barneysawyer
کاربر سایت
دی سی کلا یک سه گانه نولان نبود مرده بود . همین الانش هم من خودم شخصا دارم مارول رو میگم . کاری هم به دی سی ندارم . اصلا من اون رو حساب نمی کنم چون در حد فیلم های بد مارول هم نیست کاراش. همون جوخه انتحار شخصا به نظر من چند پله از بتمن و رابین هم پایین تر بود . اون بدبخت شاید کمی کاراکتر هاش مضحک بودن . ولی خب هدر رفته ترین فردش بین بود نه این جا که برعکس فقط یک هارلی خوب بود بقیه هدر رفته .عجب عکسی گذاشتی ازش... آفرین
شما در مورد ریشه شخصیت ها صحبت می کنی من فقط فیلم ها رو دیدم نظری ندارم اما فکر نمیکنم اینا خیلی هم مهم باشه...
اگه قرار به گیر دادن به فیلم های ابرقهرمانی باشه تا صبح میشه بهشون گیر داد و باعث اعصاب خوردیه...
من واقعا کسایی رو که فیلم های فعلی DC رو به مارول ترجیح می دن متوجه نمیشم! اصلا بحث تعصب نیست، شخصا اهمیت نمی دم فیلم واسه چه شرکتی هست، اما مگه میشه بعد تماشای جوخه انتحار همه چیز رو فحش نبست؟ یا حتی همون BVS و اون بدمن مسخره و داغونش که به احمقانه ترین شکل ممکن میخواست ادای جوکر هیث لجر رو در بیاره و فقط تن اون خدابیامرز رو تو خاک لرزوند؟
فیلم های DC برای من تا اینجا اعصاب خوردتر بودن! من اصلا با اونجرزها حال نکردم، همینطور تا حدودی جنگ داخلی اما باز به نظرم فیلم های دیگه مارول نسبت به DC بهتر بودن... حداقل وقتی بهشون فکر میکنم احساس بهتری دارم، مثلا سری آیرون من که بنظرم خیلی خوب بودن...