشم نمیاد، ولی خب اینا به صورت خودجوش تا حدی سیـاسی هستن و خود بازیگرها و کارگردان ها هم خیلی وقت ها میان صحبت هایی میکنن و الآن هم خیلی خوبه که میلیون ها نفر ایران رو با همچین افرادی بشناسن.
ولی کلاً انقدر شایعه و صحبت های الکی از بروبچ ناسا ساخته شده که سریع ذهنم رفت سمت اون مسائل! :دی از اینکه نصف افراد ناسا ایرانی هستن و اصلاً اگه ایرانی ها نباشن، ناسا منهدم میشه. تا همین فیروز نادری که از طرفش یه صحبت هایی ساختن که به ترامپ گفته از رژیم کودک کش سعودی حمایت نکن و ...! که بعدش هم تکذیب شد. به خاطر این چیزا هر وقت اسم ایرانی های ناسا مطرح میشه، یاد شایعات این مدلی می افتم. :دی

این قضیه دعوت از علما برای حضور در مراسم من یاد مَثل موش میاندازه.
همون موقع هم اگر الطاف شمقدری و لوبیاگری نبود همون یه مجسمه هم نمیدادن بهش.
دیگه حالا یه تصمیمی گرفته و مونده توش که عجب احساساتی برخورد کرده کاش جو نمی گرفتش. به این طریق میخواد دلی بدست بیاره. خوشبختانه سینمای وطنی دنبال نمی کنم ولی اگر راه داشت همون اثر فاخر کل دوران تاریخ بشریت یعنی سه گانه اخراجی ها به اسکار میرفت تا تجاوز خاموش. اینطور چهره عام و عقب مانده واقعی منتشر میشد.
پولانسکی متهم به تجاوز اینقدر حاشیه نداره تا این آقا. این جنگولک بازی ها مال همین منطقه خودمون هست باید زورکی هضمش کنیم.

• Like
Reactions: Delux1
این Manchester by the sea چقدر خوب بود، و برخلاف تصورم تمام فیلم هم به شدت سنگین و افسرده کننده نبود و چندین بار منو از ته دل خندوند. فقط دو تا مورد:
اول این که تقریبا تو کل فیلم موزیک متن یا وجود نداشت یا وجودش به شدت مینیمال و تو بک گراند بود، اما تو همون سکانس فلش بک کلیدی مربوط به سوختن خونه موزیک متن چنان شدت گرفت که واقعا منو از فضای فیلم بیرون آورد، و بیشتر از این که درگیر اون بقایای سوخته‌ی خونه بشم و بعدش با اعتراف هولناک خود لی تو بازداشت گاه شوکه بشم ذهنم درگیر موزیک بود و اینکه چرا اینقدر داره تو ذوق میزنه. مورد دوم این که اون کلکسیون تفنگی که اواخر فیلم به صورت دوس اکس ماکینا وار وارد داستان شد و مشکلات مالی اینا برای خرید موتور رو حل کرد رو هم دوست نداشتم. البته از اونجایی که فیلم تو مقدمه چینی خیلی از مواردش به صورت ظریف خیلی خوب عمل کرده بود (مثلا نشون دادن دستگاه بخور تو اتاق رندی موقع مریض بودنش بدون هیچ دیالوگی درباره‌ش و بعدا تو اعترافات لی اشاره شدن به سینوس های خشک رندی. واقعا این موردشو دوست داشتم) فکر میکنم شاید قبل‌تر در طول داستان و یک از فلش بک های دوران زنده بودن جو یک اشاره ای به این شده باشه که چقدر به تفنگ یا شکار علاقه داشته و من متوجهش نشده باشم. بقیه کسایی که دیدن کسی متوجه همچین قضیه‌ای نشده در طول فیلم؟ :D
فیلمش خوب بود ولی نه تا این حد :دی به نظرم اگه اسکار بگیره تهه نامردیه :دی البته من خوشم اومد ولی کمی ریتم آرومی داشت ....

