Movie Center

من خودم طرفدار کور زباله های وارنر و DC بودم فقط بخاطر سگانه نولان، اما بعد تماشای آشغال غیر قابل وصف جوخه خودکشی و الان تماشای دکتر استرنج اعتراف میکنم کیفیت کارهای مارول و دیزنی اصلا قابل مقایسه وارنر و DC نیست!
وارنر و DC باید درس پس بدن به مارول و دیزنی! تو همه زمینه ها، از انتخاب بازیگر بگیر تا مهم ترین بخش که روایت باشه!
کارهای مارول و دیزنی تو مقیاس خودشون بعنوان فیلم های ابرقهرمانانه خوب هستند در مقابل کارهای وارنر و DC زباله! اصلا به جوخه خودکشی فکر میکنم سر درد میگیرم باور نکردنیه یه فیلم با هزینه نجومی و اون تیم بازیگری عالی انقدر چندش در اومده باشه! یعنی از اول تا آخرش چندش هنر میخواد واقعا ...
در مقابل دکتر استرنج فیلم بدی نبود! فقط همین انتخاب بندیکت کامبربچ برای نقش اصلی تفاوت کار مارول و DC رو نشون میده!
اصلا منتظر زباله های بیشتر از DC نیستم در مقابل برای کارهای بعدی مارول هیجان زده ام! تنها امیدم به DC فیلم بتمن مستقل بود که دارن از پایه نابودش می کنند! فردا هم اعلام می کنند که بن افلک کلا انصراف داده و تیر خلاصو می زنن!

اصولا فیلمای مارول داره جوری پیش میره که بعد 15 دقیقه دیدن نیازی نیست کامل فیلم رو ببینی چون کاملا قبال فهم هست چه اتفاقی میفته، یه ادم تازه کار رو دست همه میزنه و میاد دنیارو نجات میده...

کلا ما عادت داریم از فیلم های DC توی این تاپیک تعریف بشه، فیلم های مارول هم که همه مزخرفن و تکراری

اصلا هم معلوم نیست که DCEU از MCU اسکی رفته، فیلم های DC هم مثل Marvel دارن فان می شن، Review های فیلم های DC کله کردن دارن میان پایین و ...
مهم اینه که DC خوبه، Marvel بده

اگر اینایی که مارول می سازه جذاب نیست و تکراری هست و کلا مزخرفه، من دوست دارم حالا حالا ها فیلم غیر جذاب و تکراری و مزخرف ببینم با داستان معمولی و شوخی های بی مزه و بی موقع

btw:
Logan که طوفانی شروع کرد، بعد هم GoG2,Spiderman,Thor رو داریم

اون ور چی بود؟
آها کلون Avengers با فان اضافه و Captain America: Woman Edition

اینایی که از مارول ایراد میگیرن، دقیقا چه نقاط قوتی توی فیلم های دنیای DC و وارنر دیدن؟ داستان پردازی خوب؟ غیر قابل پیش بینی بودن؟ پایان جمع و جور؟ برای من که هیچی از DC نمیدونم و با دیدن این فیلم ها مثلا قرار بود با این دنیا آشنا بشم، کلمه افتضاح کلمه کاملا مناسبیه برای این بساطی که اینا درست کردن. شخصیت های اصلی معلوم نیست از کجا اومدن (به غیر از سوپرمن) و هدفشون چیه. کارگردانی افتضاح، جلو بردن فیلم به سرعت نور، صحنه های درهم و برهم و تاکید بیش از حد روی قسمت های اکشن و تعطیل بودن باقی قسمت ها و کلی عیب و ایراد دیگه که وضعیت خنده داری رو برای این دنیا به وجود آورده. یعنی استارت این دنیا اینقدر بد و افتضاح بوده که اصلا معلوم نیست به سرانجام میرسه یا نه.

خیلی ساده و واضحه. مارول با برنامه ریزی میره جلو. انتخاب بازیگران و کارگردان ها رو به خوبی انجام داده و نتیجه-ش هم توی بازخوردها و فروش گیشه معلومه. اینکه نمیخوایین این حقایق رو قبول کنید و انگ "تکراری" به این دنیا میزنید رو بهتره اول با خودتون رو راست باشید و تعصب رو بذارید کنار.

