Movie Center

امسالم اسکار مثل پارسال خشکسالیه؟ یا قراره بالاخره یه رقابت قوی ببینیم؟ پارسال از بین بد و بدتر و بدترین برنده رو انتخاب کردن امیدوارم امسال از بین خوب و خوبتر و خوبترین انتخاب کنن.

Untitled.png

طبق اخبار منتشر شده، کمدین افسانه ای Robin Williams، (در سال 2014 درگذشت) میخواست نقشی در فیلم Harry Potter and the Philosopher's Stone داشته باشد ولی به دلیل اینکه تمام بازیگران فیلم باید «انگلیسی» باشند کارگردان فیلم از انتخاب او منصرف شد.

منبع
--------------------------------------------------------------------------------------------------

پوستری از فیلم Rings منتشر شد.

اینجا فک کنم جاش نباشه ولی چون تاپیک فعال هست میگم.
قسمت اول مستند سیاره زمین 2 رو الان دیدم! فقط میتونم بگم حیرت زده شدم!!!
اصلا با هر چی مستند که قبلا دیدم فرق میکنه چقدر سطح کیفی بالاس! موزیک متنش هم که اصلا نگم بهتره، هانس زیمر افسانه ای کار کرده شگفت انگیزه!
فقط میتونم بگم از دست ندید!

اینجا فک کنم جاش نباشه ولی چون تاپیک فعال هست میگم.
قسمت اول مستند سیاره زمین 2 رو الان دیدم! فقط میتونم بگم حیرت زده شدم!!!
اصلا با هر چی مستند که قبلا دیدم فرق میکنه چقدر سطح کیفی بالاس! موزیک متنش هم که اصلا نگم بهتره، هانس زیمر افسانه ای کار کرده شگفت انگیزه!
فقط میتونم بگم از دست ندید!
دیوید اتنبرو یه سرمایه جهانیه، به نظرم باید تو یه اتاق بزارنش، همه کلمات رو با همه لحن های ممکن بگه تا بعد از مرگش هم بتونیم از صداش استفاده کنیم:D

آخرین ویرایش:
امسالم اسکار مثل پارسال خشکسالیه؟ یا قراره بالاخره یه رقابت قوی ببینیم؟ پارسال از بین بد و بدتر و بدترین برنده رو انتخاب کردن امیدوارم امسال از بین خوب و خوبتر و خوبترین انتخاب کنن.
امسال وضعش خیلی بهتره، شانس های اصلی که به نظرم LA LA Land و Manchester By the Sea و Moonlight هستن و بعدشم فیلمای قوی ای مثل Silence و Hacksaw Ridge و Arrival و Loving و Hell or High Water هستن . در کل رقابت خوبی هست و کیفیت فیلم ها هم جدا بالاست

دیوید اتنبرگ یه سرمایه جهانیه، به نظرم باید تو یه اتاق بزارنش، همه کلمات رو با همه لحن های ممکن بگه تا بعد از مرگش هم بتونیم از صداش استفاده کنیم:D
کی ؟ :دی
اتنبرگ کیه ؟ انتبرو برادر . حالا جدا از شوخی فکر کنم بیشتر مقام رو توی انگلیس داره
10vr_22222222222222222222222222.jpg

میگن اسمشو یه تریلی نمیکشه یعنی این :دی

کی ؟ :D
اتنبرگ کیه ؟ انتبرو برادر . حالا جدا از شوخی فکر کنم بیشتر مقام رو توی انگلیس داره

میگن اسمشو یه تریلی نمیکشه یعنی این :D
من تا چند وقت پیش می گفتم انتبرو، بعد یهو یه روز بیدار شدم تصمیم گرفتم بگم اتنبرگ. دیگه هم با دقت به اسمش نگاه نکردم که مشکل حل بشه. مرسی:دی

• Like
Reactions: M1sChief
کی ؟ :D

میگن اسمشو یه تریلی نمیکشه یعنی این :D
یاد دردسرای اسم پیتر مولینیو افتادم :D
................
تو بعضی فروما ملت فیلمای محبوبشون از 2016 رو لیست میکنن، اینجا همچین برنامه‌ای نیست؟ :D
لازم نیست حتما با جدیت تاپیک انتخاب بهترین بازیا باشه، همین که با یک سری فیلمی که خوب بودن و شاید ما از وجودشون باخبر نشدیم آشنا شیم خودش خیلی خوبه :D