این Manchester by the sea چقدر خوب بود، و برخلاف تصورم تمام فیلم هم به شدت سنگین و افسرده کننده نبود و چندین بار منو از ته دل خندوند. فقط دو تا مورد:
اول این که تقریبا تو کل فیلم موزیک متن یا وجود نداشت یا وجودش به شدت مینیمال و تو بک گراند بود، اما تو همون سکانس فلش بک کلیدی مربوط به سوختن خونه موزیک متن چنان شدت گرفت که واقعا منو از فضای فیلم بیرون آورد، و بیشتر از این که درگیر اون بقایای سوخته‌ی خونه بشم و بعدش با اعتراف هولناک خود لی تو بازداشت گاه شوکه بشم ذهنم درگیر موزیک بود و اینکه چرا اینقدر داره تو ذوق میزنه. مورد دوم این که اون کلکسیون تفنگی که اواخر فیلم به صورت دوس اکس ماکینا وار وارد داستان شد و مشکلات مالی اینا برای خرید موتور رو حل کرد رو هم دوست نداشتم. البته از اونجایی که فیلم تو مقدمه چینی خیلی از مواردش به صورت ظریف خیلی خوب عمل کرده بود (مثلا نشون دادن دستگاه بخور تو اتاق رندی موقع مریض بودنش بدون هیچ دیالوگی درباره‌ش و بعدا تو اعترافات لی اشاره شدن به سینوس های خشک رندی. واقعا این موردشو دوست داشتم) فکر میکنم شاید قبل‌تر در طول داستان و یک از فلش بک های دوران زنده بودن جو یک اشاره ای به این شده باشه که چقدر به تفنگ یا شکار علاقه داشته و من متوجهش نشده باشم. بقیه کسایی که دیدن کسی متوجه همچین قضیه‌ای نشده در طول فیلم؟ :D

عجیب با این دوتا بخش موافق هستم

اون لحظات فلش بک با موسیقی نمیدونم چرا به منم همچین حسی دست داد که دارم یک چیزه اضافه ای و بی ربط میشنوم خیلی دیگه زیاد بود.
و اینکه یکهو یک پولی از تو اسمون بیاد قایق موتور رو درست کنیم هم حال نکردم ولی اینقدر فضای فیلم افسرده و هیچ کاری از دست هیچکسی بر نمیاد بود که اگر اون سکانس و اتفاق نبود فیلم خیلی تلخ تر میشد. در کل به نظرم بود و نبود این اتفاق مثل بازی دو سر باخت بود فرق نمیکرد چکار کنه کارگردان نتیجه بازم باعث رنجش مخاطب میشد تا حدی

• Like
Reactions: Torch Bearer
این قضیه دعوت از علما برای حضور در مراسم من یاد مَثل موش میاندازه.
همون موقع هم اگر الطاف شمقدری و لوبیاگری نبود همون یه مجسمه هم نمیدادن بهش.
دیگه حالا یه تصمیمی گرفته و مونده توش که عجب احساساتی برخورد کرده کاش جو نمی گرفتش. به این طریق میخواد دلی بدست بیاره. خوشبختانه سینمای وطنی دنبال نمی کنم ولی اگر راه داشت همون اثر فاخر کل دوران تاریخ بشریت یعنی سه گانه اخراجی ها به اسکار میرفت تا تجاوز خاموش. اینطور چهره عام و عقب مانده واقعی منتشر میشد.
پولانسکی متهم به تجاوز اینقدر حاشیه نداره تا این آقا. این جنگولک بازی ها مال همین منطقه خودمون هست باید زورکی هضمش کنیم.
برو یه تمیز کننده مناسب بگیر و محتویات جمجمه‌ت رو باهاش شست و شو بده تا شاید دفعه دیگه هر کی هر چی گفته با دهن باز قبولش نکنی و بیای اینجا تکرارش کنی.
وقتی نه سینمای ایران رو دنبال می‌کنی و نه میدونی تو دنیا واقعاً چه خبره، چرا باید سریع بیای نظر بدی؟
الان مثلاً با این چیزایی که گفتی فرهادی ضایع شد و رفت تا ابد زیر پتوش قایم شد مثلاً؟

