Movie Center

یه سوالی هم همیشه برای من هست، درباری کانسپت سیاه نمایی و اینکه مثلا فروشنده به قول این دوستمون تجاوز خاموش هست و چهره عقب مونده از ما نشون میده. و اینکه میبینم خیلی از افرادی که متعلق به نسل فعلی هستن هم باز این جور حرف هارو تکرار میکنن برام جدی تر میشه. ما الان در شرایطی هستیم که بخاطر یه سری مساول سیاسی وجه اصلا خوبی نداریم. حداقل اینکه تو رسانه ها همیشه اسم ایران همراه با تروریسم و موشک و جنگ و کلا چیزهای منفی میاد و با این تفاسیر خیلی محتمله که بسیاری از مردم واقعا تصور کنن مردم ایران یه ملت به شد جنگ طلب و ضد تمدن هستن. تو این شرایط که اصولا هر وقت اسم ایران میاد میدونم پشت بندش تروریسم و جنگه وقتی یه فیلمی از خاک این کشور میاد و کاندید یه جایزه معتبر میشه، در درجه اول به این معنی هست که برای معدود دفعات اسم ایران تو یک جمع هنری برده شده، بدوز از هر کینه و تهدید و ارعابی.

حالا چرا باید به فیلم و کارگردان هایی که بلواقع سفیران فرهنگی غیر رسمی هستن بگیم سیاه نما در صورتی که به دنیا نشون میدن ما هم فرهنگ و هنر داریم، و فارغ از شرایط حال حاضر ته تهش آدم های خوبی هستیم? تمدن رو میفهمیم. ادبیات و هنر رو میفهمیم. موسیقی حالیمونه. اصلا میخوایم زندگی کنیم! مثل بقیه مردم دنیا. الان فرهادی از کاندید شدنش تا تمام اقداماتی که در قبال قانون ترامپ کرده باعث ایجاد یه موجی از همدردی نسبت به مردم ایران شده. در صورتی که اگه به افخمی ها و فراستی ها و دلواپسان و ... باشه فقط بلدن مارو کشوری نشون بدن که میخوام شیوه مدیریت دزد پرور و دزد محورمون رو به کل دنیا صادر کنیم. با این شرایط واقعا مردم سایر کشورها چرا نباید تحت تاثیر تبلیغات رسانه ها و اقدامات خودمون از ما بترسن؟ ما چه دلیل یا اطمینان خاطری میدیم بهشون؟

منظور اینکه کلا فیلم های جشنواره ای نتنها نمیتونن سیاه نمایی بکنن بلکه حداقل با این جو رسانه ای که علیه ما هست برعکس برای مردم ایران تبلیغات مثبته. این سیاه نمایی به عناون یه کلید واژه ساخته شده تا در مقابل سینماگرانی که حکومتی نیستن و مجیز آقایون رو نمیگن الم بشه. نه اینکه واقعا چیزی به اسم سیاه نمایی داریم! هرچی هست صرفا یه نقد تازه بسیار بسیار لطیف شده (بخاطر سانسور) از شرایط حال حاضره. و تازه گویای همه چیز و عمق فاجعه نیست. منتها آقایون یک ذهن نقاد رو نمیخوان. انتظار دارن همه چشم بزارن روی همه گندهایی که در این سال ها زدن و بگن هیچی نیست. همه چیز خوبه. ما هم خیلی خفن و هوراییم. به فرض محال هم اگه بدی باشه که باز تاکید میکنیم نیست، دو حالت بیشتر نداره. یا آثار خرابی شاه بی پدر مادر هست (بعد 40 سال. یعنی رادیواکتیو هم اینقدر ماندگار مردم رو به اف نمیده) و یا چون ما تو برهه حساسی هستیم (که ایضا باز 40 ساله در این برهه حساس هستیم و فعلا هم قرار نیست بیرون بیاییم) بهتره کسی صداش در نیاد تا یه وقت آب تو آسیاب دشمن ریخته نشه.

حالا میشه توضیح داد صحبت آدم های مثلا منتقدی مثل فراستی چقدر احمقانه و خنده دار هست!! کسی که میگه باید نقد رو تحمل کرد، ولو شدیدترین نقدهایی که دیگه اصلا نقد نیست و توهین مستقیمه، مثل دیاثت، به یک سینماگر منتقد میگه سیاه نما!!! یعنی نقد اگه متوجه آقایون باشه سیاه نمایی هست و باید تو نطفه خفه بشه اما اگه به این سینماگران منتقد باشه نشانه بلوغ فرهنگی و اجتماعی و هرکسیم که بهش میگن دیوث نمیگه به به از این همه نقد و نکته سنجی، یه آدم عوضی و بیشعور و ضد فرهنگ و هنره که هیچی حالیش نیست. من دوست دارم یکی به فراستی بگه به عنوان یه نقد تو خیلی آدم پفیوزی هستی ببینم چه واکنشی نشون میده.

