Movie Center

11.png

هیو جکمن اطلاعات جدیدی از فیلم Logan فاش کرد

زمان زیادی تا انتشار تریلر نهایی فیلم Logan نمانده است، که امروز صبح هیو جکمن به صورت رسمی اطلاعات جدیدی از آخرین حضور خود در فیلم، در نقش ولورین (لوگان) ارائه داد. اطلاعات خلاصه او چیزی را در مورد کارگردانی جیمز منگلد روشن نمی‌کرد و بیشتر در مورد خط داستانی فیلم بود. او گفت:

در آینده‌ای نزدیک لوگان به خاطر بیماری‌اش در یک پناهگاه در مرز مکزیک پنهان شده و با کمک پروفسور ایکس در حال مداوای خود است. او دچار افسردگی شده و قصد ندارد دیگر در میان مردم برود و به کارهای پیشینش ادامه دهد. اما با ورود یک انسان جهش یافته‌ی نوجوان، که تحت تعقیب نیروهای تاریکی است، نظرش عوض می‌شود.

طبق اطلاعات قبلی فیلم، داستان فیلم در سال 2024، یعنی ده سال پس از زمان آخرین فیلم مردان ایکس : روزهای گذشته آینده (X-Men: Days Of Future Past) می‌گذرد.

این نهمین حضور و ظاهرا آخرین حضور هیوجکمن از سال 2000 در مجموعه فیلم‌های مردان X است. او در این باره گفته است:

من بهترین اوقات زندگی خودم را هنگام بازی کردن در مجموعه فیلم‌های مردان ایکس گذرانده‌ام. من به شخصه برای بازی کردن در این فیلم به خودم افتخار می‌کنم و هربار که قرار است فیلمی جدید را شروع کنیم، هنوز من مانند فیلم اول پر از استرس و هیجان هستم. ظاهرا این فیلم آخرین حضور من است و من هنوز نتوانسته‌ام این موضوع را باور کنم.

فیلم Logan قرار است با درجه سنی R سوم مارس 2017 (13 اسفند امسال) به روی پرده‌های سینما برود.

منبع

Untitled.png

Moonlight (2016)
Trevante Rhodes
André Holland
Janelle Monáe
Barry Jenkins

«مهتاب» فیلمی بسیار زیبا در ژانر درام است که بری جنکینس نویسندگی و کارگردانی آن را انجام داده است. داستان این فیلم براساس نمایشنامه‌ای به نام «پسران سیاه پوست در مهتاب آبی به نظر می‌رسند» (In Moonlight Black Boys Look Blue) از تارن آلوین مک کرینی نوشته شده است. از بازیگران «مهتاب» می‌توان به تروانته رودز، آندره هالند، جانل مونا و نائومی هریس اشاره کرد. این فیلم توانسته امتیاز 99 از 100 را در میان 48 نقد منتشر شده دریافت کند. «مهتاب» از نظر نمره چهارمین فیلم در تاریخ وبسایت متاکریتیک است. دیوید رونی از هالیوود ریپورتر از بازی بازیگران و فیلمبرداری این فیلم تعریف کرده است.

Rotten Tomatoes : 98%
IMDb : 8.6/10
Metacritic : 99%

Untitled.png
Toni Erdmann (2016)
Sandra Hüller
Peter Simonischek
Maren Ade

این فیلم تحسین‌شده‌ی آلمانی به کارگردانی خانم مارن آده، درباره‌ی
مردی به اسم وینفرید است که خیلی وقت است دخترش اینس را نمی‌بیند و با او رابطه‌ی نزدیکی ندارد. اینس در جایی دیگر مشغول کار است. وینفرید به عنوان استاد موسیقی که به‌طور ناگهانی بدون دانش‌آموز شده است، بعد از مرگ سگ پیرش تصمیم می‌گیرد تا با ملاقات سرزده از دخترش، او را غافلگیر کند. اما این فکر چندان خوبی نیست. چون اینس در حال کار بر روی یک پروژه‌ی بسیار مهم است و حضور ناگهانی پدر و علاقه‌ی او به اذیت کردن دخترش با شوخی‌های مضحک و مسخره کردن نحوه‌ی زندگی‌، جلسات طولانی و گزارش‌های کاری‌اش، باعث می‌شود تا این پدر و دختر در وضعیت بدی قرار بگیرند.
«تونی اردمن» برنده‌ی جایزه‌ی بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه‌نویسی، بهترین بازیگر مرد و زن از بیست و نهمین مراسم جوایز فیلم اروپا شده است.
Rotten Tomatoes : 91%
IMDb : 7.9/10
Metacritic : 95%