در هوشمندانه بودنش که شکی نیست! :D اسکار یکی از پربیننده ترین برنامه های سالانه هست و توی خود آمریکا ده ها میلیون نفر میبینن و بقیه جاها هم میلیون ها نفر مراسم رو دنبال میکنن. من از سیـاسی کردن این جور مراسم خوشم نمیاد، ولی خب اینا به صورت خودجوش تا حدی سیـاسی هستن و خود بازیگرها و کارگردان ها هم خیلی وقت ها میان صحبت هایی میکنن و الآن هم خیلی خوبه که میلیون ها نفر ایران رو با همچین افرادی بشناسن.
ولی کلاً انقدر شایعه و صحبت های الکی از بروبچ ناسا ساخته شده که سریع ذهنم رفت سمت اون مسائل! :D از اینکه نصف افراد ناسا ایرانی هستن و اصلاً اگه ایرانی ها نباشن، ناسا منهدم میشه. تا همین فیروز نادری که از طرفش یه صحبت هایی ساختن که به ترامپ گفته از رژیم کودک کش سعودی حمایت نکن و ...! که بعدش هم تکذیب شد. به خاطر این چیزا هر وقت اسم ایرانی های ناسا مطرح میشه، یاد شایعات این مدلی می افتم. :D

متاسفانه این توهمات که میگی زیاد هست. یعنی انکه میاییم کل موفقیت های ناسا رو میبندیم به خودمن و فرض میکنیم اگه ما نبودیم غرب هنوز فکر میکرد زمین صافه. منتها حرکت جالبی زد و تونست از نبود خودش یه فرصت خوب بسازه!! ضمن اینکه افرادی که دعوت کرد هم خوب بودن, یعنی یه زن و یه مرد. و نیومد صرفا دو تا مرد موفق رو بیاره. از این زاویه هم نگاه کنیم باز کار خوبی کرد. امیدوارم ببره و این دوتا برن بالا جایزه رو بگیرن و یه جمله فلسفی هم بگن!:دی لول

خداوکیلی اگه جایزه رو به فروشنده میدادن مفتی بود نادر از سیمین از این خیلی جلوتر بود یک فیلم کسالت بار خسته کننده ای بود علیدوستی که هیچی کلا شهاب حسینی بازیش خوب بود همین واقعا ملال اور بود از وسطاش که پیرمرد رو میگیرن وسط راه پله عین جنازه میافته عین اون صحنه درباره الی که میخواستن به ابر بگن چی شده حلو دریا نیم ساعت کز کرده بوده اون فیلم قشنگی بود

اسکار فردا شبه ؟ ساعت چند شروع میشه ؟
حدودای 5 صبح دوشنبه اعلام جوایزه :D

پ.ن. در خبرها اومده که بنگاههای شرط بندی هم میگن که فروشنده میبره.:D امیدوارم ببره. من خیلی از فروشنده خوشم اومد. 2 بار تو سینما دیدمش و میتونم بگم پاییز 95 منو، فروشنده ساخت :D

اینو فکر نکنم کسی گفته باشه، فیلم جدید اسکورسیزی «مرد ایرلندی» با هنرنمایی رابرت دنیرو و آل پاچینو حق پخشش افتاده دست نتفلیکس.
گفته هم شده هزینه ساختش حدود ۱۰۰ میلیون دلار خواهد بود...

پ.ن. ترجیح میدادم فیلمش اکران سینما داشت تا بیشتر و بهتر دیده میشد...

Untitled.png
هشتاد و نهمین مراسم آکادمی اسکار هفته ی بعد مصادف با هشتم اسفند برگزار خواهد شد. با نزدیک شدن به مراسم پایگاه خبری WalletHub آمار مراسم پیش رو را منتشر کرده است که باهم در این مطلب مرورشان می کنیم.