جواب یک انـقلـابه...اینطوری جواب نمیده...وگرنه تا 50 سال دیگه هم برنامه‌ای شبیه به هفت پایداره،آدمایی شبیه اینایی که تو هفتن امثال فراستی پایدارن،باز هم کسایی که هستن که وسط برنامه بگه کسی **یه‌خور من نیست(علنا گفت این جمله رو :دی) مجری بلند شه بگه آقا بزار صورتت رو ببوسم،تا 50 سال بعد کلمه سیاه نمایی با همین وظیفه‌ای که الان بر دوششه وجود داره،و باز همون موقع هم یه نفر مث تو پیدا میشه 50 خط بنویسه و این دسته رو زیر سوال ببره...حتی نقش تو هم این وسط تکراریه ماکان :دی خودت متوجه نمیشی؟دوباره یه فیلمی از ایران کاندید میشه،اَخلاف تو و آریا دایناسور همچنان 50 سال بعد به اَخلاف فراستی و اینا تیکه میندازن و زیر سوال میبرینشون و باز هم اون زمان کسایی هستن که بگن هر چی هم بگین نمیتونین «سواد» فراستی رو کتمان کنین..

بابا ابسوردِ مطلقه...

دوستان در کل کدومیک ازینا کیفیت بالاتری میدن؟

انکودر: MkvCage

انکودر: ShAaNiG

انکودر: Ganool
JYK
حجم ریلیزهاشون بالاست نسبت به بقیه ولی کیفیت تصویر عالی ، به خصوص اینکه Color saturation رو هم یه مقدار بالا میبرن و در نهایت یه تصویر با کیفیت رو بیرون میدن . (از وقتی فردین اینو معرفی کرده من اول دنبال این گروه میرم ، ریلیز نداشته باشن ناچاراً بقیه انکودرها ! :D)

• Like
Reactions: Adidas95
1.png
توییت جدید Neil Druckmann در مورد فیلم Uncharted او صحبت های تازه Joe Carnahan را نقل قول کرده و گفته:

«ما هیچ چیزی از فیلم Uncharted نمی دانیم. ای کاش این را نمی گفت که ما داریم از او پشتیبانی می کنیم.»

دوستان در کل کدومیک ازینا کیفیت بالاتری میدن؟

انکودر: MkvCage

انکودر: ShAaNiG

انکودر: Ganool
میدونم دقیقا جواب سوالت نیست ولی UTR :D
x265، 1080p, و تو محدوده‌ی حجمی حدود 2-3-4 گیگ.
از طرف دیگه همیشه زیرنویس ها تو خود فایلشون امبد شده، , و معمولا هم مکانش با توجه به موقعیت تصویر (مکان کاراکتری که داره دیالوگ رو میگه تو تصویر، یا وجود یک عنصر مهم تو پایین کادر که با زیرنویس پوشونده میشه) روی صفحه تغییر میکنه:
mpc-hc64_nvo 2017-02-27 00-44-22-49.jpg mpc-hc64_nvo 2017-02-27 00-17-18-81.jpg mpc-hc64_nvo 2017-02-27 00-41-40-28.jpg
البته من از مدیاپلیر کلاسیک استفاده میکنم، نمیدونم کدوم ویدیوپلیرهای دیگه از این قابلیت ساپورت میکنن.
اگر فیلم Audio commentary هم داشته باشه که فایل صوتی اون هم حتما امبد میکنن تو فایل. و همینطور تمام محتویات اضافه‌ی دیسک بلوری (پشت صحنه ها، مصاحبه ها عوامل، بلوپر ها و ....) رو هم میذارن تو تورنت فیلم(یا سریال)
یک ویژگی مثبت دیگه هم این که دائما آثار قدیمی تر رو هم عرضه میکنن، مثلا یهو کل فرنچایز Alien یا جیسون بورن رو پشت سر هم ریلیس میکنن. فقط برای گرفن آثار جدید یکم شاید اذیت شی چون چند روز دیرتر از بقیه اینکودرها منتشر میکنن ورژنشونو، که البته به نظر من این صبر کردن کاملا ارزششو داره.

آخرین ویرایش:
فردا 4 صبح مجری با لهجه غلیظ امریکایی
اصگر فر هادی فروشنده بعدم انوشه میره بابا پیام اصغر میخونه تبعیض نکنید و فلان.. بعدم کیهان مطلب مینویسه و بعد چند هفته تبش میخوابه فراستی هم یک نیشی میزنه

فردا 4 صبح مجری با لهجه غلیظ امریکایی
اصگر فر هادی فروشنده بعدم انوشه میره بابا پیام اصغر میخونه تبعیض نکنید و فلان.. بعدم کیهان مطلب مینویسه و بعد چند هفته تبش میخوابه فراستی هم یک نیشی میزنه

دقیقا
---
من خودم از ترامپ بدم نمیاد ، کلا از پرزیدنتی که به فکر مردمشه خوشم میاد . اگرم فرهادی ببره بعد این انوشه اینا بیان از این حرفا بزنن به نظرم اصلا جالب نیست.
این هالیوودیا تو حبابشونن ، تو همه چیم دخالت میکنن : |

چه استرسی داره mahershala ali!:D

خوب برنده ی اول اسکار (برای بازیگر مکمل) mahershala ali شد
گریم رو هم suicide squad برد
لباس هم رسید به fantastic beast and where to find them
مستند: OJ Made In America
sound editing : arrival
sound mixing : hacksaw ridge
مکمل زن : viola davis
فروشنده برنده شد
Best Animated Short Film : Piper
Zootopia : بهترین انیمیشن