بنده به عنوان کسی تا حالا کمیک نخوندم و تا قبل از ساخته شدن این دنیاها نمیدونستم مارول چیه و DC چیه دارم این حرفا رو میزنم نه به عنوان کسی که سال ها فن این 2تا دنیا بوده و تعصب داره روشون. به شخصه دنیای مارول رو تا بدین جای کار خیلی منظم تر و دقیق تر میبینم تا اون شلم شوربای DC.
اصولا فیلمای مارول داره جوری پیش میره که بعد 15 دقیقه دیدن نیازی نیست کامل فیلم رو ببینی چون کاملا قبال فهم هست چه اتفاقی میفته، یه ادم تازه کار رو دست همه میزنه و میاد دنیارو نجات میده...
فرهاد دنیای فیلم های سوپرهیرویی همینه دیگه. همش راجع به یه آدم عادیه که قدرت های به خصوصی پیدا میکنه و میره دنیا رو نجات میده. انتظار نداری که بحث های فلسفی و عرفانی توی این فیلم ها مطرح بشه؟

کلا ما عادت داریم از فیلم های DC توی این تاپیک تعریف بشه، فیلم های مارول هم که همه مزخرفن و تکراری

اصلا هم معلوم نیست که DCEU از MCU اسکی رفته، فیلم های DC هم مثل Marvel دارن فان می شن، Review های فیلم های DC کله کردن دارن میان پایین و ...
مهم اینه که DC خوبه، Marvel بده

اگر اینایی که مارول می سازه جذاب نیست و تکراری هست و کلا مزخرفه، من دوست دارم حالا حالا ها فیلم غیر جذاب و تکراری و مزخرف ببینم با داستان معمولی و شوخی های بی مزه و بی موقع

btw:
Logan که طوفانی شروع کرد، بعد هم GoG2,Spiderman,Thor رو داریم

اون ور چی بود؟
آها کلون Avengers با فان اضافه و Captain America: Woman Edition

فکر نکنم کسی بیشتر از من تو این تاپیک درباره BVS حرف زده باشه، و خود من هم بارها و بارها گفتم این فیلم ایراداتی داره و ایراداتشو هم قبول داشتم. سوساید اسکواد رو هم که تقریبا اکثر افراد این تاپیک رو بد بودنش متفق‌القول ان. تکراری بودن داکتر استرینج یا ضعیف بودن ویلن های مارول یا داشتن شوخی‌های سطح پایین تو فیلماشون هم چیزیه که خیلی ها قبول دارن.
مشکل از این طرف یا اون طرف نیست، مشکل از فن‌بوی هایی مثل شماست که تحمل شنیدن نظر مخالف ندارین و بهتون برمیخوره.
آدم میتونه یک چیزی رو دوست داشته باشه ولی ایراداتشو هم قبول داشته باشه، فکر نمیکنم خیلی سخت باشه.
پ.ن: لوگان زیرمجموعه‌ی MCU نیست، به طور کامل مربوط میشه به فاکس. از اونجایی که بحث سر وضعیت فیلمای MCU مارول (دیزنی) بود گفتم، و این که خوب بودنش ربطی به مارول نداره، همونطور که بد بودن Xmen-Origins Wolverine ربطی به مارول نداره. یا همون طور که الهام گرفتن یا نگرفتنشون از لست آف آس ربطی به مارول نداره.

اینایی که از مارول ایراد میگیرن، دقیقا چه نقاط قوتی توی فیلم های دنیای DC و وارنر دیدن؟

مگر ایراد گرفتن از یکی از این دو تا یونیورس به معنی ادعای بی نقص بودن اون یکیه؟ آخه چه جور استدلالیه این؟
هر دو تا یونیورس نقاط قوتی دارن و نقاط ضعفی دارن، آدم میتونه به نقاط ضعف هردو اشاره کنه.

خیلی ساده و واضحه. مارول با برنامه ریزی میره جلو. انتخاب بازیگران و کارگردان ها رو به خوبی انجام داده و نتیجه-ش هم توی بازخوردها و فروش گیشه معلومه. اینکه نمیخوایین این حقایق رو قبول کنید و انگ "تکراری" به این دنیا میزنید رو بهتره اول با خودتون رو راست باشید و تعصب رو بذارید کنار.
آره خب، این که مارول برنامه ریزی دقیقتری داشته واقعا غیر قابل انکاره ولی این که فیلم هاشون تم تکراری داشته باشن یا شوخی های سطح پایینی داشته باشن چه تضادی با برنامه ریزی داره؟
مگه کسی فروش خوب یا نمره های بالا یا برنامه ریزی مارول رو انکار کرده که داری بهش انگ قبول نکردن حقایق رو میزنی؟

آخرین ویرایش:
یه چیزی خواستم بگم در وصف دوستمون که Captain America: Woman Edition رو نام برد و مثلا خواست فیلم WW رو مسخره کنه!شما بهتره اطلاعاتت رو حداقل درباره پیشینه این کاراکتر ببری بالا و بدونی که اوریجین و تاریخ خلقشون کی بوده بعد انگ کپی برداری بزنی!
والا کار یه عده به کجا کشیده هرچی میخوان میگن!DC دنیای سینماییش به لطف وارنره که خرابه دیگه اوریجین کاراکترارم دست کاری میکنین؟=))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: leonk13
من که شخصا از دیدن فیلم های مارول لذت میبرم و برای دیدن هر کدومشون هم لحظه شماری میکنم و هایپم! :دی
Dr Strange هم همون شبی که اومد دانلود کردم و صبح کله سحر نشستم دیدم! و لذت بردم:-"

