Movie Center

Untitled.png
---------------------------------------------------------------------------
نامزدهای مراسم BAFTA 2017 اعلام شد.

«بفتا» نامزدهایش را شناخت/ «لا لا لند» نامزد 11 جایزه بفتا شد

هفتادمین دوره جوایز بفتا اسامی نامزدهای این دوره را اعلام کرد.

در میان فیلم‌هایی که در این دوره نامزد دریافت جایزه شده‌اند، «لا لا لند» ساخته دیمین شزل یک روز پس از موفقیتی بی‌نظیر در مراسم گلدن گلوب، با کسب نامزدی در 11 بخش، موفق‌ترین فیلم در میان فهرست بفتا هم شد.

«لالا لند» که در هفتاد و چهارمین دوره جوایز سالانه گلدن گلوب هفت جایزه از جمله بهترین فیلم موزیکال، بهترین کارگردان، بهترین فیلمنامه و بهترین بازیگر مرد و زن نقش اول شد، در همین بحش‌ها در جوایز بفتا نیز نامزد دریافت جایزه شده است.

در مکان بعدی «ورود» که فیلمی از سینمای بریتانیا به کارگردانی دنی ویلنوو است و «جانوران شبگرد» ساخته تام فورد، هر یک با نامزد در 9 بخش از جوایز بفتا در مکان دوم جای دارند. «منچستر کنار دریا» ساخته کنت لونرگان نیز در 6 بخش نامزد دریافت جایزه بفتا شده است.

هفتادمین دوره جوایز بفتا 12 فوریه (24 بهمن) در مراسمی در رویال آلبرت هال برندگان خود را معرفی می‌کند. پیشتر اعلام شده بود مجری این دوره از مراسم استفن فرای است.

فهرست نامزدهای جوایز بفتا 2017 چنین است:

بهترین فیلم:
Arrival
I, Daniel Blake
La La Land
Manchester By The Sea
Moonlight

بهترین فیلم بریتانیایی:
American Honey
Denial
Fantastic Beasts And Where To Find Them
I, Daniel Blake
Notes On Blindness
Under The Shadow

بهترین اثر اول نویسنده، کارگردان یا تهیه‌کننده‌ی بریتانیایی:

The Girl With All The Gifts: مایک کری (نویسنده)، کمیل گتین (تهیه‌کننده)
The Hard Stop: جورج امپونش (نویسنده/کارگردان/تهیه‌کننده)، دیون واکر (نویسنده/تهیه‌کننده)
Notes On Blindness: Peter Middleton (نویسنده/کارگردان/تهیه‌کننده)، جیمز اسپینی (نویسنده/کارگردان)، جو جو الیسون (تهیه‌کننده)
The Pass: جان دانلی (نویسنده)، بن ویلیامز (کارگردان)
Under The Shadow: بابک انوری (نویسنده/کارگردان)، امیلی لئو، الویر فاسکیل، لوکان توه (تهیه‌کننده)

بهترین فیلم خارجی:
Dheepan
Julieta
Mustang
Son Of Saul
Toni Erdmann

بهترین مستند:
13th
The Beatles: Eight Days A Week- The Touring Years
The Eagle Huntress
Notes On Blindness
Weiner
بهترین انیمیشن:

Finding Dory
Kubo And The Two Strings
Moana
Zootropolis

بهترین کارگردان:

Arrival، دنیس ولنوو
I, Daniel Blake، کن لچ
La La Land، دیمین شزل
Manchester By The Sea، کنت لانرگان
Nocturnal Animals، تام فورد

بهترین فیلمنامه اورجینال:

Hell Or High Water
I, Daniel Blake
La La Land
Manchester By The Sea
Moonlight
بهترین فیلمنامه اقتباسی:

Arrival
Hacksaw Ridge
Hidden Figures
Lion
Nocturnal Animals

بهترین بازیگر نقش اول مرد:

اندرو گارفیلد
کیسی افلک
جیک جیلنهال
رایان گاسلینگ
ویگو مورتنسن

بهترین بازیگر نقش اول زن:

ایمی آدامز
امیلی بلانت
اما استون
مریل استریپ
ناتالی پورتمن

بهترین بازیگر نقش مکمل مرد:

