Dinosaur
Loyal Member
در هوشمندانه بودنش که شکی نیست! اسکار یکی از پربیننده ترین برنامه های سالانه هست و توی خود آمریکا ده ها میلیون نفر میبینن و بقیه جاها هم میلیون ها نفر مراسم رو دنبال میکنن. من از سیـاسی کردن این جور مراسم خوشم نمیاد، ولی خب اینا به صورت خودجوش تا حدی سیـاسی هستن و خود بازیگرها و کارگردان ها هم خیلی وقت ها میان صحبت هایی میکنن و الآن هم خیلی خوبه که میلیون ها نفر ایران رو با همچین افرادی بشناسن.برعکس من فکر میکنم خیلی حرکت هوشمندانه ای هست! فرهادی یجورایی در جواب منع ورود ایرانی ها امده دو تا از موفق ترین شهروندان ایرانی که به آمریکا مهاجرت کردن رو انتخاب کرده و اینجوری سعی داشته بگه ایرانی هایی که امدن اینجا تروریست نیستن بلکه برعکس بسیار هم شخصیت های برجسته و فاخری هستن! و به نظرم واکنش که مد نظرش هست رو هم میگیره! یعنی این سوال رو ایجاد میکنه که آیا ایرانی ها (مهاجرها) تروریستن یا دانشمند و آدم حسابی؟ به نظر من که مثل یک شطرنج باز قهار یه حرکت به شدت حرفه ای بجا انجام داد.
ولی کلاً انقدر شایعه و صحبت های الکی از بروبچ ناسا ساخته شده که سریع ذهنم رفت سمت اون مسائل! از اینکه نصف افراد ناسا ایرانی هستن و اصلاً اگه ایرانی ها نباشن، ناسا منهدم میشه. تا همین فیروز نادری که از طرفش یه صحبت هایی ساختن که به ترامپ گفته از رژیم کودک کش سعودی حمایت نکن و ...! که بعدش هم تکذیب شد. به خاطر این چیزا هر وقت اسم ایرانی های ناسا مطرح میشه، یاد شایعات این مدلی می افتم.