الان آخر فیلم که دکتر با ثور ملاقات میکنه, تبدیل به ساحر اعضم شده؟! همه اون کارایی که باستانی و کایسلیوس انجام مدادند رو میتونه نجام بده!؟ تغییر مکان و...؟!
کسی نیست جواب من رو بده؟

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

من خودم تا حالا چند بار گفتم.فیلم های مارول بد نیست خیلی هم خوبه اما مشکل اساسیش اینه جذاب نیست..من 4 روز پیش Doctor S رو دیدم واقعا میگم برای من خیلی خسته کننده و بورینگ بود مشکل دقیقا از همین روند فیلم سازی مارول نشات میگیره.یعنی به سبک شابلون سازی داره فیلم میسازه اگه کسی تا حالا هیچ کدوم از فیلم های اخیر مارول رو ندیده باشه بهش این فیلم رو نشون بدین احتمالا جزو بهترین فیلم هایی هست که دیده.اونم این سری که واقعا دراوردن یک فیلم خوب تو میدون سینما بنظرم کاره سختیه و خیلی خوب انجام گرفته.من 2 ماه پیش تمام فیلمهای 3 سال اخیر مارول رو بصورت ماراتن گونه تو 5 روز دیدم بصورت خیلی جالبی انگار ماشین منتاژ میکنند :D جدا از سبکشون پارتهاشون کاملا شبیه هم و به یه صورت و ترتیب خاصی چیده شدن.البته هر از چند گاهی یه فیلمی مثل Deadpool هم میسازن آدم امیدوار میشه ببینه بقیه رو هم.

@Torch Bearer
مرسی من اطلاع نداشتم پس کلا هیچی :D

آخرین ویرایش:
البته هر از چند گاهی یه فیلمی مثل Deadpool هم میسازن آدم امیدوار میشه ببینه بقیه رو هم.
من انقدر به این قضیه اشاره کردم که دیگه خجالت میکشم دوباره بگم :D
ددپول رو مارول نساخته، فاکس ساخته.
مارول لایسنس بعضی کاراکتراشو قبلا به کمپانی های دیگه فروخته(اسپایدرمن به سونی و اکس من و فنتستیک فور به فاکس) و از اون به بعد تو پروسه‌ی ساختشون دخالتی نداره به اون شکل. به خاطر همین یونیورس سینمایی اکس من و زیر مجموعه هاش (ولورین و ددپول) مربوط به فاکسه و ارتباطی هم با یونیورس سینمایی ای که خود مارول (دیزنی) داره میسازه نداره.
به خاطر همین قضیه هم تو یونیورس مارول هیچ اشاره ای به Mutant ها نمیشه. حالا سر دو تا کاراکتر Scarlet Witch و Quicksilver یک سری بحث حقوقی پیش اومد بین این دو تا کمپانی و به توافق رسیدن که مارول میتونه یک بار از کوییک سیلور استفاده کنه اما اسکارلت ویچ میمونه برا اونا. از طرف دیگه فاکس هم میتونه کوییک سیلور رو داشته باشه ولی اسکارلت ویچ رو نه (هرچند تو Days Of The Future Past یک اشاره ای بهش میشده ولی اون سکانس حذف شده). و همچنین تو یونیورس مارول هم هیچ اشاره ای به پدر واقعی این دو تا کاراکتر (مگنتو) نمیشه. و اوریجین شون هم عوض میشه تا دیگه Mutant نباشن.
اسپایدرمن هم کلا دست سونی بود و اونا هم قصد داشتن بعد از Amazing Spiderman 2 یک یونیورس برای خودشون با محوریت اسپایدرمن و کاراکتراش بسازن (با فیلم درباره Sinister Six) ولی بعد از فروش کمتر از hنتظار اون فیلم این برنامه هاشون کنسل شد و با خود مارول به تواقف رسیدن که اسپایدرمن تو یونیورس مارول استفاده بشه. (و از اونجایی که این توافق ها در اواسط پروسه ساخت Captain America Civil War بود اضافه شدن اسپایدرمن به اون فیلم هم اواسط ساختش بود و تقریبا نقش پررنگی تو داستان نداره)
یک سری کاراکتر دیگه هم که کلا حقوقشون به طور کامل برگشت دست مارول، از جمله Daredevil و پانیشر و Ghost Rider و Blade. مارول از اون 3 تای اول تو سریال هاش استفاده کرده و یک صحبت‌هایی درباره‌ی بلید هم کردن تا حالا.
برگردیم سر ددپول :D
گفتم ددپول رو فاکس ساخته، اما این حرف هم یکم بی انصافیه :D
فاکس بعد از Xmen Origins Wolverine و ددپول تو اون فیلم برنامه ای برا ددپول نداشتن، تا این که یک ویدیوی CG از ددپول لیک شد و مردم انقدر ازش استقبال کردن که فاکس تصمیم گرفت فیلمشو تایید کنه. و به خاطر این که چندان روش حساب باز نکرده بودن هم گذاشتن فیلمش درجه R باشه و هم این که بودجه‌ی خیلی کمی بهش اختصاص دادن و هم تو پروسه‌ی ساختش دخالت نکردن. گویا اون ویدیو یک پروتوتایپ بوده که به سران فاکس نشون داده بودن با این قصد که فیلم ددپول قراره چنین حال و هوایی داشته باشه. اونا هم مجوز ساختشو نداده بودن. اون سازنده ها با امید اینکه نظر مردم بهش جلب بشه اون ویدیو رو پخش کردن رو نت. و همین اتفاق هم افتاد و مردم به قدری از اون ویدیو استقبال کردن که فاکس قبول کرد فیلمش ساخته بشه. ولی خب بودجه‌ی فیلم خیلی کم بوده، هم این که خیلی از ایده‌هاشون برای فیلم حذف شده بود (به عنوان مثال این که ددپول کیسه‌ی تفنگ هاشو جا میذاره به خاطر همینه) و هم این که رایان رینولدز پول بعضی از عواملو از جیب خودش میداده :D
حالا بعد از موفقیت چشمگیر اون فیلم فاکس حواسش حسابی رو ددپول 2 هست و نظارت دقیق دارن روش (و شاید به خاطر همین هم باشه که تیم میلر کارگردان فیلم ازش جدا شد.)
ببخشید یکم زیاد حرف زدم :D فقط خواستم این شفاف سازی صورت بگیره. یک مقدار خلاصه هم گفتم و ممکنه یک جزئیاتش کاملا دقیق نباشه.

