BEAUTY AND THE BEAST - Golden Globes TV Spot Trailer (2017)
720p
----------------------------------------------------------------------------
طبق تصویر منتشر شده در صفحه شخصی Joe Carnahan، نوشتن داستان فیلم Uncharted به اتمام رسیده است.
منم تا ديدم گل گدوت اومده حدس زدم فروشنده برنده نيستفرهادی شانس اورد ...چون جایزه رو اون خواهر از رژیم غ.ا.ص.ب میخواست بده بش داستان داشت تا یه مدتی
سلام و درود. من همین الان "خشم و هیاهو" رو دیدم. هفته ی پیش هم "ابد و یک روز" رو دیدم. این دوتا، اولین باری بود که من نوید محمدزاده رو دیدم. واقعا بازیگر توانمندی هست. اولش فکر کردم با نحوه ی تکون های دستش تو اول فیلم، میخواد یه بازی تکراری مثل ابد و یک روز انجام داده ( میدونم از نظر بازه زمانی خشم و هیاهو زودتر بوده ) در کل فکر کردم بازی تکراری رو میخواد انجام بده، اما الان متوجه شدم اینهمه سر و صدای این بازیگر برای چی بوده. فوق العاده بود.
علاوه بر اینها، من اصلا قلم خوبی ندارم بخاطر همین نمیتونم نقدی تعریفی چیزی بنویسم، ولی این فیلم عالی بود، شاید بین ابد و یک روز هم خشم و هیاهو، من دومی رو انتخاب کنم. موضوع فیلم، نوع بازی، نوع روایت، تصویر برداری، موسیقی، همه و همه عالی بود. واقعا سینمای ما وقتی میتونه همچین آثاری رو از هنرمنداش داشته باشه، بایدم امید برای آینده ای نزدیک داشته باشیم.
البته مشخصه درصد کثیری از این موفقیت، بخاطر آقای هومن سیدی هست. من با بازیش توی "خط ویژه" خیلی حال کردم. حالا به عنوان کارگردان و تهیه کننده یه فیلم بی نظیر، نمیشه گفت بدون ایراد، اما واقعا عالی و چند لول بالاتر از دیگر محصولات سینمای کشورمون بود. واقعا یه فیلم کلاس بالا بود.
با اینکه کار هم داشتم و خیلی اتفاقی زدم پلی شه فیلم، اما نتونستم دست بکشم، پشیمون هم نیستم، واقعا لذت بردم.
منتظر لانتوری هستم
فقط یه سوال:
فقط من به طور دقیق متوجه نشدم، الان واقعا قاتل کی بود ؟ کی درست ماجرا رو تعریف کرد ؟ آخرش چی شد دقیقا ؟
باهاتون موافقم. صرفا سوژه ی خوب با پرداخت بی پرده اش جذاب بود وگرنه خود کاراکتر اصلی پر از مشکله پرداختش .لانتوری با احترام برای طرفداراش بیشتر نون من عصبانی نیستم رو خورد . فیلم به طور خنده داری شخصیت بیخود داره و نصفه اول فیلم میتونه نباشه !!
me earl and the dying girlفیلم تو مایه های The Perks of Being a Wallflower معرفی کنید بی زحمت
The Spectacular Now رو دیدم در حد اولی نیست به نظرم.