دوستان کسی میدونه بهترین نسخه که از And there were none آگاتا کریستی اقتباس شده کدومه؟ فکر کنم بیشتر از 40 تا فیلم و سریال تو کشورهای مختلف در موردش ساختن :| :D
فیلم که فکر کنم بهترینتش خوده And There Were None ساله ۷۴ باشه . ولی سریال BBC که پارسال اومد ۹۰ درصد بهترین اقتباسه از این کتابه . یه سری هم مثله identity , Harper's island هست که یه نیم نگاهی به کتاب انداخته نویسنده هاشون :دی .

And Then There Were None (2016)

فیلم که فکر کنم بهترینتش خوده And There Were None ساله ۷۴ باشه . ولی سریال BBC که پارسال اومد ۹۰ درصد بهترین اقتباسه از این کتابه . یه سری هم مثله identity , Harper's island هست که یه نیم نگاهی به کتاب انداخته نویسنده هاشون :دی .

And Then There Were None (2016)
اینو من دیدم
عالیه
کست فوق العاده ای هم داره
فروبری جان این رو دریاب.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• Like
Reactions: Frobary
ec53e662a2b129e03baad23806cce72d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

ec53e662a2b129e03baad23806cce72d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
میشه بیشتر توضیح بدی؟ من فکر کردم مرده خبرگذاری ها که زدم دیدم صحیح و سالمن!
تعداد دفعاتی که این بنده خدا به رحمت ایزدی پیوسته توی کارهاش! انقدرم من خوشم میاد ازش هیم یا میکشنش مثه گیم آو ثرونز یا میندازنش بیرون وسطه فیلم مثل Ronin:|
Game of Thronesو من به عشق این هنرپیشه شروع کردم دیدن یه فصلش به 2 نکشید:|
اها! عجب!! :D

آخرین ویرایش:
میشه بیشتر توضیح بدی؟ من فکر کردم مرده خبرگذاری ها که زدم دیدم صحیح و سالمن!
تعداد دفعاتی که این بنده خدا به رحمت ایزدی پیوسته توی کارهاش! انقدرم من خوشم میاد ازش هیم یا میکشنش مثه گیم آو ثرونز یا میندازنش بیرون وسطه فیلم مثل Ronin:|

به نیمه پر لیوان نگاه کن تو تروی همه مردن فقط این زنده موند:D

سلام دوستان
من ‌La La Land رو با کیفیت DVDscr دان کردم. کیفیت خوب و قابل قبولی داره و به راحتی تو گوشی و کامپیوتر (یا لب تاپ) قابل مشاهده است.
هنوز کامل ندیدم خود فیلم رو. ولی چند صحنه فیلم رو که تو فضای روشن و تاریک هست رو چک کردم با گوشی؛ کیفیت خوبی داشت نسبت به کیفیت DVDscr .

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
نکته جالب در مورد sean bean اینه که توی یکی از فیلماش دو بار میمیره =)) یعنی جدا از اینکه همون اول فیلم میمیره (تو چند از تا فیلما 5 دقیقه اولم زنده نمیمونه :)) ) آخر فیلم سر و کلش پیدا میشه و دوباره میمیره :))

خلاصه اسپویلری هست واس خودش :D

یه نمونه وطنی هم فک کنم ازش داریم! :دی اون هاشمی هست کیه فیلمای دفاع مقدس بازی میکنه :دی مهران مدیری هم یه کلیپ از مرگاش ساخته بود :))

به نیمه پر لیوان نگاه کن تو تروی همه مردن فقط این زنده موند:D
خو مشکل اینجاس که با یه گل بهار نمیشه:| باید روی علاقم کار کنم کمش کنم مسخرشو در آوردن دیه:| هی تا میگم شان بین بازی کرده ولی نمیدونم چقدشو لول خخخ

• Like
Reactions: Pyramid Head

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or