ارون تیلور-جانسون
دِو پتل
هیو گرنت
جف بریجز
ماهرشالا علی

بهترین بازیگر نقش مکمل زن:

هیلی اسکوارز
میشل ویلیامیز
نائومی هریس
نیکول کیدمن
وایولا دیویس

بهترین موسیقی:

Arrival
Jackie
La La Land
Lion
Nocturnal Animals
بهترین فیلمبرداری:

Arrival
Hell Or High Water
La La Land
Lion
Nocturnal Animals
بهترین تدوین:

Arrival
Hacksaw Ridge
La La Land
Manchester By The Sea
Nocturnal Animals

بهترین طراحی صحنه:

Doctor Strange
Hail, Caesar!
La La Land
Nocturnal Animals

بهترین طراحی لباس:

Allied
Florence Foster Jenkins
Jackie
La La Land
بهترین گریم:

Doctor Strange
Florence Foster Jenkins
Hacksaw Ridge
Nocturnal Animals
Rogue One: A Star Wars Story

بهترین صدابرداری:

Arrival
Deepwater Horizon
Fantastic Beasts And Where To Find ThemIan Tapp
Hacksaw Ridge
La La Land
بهترین جلوه‌های ویژه:

Arrival
Doctor Strange
The Jungle Book
Rogue One: A Star Wars Story

بهترین انیمیشن کوتاه بریتانیایی:

The Alan Dimension
A Love Story
Tough

بهترین فیلم کوتاه بریتانیایی :

Consumed
Home
Mouth Of Hell
The Party
Standby

بهترین بازیگر تازه‌کار (رای‌ عمومی):

آنیا تیلور-جوی
لایا کاستا
لوکاس هجز
روث نیگا
تام هالند

منبع

Untitled.png

تام هاردی مشتاقانه منتظر ساخت قسمت‌ بعدی Mad Max است

هاردی در مصاحبه‌ی اخیری که با وب‌سایت The Wrap داشته‌است بیان کرد که علاقه‌ی فروانی به ادامه‌ی نقش آفرینی در شخصیت مکس راکاتانسکی (Max Rockatansky) دارد – نقشی که در سه گانه‌ی اصلی سری مکس دیوانه توسط مل گیبسون (Mel Gibson) اجرا شد - وی بدون گفتن خبری رسمی، اظهار داشت که شنیدن بازگشت به دنیای پسا آخرالزمانی جورج میلر (George Miller) خبر خوبی برای وی محسوب می‌گردد.

«آره من هم باور دارم! (تحقق نسخه‌ی بعدی). نمی‌دانم چه زمانی (ساخت پروژه) آغاز خواهد شد اما مطلع هستم که جزو برنامه‌ها هست. یک‌سری چیزها باید جفت و جور گردد. من منتظر درخواست آن‌ها برای بازگشت (به این نقش) هستم. این خیلی خوبه، مرد!»

بی‌شک شنیدن این خبر که هاردی در صورت تحقق ساخت دنباله‌ای برای این سری در آن حضور خواهد داشت، برای طرفداران آن خبری خوشایند محسوب می‌شود. جورج میلر، کارگردان این سری در گذشته اعلام کرده بود که مایل است دو قسمت دیگر از این سری را بسازد؛ اگرچه وی پروژه‌های مستقلی را نیز در دست توسعه دارد که ممکن است پیش از نمایش قسمت پنجم این سری، ابتدا شاهد آن‌ها باشیم.

قسمت چهارم این سری با ادغام صحنه‌های اکشنِ هیجان انگیزِ واقع گرایانه، جلوه‌های ویژه‌ی چشم‌نواز و داستانی خارق‌العاده به یک موفقیت بی‌نظیر رسید. احتمالاً دنباله‌ی این سری تحت عنوان Mad Max: The Wasteland در سال 2018 میلادی اکران گردد.

منبع

یادی هم کنیم از شاهکار بی نقص جیمز کامرون
Untitled.png
جک: من همه اون چیزی رو که لازم دارم الان همراه خودم دارم، هوایی که برای تنفس لازم دارم در شش ها و تعدادی ورق برای نقاشی ! دوست دارم وقتی صبح از خواب بلند میشم ندونم چه اتفاقی برام بیوفته ! مهم نیست چه کسی رو ملاقات میکنم مهم نیست شب رو کجا میگذرونم ! پریشب رو زیر یه پل خوابیدم وحالا در یکی از بزرگترین مصنوعات عالم به سر میبرم و با شما آدمای ثروتمند و باحال دارم شامپاین میزنم ! زندگی هدیه ای است که نباید حروم بشه، شما نمیدونید برگ بعدی زندگی چیه ! باید یاد بگیرید زندگی وقتی میاد بگیریدش ! باید روی تک تک روزها حساب کنید!