امسال اولین سالی است که بازیگران سیاه پوست در تمام بخش های بازیگری حضور دارند. دنزل واشنگتن برای فیلم Fences، وایولا دیویس برای فیلم Fences،روث نگا برای فیلم Loving، ماهرشلاعلی برای فیلم Moonlight،نائومی هریس برای فیلم Moonlight و اکتاویا اسپنسر برای فیلم Hidden Figures

»»وایولا دیویس با سومین نامزدی خود تبدیل به اولین بازیگر زن سیاه پوستی شد که به این رقم دست یافت. او پیش از این برای فیلم های Doubt و The Help نامزد اسکار شده بود.

»» بیست و شش عنوان اسکار امسال را استودیوی Lionsgate ساخته است.

»» کوین اُکانل تدوینگر صدای فیلم Hacksaw Ridge با احتساب امسال، 21 بار است که نامزد شده ولی جایزه ای نبرده است.

»» 21 سال از آخرین نامزدی مل گیبسون می گذرد.

»» 683 داور جدید به آکادمی اسکار در سال 2016 اضافه شدند.

»» جیمی کیمل برای میزبانی مراسم 15هزار دلار دستمزد دریافت می کند.

»» هزینه ی 30 ثانیه تبلیغات در هنگام پخش مراسم اسکار معادل 2.1 میلیون دلار خواهد بود.

»» 34.4 میلیون نفر به تماشای مراسم اسکار خواهند نشست که از سال 2008 تاکنون کمترین میزان است.

»» هر مجسمه ی اسکار امسال 696 هزار دلار قیمت دارد.

»» فرش قرمز 30 هزار دلاری مراسم امسال 16 هزارو 500 متر بلندا دارد.

»» آکادمی برای برگزاری مراسم 42.8 میلیون دلار هزینه کرده است.

»» فیلم لالا لند با 14 نامزدی بیشترین میزان را در بین آثار دیگر دارد.

»» امسال 16 امین سالیست که سالن دالبی میزبان مراسم اسکار خواهد بود.

»» امسال پنجاه و دومین سالی است که شبکه ی ABC مراسم اسکار را پخش می کند.

»» 60 نفر در بیرون سالن همایش میهمانان را به سمت جایگاه هایشان راهنمایی خواهند کرد.

»» اسکار امسال در بیش از 225 کشور جهان پخش زنده خواهد داشت.

»» به طور میانگین 250 نفر در پشت صحنه ی مراسم مشغول به کار خواهند بود.

»» 735 صندلی بیرون محوطه ی سالن برای نشستن مردم عادی تعبیه شده است.

»» از اولین مراسم اسکار تاکنون 3 هزار و چهل و هشت تندیس اسکار اهدا شده است.

»» در شب مراسم 3 هزار و 300 نفر در سالن دالبی حضور خواهند داشت.

یه سوالی هم همیشه برای من هست، درباری کانسپت سیاه نمایی و اینکه مثلا فروشنده به قول این دوستمون تجاوز خاموش هست و چهره عقب مونده از ما نشون میده. و اینکه میبینم خیلی از افرادی که متعلق به نسل فعلی هستن هم باز این جور حرف هارو تکرار میکنن برام جدی تر میشه. ما الان در شرایطی هستیم که بخاطر یه سری مساول سیاسی وجه اصلا خوبی نداریم. حداقل اینکه تو رسانه ها همیشه اسم ایران همراه با تروریسم و موشک و جنگ و کلا چیزهای منفی میاد و با این تفاسیر خیلی محتمله که بسیاری از مردم واقعا تصور کنن مردم ایران یه ملت به شد جنگ طلب و ضد تمدن هستن. تو این شرایط که اصولا هر وقت اسم ایران میاد میدونم پشت بندش تروریسم و جنگه وقتی یه فیلمی از خاک این کشور میاد و کاندید یه جایزه معتبر میشه، در درجه اول به این معنی هست که برای معدود دفعات اسم ایران تو یک جمع هنری برده شده، بدوز از هر کینه و تهدید و ارعابی.