آخرین ویرایش:
سه تا شاهكار اخر dc وارنر حال ادم بهم ميزنه ..
يعني اون بزي كه فيلم نامه جوخه انتشار رو ديده متوجه نشده اين چه اشغاليه ؟؟؟ خداوكيلي كل فيلم تو ٤ تا اَسس شات مارگارت رابي و شنگولك بازيا لتو كه اصلا مناسب نبود بازيش و واقعا overrated هست خلاصه ميشه ..
تو يوتيوب يه چنلي هست به نام moviesins بريد مال sq ببينيد متوجه ميشين چه اشغاليه ..
bvss هم تا نيمه اول بد نبود اما بعدش كلا ...
يعني اخرين صحنه مبارزه بين بتمن سوپر ميبيني دليل اشتيشون تو رو تو اين فكر ميبره كه نويسنده چقد هاي بوده اينو نوشته .
از بچگي عشق بتمن بودم اما بدون شك marvel از پروژه ironman 1 برنامشو دقيق شروع كرد و بهتر كار كرده ..
از انتخاب بازيگرا تا .. همچيش عاليه ..
از اون طرف dc فقط بلدن تريلر خوب بسازن .. تريلر ١ سوسايد با اهنگ كويين وقتي بار اول ديدم گفتم تمومه ديگه ..

یه چیزی خواستم بگم در وصف دوستمون که Captain America: Woman Edition رو نام برد و مثلا خواست فیلم WW رو مسخره کنه!شما بهتره اطلاعاتت رو حداقل درباره پیشینه این کاراکتر ببری بالا و بدونی که اوریجین و تاریخ خلقشون کی بوده بعد انگ کپی برداری بزنی!
والا کار یه عده به کجا کشیده هرچی میخوان میگن!DC دنیای سینماییش به لطف وارنره که خرابه دیگه اوریجین کاراکترارم دست کاری میکنین؟=))
البته این دوستمون رو نمی دونم ولی یک نکته ای که هست من خودم وقتی تریلر واندر وومن رو دیدم شباهت ها با فیلم کاپیتان آمریکا بیداد می کرد نه صرفا این که چون تو جنگ جهانی هست و سپر داره دوستاشم یک سری سرباز معمولی هستن بگم شبیه ها خیلی از سکانس ها شبیه به اون فیلم بودن . حتی یک جاش تیم واندروومن داشتن سینماتیک راه می رفتن شبیه تیم کپ بود . اریجین این طوری بوده درست ولی خب می تونن یکم تغییر بدن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or