تو بعضی فروما ملت فیلمای محبوبشون از 2016 رو لیست میکنن، اینجا همچین برنامه‌ای نیست؟ :D
لازم نیست حتما با جدیت تاپیک انتخاب بهترین بازیا باشه، همین که با یک سری فیلمی که خوب بودن و شاید ما از وجودشون باخبر نشدیم آشنا شیم خودش خیلی خوبه :D

منی که نه Silence رو دیدم نه Arrival نه La La Land نه Manchester By The Sea و نه خیلی از فیلم های خوب دیگه چجوری اخه لیست بدم؟ :دی امسالم که کلا قحطی DVDScr بود و ریشه اش خشک شده انگار!

منی که نه Silence رو دیدم نه Arrival نه La La Land نه Manchester By The Sea و نه خیلی از فیلم های خوب دیگه چجوری اخه لیست بدم؟ :D امسالم که کلا قحطی DVDScr بود و ریشه اش خشک شده انگار!

اون گروهی که اسکرین ها رو لیک کرد سال های پیش گفته به زودی فیلم های امسال رو هم لیک میکنه:D باید منتظر بود

منی که نه Silence رو دیدم نه Arrival نه La La Land نه Manchester By The Sea و نه خیلی از فیلم های خوب دیگه چجوری اخه لیست بدم؟ :D امسالم که کلا قحطی DVDScr بود و ریشه اش خشک شده انگار!

آره برا همین گفتم به جدیت اون تاپیک بازیا نباشه:D
امتیاز و اینا لازم نیست، چون نمیخوایم بهترین انتخاب کنیم، هدف فقط معرفی فیلم‌های کمتر شناخته شده‌س در واقع. مثلا من The Wailing رو قط به خاطر بحثایی که الان چند روزه تو تاپیک نمره دادن به فیلما در موردش شده از وجودش باخبر شدم و بهش علاقه مند شدم :D
اون فیلمایی که گفتی رو هم تقریبا همه باهاشون آشنان و اونا رو خواهند دید.

• Like
Reactions: Red Ѵ
Untitled.png
مایکل کیتون هنرپیشه معروف آمریکایی در جدیدترین مصاحبه اش با وبسایت هالیوود ریپورتز، به شدت به فیلم Batman Forever تاخته و آن را فیلمی «بسیار مزخرف» اعلام کرده است. بعد از اینکه این بازیگر در فیلم های Batman و Batman Returns به کارگردانی Tim Burton در نقش بتمن بازی کرد قرار بود در فیلم Batman Forever نیر بازی کند اما نقش به او نرسید. امروز در جدیدترین مصاحبه اش نظرش را در مورد فیلم Batman Forever به کارگردانی Joel Schumacher گفته و آن را فیلمی بسیار مزخرف می داند.

لازم به ذکر است که این هنرپیشه قرار است در فیلم Spider-Man: Homecoming در نقش Vulture بازی کند.

منبع

View attachment 70096
مایکل کیتون هنرپیشه معروف آمریکایی در جدیدترین مصاحبه اش با وبسایت هالیوود ریپورتز، به شدت به فیلم Batman Forever تاخته و آن را فیلمی «بسیار مزخرف» اعلام کرده است. بعد از اینکه این بازیگر در فیلم های Batman و Batman Returns به کارگردانی Tim Burton در نقش بتمن بازی کرد قرار بود در فیلم Batman Forever نیر بازی کند اما نقش به او نرسید. امروز در جدیدترین مصاحبه اش نظرش را در مورد فیلم Batman Forever به کارگردانی Joel Schumacher گفته و آن را فیلمی بسیار مزخرف می داند.

لازم به ذکر است که این هنرپیشه قرار است در فیلم Spider-Man: Homecoming در نقش Vulture بازی کند.

منبع

البته نه که نقش بهش نرسه، خودش بعد از خوندن فیلمنامه به این نتیجه رسیده بوده که مزخرفه و تصمیم گرفته توش بازی نکنه :D

View attachment 70096

منبع
کاملا حق داره batman forever (عجب اسم ضایعی هم داره ) یه اشغال تموم عیاره واقعا دی سی چی تو کلش بود که فیلم رو از زیر دست برتون کشید بیرون داد دست شوماخر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or