حالا چرا باید به فیلم و کارگردان هایی که بلواقع سفیران فرهنگی غیر رسمی هستن بگیم سیاه نما در صورتی که به دنیا نشون میدن ما هم فرهنگ و هنر داریم، و فارغ از شرایط حال حاضر ته تهش آدم های خوبی هستیم? تمدن رو میفهمیم. ادبیات و هنر رو میفهمیم. موسیقی حالیمونه. اصلا میخوایم زندگی کنیم! مثل بقیه مردم دنیا. الان فرهادی از کاندید شدنش تا تمام اقداماتی که در قبال قانون ترامپ کرده باعث ایجاد یه موجی از همدردی نسبت به مردم ایران شده. در صورتی که اگه به افخمی ها و فراستی ها و دلواپسان و ... باشه فقط بلدن مارو کشوری نشون بدن که میخوام شیوه مدیریت دزد پرور و دزد محورمون رو به کل دنیا صادر کنیم. با این شرایط واقعا مردم سایر کشورها چرا نباید تحت تاثیر تبلیغات رسانه ها و اقدامات خودمون از ما بترسن؟ ما چه دلیل یا اطمینان خاطری میدیم بهشون؟

منظور اینکه کلا فیلم های جشنواره ای نتنها نمیتونن سیاه نمایی بکنن بلکه حداقل با این جو رسانه ای که علیه ما هست برعکس برای مردم ایران تبلیغات مثبته. این سیاه نمایی به عناون یه کلید واژه ساخته شده تا در مقابل سینماگرانی که حکومتی نیستن و مجیز آقایون رو نمیگن الم بشه. نه اینکه واقعا چیزی به اسم سیاه نمایی داریم! هرچی هست صرفا یه نقد تازه بسیار بسیار لطیف شده (بخاطر سانسور) از شرایط حال حاضره. و تازه گویای همه چیز و عمق فاجعه نیست. منتها آقایون یک ذهن نقاد رو نمیخوان. انتظار دارن همه چشم بزارن روی همه گندهایی که در این سال ها زدن و بگن هیچی نیست. همه چیز خوبه. ما هم خیلی خفن و هوراییم. به فرض محال هم اگه بدی باشه که باز تاکید میکنیم نیست، دو حالت بیشتر نداره. یا آثار خرابی شاه بی پدر مادر هست (بعد 40 سال. یعنی رادیواکتیو هم اینقدر ماندگار مردم رو به اف نمیده) و یا چون ما تو برهه حساسی هستیم (که ایضا باز 40 ساله در این برهه حساس هستیم و فعلا هم قرار نیست بیرون بیاییم) بهتره کسی صداش در نیاد تا یه وقت آب تو آسیاب دشمن ریخته نشه.

حالا میشه توضیح داد صحبت آدم های مثلا منتقدی مثل فراستی چقدر احمقانه و خنده دار هست!! کسی که میگه باید نقد رو تحمل کرد، ولو شدیدترین نقدهایی که دیگه اصلا نقد نیست و توهین مستقیمه، مثل دیاثت، به یک سینماگر منتقد میگه سیاه نما!!! یعنی نقد اگه متوجه آقایون باشه سیاه نمایی هست و باید تو نطفه خفه بشه اما اگه به این سینماگران منتقد باشه نشانه بلوغ فرهنگی و اجتماعی و هرکسیم که بهش میگن دیوث نمیگه به به از این همه نقد و نکته سنجی، یه آدم عوضی و بیشعور و ضد فرهنگ و هنره که هیچی حالیش نیست. من دوست دارم یکی به فراستی بگه به عنوان یه نقد تو خیلی آدم پفیوزی هستی ببینم چه واکنشی نشون میده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or