Movie Center

doctor-strange3d-1483673084838_765w.jpg doctor-strangecombopack-1483673084839_765w.jpg
بالاخره تاریخ عرضه نسخه بلوری فیلم Doctor Strange مشخص شد. طبق اعلام کمپانی والت دیزنی، بلوری این فیلم 28 فوریه (10 اسفند) و نسخه دیجیتالی 14 فوریه (26 بهمن) عرضه خواهد شد.

منبع
------------------------------------------------------------------------
Untitled.png
طبق اخبار منتشر شده، بالاخره کارگردان فیلم Slender Man مشخص شد قرار است Sylvain White وظیفه کارگردانی این فیلم را برعهده بگیرد. David Birke نویسنده فیلم 13sins نویسنده این فیلم خواهد بود وفیلمبرداری از بهار 2017 شروع خواهد شد.

منبع
-----------------------------------------------------------------------

جدیدترین تصاویر منتشر شده از فیلم علمی-تخیلی Mute لازم به ذکر است که، Duncan Jones کارگردان این فیلم خواهد بود که مهم ترین اثرش کارگردانی فیلم Warcraft است. این فیلم سال 2017 از Netflix پخش خواهد شد.

View attachment 70143
طبق اطلاعات منتشر شده، به نظر می رسد فیلم بعدی از سری فیلم ایکس-من، براساس کمیک New Mutants در حال ساخت است و همچنین ستاره اصلی آن James McAvoy بازیگر نقش Professor X خواهد بود. داستان New Mutants در مورد گروهی از جهش یافتگان نوجوان است.

منبع
-----------------------------------------------------------------------------------
Willem Dafoe ستاره معروف دنیای سینما، به بازیگران فیلم اقتباسی Murder on the Orient Express ملحق شد. او قرار است نقش مسافری با نام Mr. Hardman در این فیلم را داشته باشد.

منبع
این ایکس من هم چقدر تو فاز جهش یافته های جوونه!!
باز فیلم تینیجری میخوان بسازن.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• Like
Reactions: leonk13
ساعت ٣:٣٠ بامداد دوشنبه. فكر ميكنم تا ٤:٣٠ فرش قرمزه و بعدش مراسم اصلى شروع ميشه.
به غیر از من و تو، دیگه چه کانال هایی نشون میدن ؟ چون هی میخوان وسطش حرف بزنن، میره رو اعصاب. اگه درست یادم باشه HBO ها یکیشون گلدن گلوب سال پیش نشون داد.

دوستانی که فیلم اژدها وارد میشود دیدن من چند تا سوال دارم
این داستان زمین لرزه بعد از دفن جنازه چی شد بلخره ؟ اون موجودی که زمینو میلرزوند چی بود؟
شتر چه نقشی داشت تو فیلم ؟
مامور ساواک که داشت بازجویی میکرد از اون سه نفر اخرش به بابک گفت همه چی داره لو میره منظورش چی بود چی داشت لو میرفت؟
اصلا چرا میخواستن این سه نفر رو بکشن؟

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or