سلام و درود. من همین الان "خشم و هیاهو" رو دیدم. هفته ی پیش هم "ابد و یک روز" رو دیدم. این دوتا، اولین باری بود که من نوید محمدزاده رو دیدم. واقعا بازیگر توانمندی هست. اولش فکر کردم با نحوه ی تکون های دستش تو اول فیلم، میخواد یه بازی تکراری مثل ابد و یک روز انجام داده ( میدونم از نظر بازه زمانی خشم و هیاهو زودتر بوده ) در کل فکر کردم بازی تکراری رو میخواد انجام بده، اما الان متوجه شدم اینهمه سر و صدای این بازیگر برای چی بوده. فوق العاده بود.
علاوه بر اینها، من اصلا قلم خوبی ندارم :D بخاطر همین نمیتونم نقدی تعریفی چیزی بنویسم، ولی این فیلم عالی بود، شاید بین ابد و یک روز هم خشم و هیاهو، من دومی رو انتخاب کنم. موضوع فیلم، نوع بازی، نوع روایت، تصویر برداری، موسیقی، همه و همه عالی بود. واقعا سینمای ما وقتی میتونه همچین آثاری رو از هنرمنداش داشته باشه، بایدم امید برای آینده ای نزدیک داشته باشیم.
البته مشخصه درصد کثیری از این موفقیت، بخاطر آقای هومن سیدی هست. من با بازیش توی "خط ویژه" خیلی حال کردم. حالا به عنوان کارگردان و تهیه کننده یه فیلم بی نظیر، نمیشه گفت بدون ایراد، اما واقعا عالی و چند لول بالاتر از دیگر محصولات سینمای کشورمون بود. واقعا یه فیلم کلاس بالا بود.
با اینکه کار هم داشتم و خیلی اتفاقی زدم پلی شه فیلم، اما نتونستم دست بکشم، پشیمون هم نیستم، واقعا لذت بردم.
منتظر لانتوری هستم :)

فقط یه سوال:
فقط من به طور دقیق متوجه نشدم، الان واقعا قاتل کی بود ؟ کی درست ماجرا رو تعریف کرد ؟ آخرش چی شد دقیقا ؟

• Like
Reactions: TheGodfather
سلام و درود. من همین الان "خشم و هیاهو" رو دیدم. هفته ی پیش هم "ابد و یک روز" رو دیدم. این دوتا، اولین باری بود که من نوید محمدزاده رو دیدم. واقعا بازیگر توانمندی هست. اولش فکر کردم با نحوه ی تکون های دستش تو اول فیلم، میخواد یه بازی تکراری مثل ابد و یک روز انجام داده ( میدونم از نظر بازه زمانی خشم و هیاهو زودتر بوده ) در کل فکر کردم بازی تکراری رو میخواد انجام بده، اما الان متوجه شدم اینهمه سر و صدای این بازیگر برای چی بوده. فوق العاده بود.
علاوه بر اینها، من اصلا قلم خوبی ندارم :D بخاطر همین نمیتونم نقدی تعریفی چیزی بنویسم، ولی این فیلم عالی بود، شاید بین ابد و یک روز هم خشم و هیاهو، من دومی رو انتخاب کنم. موضوع فیلم، نوع بازی، نوع روایت، تصویر برداری، موسیقی، همه و همه عالی بود. واقعا سینمای ما وقتی میتونه همچین آثاری رو از هنرمنداش داشته باشه، بایدم امید برای آینده ای نزدیک داشته باشیم.
البته مشخصه درصد کثیری از این موفقیت، بخاطر آقای هومن سیدی هست. من با بازیش توی "خط ویژه" خیلی حال کردم. حالا به عنوان کارگردان و تهیه کننده یه فیلم بی نظیر، نمیشه گفت بدون ایراد، اما واقعا عالی و چند لول بالاتر از دیگر محصولات سینمای کشورمون بود. واقعا یه فیلم کلاس بالا بود.
با اینکه کار هم داشتم و خیلی اتفاقی زدم پلی شه فیلم، اما نتونستم دست بکشم، پشیمون هم نیستم، واقعا لذت بردم.
منتظر لانتوری هستم :)

فقط یه سوال:
فقط من به طور دقیق متوجه نشدم، الان واقعا قاتل کی بود ؟ کی درست ماجرا رو تعریف کرد ؟ آخرش چی شد دقیقا ؟

مشکل فیلم همین سوالی بود که مطرح کردید . و به نظرم بر خلاف شما ضعف فیلم محسوب میشد. مشکل این جا بود که خود سازنده ها معلوم نبود تکلیفشون با فیلم چیه. از یک طرف مشخصه تو ساخت فیلم موضوع اون فوتبالیسته رو مد نظر داشتن . ولی عمدا نخواستن خیلی شبیه بشه در نتیجه به مشکل بر خوردن .
از نظر فنی و بازیگری کار موفق بود ولی اصلا از نظر داستانی و فیلم نامه قبول ندارم حرفتون رو
فیلم وقتی نتونه کاراکترهاش رو درست معرفی کنه . نتونه مشخص کنه که داستانش چیه و چه خبره عملا مثل این میمونه که 2 ساعت وقتت رو تلف کردی. نه این که پیام داشته باشه ولی تو اون زمانی که داره بتونه یک چهارچوبی معرفی کنه و طبق اون جلو بره . فیلم یک جا می خواد کاراکتر محور باشه یک جا داستان محور یک جا پیام محور . ولی عملا هیچ کدوم رو به درستی انجام نمیده .
درباره لانتوری منتظر یک کار عجیب باشید. کار ایده ی جالبی داره ولی خیلی از این شاخه به اون شاخه می پره . ولی به جرات یکی از صریح ترین و بی پرده ترین کارهای ایرانی ار نظر نمایش خشونته . یک سکانس در آخراش داره که نفس رو تو سینه حبس میکنه (البته تو سینما این طوری بود شاید تو صفحه نمایش خیلی تاثیر نگذاره )

لانتوری با احترام برای طرفداراش بیشتر نون من عصبانی نیستم رو خورد . فیلم به طور خنده داری شخصیت بیخود داره و نصفه اول فیلم میتونه نباشه !!

لانتوری با احترام برای طرفداراش بیشتر نون من عصبانی نیستم رو خورد . فیلم به طور خنده داری شخصیت بیخود داره و نصفه اول فیلم میتونه نباشه !!
باهاتون موافقم. صرفا سوژه ی خوب با پرداخت بی پرده اش جذاب بود وگرنه خود کاراکتر اصلی پر از مشکله پرداختش .

یعنی چی نون من عصبانی نیستم رو خورد؟منظورتون این که کلا اگر فیلم من عصبانی نیستم نبود هیچکی به این فیلم اهمیت نمی داد؟!
یا اینکه دیگه همه چون گفتن درمیشیان فیلم ساز خوبیه پس هرچی بسازه خوبه؟اگر منظورتون ایناست که خیلی دارین کم لطفی می کنید!:D
نمیگم فیلم فوق العادست و هیچ مشکلی نداره،اتفاقا مشکل روایت داره ،کارگردان با قاطی کردن ژانرهای متفاوت باهم باعث شده که روایت داستانش به مشکل بخوره.بازی بازیگرها هم به جز نوید محمدزاده بقیشون خیلی خوب نیست.
به نظرم اونجاهایی که فیلم به صورت مستند هست خیلی خوب در اومد و کارگردان هم تونسته بود پایان بندی خیلی خوب و قابل تاملی در بیاره، برای همین، فیلم با همه کم و کاستیاش با همین پایان بندیش به هدف خودش رسید.

فیلم تو مایه های The Perks of Being a Wallflower معرفی کنید بی زحمت :D
The Spectacular Now رو دیدم در حد اولی نیست به نظرم.
me earl and the dying girl
The Way, Way Back
Paper Towns
Juno
Napoleon Dynamite شاهکاره :D
پ.ن.این دوتا هم یادم افتاد:
The Fault in Our Stars
Tuck Everlasting

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